60892
-
Healer + tank ellen, a guardolt healert cc + intterupt és közben a tankot lebontani. Utána a healer sima ügy. Előtte letauntolva a guardolt healert ütni kicsit nehéz ügy. Kazinczy meg forog a sírjában. -
Neked :] nekem special nagyon nem mindegy igen is alakuljon úgy a karakterem ahogy akarom :D még ha semmi értelme nincs lényegében akkor is :P -
XD
nagyjából értem, de közel sem mindent. anno baldurs gateztem, ott egy rossz válasz és vége volt a játéknak, elbaszhattad mindörökre. ott tényleg volt tétje, 6x olvastam el minden mondatot:D itt lényegében mind1 mit válaszolsz. -
Laroa #34717 impek balfaszok voltak, gondolom ott bohóckodtak a pontnál, a healert egyszer nem interruptolták, vagy cc-zték le az elejét eltekintve, jóhogy levágták az összeset simán. -
hajrá, kíváncsi vagyok
jó volna egy combat log ilyenkor, be lehetne szépen mutatni a készítőknek.. -
Beltazar #34715 Hát nemtudom mi volt, de akkor ma este majd megint nekifutok, ha ott lesz a boss corusanton, aztán ha megint buggol akkor majd felveszem videóra.
-
Droughert #34714 Az elején a healert nem is nagyon akarja bántani senki. WZ-n mikor sokan rohangálnak elhiszem, hogy valaki nem szúrja ki, hogy éppen ki a healer, de egy 2vs x szituációban 50% esélye lenne rá hogy a healert üsse, de úgy láttam, hogy erre nem volt akkora késztetés a részükről. Sőt volt amikor még targetot is váltott, és hagyta a healert, inkább ütötte a tankot. -
namárha nem is érted mit vászmákognak, akkor hogy a rákba akarol te dönteni?!?!? Ez a siketvaklevágottkezűkitépettnyelvűbevarrtorrújedi kontra szelekció!?!??? -
ügyesek
az a vicc, hogy az imperial karikon is volt azért jó gear (14-16k hpk)
good job, szeretnék ilyen repeket látni atho cityn
(külön minigame-nek élem meg a healer sage overdps-elését :D)
-
sata75 #34711 ez meg van rendezve:) -
Beltazar #34710 Hát elhiheted én énis nagyot néztem, mert tényleg másodpercekben volt mérhető amíg életben tudtam maradni egy lvl 18as bossal szemben. 
Egyedül csak azt tudom elképzelni, hogy vagy %os sebzése van a bossnak vagy valami nagyon bebuggolhatott, mert azzal a tankkommal még a lvl37-40es instákat is le tudtam tolni soloban. -
tényleg! az AH minden bolygón saját? tegnap így vettem észre. nar shadaan semmi sincs benne, fleet-en meg tele van. meg is lepődtem. ezt hogy gondolták?? minden más mmo-ban amit ismerek szerverszintű az AH. -
50es karaktert az a boss nem is találja el az enrage timer-ig
szerintem ha egy bármilyen 50es eléáll tarisig bezárólag bármelyik world bossnak, percekig húzza simán
szóval ja, random issue/bug/FEATURE!
-
én is így csinálnám, ha minden szót értenék, így marad az only lájt válasz:) -
igen, az item rendszeren volna mit átgondolni, ez biztos
alapvetően egész működőképes, de azért vannak bőven hibái -
az csak ott mászkált, aztán gondolom látta hogy valami készül, írta hogy jönne healelni:D mondom gyere, értelme nem lesz de 1-el több golyófogóXD -
Laroa #34704 Overgeared BM imps vs zöld geares republic 
-
Nem spamelem a dark pontot adó válaszokat, de a light válaszokat sem. Adott szituációtól függően döntök, mit tennék a karakter helyében stb... Kis nosztalgia, mint anno voltak az rpg könyvek ahol dobó kockázni kellet meg papíron jegyzetelni egyebek... Ott is volt saját döntés, ez mindig mókásabb számomra mint a, hú most jó leszek csak light válaszokat adhatok.... vagy fordítva ... -
Nem feltétlen, de pl most ha storyt nézzük. Aki 1x csak 1x sunyin meg akar ölni na az nem lesz ejnyebejnyével elengedve... Persze, hogy majd hozza az egész pereputyot legközelebb...a frászt megtámadtál barátom? Meghalsz szevaz téma lezárva... :].
