60898
-
Úgyis unalmas volt már a tuningtopik, folytatódhat a pvpqqtopik. -
Ez így kurvára nem jó. Elbasszák a teljes pvp részét a játéknak azzal, hogy közös valorja van ilumnak meg warzonanak. Eddig kiegyenlített warzone helyett most lesz majd a jó kis battlemaster. És nem csak arra gondolok ami tegnapelőtt folyt. Hanem ami most megy. Minden base imperialé, kapják a bonus valort. Ha te meg arra mész hogy elfoglald a baseket, semmi esélyed arra, hogy akár egy kicsi valort is szerezzél.
SZAR a pvp része ennek a játéknak, ki lehet jelenti, hogy fos. Örülnék ha az egész Sarkany Lovagrend abbahagyná, úgyis nagy pvp-sek vagytok, mennyetek már játszani valami más játékkal. -
Üdv Hölgyek / Urak!
Frissen indult klánunkba keresünk pár embert operation-ökhöz:
1 fő tank (lehetőleg ranged)
2 fő dps (lehetőleg szintén ranged)
50-es, vagy ahhoz közeli embereket várunk elsősorban, húzásban / öltözködésben segítünk szívesen. Akit érdekel a lehetőség, kérem írjon a fórumunkba, vagy keressen meg ingame. Adatok alant..
Klán: Renegade Operatives Regiment
Szerver: Ahto City (Empire)
Jelentkezés, és infók: ror.hu
Köszönöm a figyelmet, további jó játékot! -
nem egyszerű, mert nem elég csak órajelet emelni, hanem feszültséget is kell, hogy stabil is legyen az emelt órajelen. -
Amikor megvettem kb 2 eve, akkor volt egy gyenge probalkozasom a biosban, de mindig megfagytak a jatekok par perc utan, igy visszatettem alap orajelre, azota nem is foglalkoztam vele, mert nem ertek ezekhez. Hutes az eleg jo rajta, ha jol emlekszem amikor vettem, lelkes voltam, s lecsereltem a gyarit, de nem vagyok benne biztos, mert mar eleg reg volt kinyitva a haz, szoval a portalanitas is tobb, mint idoszeru. -
DoctorStryker #34360 de még így is cpu limites volt.
azért cseréltem le a i7-2600K-ra az már alapórajelen is kihajtotta -
na az már úgy jó, az a vga passzol hozzá teljesítményben. -
DoctorStryker #34358 I5-750 nagyon erős proci jól bírja a húzást is (3,6 Ghz:)). nekem az szolgálta ki az MSI 5870-t. Scythe Grand Kama Cross hűtötte.)
-
Köszi a segitségeket!
-
DoctorStryker #34356 De azt jó tudni, hogy ha leveszed a VGA kártyáról a hűtést akkor ugrik a gari, szóval úgy cseréld h ne legyen neki nyoma, és ha gariztatod akkor ragd vissza az eredetit.
MSI afterburner (lényegtelen, hogy milyen gyártótól van a karid működik.)
Ki tudod íratni vízjelként a VGA-ról pár infót (amit bejelölsz) FPS, hőmérséklet, idő, GPU terhelés, vga hűtő ?% pörög, (vagy új szabályzást is beállíthatsz)
Nekem a amd 6950 50% cooler mellett 65 fok körül van. -
eurom #34355 Atitool-t szedd le és huzd meg a kártyád nem bonyolult használni.
(kicsit olvass utána azért)
-
én ajánlanék egy 5850-et vagy 6850-et, ati-ból. nvidia-ból is van, de azokat nem ismerem annyira, majd ajánl vki ilyesmi teljesítményűt, aki zöld párti:)
ram sztem elég a 4 giga. -
Akkor talán egy jobb viedókari?
Plussz ram hozzá? -
ez így nem teljes, mert egy corei7 proci alapból nem megy annyin, de mégis baromi erős. magok számától is függ, meg az architektúrától, nem csak a frekitől;) -
ha nem megy 60 fok fölé a hőmérséklet akkor hűtés sem kell új....először érdemes megnézni mennyire megy fel. nehogy megvegye a hűtést és a procit meg alig lehet húzni. -
nincs értelme. túl erős a procid ehhez a vga-hoz, ha procit húzol nem gyorsul, vga-t kéne húzni de az meg nem sokat jelentene. -
Wlanseraf #34349 aham a procit minima 3.6-ra:) csak rendes hűtés kell hozzá... -
Nyilván a nap 24 órájában a hét minden napján te vagy a kémeid sorban álltok, hogy ezt meg tudjátok állapítani. (Ne értsd félre, szerintem ezzel kapcsolatban mindenki csak tippelget - ha éppen nem nyíltan faszságot írogat. A baj ezzel az, hogy ezeket az okosságokat, mindenki tényként közli.) -
Most jelenleg ez a gép van nálam, erröl megy a Swtor.
