60892
-
Bandras DaSilva #35085 Hát nemtom..nekem azért swg jó volt vagy 7 évig...az idő nagy részében kb minden igényemet kielégítette....persze volt, hogy pihentettem, de azért mindig visszatértem és mindig rengeteg örömöt okozott. Szal nem fail az sztem. -
cain #35084 természetesen megteheted azt is. -
Dehá emberek, nem csak egyetlen játék van?!?! HA azt várjuk, hogy egyetlen studio, egyetlen játékkal lefedje sokévnyi játékigényünket, az instant fail. Olyan nincs. Alapvetően ezért az összes MMO failplane!
Annyi gamma van, hogy hegyekben állnak nálam az akár BONTATLAN gammák, főleg konzilokra, de PC-re is. Ha ezer évig élnék akkor sem tudnám behozni magam a megjelenésekkel. Szóval az SWTOR csak egy ezek közül és órában így is sokat szórakoztam vele. Kicsinység dárga volt, de jó.
Én hálás vagyok a BW-nek, bár szingli KOTOR3-nak jobban örültem vón, de ez is több volt, mint a semmi. -
Háhá, buffolni fogják a robotinast :D
Dear Sir,
I am writing to you in response to your complaint about our product, the C2-N2 droid. We regret that you are experiencing difficulties with this award winning, state of the art household droid.
Sadly, we have to inform you, that the C2-N2 droid, and its Imperial counterpart, the 2V-R8 autonomous ship maintenance unit, are not rated for combat at this time.
Several regrettable incidents, including the loss of a full squad of SIS operatives (apparently triggered by a malfunctioning speech unit voicing its congratulations to the undercover team during a deep cover infiltration mission), have lead the Republic Technical Support Corps to revoke the combat certification from these units and forced us to replace the 'advanced weapon and martial training ROM' from the programming of the unit.
These facts have been clearly disclosed to customers at time of sale, as well as in the programmatic introductory conversation program voiced upon owner transfer.
For this reason, we cannot take responsibility for your problems.
We are however pleased to announce that future updates to the unit's artificial intelligence core will dramatically increase the efficiency of it's emergency medical protocol features - and add some other, more questionable features.
The C2 Droid Corporation is also pleased to announce that we have started investigations into a new line of droid casings and cores, aimed at improving the efficiency of the unit's assembly and construction features. No official release date for this line of top end equipment has been determined at this point.
We thank you for your interest in our product.
The Management
C2-N2 - The only thing that crits is his voice in your earchannel! -
Az már munka, nem játék úgy. Én fizetek szívesen, de akkor játszom és annyit, amennyihez kedvem és időm van éppen. -
persze, hogy több van benne, de hosszútávon (az első két hónap után) éppen amiatt maradsz, amitől SQJ elzárkózik.
mert az nem elég, hogy kéthavonta kapsz mondjuk 10 órányi contentet, amikor napi átlagban másfél-két órát játszol, ennél nagyobb mennyiséget meg egyszerűen nem lehet igényesen lefejleszteni. (ezért aztán késleltetik a content elérését, nehézzé teszik a boss-ok leverését, ezt-meg-azt kell grindelni, hogy kinyithasd a kaput az instance-hez stb. de attól meg nagyon eldurran az ember agya, ha nem megfelelően van belőve a content/timesink arány, és repülnek a cancel subscription-ök jobbra-balra.)
szóval ha a content nem elég (és sosem elég), akkor mi az, amiért hajlandó az ember elnézni a megfelelő mértékre belőtt, de azért mégiscsak alapvetően idegesítő timesinket? a társaság. és akkor ott vagyunk, hogy az idő minimum 90%-ában egy túldimenzionált chat-kliensről beszélünk. és ezen nem változtat, ha a content miatt maradunk előfizetők. -
cain #35079 eve azóta felfogható freenek, amióta iskért lehet venni plexet. hívhatod play-to-playnek is.
