60892
-
Eliras volt a kommentben, "se" = "de", ez lehetett zavaro. -
Tyrpak #34318 VGA-d erős, erősebb pl az enyémnél. Viszont az SWTOR valamiért erősen CPU függő, és olyanokat csinál, amiken csak pislogni tudok:
Alapjáraton procimat 40%-ra használja ki, és huttballon kapok érte 40 fps-t.
Ha túlhúzom a procit (x4 970, 3.5-ről 3.8-ra), akkor felmegy 50 fps-re, miközben a CPU használat lemegy 25%-ra!!!
Komolyan, ezt valaki érti? -
sorry, nem igazan ertem amit irtal.
Ha jol ertelmezem, akkor azt mondod, hogy a procim tul gyenge es nem hajtja ki a videokartyat?
Avagy arra gondoltal, hogy a procim is gyenge, de a VGA sem birna sokkal tobbet, ha jobb CPU-val tarsitanam? -
Tolvajtól lopni nem bűn - még ha ezt a törvény máshogy is gondolja. Én rollback párti vagyok, meg kicsit gonosz is, mert legszívesebben nulláznám azoknak a valor szintjét, akik ilyen egyszerű módon lépegettek X szinteket a patch után. De
1., szerencsére engem nem kérdeznek meg ilyenekről
2., ez egy fizetős játéknál elég nagy baklövés lenne
3., BW hibája ha teljes egészében nem is, de nagyrészt, így joguk nem sok lenne, hogy pattogjanak (mert ugyebár ha csak BW lenne béna, és a playerek nem lennének élelmesek/kapzsik/leleményesek/unfair-ek - nevezzük, ahogy akarjuk őket - akkor nem lett volna nagyobb problem)
Kicsit belekavarodtam a végére, a lényeg, hogy én az ilyen bug kihasználásokra nem vagyok vevő, így kicsit elfogult vagyok, viszont el kell ismerni, hogy meg lehetett volna ezt oldani úgyis BW részéről, hogy ne legyen vele ennyi hercehurca... -
gavor #34315 Lehet, de én nem gondolom hogy meg fog történni. Ha mégis, le a kalappal. -
Mar hogy ne lenne? A peccs utan, minden Illum pvp-vel szerzett pont ugrik, egysegesen mindenkinek. Ennyi. Olyan ez, mint amikor tevesen a szamladra utalnak par misit. Azt sem tarthatod meg :) (illetve igen, de vallald a kovetkezmenyeket) Tul van picit lihegve ez az egesz, stornozni kell a peccs utani es a fix elotti illum pvp-vel szerzett pontokat, es kesz.
Ha van normalis log rendszer a serveren, akkor ezt siman megoldjak, csak ne uljenek sokat rajta, mert a potyagear miatt (is) kialakult erofoleny addig is negativumkent hat a pvp osszkepere. Ami mar ugye alapjaban is puskaporos hordo... -
gavor #34313 Ranking amit be akarnak vezetni, talán ilyesmi lesz. Akkor is megtartanak valamennyi előnyt, ezt el kell fogadni. Valamit már megszereztek, geart, title, gumimacit, amit te még nem. Ha ezt elveszik, az ugyanolyan igazságtalan, mint az hogy megkapták.
Nincs jó megoldás, annyi kérdés, hogy ki melyik oldalon áll. A patkányok ugyanis a másikon vannak. Mindig. -
DoctorStryker #34312 ha szerver népességére lebontva nem lesz túl nagy százalék akik a bele fognak esni, visszarakják az előző napi valorra.
Sztem max azokat fogják bántani, akik hirtelen 10+ lvl szintet megléptek ilumon.
Nem túl bonyolult egy ilyen szűrőt megírni sima log fileból.
-
Valoszinu, hogy lesz rollback, de nem globalis "irtas" lesz, hanem a logokbol kiszurve csak azoknal, akik kihasznaltak azt az egy estet. Lesz siras igy is boven, de meg mindig ez tunik a legjobb megoldasnak, jelenleg. -
Tyrpak #34310 Szerinted hány millióan fognak qq-zni, ha reroll lesz, hogy "és az én párszáz valoromat amit huttballban kaptam miért vették el?"
Sajnos nincs ekkora egység, mindenki igazából csak magára gondol, és nem arra, hogy most az lenne a jó, ha az utolsó két nap valorját MINDENKI bukná. -
cain #34309 [URL=http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=203576]nézd meg itt a #6. postot[/URL] -
cain #34308 tbh, semmi mást nem kell csinálni, csak belerakni egy kis elévülést. mondjuk az utolsó (hasraütök) harminc nap számítson csak. -
szmöre #34307 csr forumon van tobb thread is a problemaval kapcsolatban, link itt: http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=203576
es itt http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=202450
Eleg idegesito hogy senkitol nem kapok valaszt hogy most mi a rak van. -
Tyrpak #34306 Ugyanúgy /played
Eddigi átlageredményeim: lvl 10 4.5-5 óra
lvl 20 20-24 óra
lvl 30 72 óra
lvl 36 84 óra
Ezzel a tempóval (minimális wz, nagyritkán egy space, összes bolygó összes küldije, még ha szürke is), meglesz 120 óra alatt az 50.
