60892
  • Liio
    Valaki magyarázza már el, légyszi, vagy dobjon egy linket a tankok összehasonlításáról, de nekem nem fér a fejembe, hogy egy Assa lehet olyan tank, mint pl. egy Vanguard. Hogy a hekkbe jön ez ki? Vagy Assa nem is annyira 'viable' tank és inkább a DPS ág éri meg jobban?
  • Nephin
    Ewok Protection Agency
  • nowan
    az is benne volt a levélben.
  • csokicsiga #34436
    Kaptam ma egy hirlevelet, ezt irták, a kérdés, mikor kapjuk meg eme ajándékot?

Thank you for helping to make Star Wars™: The Old Republic™ one of the most successful MMO launches to date. For a limited time only, to honor our first players, we will be granting the exclusive "Founder" title to qualifying accounts*, which will apply to all of your in-game characters. This title will not be available to any new players after 3/18/2012.
  • Rubint
    <Wookie stole my grandma>
    <Sith lord stole my bike>
  • MaRee
    Nekem a <Your Companion> jött be :D meg a <Sith Happens vagy Eat Sith and Die> D: ::D:D:D
  • Torzonborz
    ha már guild név , nálam ez viszi a prímet : "Mos Eisley Jazz Club :D
  • DieHard
    :)
  • MaRee
    Szeretném jelenteni, hogy ma beléptem Lineage 2-be, és a sárkány lovagrend nevű láma társaság aoézza a kezdő területet, és tracer missleket lövöldöznek rám mindenfelől.

Komolyan mondom, imádom ezt olvasni, mindjárt elő is fizetek, hogy tudjam spammelni én is a tracert az ilyen nyomorékokra :D De akkor váltsunk is szerintem guild nevet <I Dont Need Skill I Have Tracer Missle> -re.
  • N1ggA
    Szerintem egyébként a legjobb megoldás az lenne, hogy ha egy ability cd-n van, lenne rajta egy számláló ami visszafele számol. Sokkal jobban ki lehetne használni a spelleket. Pl. ha van egy nagyon jó spell, amit el kéne tolni, és 1 másodperc múlva lejár, lehet, hogy nem nyomnál el véletlen/figyelmetlenségből a másfél másodperces castomat, csak valami instantot, és utána mehetne az. Persze meg lehet szokni a mostani rendszert is, de nem elég pontos, mégha az ujjadban van már az egész játékmód.

Más:
    Originally Posted by ZaneKaiser
    So I just got an email from Bioware stating I was caught using an "exploit". Um...the valor thing was a bug on your behalf, I was just playing the game like you told me to. They then told me they will take action to reverse the effect of the exploit?!

So I log in and I see my valor rank go from Battlemaster down to Gladiator

...

I'm sorry but why are you punishing me for something that was your fault?

Bioware válasz:
    Hey ZaneKaiser, we just checked with our ToS team and no action was taken against you. Our team is actively investigating those that took extreme advantage of the situation on Ilum, but you, personally, have not been actioned against. However, due to the misinformation that you have posted, your post has been reported to our community forum team and they will take action, per our forum rules.

Elég kemény válasz Biowaretől, és teljesen jogos, mert lehetett látni mekkora sírás volt néhány hazugság miatt, pl. a cancel subscripton gomb hiányának hazugsága és hasonlók miatt.
    De a válaszban benne van az is, hogy valszeg aki hosszú időt exploitolt Ilumon, és akár 20-30 szintet is fejlődött aznap, az kap valor rollbacket. De úgy látszik egyenként nézik az embereket, nem global rollback lesz, így el fog húzódni a dolog.

