60892
-
Gondolták nem egyből a babaházassal kezded, hanem előbb játszol a játékkal :p -
maniac001 #35044 Igen a color matching benne volt (de nem működött - mi lehet ebben a bonyolult).
Csalódtam a bioware-ben hogy más noname fejlesztők által lazán megoldott dolgok a bionak gondot okoznak. -
Bandras DaSilva #35043 Nem hiszem, hogy gond lenne ha magyarul toboroz ha nem másodpercenként 5 ször írja be generalra. Az én szerveremen (Ludo Kressh) bevett dolog, hogy ilyen-olyan nyelveken megy egy toborzó szöveg. Nem viszik túlzásba és még senki nem szólt. -
Benne volt tudtommal csak ki lett véve. Gondolom okkal és vissza fog majd kerülni, de most nem ezt tartják a leglényegesebbnek. :) -
maniac001 #35041 Akkor barna, mindegy. Egy kurva wardrobe-ot beletehetnének, ha a Rift-ben megoldotta egy tök ismeretlen fejlesztőcsapat, nem hiszem hogy a bioware nem tudja.
Nem is az a legfontosabb hogy mekkora a dps (úgysem mérhető), de hogy bohócruha van a karakteren... na azt nem szeretős dolog. Se item színezés se semmi. Ez a color matching se jó ötlet, mert ha szar színű a chest, akkor a többi is olyan lesz. Legalább tegyenek bele normális dye rendszert. Minden mmo-ban benne van, nem lehet akkora bonyolult dolog. -
narancssárga=/barna/ 

-
te ezt nem értheted:D én is farmolok ha kell item. persze nem viszem túlzásba, ha nagyon uncsi meg szenvedés akkor hagyom, de kicsit hajlandó vagyok érte szenvedni ha utána meg többet szórakozok. a diablo2-ben volt hogy 10 letoltam az egész dzsungeles részt vmi itemért, persze h nem esett... -
maniac001 #35038 Egyetértek. Nekem főleg a kinézete miatt kell(ett). Van egy narancssárga (itemszín), de kellene mert a chest, gatya, cipő, kezes totál más színű, és elég béna egy trooper bohócruhában. Ez a lilából minden mod kiszedhető dolog pedig még szerintem hónapok...
Az sem utolsó szempont hogy szeretnék hard raidre menni, de kék cuccokban nem annyira vagyok a csapat hasznára.
Neked vége is a játéknak ha végigtolod a sztorit? -
Mondjuk valamit csinalhatnanak a loot drop chance-el, mert az, hogy a 20-40 kozotti instakban ahol voltam, 80% heavy fos esik, az remek am. Nem tudom, miert nem lehet a drop chancet a party osszeallitastol fuggove tenni. 4 clothie -> nem dobunk heavy blastert meg commando chestet. Foleg ilyen felgearelos hamar elfelejtos instakban. -
No offense, de sosenem értettem ebben mi a "játék"?! EZ még melónak is unalmas és szörnyű lenne. Aki gear-ekért farmolgat, hogy abban majd újabb gearekért farmolhasson, amikben majd újabb gearekért farmolhat, amikben majd... Az minimum furi az én szememben. Én ha egy sztorit láttam már, onnantól érdektelen számomra, nem esek neki egy bossnak sem többször, ha megvolt (max. ha nem láttam mindent ami érdekelt, mert valami nem klappolt). -
cain #35035 volt, mert legalább tudnak róla, hogy van egy ilyen hibás működés.
btw én anno fél évig farmoltam egy 24fős zónát ezért:
vagy ezért:
aztán egyik hétvégén raid helyett elmentem moziba. szerintem ki fogod találni, mi esett.
de utána alig két hónap alatt sikerült kifarmolni a zónából mindkettőt. -
maniac001 #35034 Az swtor tegnap nálam is kibaszta a biztosítékot. Eddig nagyon személyesen nem érintett bug egészen tegnapig. Az hogy pvp gyakorlatilag nem létezik még elviselhető. A villogó textúrák, a lagok, ATI inkompatibilitás stb is valamennyire elviselhető, de...