l2ből meg elég régóta vannak tört szerverek. -
EVE mióta free ? :D
lehet ingyé' játszani de a pénzt a fejlesztő cég ugyan úgy megkapja érte csak mástól. elég jól kitalált rendszer. -
Eveonline eléggé fizetős, L2 2 hónapja lett free. -
Vannak kozos kvesztek, az teny, de legtobbszor eg es fold az imp es a rep kuldetessorozata az adott bolygon. Sot, nem egy bolygora kozel 10-20 szint elteressel megy a ket oldal, es meg kozos teruletuk sem nagyon van. Erdemes nekifutni a masik oldalnak, foleg a szentlelku jedi utan lesz erdekes, egy jamesbond szeru IA, vagy egy morgos fejvadasz, esetleg a ket kegyetlen sith. -
Warden #35075 Mindkettő free (egyikkel sem játszottam úgyhogy nem tudom véleményezni) -
Pl Eveonline, L2. -
Warden #35073 Melyik mmo is volt az amiben a kidolgozott pvp tartotta életben a játékot? -
Warden #35072 Tudomásom szerint nincs és jelen pillanatban nem is reagál semmire ( sem giftre sem questekre).egy teória szerint viszont azért nincs speciális tulajdonsága hogy a későbbiek folyamán majd te tudod kiválasztani neki ahogy nő majd a reputációja. -
Tyrpak #35071 Asszem amit most látunk, azt hívják fejlődésnek.
Anno Everquestben megvolt, hogy hány százalék esélye van, hogy valami essen a boss-ból. Voltak elég durva dolgok, pl Warrior epichez a fehér sárkányból (world boss) eső drágakőnek volt 3% esélye, hogy esik, és az összes Warrior sorbaállt a licithez, hónapokig csak dkp-t gyűjtöttek, hátha...
Ott is teljesen random volt, hogy mi esik, és azért mentél le raidbe, hogy a guildnek segíts, és örültél ha valakinek jobb lett.
Nem azért, mert elvártad, hogy automatikusan essen neked is valami.
Egyébként szvsz én a sokszorozott pvp cuccokat (pl 5 offhand) nem dobnám ki, mert amint ki lehet szedni belőle a modot, lesz értelme, hogy megkaptad.
-
Bétában meg most is 1-2 karakteremmel egyedül szinteztem az is szórakoztatott, de most haverokkal 3-an egyszerre húzzuk a karaktereket meg lassan beérnek minket még 2-en :D elég brutális mikor 3-5 ember megy és darál kategóriában abszolválja a küldetéseket, közben meg megy a baromkodás :] -
cain #35069 a hajódroidnak is van sztorija? -
cain #35068 jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy első raid időszak volt, a játék nem támogatta a persistent instanceokat, azaz ha egyszer onnan kijöttél, akkor a lockout leteltéig semmiképpen nem tudtál visszamenni, állandóan szar setuppal mentünk (nem voltak util classaink). viszont jó volt a társaság. és az utolsó bosst sem tudtuk leölni nagyon-nagyon sokáig. -
Warden #35067 Nyilván míg egy companyonod van az elején csak azt viszed mivel nincs is más (csak a kiba.. robot).A történet előrehaladtával kapsz újabb companyonokat amik mind másra jók, ha más palyerrel játszol (ez lenne a célja a játéknak)akkor teszem azt te előszeded a melee tankolós compodat ő meg a healerjét és tádá akár a heroic négyes questek is letudhatók.
Amúgy nem hónapok kérdése a companyonok történetének megismerése.Egy hónapja jelent meg a játék kb és az ötből négynek 10k/10k.(dyplomacy+questek).Nekem tetszettek ezek a kis párbeszédek is a saját companyonjaimmal inqisitor/assassin).Khem Val ahogy eleinte a régi mestere miatt nyüglődik utána meg zash miatt, a kiscsaj hogy ő most jedi vagy nem jedi stb.( Jedi check: you are Jedi? yes-no)
Persze néha idegesítők is tudnak lenni teszem azt a kiscsaj feltétlenül fontos dolgot akar közölni a hajón erre iylet mond hogy nem tud kártyázni megtanitanám e... -
Filmsorozatok sem tartanak örökké, kár, hogy neked a pilotnál van vége. Utolsó mondat meg nc, ha nem lennének guildtársak (mondjuk annyiból szerencse, hogy irl barátok) eddig egy heroic küldetést csináltam volna meg, mert oda hívtak random arcok, pedig ezek voltak talán a legjobb részei a játéknak, pedig csak "ölj meg x darab y típusú ellent" volt mindegyik. Egy single playerben erre sugárban hánynám a del gombokat, ide mégis elég, sőt élvezetes, mert közben dumáltunk, nevetgéltünk, a végén együtt hallgattuk a párbeszédet, azon is nevettünk... nem tudom leírni, de ha ez single player lenne, akkor a kezdőbolygó után töröltem volna.
