60892
  • N1ggA
    És a teljes uninstall, majd újra letölteni az egészet?
  • sorthair
    De tenyleg azert az felhaborito, hogy a hivatalos forum is tele van ezzel a problemaval, es nem csinalnak vele semmit!
  • smoother
    Sok vagyok? Én csak próbálok segiteni ezek szerint csak visszafele.
    akkor most csak olvasom majd.
  • sorthair
    Mar toltottem le a 12gigas filet is, es akkor is hibat ir, es kezdi ujra+
  • j0nNyKa
    tényleg: milyen megoldásokkal próbálkoztál? tudom, hogy már írtad, de elfelejtettem
  • Droughert
    Persze..
  • j0nNyKa
    abbahagyta a játékot ezen probléma miatt, mert nem tudta megoldani sehogysem.
  • Droughert
    Nem oldotta meg a gondott a bioware a mai napig, ma járt le az előfizetés, így nem fizetem be addig míg nem megy rendesen a launcher.
  • N1ggA
    Troll, hagyjad.
    Szerintem hagyd, hogy letöltse a 12 gigás filet
  • sorthair
    Cancel acc?
  • sorthair
    ?
  • Droughert
    Nálam a cancel acc. bevált erre...
  • sorthair
    Sziasztok!

Ma mar rakott fel frissitest valaki?
    Multkor repair hiba volt egyfojtaban, ujra raktam a rendszert, es felment a jatek, de most a frissites, a mai megint nem megy fel, hiba, repairt lehet nyomni, es elkezdi letolteni a 12gigas filet :(
    Otlet?
  • Omlás
    Szintén zenész, no de úgy nézem a BW azt akarja, hogy végre egyszer a héten ki pihenjem magam ... :]]]]
  • Djuree
    pont jó, addig edzésen vagyok úgyis:)
  • Torzonborz
    hmm jól nyomják :D
  • Laroa
    Tehát 16:30 helyett 17:15, ami azt jelenti hogy 21:15ig peccselnek. Remek
  • BoneDragon
    Esküszöm ezek direkt akarják elbaszni a játékukat.
    Ja mégsem, most jött ki, hogy a költségvetés 90%-a a szinkron színészekre ment és a programozókon spóroltak.
  • Rhilen
    Frenzik, jajj :)
  • gavor
    Server admin most dobta ki a 3 perces figyelmeztetést
  • TDC Geronimo
    halasztották megint, várható időpont : soon
  • TDC Geronimo
  • MaRee
    smoother te nem unod még magad?
  • pixxxel88
    Elméletileg fél órája megy a peccs, de swtor.com-on a server statusnál nem ezt írja. Akkor most én vagyok hülye vagy én vagyok hülye?
  • MaRee
    Ennél már csak a choppa a jobb
  • Laroa
    A kardosbaszóspap
  • smoother
    Szeretnék játszani a programmal mert érdekel a világ. Csak valamiért nem találtam meg azt a silust amivel érdemes lenne kezdeni. Wowban majd 3 évig healeltem és akkor még heal volt lvl60on. Szóval valami gyógyitó lenne jó de valahogy egyik sem tesztett. Pala healerhez melyik hasonlit a legjobban?
  • Laroa
    Hiányolom az I cancelled opciót
    Jézusom közben meg könnyesre röhögtem magam Frenzik videóján :D
  • j0nNyKa
    persze, vannak ilyen stílusú mercenaryk/commandok, ők szoktak lenni ott a 200k damage körül a listában
    meg van az, aki 400k felett sebez, ki lehet találni, hogy melyik lát tovább a tracernél :)
  • BoneDragon
    Hujuj milyen szavazást tettek ki face-ra. Azt hiszem ők is érzik, hogy rezeg a léc.
  • j0nNyKa
    rélsútot akkor szeretem, amikor huttball közepén próbál elugrani az ellenfél, és utánadurrantom
    na meg amikor a pro shadowok vanishelnek, mert ugye nincsen stealth scannünk, meg aztán rail shotunk, amivel seggbelőhetjük őket
  • Laroa
    Persze-persze fogadok te is így játszol. Remélem más is emlékszik még Frenzikre
  • j0nNyKa
    jaigen, 3. problémám ezzel:
    a k*baszott commando nem kapja meg ennek a megfelelőjét? az miért nem "spammeli"? ezt miért nem látni/olvasni sehol?! :D vicc.
  • mnorbi
    ezek tényleg hülyét csinálnak magukbol, megint nem sikerült elinditani a megadott időben a patchelést....
  • TDC Geronimo
    héé rélsút az proság! :D
  • MaRee
    Ja kb ennyi, de ezek biztos nem elég feltünőek, csak azt látják mikor előredől a karakter tracert lőni :P
  • j0nNyKa
    őszintén, én "debuffoltam" magamról a fény-genyót, mert így, hogy anélkül is gyönyörűen látszott minden, inkább csak idegesített - de a 3 társamnak nagyon tetszett, ők nyomták mindig, amikor csak lehetett
  • j0nNyKa
    rail shit (izé, shot)
    de.. szóval csak támadó spellből van még ezeken kívül a rocket punch, explosive dart, death from above, fusion missle, flame thrower, amiket aktívan használok, és akkor még az utility spellekről nem is beszéltem (stunok, cc break, lökés, healek, pajzsok, élettöltés, stb.)
  • Fenrir
    Az Infected Mercenary, aka Smoker nagyobb szopás szvsz, nem elég, hogy lefog, de még a dot-tal meg is öl :\

A Screamer, aka Witch pedig még dobál is.

Amúgy én levettem volna még jobban a fényerőt, olyan 50%-kal és engedtem volna, hogy végig nálunk legyen a világítórobot. Az lett volna igazán ütős :P
  • MaRee
    Én is megkaptam wz-ben, hogy "Must be hard to spam tracer missle" Bár én ha új targetre megyek, akkor először három tracer, majd helyzettől függően megy rá a többi. Unload, heatseeker, meg a izé amit csak akkor lehet lőni, ha periodic dmg van