60892
-
csinál még valamit egyébként a script? :D -
Uniel #34799 pedig kell az outdoor pvp, mert őszintén egy mob milyen kihívást tud nyújtani, lehet az sima v. boss, kitanúlod a taktikáját és onnantól csak farmolás az egész, de egy player vs player elleni harc sose ugyan olyan és szerintem ezért is mmo és nem cooperativ single player game egy játék.
Milyen szép is lenne az swtor, ha guild hajókból álló flották gyülekeznének egy bolygó felett playerek által vezetett vadászképekkel harcolva egymás ellen, miközben szintén playerekből álló szárazföldi csapatok harcolnak oda lent a bolygó irányításáért. Szerintem így kéne kinéznie 2012-ben egy mmonak és nem pedig abból állnia hogy unalomig farmolni pár instát, operationt a gearért... -
Nekem nem tűnik fel. Különben is szólj a házigazdának, hogy szedje ki (vagy mégse, mert akkor hogyan veszem át a hatalmat a topik fölött?)
-
SuLtAN17 #34797 Egyetértek Dartonnal oldschool is és megvalosíthatatlan, én még nem láttam olyat ahol jól működött meg mint már mondtam túllép az mmorpg keretein a 100vs100 már mmorts a zerg általában nem fizet nem árt egy kis taktika is szóval az egész outdoor pvp-t el kellene felejteni örökre minden fejlesztőnek:) -
Smuggler sztorija is jofele, foleg a valasz lehetosegek es fordulatok tetszenek benne, nagyon jo dumai vannak. Szerintem jol eltalaltak, bar legtobbszor amolyan hansolo klon lesz a karaterbol, moralis dontesek szempontjabol.
Trooper kivalo, de csak ha ontorvenyu izomagyu troopert jatszol, aki nem rest fejbeloni barkit a cel erdekeben, ha ugy hozza a sors. (csak es kizarolag ferfi trooperkent, a szinkronja kva jo, a noi oldalon tul eroltetett kemenycsaj) A szent es lelkiismeretes katona unalmas.
Jedik kezeben jol mutat a fenykard, de azt a tomenytelen sznob es szentlelku, mar-mar buddha jellegu valaszokat, amiket a szajukba adtak, azt nem vette be a gyomrom. A legnagyobb bun, ha flortolsz. Tul jok lettek, unalmasan tul jok. Bar van, akinek ez tetszik, en nem tudtam azonosulni ezzel a gloria-szoritja-a-fejemet-olyan-jo-vagyok felfogassal.
-
Nem nehéz, csak full pvp terület kell, közös küldikkel, h egy helyen kelljen küldizni, akkor lenne fasza openpvp. :D De erre, ezekben az európai/usa játékokban nincs igény. Ilyen célra kell egy jó koreai mmo. :D -
Bhalage #34794 felpaprikaztok ezzel az agent story igy meg uggyal, este ki kell probalnom :o( -
Bandras DaSilva #34793 Jaja, szerintem sem oldschool az outdoor pvp csak hát nehéz jól megcsinálni, sajnos. -
Amúgy storyk rendben vannak, jedit nem néztem. Meg valahogy most bejön az egész republicozás az empire után. Sw és az Agent storyt biztos nem lehet überelni. :D -
jaja már javítottam (sg, én így szeretlek) :D
btw Picket: /hiszti: k**a lassan tölt be a freeweb, úgyhogy a scripted lassítja a topicot. -
Miért is ódivatú elképzelés az outdoor pvp? Nincs attól jobb, mint a nyakába ugrani egy enemy partynak. -
Bandras DaSilva #34789 A commando hátán van az a baszott nagy ágyú a hátán. A Vanguard kisebb puskával tolja. -
Pont fordítva, a vanguard tank meg sima puskával, a commando megy ágyúval. :D
Amúgy a trooper story rendben van, a smugler is, a jediket nem néztem. -
Bhalage #34787 hja nem birnm idegekkel sokaig en sem.
de amugy sith warikent durvan 10:3:1 volt az arany, marmint a kivegzett SITH es egyeb birodalmi, jedi es huttfergek kozott a tortenetben, szoval megvan ennek is a hangulata sztem ilyen a masik oldalon tuti nincs :o) -
commandonak (merc mirror) van a baszottnagy ágyú a hátán, vanguard picit visszafogottabb, de az is elég badass, tény
ha megnézzük a merc kezében a szögbelövőket, meg a commando kezében a mozsárágyút.. naja.