A mostani helyzet Ilumon nem annyira szörnyű valor szinten, amikor fullra meg volt telve Ilum 1-es instance, akkor összesen 8 republic player volt rajta (kíváncsi vagyok mennyi imp:D), és sehogysem lehet azt a 8 embert annyiszor olyan gyorsan megölni, hogy gyorsan nőjön a valor, egy warzone matchben több vagy kb. annyi valort lehet szerezni, ez így nekem megfelel. És ha többen megyünk groupban, mondjuk guilddel, akkor simán lehet találni egyedül bóklászó impeket, vagy megfelelő mennyiségű impet, akikkel lehet rendesen, rendeltetésszerűen pvp-zni, a maradék egyetlen gondom az, hogy kb. végig impnél volt mind az 5 objective, ehhez elég sok valor buff jár. Direkt mentünk objectiveket állítani, de amint kész volt, jött nagyon sok imp és visszavették, szóval esélytelen hosszú távon megakadályozni, hogy mindegyik az impeknél legyen.
  • TDC Geronimo
    The cooldown indicator on hotbars no longer causes all ability icons to appear grayed out (unusable). Now, when an ability is on cooldown, it will not be grayed out if its activation conditions (like resource costs or range) are met.
  • TDC Geronimo
    Nem bug, benne van a patch noteba. BW "fix" ability delayre :D
  • N1ggA
    Ez biztos feature, nem bug? Az cd-n lévő abilityk el-nem-szürkülésére gondolok.
  • TDC Geronimo
    Az a baj, hogy 2-3 secig ez azért van, mert az ember nem tudja, hogy most az ability delay miatt baszik ellőni vagy tényleg meg lett szakítva :D Ugye 1.1el jött ez az új gyökér cooldown animáció a baron, amivel a delayt akarják elrejteni csak a baj ott van, hogy ettől még szarabb lett az egész, mivel a pár perces abilityket nem tudod mikor jár le és nyomogatod, mint a marha miközben azon gondolkodsz, hogy a skill késés vagy a cd miatt nem megy el.
  • Torzonborz
    igazigaz, missile blast bocsi .
    mindegy a lényeg hogy nagyon kevés ability-t használva toltam ki magas sebzést.
  • BoneDragon
    Főleg, hogy 12-es szinten a tracert nem tudod kitalentolni. Azért jó próbálkozás volt.
  • darth devil
    Bocs, véletlen válaszotam neked. Általánosságban kérdeztem. Igen az valóban így van, a bhk nagy része azt se tudja h hol van, ha megszakítja az embert a tracert.
  • N1ggA
    A témához az egyetlen hozzászólásom a #34411 volt, amiben nincs sírás. Meg régebben írtam, hogy milyen vicces, amikor szakítod a tracer misslejét és 6 mp cd-re kerül és nem tud csinálni. De én nem sírok emiatt.
  • Chris
    Nem arról volt szó amúgy, hogy aki cancelezni akar annak nem kell, mert alapból meg van szüntetve az előfizetés, mindent meg kell adni újra? Most meg a terhelés napján visszakerül minden régi adat?
    Ha paranoiás lennék, nem a saját szememmel láttam volna és élne még a kártyám azt hinném meg akarnak szívatni...
  • Marfy
    Ne törd magad, köszi.
  • darth devil
    Akkor miért is megy a hiszti a szemét tracer spammerek miatt?
  • N1ggA
    Gondolom, hogy így van megcsinálva, különben nem csinálná minden arsenalos mercenary ezt.
  • Chris
    Khm, szolgálati közlemény!
    Ránéztem a biztonság kedvéért az accountomra és konkrétan visszaállították a korábban megadott előfizetést, kártya-adatokat, mindent amit kell és ott virít a cancel subscribtion gomb is.
    Tehát amit megszüntettek pár nappal ezelőtt, azt most visszaállították és automatikusan megy gondolom a terhelés is.
  • TDC Geronimo
    Azért nem látod, mert a healen kívül meg traceren kb minden instant. Itt az ability barom. A 2 sorban 1-2 ability kivételével MINDET kell használni és még a szélső baromon is van 3, amit szintén. Nézd meg a BH skillfáját és rájössz hogy miért megy a tracer-tracer-tracer-heatseeker missile proccra unload és rail shot rota. Elárulom, mivel így van megcsinálva.