Tudom, hogy nem szorulsz rá, és örülök, hogy te így is jól szórakoztál (szórakozol), de én sajnálom, hogy neked ezek a dolgok kimaradtak. És nem tudok mást, mint értetlenkedni, hogy nem is vágysz ilyenekre. -
Nem tudom akkor én lehet más játékkal játszok :] de itt a 8 különböző kaszt story szála elég egyedi és epik hangulatú. Ha mást nem is ez 8 "végigjátszást" jelent ha "single" módban tolja az ember.
Aztán, hogy ezen felül mit tud az ember "bele játszani" a játékba az más tészta.
Nekem nem kell revard azért hogy jól szórakozzak ingame a barátokkal/egyedül. Ergo nem izgat az sem, hogy mikor jön már az új kontent mert menni kell "försztkillelni". Ezt meghagyom azoknak akik erre vannak "kiéhezve" én meg szórakozok a magam módján és élvezem a játékot :P
Persze minden játékos más (nem most nem buziztam le senkit!
) szóval ezen vitázni tényleg nem fogok/akarok csak leírtam az én véleményemet ;].
-
Minden mmoban hosszútávon csak a kidolgozott pvp az ami életben tartja a játékot.
Azért meg kár piszkálni valakit, hogy miért játszik ezzel a játékkal. -
ÉN szingli tartalmat várok. Aka új bolygók, új területek, új kvesztek, új klasszkvesztek, új űrcsaták. Amíg az nincs, nem izgat. A multi tartalom számomra érdektelen kb.
ÉS igen BÜDÖSEK az emberek. Én többnyire barátaimmal/ismerőseimmel szoktam multi tolni, főleg coop (teszem azt Borderlands, C&CG:ZH ilyenek). Sajnos az SWTOR-ra nem lehetett őket rávenni (többek közt azért nem mer MMO és murrrrrrrrrva sok idő rámegy a grindre, nekik nincs ennyi idejük játszani), így itt egyedül vagyok, ami nem baj alapvetően.
Idegenekkel nem játszom, ha nem muszáj. Ha megnézzük az ittenieket, talán nem is baj, hogy nem "magyar" szerón vagyok. Bár igyekeztem oda regelni, még tán meg is van a regem Hidden Beks-re, de anno nem lehetett feljutni, ma meg már nem érdekel. Meglehet sok vengerszkij véristvánt spóroltam ki az életemből, tán hálás is vagyok ezért. :DDD -
Spheriot #35062 Én pl a wow-ban 5-6 évet játszottam, ha ott meguntad már ezt a mechanikát: fejlődés-hc insták- raidek- item gyüjtés akkor sajna ebben a játékban sincs több.
Egyszerűen nem tudnak ettől a koncepciótól elszakadni egyenlőre a fejlesztők. -
Jah, csak az engem nem vonz, hogy ismeretlen emberek által alkotott klánokat verjek le az én klánommal, csak mer fun, szervezzük meg stb. Ennél jobb dolgom is van. Archlordban voltak orbitális vár ostromok, ott volt értelme (egy ideig ott is term.). De ha kimaxoltad magadat, ott is unalomba fulladt, előbb-utóbb pár fanatikust leszámítva mindenki kiszállt.
A filmsorozatok sem tartanak örökké, kifulladnak, lezárják őket. Jön másik.
Ez természetes dolog. Nekem az, hogy MMO a játék, csak hátrány. -
Nem kapsz több xp-t, akkor cancel account. Nem lehet benne több tartalom, párbeszéd, küldetés, fp, operation, felfedezhető terület, közös pvp ismerősökkel... oh wait, tök üres szerveren kerülöd az ismerkedést, a csapatot! Bocs Smith ügynök, nem én tehetek róla, hogy büdösek az emberek
-
Csak is egyetérteni tudok a "színesmacitársulattal" 
-
Azt hívják bukott játéknak, mert amivel foglalkoznak, oda majd jön az új content. Persze nem akarom azt sugallni, hogy farmolni kell mindent mint az őrültek, hogy amint kijön a legújabb megölhető boss-halmaz rohanhass, hogy aztán azt farmold hasonló célból... Ha nem tud ezzel szakítani ez a játék, akkor amúgy sem lesz hosszú életű. De az, hogy "ding lvl50, kkhtxbai, cancel account, cd swtor del *.*" annál azért talán több lehet benne még a jelenlegi állapotában is... -
Jah csak egy hónapot kell szenvedni ahhoz hogy egy kompányiont maxra húzzál, mert főleg őt visezd. Ezt nem fogod még többször végigszenvedni, mert "kívváncsi" vagy. Amúgy sem sok sztorijuk van, a nagy részét giftekkel is ki lehet belőlük sajtolni (persze csak diplomáciával érdemes gifteket szerezni). -
Csak annyit nyújt egy játék amennyit "kijátszol" belőle. Ez már a játékos kreativitására van bízva részben...
