60892
-
persze, minden típusú sebzésre hat az armor az internalon, meg az elementalon kívül (ezek kb. a dotok) -
Tyrpak #34278 Hmm, Sorcerer force lightningjára is van armor mitigation.
Maga a cikk érdektelen, mert az OP azt se tudja, mi az accuracy, viszont az érdekes, hogy nézte, hogy más classok (BH, sniper) armor debuffjaival hogyan nő a force lightning sebzése.
Más: végignéztem a class fórumokat. Kerestem, hogy van-e olyan, ahol nem sírnak valami miatt, de mindegyik szerint a saját class-a UP.
Minden AC sír = balansz van :D -
igen, mert azon az oldalon spawnolnak halál után -
DoctorStryker #34276 +10 fps kb :) Sithek a republik bázis jobb oldalán állnak sorba. Érdekes h mindig oda gyűlnek. -
Chris #34275 Na Ilum hogy muzsikál a tegnapi patch óta?
-
Droughert #34274 Win7 64bit, win7 32bit, win xp -3különböző konfig, 3 különböző op.rendszer és ugyan az a hiba (amúgy tört, de nem ezek a gányolt windowsok, hanem mindig az alap relasek, és frissítve vannak). -
Droughert #34273 lvl10-től van pvp és warzone lag, szóval aki mondjuk wow-hoz szokott, az itt a haját fogja tépni, mert késnek a skillek a wz lag miatt. Tehát igenis mérlegeljen, és ha ezek után is megveszi, akkor nem szólhat semmit, max akkor ha huzamosabb idő után sem oldja meg a bw a főbb hibákat (remélhetőleg nem így lesz).
Én is reménykedem, előbb néztem csak a patch1.1 install problem topicban 2nap alatt 1047 comment, remélem észreveszik, hogy szar van a levesben és lépnek az ügyben nagyon gyorsan. -
nekem egyik gépen tört, enkórról, másikon msdnaa-s eredeti, mind2n flottul megy
konkrétan az asztali gépemen (eredeti win) még az ~októberben újratelepített béta build van, azóta nem raktam újra, csak patcheltem folyamatosan
soha a legapróbb hisztije nem volt a launchernek, illetve a patcher résznek sem (ismét kopkop) -
Nephim + - Bár annyira nem ismerem, de ami eddig átjött a pozitív :)
@ teljesítmény: X2@X4 Phenom II, 6950@6970, 4GB DDR (Most szeretnék majd 8-at, meg ha belefér egy SSD-t) és ugarbugrál néha minimálisan az FPS, cikisebb helyeken 40-60, de általában 90-110. Ahol jobban leesik, az a fleet és Hutball, de mostanában ezek is 20+ FPS-el mennek. -
DoctorStryker #34270 Akinek luncher problémája van annak milyen win7 van fenn illetve eredeti vagy tört?
Láttam nem egyszer, hogy egy rosszul tört win7 nem épp normálisan mennek a dolgok. -
hm, nekem 2500k van, perpill 4,6ra húzva, 8 giga ram, és ugyanígy az első szériás 6950 van felhúzva 6970re, full hd szintén, AA on, és brutáljó fpsem van mindenhol
oprendszer ofkorsz 64 bites win7 sp1, de gondolom az nálad is stimm
vinyóm sima sata 3as 500as WD, rendszer c-n, swtor d-n
a rendszer lelke egy asrock p67 extreme 4, de az szerintem annyira nem számít, max proci húzásnál
így ezzel ilyen formában (lekopogom) nálam nem jönnek elő a teljesítménnyel kapcsolatos parák soha (lekopogom mégegyszer, nehogy..) -
DoctorStryker #34268 A VGA memóriáról beszéltem. :) Félreérthető volt.
i7 2600k bárhogy húzom a procit fps nem megy feljebb. Kihasználtság 20% fölé nem megy. 8GB ram néha sztem kevés.
Sapphire 6950 @6970 bios 1GB full hd felbontás high graf (AA ki)tegnap ilumon 20-30Fps közt ugrált.