Kotor1 végigjátszás 37 óra. DA1 78 óra, DA2 kiegekkel 47 óra.
Szóval ha ezeket "megvettem volna", akkor jóval kevesebbet kapok játékidőben. -
Na, kiváncsi leszek, nekem mennyi lesz az 50, mert én viszont minden szájdkvesztet végighallgatok :) -
Nekem semmi gondom nem volt a GC-vel. -
DoctorStryker #34303 CPU limites vagy sajnos, a VGA-d bőven sokkal se sokkal nagyobb teljesítményre képes, sztem ott lesz a bibi. -
szmöre #34302 Sziasztok !Az lenne a kerdesem hogy 60 gamecarddal volt-e problemaja vkinek?Code already in use uzenetet kapom, csr forumon tobb ember is irta hogy ugyan ez. Valaszt meg nem kaptam tolluk a bolt ahol meg vettem kishijan elkuldot a picsaba amikor felhivtam oket a problemaval -
Chris #34301 Ne viccelj már, egy szimpla balance egyenetlenség nem ugyanaz, mint egy butasággal lehetővé tenni, hogy bárki fél nap alatt elérje a leghosszabb folyamatnak szánt pvp max rankot. :D
Ráadásul amihez a későbbiekben feltehetőleg még egyéb előnyök is csatolva lesznek... :D
-
Tegnap este néztem streamen Pokket-et (L), az új FP-t tolták Hard Mode-on, és annak ellenére, hogy eleinte nem rajongtam az ötletért (a rakghoulokat most sem szeretem), szerintem egész pofás lett. Nyilván nem egy horror FPS, mert azért attól messze van, de szerintem 'hangulatos', még ha nem is a szó legszorosabb értelmében vesszük.
Plusz Hard Mode elég kihívást jelentőnek tűnt, mert mikor lefeküdtem, akkor próbálták kb. nyolcadszorra az egyik bosst (valami droid volt...).
Úgyhogy nem személyes tapasztalat alapján, de ha mást nem, akkor ránézésre az instát sikerült normálisra összedobni.
Bár, mintha olvastam volna, hogy a loot bugos, de azt hiszem normálon talán nem. -
gavor #34299 Akkoriban elég kocka voltam napi min 6-8 órát nyomtam, mert volt rá időm, nem lettem ilyen gyorsan 60-as. Pláne, hogy az elején még nubkodtam. A végén is, csak akkor nem annyira:) -
Probatbicol #34298 Akkor az mégsem annyira Blizzlike, legalábbis nem vanilla-like, mert 2005-ben nekem az első wow karakterem 12 nap played-el lett 60... -
sata75 #34297 Itt is működik a /played parancs vagy van ennek valami swtor megfelelője? -
MaRee #34296 Amúgy egy kis off
Voltak itt páran, akik szerint a szintezés túl gyors, meg bla bla. Összehasonlításképp:
Folyamatos kveszteléssel, napi 4-5 wz-vel és a napi egy space dailyvel(bár ezeket kb 40től kezdtem el csinálni)kicsivel kevesebb mint 4 nap playeddel lettem 50-es, úgy, hogy a storyline missionökön kívül minden beszélgetést skippelgettem. Flashpointokban nem voltam.Tehát nekem kicsivel több, mint 3 hétbe telt elérni így a max szintet. Ez épp elég szerintem.
Ezzel szemben az aláírásomban található vanilla wow szerveren(blizzlike, tehát nem nyócvanszoros ratek vannak) 25 órába telt elérni a 60-at. Akkor miről beszélünk? :) Tudom, hogy azóta már 85 a szintkorlát, de úgyis sokan szeretik a wow kezdeti állapotához hasonlítgatni a játékot.