• SuLtAN17
    +1
  • Torzonborz
    mert 2 db narancsööö akarom mondani barna stukkeral úgy is elég jó sebzést oszt ki. 12es szinten.
  • Bhalage
    alap lovest mi a szarnak ? max ha szetolvasnak a fegyoid es mar a 2perces szart is elnyomtad es van korulotted 10 hulla. nub vagy
  • DieHard
    1. senki nem tehet arról hogy sokkal kevesebb a rep mint a imperial.ebből adódóan ilumon pl lényegesen kevesebben vannak, sansz nélkül.
    2. igen igy irták meg a gamét, más játékokban meg tudják oldani a baserape kérdést, gondolom itt is megoldható, csinálják meg esélyt nem adva az efféle játékmenetnek.
    3. ha valakinek ez nem tetszik jöhet ide, és egyéb fórumokra vagdalkozni a szavakkal, fikázódni. részemről ez nem érdekel.
    4. noskill emberke vagyok mmo világában, 3 hónap wowban, meg itt kezdet óta. nem is érdekel ha elfexek 1-1 ben 10ből 10x. a játék szeretete miatt vagyok itt.

• N1ggA
    Biztos használtok más spellt is, amit nem látok, de amit látok, az az, hogy folyamatos tracer missle, akár 6-7 is, aztán Unload. Ez a kettő. Illetve amikor AOE kell, pl. voidstaron vagy alderaan warzoneban szakításhoz, akkor death from above. Mást még nem láttam. De lehet, hogy van más is. Le tudod írni, hogy kb. hogy kell elképzelni?
  • Torzonborz
    nekem csak 1 lvl12-es BH merc. altom van . azzal amikor bementem wz-be nyomtam az alap lövést , tracert , power shotot aztán örültem magamnak amikor a végén első !!! lettem 225k sebzéssel :D
    mókás volt.
  • Bhalage
    amit en eszrevettem mikor powertech tankolt, hogy nem birja ugy osszeszedni az enemiket, mint en juggerrel (amugy megtartani lehet jobban meg birja, bar eleddig nem voltak aggro problemaim, nem azert mondom, de olvastam rola, hogy aoe tankolasban jobbnak tunik).

szoval, hat nem tudom, velemenyed? csapat powertechje volt ugyetlenebb, vagy tenyleg keves toolja osszekapni az enemit aztan aoe :d
    vagy csak egy erzes mert a jugga megiscsak ott van kozepen mig a PT messzirol lodoz
  • PiszkosFred
    Ertsd mar meg te draga jo ember, hogy nem egyedi az eset, mas serveren is ez megy, hivjak a guildet barminek, es legyen az imperial barmilyen nemzetisegu. Nem csak te hordod republickent a szopoalarcot, en is, mas is republic oldalon. De ez ilyen, emiatt idegosszeroppanast felesleges kapni (foleg 2 nappal a beigert cancel-ed elott). Nem tehetsz ellene semmit. TE NEM. Majd a BW korrigal. Vagy nem.
  • TDC Geronimo
    Nekem elég volt ma fél óra ilum. 10 fps, be-beálló kép és 3 crash. Többet be nem teszem a lábam oda hiába sok valor.
  • darth devil
    Miért a többi játékos mást csinál? SL tehet erről a lehetőségről? Ha fordítva lenne, akkor a repes klánok is ugyanúgy kihasználnák.
  • SuLtAN17
    Én mióta ezt írták itt a fórumon azt hiszem pont Johnnykka nézem a bh-kat és nem látok mást csak tracer missle-t és nem hármat hanem 5-6-ot majd hallott vagyok...
  • SuLtAN17
    Most lehet flamelni meg okoskodni meg viccelődni rajtam, vagy lehet megtapasztalni milyen k*rva szar republicosnak lenni Ahto-n a szétexploitolt impesek ellen úgy, hogy ilyen "korrekt" magyarok még ráraknak egy lapáttal.
  • TDC Geronimo
    Amúgy tény, hogy sok tracert kell használni, de van mellette kb 15 ability még, amit mind kell pvpben. Így van megcsinálva a design, hogy 3 tracer mindenképp kell a max dmg outpot eléréséhez.
  • SuLtAN17
    Igen alreg-je vagyok 7 éves registrációval, teljesen más stílusban is írok, ha nem tűnne fel teljesen mind1. Szétfrusztrál ez a játék de már csak 2 napig aztán viszlát.
  • Sáska
    Disturbance in the Force I feel.
    ugy erzem a nem fogok unatkozni a maradek fel oraban:)
  • picket
    Sokadik fénymásolat lehet, romlik a minőség :D