2 hete minden nap lejárok false emperorba (HC) ami a baromi hosszú és ennyi után unalmas nem kicsit. A chestet akartam kiszedni végre, 2 hete szinte minden nap mentem és nem esett. Ok tegnap is go le. Utolsó boss dobja ugye. A bossnak maradt kb 5% HP-ja, knockback, lelökött a platformról. De a boss pár mp múlva megdöglött mialatt halott voltam, kirakott az insta elé. Mondom bemegyek. Aha persze… NEM ENGED BE egy bug miatt. És mi esett 2 hét óta először? A trooper chest.
Írtam egy ticketet hogy adják már ide az itemet ha már nem az én hibámból nem lett meg. Volt értelme írni? Szerintem nem fogják ideadni. Kezd elegem lenni a bugokból.
-
cain #35033 hja kérem, aki nem a "magyar" szerverekre ment, az ilyenen ne csodálkozzon. -
Ha senki sincs hungarian csenelen (mint nálunk egy hónapig rajtam kívül senki sem volt), akkor nyugodtan toborozhatsz rajta... :DDD Sokan nem is tudnak róla, hogy van ilyen, vagy csak nem használják. -
Mondjuk a Hungarian channeles dolog jogos egyet értek vele :D.
Szerintem ez amolyan "pandás" beidegződés még pár embernél :] mármint a hírdetés. -
Boncmester #35030 Általában csak zónaváltásnál látom 1 pillanatra a general chatet, amíg át nem váltok arra a tabra, ahol az nincs rajta, szóval nem tudom, mennyire volt flood vagy nem flood...
De szerintem azért is hülyeség generalon recruitolni magyarul, mert egyrészt csak azon a részen látszik, ahol éppen vagy, szóval nem sok emberhez jut el, ellenben a hungarian channel tudomásom szerint területek között is működik, szóval sokkal több emberhez eljut az üzenet, aki tényleg érintett is lehet a témában. Pl tamponreklámot sem küld a google pasiknak, ez is ugyanolyan.
Másrészt meg mondom, úgy még kb elfogadható nekem, hogy elé volt írva angolul, hogy hungarian recruit, de ez az éppen hogy kategória. -
Szerintem értelmes körülmények között nem floodolva semmi gond nincs a magyar nyelvű toborzóval. Elvégre ha magyar játékosokat toboroz a guild, akkor még se "oroszul" hirdet nem ? :] -
Tyrpak #35028 Legújabb noob comic:
-
Boncmester #35027 Ha Sárkány Lovagrendes emberke ír general chaten magyarul, akkor szóljatok már vhogy pls. Meg legyen screenshot is! Hol van ez a szégyenfal?
Tegnap valami ROR nevű magyar guildbe recruitoltak magyarul a generalon, mondjuk a csávónak legalább annyi tisztessége volt, hogy kiírta az elején, hogy hungarian recruit, de akkor se kéne szerintem... -
Tyrpak #35026 Ezt a részét nagyon várja a sage-em és a trooperem:
"We're also working on improvements to the responsiveness of individual ability animations, including faction specific timing differences and issues where shortening an ability activation time does not properly shorten it's animation." -
Hát ez meg honnan? -
hja ahogy a kolléga írta, mindig a déli először
azért vicces, mert ugye alapvetően sietni kell a tekergetéssel, különben wipe lesz a vége, viszont sokszor állni kell amiatt, hogy ne bugoljon be... összehozni a kettőt: kihívás. -
pimp my a** b****
de amúgy grat :)
bár a vicces sapka jobb lett volna, ha kiesik :(
(vagy az csak normál drop?) -
A4tech #35022 a déli pylon-nak kell kész lenni előbb mindig, minden fokozaton. -
LaCz #35021 Van valami házipraktika EV 3. bossra? Konkrétan az vele a gond, hogy egy bughalmaz. 1.5 órát szoptunk, de így sem ment le. Minden trynál a panelek bebuggoltak és nem lehetett egyik oldalt se forgatni. Van hogy az első sornál, van hogy az utolsó forgatás előtt, mikor hogy van kedve... Először azt hittük, hogy Nightmare mód miatt van, mert eddigi runoknál Hardon nem produkálta, de aztán átállítottuk Hardra és ott is. Remek este volt. -
As you guys have noticed (and probably read in the patch notes), one major part of our series of ability delay improvements was patched onto the live servers with the maintenance last night (patch 1.1.0b). We decided that the improvements seen with this fix were significant enough for us to roll this patch out as quickly as possible instead of waiting for the next scheduled patch.