commando:
merc:
-
republic storyk... meh
jedi knight so-so, smuggler, trooper szódával, consular használhatatlan
egy sw story-t nem üt meg egyik sem, az biztos, már csak az atmoszféra miatt sem, ami úgy körüllengi őket (szoknyás gay jedik rohangálnak, kedves szavakat hajigálva, kösz-de-kösz-nem) -
Bhalage #34784 mondjuk a commando vagy melyik impressziv azokkal a baszomnagy agyukkal ;o) jedik kuka, smuggler lolnub. -
hááááááááááááát, itt megint magam/magunk ellen beszélek, de már többször is linkeltem a leírást, amely bemutatja, hogy csóri republicoknak mennyi olyan spellje van, ami nem/szarabbul működik, mint az empire tükörkasztnak
jó nyilván nem emiatt van ez a hatalmas létszámbeli különbség atho cityn, de mindenesetre az picit erős, hogy imbának nevezzük őket, lévén több sebből véreznek az ellentétes oldali megfelelőjükkel szemben
hozzáteszem, ezeket most szépen elkezdték befoltozni a készítők
-
Bhalage #34782 nemszimpi (igy az elejen foleg)!
agentet meg fogom kukkantani, de mondom a sith warrinal jobb indulast es tortenetet eddig nem lattam, de egyreszt azt toltam vegig masreszt pedig tenyleg lehet meg ken nezni republic oldalon 1-2kari mittud -
a sith fő csaj mondjuk pont egész epic része a storynak, de kb. az az egyetlen, szerintem pihentesd
agent story > minden más story, én azt mondom -
legalábbis consularon kívül más kaszt nincs (lehet bugos, és nem lehet kreálni, csak azt :P) -
Uniel #34779 a jedi sírást tényeleg be kéne fejezni, hogy miért vannak kevesen én se tudom, főleg hogy nekik müxenek olyan skillek is a tükör kasztoknál ami nálunk nem.
Pl. sith warrior pommel strike, ami incapacited targetbe, bele csap 5K-t, érdekes mód Jedi Knightnak működik, mert jó párszór csaptak agyon vele WZ-ben :S -
Bhalage #34778 agent lvl3 inkvizitor lvl10 asszem, azert is szakadtam szet a slaves benyogesektol a multkori vicces videoban, de amugy az a Sith fo csaj sehol nincs Dr Darth Barashoz kepest en igy erzem :o) -
De republic játékos nincsen így nem aktuális :y -
agent story 
inkvizitor story
mivel neked fontos ez a rész, szerintem agentezz -
ez egy... hm.. ja, egészen jogos dolog
mondjuk magam ellen beszélek, de valóban
mindenesetre csak nekem fura, hogy mindig a mercről van szó? commando, anyone? ugyanaz b*meg csak hatalmas kéziágyúval. -
Bhalage #34774 áá oks megkukkantom majd, de most agentet es a inkvizitort kell a kovetkezo 2-3honapban felszintezni eloszor :o)) -
kraven81 #34773 Marának meg heavyt adni -
Laroa #34772 mercnél egy dolgot kéne nerfelni, a heavy armort mediumra. -
Laroa #34771 powertech ág tank vagy dps -
azifjutitan #34770 Craftinggal kapcsolatban kérem a segítségeteket:
Jelenleg kb 210 a Slicingom. Felvenném az Artificet, ez mellé az archeology a gathering és a treasure hunting a kiegészítő skill. Érdemes szerintetek lecserélni a slicingot treasure huntingra? AH-ban horror áron árulják a magasabb szintű materialokat, ez mondjuk indokolná a váltást, viszont a fő bevételi forrásom most a slicing. -
Bhalage #34769 van mar tankom, es az jobban tetszik -
Laroa #34768 Menj powertech advanced prototype ágra és lehet gyújtogatni
-
Laroa #34767 Nem nekem kell, csupán javasoltam
-
pve-ben még a pvp-nél is butább dolog a tracerre támaszkodni, amúgy.
bár én addig örülök, amíg ez az elképzelés, legalább kellően lebecsülik a merceket, aztán lehet pislogni -
Te miről beszélsz
-
Vincentcloud #34764 Pontosan így voltam a Sage-mmel, gondoltam megcsapom poénból, erre a Weaken Mind felrakása után meghaltam, kicsit elgondolkoztam hogy mégis hogyan. -
Bhalage #34763 johat faszom se megy el chapter 3ig tracermissilespammal :o -
1Darton1 #34762 Az Ilum sírást nem nagyon értem. Outdoor pvp most sincs ott (véleményem szerint eleve ódivatú elképzelés már), és nem is nagyon lesz. Viszont a daily annyiból áll, hogy be kell állni a republic base-re 20 percre afk-zni.
Az 50-es bracket óta a warzone-ok 80-90%-át a republic nyeri, úgyhogy azzal sem lehet különösebb probléma. Persze ki lehet kapni egy szerencsétlen sorozatot, de nem túl gyakori. -
Inkább kérj meg valakit hogy vegye meg, nehogy "manipulálás" miatt dádá legyen.