Pvp world kill: Az sem zavar, ha 100x meghalok ha többen vannak, vagy jobb a játékos, de 1x 2x legalább 1-2-t magammal viszek. Nekem ez már több mint siker :P -
Uniel #34701 csak akinél ad a quest ilyen válasz lehetőséget :D -
Csak aki beszól?! -
Nem akarok én Jedi lenni nekem nem jön be a filozófiájuk... :P
Csak épp néha kicsit elnézőbb vagyok és nem vágok apró darabkákra mindenkit
-
Azt irta a kollega, hogy 50-es tankjat lesoporte 4 sec alatt. Ez az, ami furcsa, azert ennyire nem kemeny a robot egy 50es tanknak, ezert irtam, hogy valami turpissag/bug/<random issue> lehetett ott. Lowlvl bameszkodokat megeszi reggelire, az nem vitas. -
Én asszem a tatooine-on kötöttem bele egyedül a world boss-ba, me okos vagyok... :((( -
Najó, de látszik, hogy nem 10-eseknek van (eleve jóval magasabb szintű). -
Amúgy néztem videókat, ahol mindég beszólnak a karinak mikor még kicsi, hogy slave így meg úgy. Na nekem 1x szóljon be bárki, hogy slave, ekűdöm az anyjába valami velős jedi bölcsességgel. :DDD -
Mondjuk mert a 10-12-es zona kozepen (Courscant, Galactic Trade Market) jarfal fel s ala egy platformon :) -
Szar sith vagy, de még lehetsz jó jedi és ez a lényeg. Végülis a sith-eket mint fajt is a gonosz jedik találták meg anno és hozták fel őket. Emígyen nem lehetetlen jó jedit faragni sithekből senem. -
10-est elsőre elfújja, az pár óra játékkal összehozható (mármint a 10-es), az mégis mit keresett ott!??!? :D -
Már elkéstél :P "ződdel" tolom és lájtba :] tessék lehet megkövezni :D -
najó, 50-esek, úgy lehet menne. de mi tegnap odaálltunk 3-an: én 27-es, volt egy 18-as meg egy 10-es. szerinted?:D vártam 5 percet hátha jön mindenki a szeróról, össznépi robotagyonbaszás, de senki nem jött... -
A gearekkel kapcsolatban csak annyit, hogy sokszor a championos gear rosszabb tulajdonságokkal rendelkezik mint az amit amúgy megszerzel, megveszel, illetve módosítasz. Az egyetlen előnye annyi, hogy pvp-n több sebzést tudsz bevinni, de amúgy simán össze lehet állítani táposabb cuccot, úgy hogy questelsz vagy lila modifcationokkal tele pakolod a gönceidet amit ah-n megveszel. Lehet nemártana ezen is javítani. -
Ugyanmá, veszek közös AH-ban zöld, vagy kék kristályt (amit uyge csak light side-dal lehet használni) és azzal fogom idegesíteni a mesteremet halálra, hogy mindég azzal csépelem a népeket. :D -
DoctorStryker #34687 :D
s megkapod a rózsaszín kardodat is. -
Nemisazé, de lehet megpróbálok valami Light V-ös sith lordot összehozni. Szvsz. nem lehetetlen! Én leszek a leg"rosszabb" sith a történelemben. Belülről rohasztom majd a rendszert, vesszen a birodalom! -
DoctorStryker #34685 áruló -
Csábít az erő sötét oldala ifjú padavan ? 
-
Azé én is átállok a sötét oldalra, ha 50-es már a jedi karim. Indítok valami sithet is. -
Azért szerintem Rep oldalon sem csak vesztes meccsek vannak... ;] -
Node nem lehet mindig veszíteni sem! :D