60892
  • csokicsiga #34198
    nofene, nemis láttam
  • Sam16
    melyik számot hívtad?
    mert akkor megpróbálom
  • N1ggA
    Írtak elnézést...

Sam: az is elég, ha oda írsz, de nekem mindig napokba telt, hogy válaszoltak. Amúgy majdnem 100%, hogy a telefonhoz küldenek, vagy így, vagy úgy.
  • Tababo
    hidd el a teló sokkal gyorsabb
  • Sam16
    ahogy látom és olvasgatom az EA-n csak a termékkel kapcsolatban foglalkoznak minden másnál a a supportot kell keresni. Akiknek írtam is az Email-t
  • Tababo
    keríts valami ismerőst aki tud
  • Sam16
    csak az a baj hogy nem nagyon tudok angolul :S
  • Evoluti0N
    Az ilyen Security-s dolgot úgy tudom, h csak telefonon rendezik. Nekem a security question-nel volt problémám, írtam mailt és azt írták vissza, h telefonáljak. Jah és egyébként reggel ajánlom a telefonálást, mert akkor nincs várakozás. Én is 7 óra körül telefonáltam és rögtön kapcsoltak.
  • csokicsiga #34190
    Lehetséges, de szerintem egy elnézést a kellemetlenségekért írhatnának.
    Mondjuk, nekem sem számitana a +napok, mivel májusig bevan fizetve, de lehet pár száz embernek jól esne.
  • Sam16
    Az nem elég ha ide írtam egy angol levelet?: http://www.swtor.com/support/form mert azt olvastam mindenhol ha ilyen gond van írjunk az customer service-nek. Remélem válaszolnak és segítenek megoldani a gondot :S
  • gavor
    Nem változtatna semmin ami zavar valakit. Aki 1 hónap után cancelezett, mert elment az életkedve is a játéktól, azt 10 ingyen nap sem bírja rá a játékra. Nekünk csóró balkánnak megnyugvást hoz? Talán. Engem személy szerint ezzel nem vennének le a lábamról.
    Én még szintezek elvagyok. Az itteni srácok hsz-ből nem tűnt, hogy ingyen napokra vágynának.
  • csokicsiga #34187
    Szerintem sok embernek megnyugvást okozna...
  • N1ggA
    Írsz a supportnak, tuti segíteni fognak előbb utóbb, de gyorsabb, ha live chaten írsz nekik, akkor gyorsabb. Talán telefonon kell majd igazolni magadat. https://help.ea.com/uk/, és itt Talk to a game advisor.
  • Evoluti0N
    20-szal*
  • Evoluti0N
    Nem tudom. Tattoine-on most 20-an többen vannak, mint tegnap ilyenkor :D
  • Sam16
    Szisztok!

Elkövettem egy nagy hibát megvettem a játékot és van ez a security kód dolog aktiváltam a telefonomra. A baj csak az hogy véletlen töröltem a programot amit amit a security kódhoz használ és most nem férek hozzá a profilomhoz meg semmihez se. szerintetek mit tegyek írtam egy levelet a supportnak de ennél többet nem tudok tenni?
  • gavor
    Az min változtatna, azon kívül hogy kapsz 500 forintot kb?
  • csokicsiga #34181
    Nemtudom, tegnap a sorcimmal ilyenkor Balmorran 189-en voltak, most 78.
    Én a helyükbe elnézést kérnék a játékosoktól, a kellemetlenségekért, és mindenkinek adnék +5 napot.
  • eurom
    nem vagyok hater nem is nyomtam cancel subot csak igy is késtek 1 évet ugy emlékszem, és azért az sok idő alap dolgok hiányoznak amikre bármelyikunk gondolt volna aki játszott legalább 4-5 mmo val (combat log ,guild bank mittudom én mi egyéb) de értetlenül állok ezek elött ennyi, nem tudom megemészteni :D
  • darth devil
    De a hater csak ennyit értett meg. :D
  • PiszkosFred
    Nem feltetlen ezekre ertette a "new content" reszt, szerintem.
  • eurom
    hát az valóban megkülönbözteti a többi mmo-tól ,hogy "pvp rendszer, guild rendszer, UI customisation"
    ezek máshol léteznek és alap dolgok.
  • Sáska
    minden rosszindulat nelkul: akkora marketing bullshit-et nyom:
    -One of the differences between SWTOR and other online games is that we've actually kept the team that built SWTOR together and focussed on continuing to build new content going on the future.
    WR is a huge epic story line. We've been actually working on it for a year! And it takes place in two parts: Our first part comes out right away; our second part comes out in the future, THAT'S HOW EPIC THE STORY IS!

meg jo, hogy a sztori azert epikus, mert mar egy eve dolgoznak rajta, es csak az egyik fele jon ki a kozeljovoben, a masik fele meg majd valamikor
  • Torzonborz
    megnéztem , semmi extra . régi infok ahogy Fred is írta.
  • PiszkosFred
    Regi infok, par uj aprosaggal: uj pvp rendszer, a legacy rendszer updatelve, benne csaladi kotelekekkel, guild rendszer revamp, UI customisation, stb. Ezeket mar kihirdettek par napja/hete, hogy jonnek.
  • Renjike
  • j0nNyKa
    swtor mirror classes
  • TDC Geronimo
    Hivatalos oldalon. YouTube linket akarok mert telóról vagyok! :y
  • Torzonborz
    miholmerre ? linketpls :P
  • MaRee
    Hon jött ki?
  • TDC Geronimo
    Kijött valami új videó a jövőbeli ficsőrökről de itt nem tudom megnézni. Majd ha lesz youtubes verzió valaki rakja már ide be plox -.-
  • csokicsiga #34167
    Akkor bukó, vagy mi?
  • MaRee
    BH bounty hunter, annak a "tükör" kasztja a trooper. Nem tudom mennyire hasonló, de elvileg nagyon. Eloryn linkelt még napokkal ezelőtt egy cikket, amiben a "tükör" kasztok közti különbségek meg stb volt leírkálva, ha szépen megkéred biztos belinkeli. Trooperről nem tudok semmit mondani sajnos.
  • MarkBlade
    visszaszívom elindult..
  • MarkBlade
    Szaisztok! Ő a patchelő nem megy? Valaki le írná hogy mi van most a játékkal?
  • Renjike
    BH? nem értem én nem játszom csak tervezem egyenlőre :)) Trooperen gondolkodtam mert a megjelenése stb eléggé tetszik :)
    mindenféle képpen a jóságos oldallal szeretnék haverkodni :)
  • MaRee
    Fasza. Legalábbis a BH.
  • Renjike
    van itt olyan aki nem erővel játszadozó , fénykardal hadonászó manussal megy? :) kiváncsi lennék a másik 2 kasztra h mik a tapasztalatok.
  • gosumofo
    bukó a game
  • nowan
    nemigen