Your feedback from the servers so far indicates that this change has had dramatic, positive impact on combat gameplay.
That said, we're not done improving combat responsiveness!
As mentioned in my blog a few days ago, there are some additional fixes currently on our public test server as part of patch 1.1.1, which will roll out as soon as we're satisfied with that patch.
We've heard your mixed feedback regarding the new cooldown animation that was part of patch 1.1, and we have improvements to the readability of that UI coming down the pipe.
We're looking into improving the accuracy of cast bars. Their behavior should already be significantly improved with today's patch, but we believe there is still room to improve.
We're also working on improvements to the responsiveness of individual ability animations, including faction specific timing differences and issues where shortening an ability activation time does not properly shorten it's animation.
Again, thank you for your constructive feedback on this issue, it has been vital to us in identifying and resolving this situation.
Regards
Georg
Nájsz!
Ma meglett a pimp mountom is :d
-
Nephin #35019 Sajnos ma visszatért önmagához képest is nyolc szinttel lejjebb. -
Tora-ra emlekszem. Szepen valaszolgattunk neki egesz nap, pedig orankent ugyanarra kerdezett ra. Aztan kesobb kezdett unalmas lenni, de tovabbra is valaszolgattunk a kerdeseire (en legalabbis joparra, gondoltam majd megunja, en raerek), majd aztan valahogy elkezdodott egy apro vita kozte meg a csati tobb usere kozott, ami Tora reszerol hamar szemelyeskedesbe es a vegen mar faji kerdesekbe torkollott. Aztan kiderult, hogy ossze-vissza hazudott korabban is, meg mittomen, hirtelen olyan ovodai hiszti lett, hogy en reszemrol abbahagytam az olvasast. Aztan lelepett a csatirol.
Nem lett volna vele gond, tipikus hetvegi tizeneves jatekosnak tunt, de az utso 20 percben elgurult a gyogyszere. Szerencsere lelepett a picsaba a vegen. -
smoother #35017 názi -
Ez pont jó, és kell
, mivel felnézek, és látom, netán a nevét a falon, akkor eleve nemis bonyolodok vele partyba, egyéb dologba, jó ez, mivel sokan az internet ködébe veszve ténykednek, //ugye nemtudni ki van a gép mögött// hiperszupernek képzelik magukat.
Na jóéjt .
-
Nephin #35015 Majd meglátjuk. Ha eltűnnek vagy moderálják magukat az ilyen fickók, akkor nem.
Egyébként az illető nem először csinálta, mint mondtam, gyakorlatilag nem tud máshogy beszélni. Akik tanúi voltak az eddigi pályafutásának, üdvözölték a topikot. -
Szerintem ez teljesen felesleges volt. -
Nephin #35013 Szégyenfalat csináltam, egy idióta már múltkor is mindenkit anyázott a magyar csatornán, de mint valami elmebeteg, szó szerint, aztán eltűnt, de ma reinkarnálódott és folytatta. -
Bhalage #35012 ird mar 1-2 sort megis mirol van szo, hogy az is ertse, aki nem tudja, addig is amig peccsel a rencer -
Bhalage #35011 gyerekcsinalo sapka -
Mit csinált? -
Az ability queue szvsz szépen működik ... Én próbálgattam több értéket, most 1 secen van, és szépen tologathatom a gombokat, nem szaladok bele a not readybe egyszer sem, sokkal folyamatosabban tudok castolni (healer) ... 0,5 alatt többször beleszaladtam, hogy túl gyorsan nyomtam a gombot, not ready volt, és emiatt kicsit meleg lett a helyzet :)
Lehet hogy DPS vagy más esetben gond, azt nem tudom :) -
Nephin #35008 Ez is megszületett, sajnos mégis kellett. Ez van. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
rajtad még rondább, mint a Karaggán -
a combat még most se a legjobb, de jóval jobb, mint volt. Majd még jövő héten is jön fix erre elvileg