Dropp téma most komolyan azon pörögtök, hogy egy mmoban "X" alkalom után sem esett ki az adott cucc? :] -
"közösen kitűzött célokat érhetsz el" ezt definiálnád, hogy MÉGIS MI A HALÁLT lehet elérni ebben a játékban 50 után?!?!? :DDD -
Warden #35054 A class történet melett ott vannak a companyon történetek is.Azok eléréséhez pedíg questelni kell, a companion izlése szerint.A napi questek egyhangúságát is érdekesebbé teszi hogy x companyon a segítőkész választ díjazza y meg ha jól beszólogatsz. -
azért azzal nehéz vitatkozni, hogy az első két hónap után minden mmorpg már csak egy derekasan túldimenzionált chat-kliens szerepét tölti be. -
ÉS a kép :D
-
Naja, de sok a közös quest (a sima bolygó questek), így uuyganannála frakcónál jó idegek kellenek ha fel akarsz húzni PvE-ben egy másik karit. Így végülis a két frakció marad. SŐT mivel gyakran látom azért mostanában quest-elni az impeket ott ahol én is questelek, így gondolom a terület sem annyira változik mindehol imp oldalról (sőt a quest hely és célpontok sem, mert ugyanazt csinálják, mint én), még ez sem teljesen igaz.
Szóval ez igazándiból KÉT sztori, rep és imp. Az osztályok ezeken belül csak a saját osztálykvesztjeikben térnek el, az meg igen karcsú 50-ig fejlődni... :D -
Semmiképpen ne szocializálódj egy mmorpg-ben! Más emberekkel együtt játszhatsz, kommunikálhatsz, közösen kitűzött célokat érhetsz el... de mindez nem ér semmit! Inkább hagyd lejárni parlagon a két hónapot, esetleg egy hónap kihagyás után húzz fel egy másik kasztot, de persze azt már nem fogod tudni befejezni, mert unalmas lesz második "végigjátszásra". Tudom, hogy tudod, hogy szóltak már mások is, de
-
Warden #35049 A loot rendszer normál operationban tényleg szánalmas.Van aki a 3. chestjét kapja meg az 5. offhandjét akinek meg kéne abból a fokozatból loot az summázhatja hogy tán a jövő héten vagy talán hard módból.Ezt a gépi kisorsolósdit mihamarabb megszüntethetné a bioware mert ez a pugos raidek kialakulását erősen gátolja. -
És ha azt nézed van 8 külön story ha csak KOTOR-nak is veszed azokkal is el lehet szórakozni ;] -
Azért elhiheted nem azért nem került bele mert nem tudják bele tenni...
Gondolom Luccas bácsi is beleszólt, hogy ácsi márpedig itt nem lesznek pinkbe öltöztetett Jedik/Sithek... És igazuk is van. Ha meg azt a színt hagynák ki és lenne elhiheted azért menne a rinya, hogy az a szín miért nincs... :]
Aki a külsőre megy annak van azért elég szép nagy választék amibe öltöztetheti a karakterét. -
Nagyjából. Megcsinálgatom a flash-eket ilyesmi, ha akad jó csapat (de nem szokott). Még elPvP-zegtek funból talán, de értelem nuku, hiszen nincs több PvE sztori, ahova kéne a gear, vagy bármi. Hívtak nagy klánba, de nem álltam még be, lehet nem is fogok, MINEK? Mit tud csinálni egy klán, ami engem érdekelhet még? Kb. semmit.
Majd ha lesz türelmem, indítok másik karit másik oldalon és újra sztorimód.
Egyelőre március 20-ig bé vagyok fizetve, bár ezt a plusz két hónapot kidobott pénznek érzem, mert ez innentől egy rakás szar, ha a végére érsz és nem vagy PvP orintált (meg ha az vagy, akkor is). Mind1, jól szórakoztam 50-ig és ez a volt a cél. Én szingli KOTORnak vettem.