Elég szépen.
Jellemzök:
rendszer: win7 ultimate service pack1
proci: intel core i5 750 2.67Ghz
alaplap: gigabyte p55-ud3
memoria: 4 giga kingstone ddr3
videokari: ati radeon hd 4870 1giga ram
A kérdés, lehet ezt húzni, vagy érdemes?
-
eurom #34346 az a valor szint lépegetés az ilumon nem volt olyan egyszeru ,azért az ember feje és szeme nagyon keményen megfájdult a 1-4 fps következményként
a pár óra alatt.
-
DoctorStryker #34345 Sáska ha még nem nagyon húztál procit előtte akkor olvass utána, és óvatosan. Csak saját felelőségre. Ha komolyabban akarsz enkiesni akkor egy komolyabb léghűtést szerezz rá, s nem árt ha előtt kitakarítod a mostanit. -
gabor696 #34344 Na de akkor rajtunk kívül van más magyar is Tomb on ezek szerint (mi 4en vagyunk Empire oldalon) ti melyik oldalon vagytok? -
Droughert #34343 Igen, akartam is írni, hogy 4870-hez az E8400 tökéletes volt, főleg ha azt nézzük, hogy sok példány simán ment 3600-4000Mhz között, és akkoriban még nem voltak elterjedve a 4 vagy több magot kihasználó programok. -
z3d #34342 Kicsit régebben volt emlékeim szerint, legalább is az ide commentelő emberek leírásai alapján az első héten voltak több órás sorok Tomb-on, aztán egyszer csak bejutott mindenki, gondolom akkor emeltek cap-et. -
4870-hez az ajánlott CPU sebesség 3000-3100 MHz akkor van kihajtva a kártya Optimálisan ;)
5870-hez az ajánlott CPU sebesség 4000-4100 MHz akkor van kihajtva a kártya Optimálisan ;) -
Pacho #34340 Ha volt is az jó pár napja lehetett (múlt hétvége), mert akkor volt, hogy queue 390-ről egyből beugrott a karakterválasztóra az ember. -
gabor696 #34339 Hy, te is Tomb on vagy vagy csak tudod hogy volt emelés? :) -
cain #34338 *cpu* -
cain #34337 cou órajelre gondoltam, ha valakinek nem lett volna világos. -
Még szerencse hogy minden inkriminált komponensnek van saját órajele... -
akkor megprobalom meghuzni a procit, szerzek be meg egy kis RAM-ot, s adok neki meg egy eselyt. -
ShaiHulud #34334 OOo tomb of freedon nadon pl konkretan tudom hogy volt cap emeles, egyik naprol a masikra csokkent jelentosen queue, ill volt hogy sorban allas kozben tunt el tobb szaz ember. tehat ha mar itt tuti noveltek, akkor mibol gondolod tobbi realmen nem emeltek capet? -
MaRee #34333 Nekem 2.8-ról lett felhúzva 3.1-re nem melegszik számottevően, és 10-20 fps növekedést tapasztaltam mindenhol, szerintem megéri. Nekem hd 4870 kártyám van mellé. -
cain #34332 a játék szemlátomást inkább órajelfüggő. -
DoctorStryker #34331 E8400 már a amd 4870 VGAt sem tudta kiszolgálni. -
DoctorStryker #34330 Sztem lazán meglesz a 3,4Ghz is, alapfesz emelés nélkül is.
a procijaim I7 4 eff 4 HT az össze 20% alatt ketyeg. -
most kicsit rakattantam erre a temara.
a mostani CPU-m 2.8GHz-en ketyeg alapjaraton; gondolom ezt fel tudnam huzni 3-ra.
De tfh, hogy beszerzek egy ujabb processzort:
-Az SWTOR kihasznal 4 magot?
-Azt mondod, hogy a jatek erosen CPU fuggo, ugyanakkor meg a felet sem hasznalja ki a maximum teljseitmenynek (40% illetve 25%). Ez szamomra kisse ellentmondasos.
Amennyiben a jatek nem kezel 4 magot, es a CPU sincs maximalisan kihasznalva, akkor hogyan segithet egy ujabb proci a jelenlegi teljesitmenyen?
Csak szeretnem megerteni, hogy egy esetleges CPU frissites a konfigomban javitana-e a helyzeten.
-
cain #34328 btw, akinek ennyi ramja van, igazán kipróbálhatná, mennyit gyorsít rajta. :D persze a proci és vga kihasználtságot ez nem fogja megjavítani. -
DoctorStryker #34327 Vírusírtó, tűzfal, videokártya driver (ccc vagy nvdia) msn, s még egyéb programok amiket te még felraksz és serviceként futnak oda kevés 4GB kevés főleg ennek a játéknak. -
cain #34326 ha nekem lenne 32GB-m, már régóta ramdrive-val tolnám a játékot. nemcsak ezt, hanem mindegyiket.