60892
  • cain
    akkor mégse az engine szar? =]
  • MaRee
    No, még a végén megjavul a játék Reméljük így haladnak majd tovább a fejlesztők, ha tényleg nincs már ability delay, az is hatalmas előrelépés a játék élvezhetősége szempontjából.
  • csokicsiga #35003
    Tudom jól , mondjuk nekem igyis megfelel, de én egy meló után max 2-3 órát játszó mezei user vagyok .
    Én legjobban az új bolygókat várom, meg az új történeteket.
  • Rubint
  • TDC Geronimo
    még azért van bőven mit csinálni :p
  • csokicsiga #35000
    Remélem igy már sokan megnyugszanak, és tudják, hogy jó úton halad a fejlesztés.
  • TDC Geronimo
    furcsa olvasni pozitív kommenteket most hivatalos fórumon :D

Ez a patch kb ezerszer többet ért, mint az egész 1.1 -.-
  • cain
    ami vagy igaz, vagy nem.
  • Rubint
    Hát ja, Ilum még mindig FAIL, így nagybetűvel sajnos. Warzone-ozni viszont fun szerintem (delay-jel is :P). Sokan szidták őket, hogy csak 3 van, meg rossz a design, de én akkor is szeretem őket, még a huttballt is. Sokszor vesztek is, de who cares.
  • j0nNyKa
    30-50 nekem csata közben, 50-60 nyugiban
  • Boncmester
    Passz, nekem egy BM dobozom sincs, rankom se, és kb nem is járok Ilumra, mert semmi értelme sincs (a gearelődésen kívül, de azért nem fogok gearelődni, hogy jobb gearben menjek egy értelmetlen területre).
  • Boncmester
    Ő azt mondta, hogy az egyikből következik a másik.
  • Rubint
    Valóban nincs ilyen ember. Rankot esetleg (de talán még azt se), de geart kizárt dolog. A patch lehet bakizott a valor gainnel, de a drop rate-et rendesen visszavette... Nekem azóta is csak azok a BM cuccaim vannak, amiket a patch előtt szereztem meg, 0 token esett 10 dobozból (amiből ráadásul nem 1 kell, hogy set armort szedj ki).
  • cain
    nem. a queue elvileg azt csinálta, hogy mialatt castoltál, a következő castolandó abilityt már sorba lehetett állítani azzal, hogy megnyomtad a gombját. a gcd letelte után (ha olyat nnyomtál, ami használta) elvileg automatice elkezdte castolni az abilityt.
    a delay pedig az, amikor bizonyos esetekben az abilityt a gombnyomáshoz képest jelentősen későn, vagy egyáltalán nem kezdte el csatolni.
  • 1Darton1
    A kettőnek semmi köze egymáshoz.
    Az ability delay egy bug, a queue pedig egy feature, ami nem működik.
  • j0nNyKa
    btw nálam eddig is egész használható volt a fleet, de azért pl. amikor az interfleet transportról a main levelre lifteztem, a nagy térképet vagy 5-6 másodpercig nem töltötte át, illetve volt egy alapvető lassú érzésem - na ezek így megszüntek létezni.

liftbe be -> gomb megnyom -> main level betöltve, 100%-osan, nincs kezdeti szaggatás, semmi, lehet nyomulni
  • j0nNyKa
    hú én már keverem, de ha jól tévedek, a 2 kb ugyanaz a probléma (volt), illetve egymást indukáló dolgok (voltak)
  • cain
    és mennyi az fps ilumon? :D
  • ShaiHulud
    nem ability QUEUE volt midnig amit irt?:D
  • t0xikus
    :D
  • BoneDragon
    Valahogy örülni kellett a javításnak.
  • Torzonborz
    "de csak az egyik kezem volt szabad "

a másikkal ez ment ?

• j0nNyKa
    nem szeretnék arról beszélni, hogy mit csinál a kezed warzone közben, de maradjunk annyiban, hogy örülök a javításnak, este teszteljük :)
  • TDC Geronimo

General
    Fixed a bug that could cause the Global Cooldown to appear as if it has been cancelled when it is actually still in effect, resulting in a feeling of unresponsiveness to input.
    Corrected an issue that could cause an ability icon to appear usable but be unresponsive to clicks or keypresses for several seconds.
    Players revived by other players, including by in-combat revival abilities, now revive with 25% of maximum health.

Ez még majd fontos lesz köv updatevel, DE a legnagyobb gondot maival javították. Toltam előbb wzt, de csak az egyik kezem volt szabad annyira jó volt!4 :d
  • j0nNyKa
    :DDD valami azt súgja, hogy megszűnt / csökkent a.. a... aaa... wait for it... waaaaaaaaaaaaaait for it...
    ABILITY DELAY
  • TDC Geronimo
    ÉS IGEN IGEN IGEN

• cain
    hm, az reményt keltő.
  • j0nNyKa
    nálam jött patch is, csak picike, észre se lehetett nagyon venni
  • Boncmester
    Részemről is, bár szerintem a készítők a ludasak abban, hogy egyesek 1 óra alatt BM geart tudtak szerezni. Hozzátenném, én nem ismerek ilyen embert.
    Persze egyesek már azért is rámírtak, hogy én exploiter vagyok, mert fölpullolom Huttballon őket a kezdőhelyre, és megmurdelnek :)
  • Boncmester
    Ezentúl egyáltalán nem aktiválódik majd a skill :D
  • TDC Geronimo
    ja és a "megnyomom a gombot majd jó nagy késéssel aktiválódik a skill" féle delay állítólag megszűnt. Na meg is lesem, de hiszem ha látom :y
  • Jabar
    Úgy legyen, tőlem még bannolhatják is.
  • TDC Geronimo
    hm nekem csak a launcher updatelt, a kliens nem :o
  • Omlás
  • t0xikus
    where passion lives, nothing is impossible.
  • t0xikus
    valami devpost volt erről, hogy ki fogják vizsgálni, hogy ki tornázta fel magát ilum buggal. remélem nem csak bullshit volt, hanem tényleg retorziók fognak következni.
  • DummyBoy
    Peace is a lie, there is only passion.

• Omlás

WIN!
  • sata75
    +1
  • Fenrir
    Az enyémmel miért volt gond? :)