-
4 csillagos lehel tuti ;]]]]]]
-
Ilyet kell használni csak a 90 fokban tört csatit kell a deszkára dugni ;] akkor elfér :] -
ezt mi a f*szom hűti meg? :D -
cain #34264 2 nap alatt? -
4GB azé kell, mert a felét látja, mviel külön-külön számít a memó a két magnak. Szóval az sima magvasban 2GB-nek számít. Jól hangzik a 4, de az is csak 2... -
mire odajut hogy a pvp-t kipróbálja 50-en, addig bőven javítják... -
a legjobb előttit pontosabban, mert a legjobb-legújabbhoz még szarok a driverek:D -
Droughert #34260 Nem biztos, hogy nem érdemes ezt olvasnia. Mi van azzal akit mondjuk érdekel a pvp része is a játéknak és szeretné azt is kipróbálni. Fun videóból nem biztos, hogy kiderül, hogy jelenleg még sok sebből vérzik ezen része a játéknak. Jobb ha vásárlás előtt tisztában vele, hogy még nem 100% a játék azon része, minthogy később csalódjon, mert esetleg többet várt, vagy mert nem ezt igérték. -
már 1920x1080-nél is érvényesül hidd el. mondjuk a 4-6 giga az még közel sem kell ide az igaz. -
Tyrpak #34258 Az én alaplapomat úgy szerkesztették meg okos taiwaniak, hogy ha 1 vga van benne, akkor 2 db SATA slot elérhető, a másik 4 fölé belóg a kártya.
Ha a crossfire slotba is rakok kártyát, akkor egyik SATA slot sem lenne szabad.
-
z3d #34257 Nephin+
(esetleg Quno Jedi+, bár gondolom neki több szerepe van itt az SGn, de hátha)
Jogos, bár azért jó, ha tisztában vannak az emberek a hiányosságokkal is. Mert lehet, valaki csak a fun videókat nézi meg, aztán meg itt fog sírni, hogy "dehátttnincspvppppppabilitylagstb" :) -
DoctorStryker #34256 Az hogy milyen nagy a fedélzeti memória az csak az extrem nagy felbontásoknál érvényesül.
-
Tyrpak #34255 Bioware statisztikái szerint te vagy a játékosok 90%, aki még mindig 20 és 30 között van.
Másik, hogy aki most gondolkozik a belépésen, annak tényleg javaslom, hogy ne ezt a fórumot olvassa, hanem keressen rá youtube-on az swtor-ra és ne a bug videókat nézze, hanem a fun videókat. :) -
DoctorStryker #34254 Én most gondolkodok még egy 6950-n beszerzése hogy CF-ben legyen.
Akinek van két ilyen kártyája az írhatna pár szösszenetet, hogy neki hogyan megy. -
Nem mondom, hogy nincs igazad mert igazad van :D
...részben... :P -
Ezen kár vitázni, te egy "szerencsés ember" vagy, viszont mások szopnak a driverekkel, meg a nem cf kopatibilis proggikkal folyamatosan. Én jobban szeretem a tutit. -
AMD Radeon HD 7990
Code Name: NewZealand
Core clock speed of 850 MHz
Memory clock speed of 1250 MHz
6GB Frame Buffer
2 x 384 bit Bus width
2 x 240 GB/s Memory Bus Width
Morbid mit ne mondjjak :]]] -
Droughert #34250 Csak mondom, hogy lesz is konfliktusod, sg-n néha elszabadul a pokol, de ha ezen túl tudsz lépni, és vállalni akarod, akkor tőlem is kapsz egy +
ui:viszont pvp témában nem engedek (csak egyszer tudjak patchelni...) -
i have crossfire and no problem :P -
Jah bár még nem mutatta meg magát a 7990 :]] -
Az tulképpen egy crossfire-es dupla-procis VGA. Mindig több vele a gond, mint a jóság. Ennyi erővel valódi két VGA-s crossfire-t is építhetsz, az is szívás. Mindig a LEGERŐSEBB egymagos VGA-t illik megvenni, azzal minden jól megy és kevesebb a szopacsel. -
azért egy 6990et megnéznék mondjuk eksön közben, 4 giga ram az igenbeteg.. :)
azt hiszem, hogy pl. az eddig kint lévő 7-es szériákat az még mindig toronymagasan veri -
:)) -
Nekem van 5870-em is a fiókban eltéve szépen (pár napot ment, mert cserébe kaptam). -
Jah 5870 > 6870 > 5850 > 6850 az erősorrend, érdekesen hozták össze a srácok :]] -
Részemről is + Nephin ha vállalja ;]] -
nem olcsóbb, és az 5850 picivel erősebb;) -
Elméletileg nemis tudom, de asszem több 100 bejárható bolygót igértek, bocs, csak ez megmaradt bennem, lehet nem jól emlékszem /jól emlékszem,valaki helyesbitsen ki?/ , vagyis ök is hosszú távra terveznek.
Nem szabad ilyen gyorsan leirni a játékot.