-
64bites rendszerem van, kozben utana neztem, es valoban a 32 bites rendszer 4gigat tud kezelni maximum, de ebbol kb 3.1-3.5 gigat hasznal ki gyakorlatban. 64 bites windows home edition 16 giga ramot tud kezelni max.
nekem 24"-os monitorom van, ami 1920x1200-as felbontasu kepet jelenit meg alapbol. ha lejjebb veszem, akkor jobban szoktak muzsikalni a jatekok, de nem nagyon szeretem lejjebb venni a felbontast..
amugy E8500 core2 duo, 4Gb ram, es Sapphire Toxic Radeon HD 5870 konfiggal a jatek questeles kozben turhetoen ment (ranezesre olyan 30-35 FPS?), warzoneban meg olyan 20 korul lehetett. A teljesitmenyen nem valtoztatott szinte semmit, ha lebutitottam a grafikat. -
cain #34294 bocs, ez minden mmonál így van. minden balance updatenél, class nerfnél lesz, aki jól jár, és lesz, aki nem. -
DoctorStryker #34293 Az újjabb VGA-k: ati 4870< nvidia 260 < teljesítmény csökkenés tapasztalható ha túl kicsire vesszük vissza a felbontást.
-
gavor #34292 LE kell nyelni sajnos, hogy van aki jól járt. Van aki jól jár, van aki megissza a levét. Sajnos ilyen az élet.
Fél év múlva már semmit nem számít ez az előny. Addig ők a menőmanók, nem lehet mit tenni. Valószínűleg, akik már ott nyomták a rezet, alapbol nagyobb kockák, mint akik nem. Tehát amúgy is előbb lett volna meg nekik, csak így még inkább:)
Ha valakinek pedig jól esik,hogy valamiért megdolgozhat, és megkapja a munkája eredményét, az meg ne foglalkozzon a kóklerekkel! Majd a karma elintézi:P -
Tyrpak #34291 32 bites már a 4-et se teljesen, 64 bites oprendszer kell hozzá.
Ha belefér az alaplapodba, vidd fel 8-ra.
Felbontás: monitorom semmilyen más felbontást nem jelenít meg normálisan, csak az 1920x1080-at. Próbáltam lejjebb venni, de nagyon gyatra lesz tőle a kép.
Előtte 5 évig 1280x1024 (mert jééé pontosan 5 évig bírta a monitor) -
MaRee #34290 Erről az új pvp rendszerről lehet tudni valamit azon kívül, hogy új wz meg ranking? -
Tyrpak #34289 Dev trackeren ugye van egy emberke, akit állítólag bűntettek, mire mindenki elkezdte éltetni Bioware-t.
Sajnos csak kamu volt, és az illető hazudott, de legalább ezért bűntit kap.
Részemről: kellene a rollback, mert ezt a kilengést az életben nem fogja tudni korrigálni a BW. Viszont a megvalósítása szinte lehetetlen, olyan mértékben kéne kézzel hozzányúlni a dologhoz, ami egyrészt rémálom munkaórában nézve, másrészt rengeteg adatbázis hibát, ártatlan emberek kárát okozhatja.
Egy új pvp rendszerrel nem értek egyet, mert a becsületesen megdolgozókat bűnteti súlyosan, akik szépen lelépnek, pedig általában ők a leghűségesebbek. -
MaRee #34288 A legújabb fajta windows 7 (64 bites tán, nem értek az ilyenekhez) tud többet is kezelni, ha jól tudom. Egyébként én az én gépemen 1280x1024ben játszom, ennyit tud a monitorom, nekem ez is bőven elég. -
amugy mekkora felbontasban jatszotok?
valamint egy total noob kerdes: en ugy tudtam, hogy a windows 4gb memorianal tobbet nem kezel, ezert nem is tettem bele soha tobbet, de ahogy nezem manapsag mar a 8 meg a 16giga a meno. szoval hogy van ez? -
Ennyi idő után nem lesz rollback, főleg hogy a rollback az az adatbázis egy korábbi állapotának visszaállítását jelenti, amihez ennél jóval nagyobb elqrás kell, és a Plútóig elfolyó folyót sírnának a juzerek, hogy az elmúlt napok "kemény munkája" kárba vész. -
Hat a legjobb lenne, ha hagynak a p*be az egeszet. Ha marad a potyagear az gaz, ha kiveszik, az tenger mennyisegu siras, ha valtoztatnak rajta, az kidobott ido hiszen jon hamarosan a beigert uj pvp rendszer. Inkabb ennek elesitesevel kukazzak a mostani geart. Addig meg max rakjanak be tobb pvp kvesztet a tobbi bolygora, hogy szetoszoljon a tomeg es legyen esely a kevesebb letszamu oldalnak is. (bar a mostani player limit azert enyhiti a dolgot, viszont a potya gear mar meglett mindenkinek 1 este alatt)
Sz'al igen, a loveszarokban a helyzet valtozatlan. -
Nephin #34284 Még nincs eldöntve, mi lesz. -
DoctorStryker #34283 valószínű -
Chris #34282 Tehát nagyjából nyugaton a helyzet változatlan?
Rollbacket akkor nem is csinálnak, megtarthatják az ingyen r100-ukat akik akkor nyomták?
-
MaRee #34281 És mitől van +10 fps? Kevesebb játékost enged be a zone vagy mi? -