60892
-
Szerintem többet láttam mint te. -
illumon nincs companion, pedig az ötlet jó :) -
igen ezek a jók csak néha a nyomik beállnak kempelni republic gathez és ott állnak az idióták,na ilyenkor logout altra mert különben agyvérzést kapnék,fel nem fogom miért állnak ott és ha esetleg berántja őket a bázisra valaki még meg vannak sértődve az instant haláltól... -
hááááááát, amikor ilyen 40-50 vs 40-50 van, azért még necces (3-5 fps)
10 vs 10 környéki szituk teljesen szuperek (20-30 fps) -
1Darton1 #35161 Te sem láttál még outdoor pvp-t. :) -
t0xikus #35160 :D -
Tyrpak #35159 Starfleet Dental videó
Szerintem stílusos :) -
Abban semmi stilus sincs. Ritkan szoljon az ember, de akkor nagyot :) -
Tyrpak #35157 Hát a juggert megnézném...
Tegnap marauderrel voidstar ajtónál:
Force Charge a tömegbe és smash lenne, aztán meglátjuk alapon.
Charge közben már lőnek, smashnél animáció közben a levegőben meghaltam.
Egy ilyen Ilumos jelenetnél mondjuk ha bevállalok egy undying rage-t, akkor talán van még 2 ütésem, mielőtt halok. -
Nyom egy hide-ot, és kegyetlenül lemészárolja a healert. :D Jugger meg simán bemegy zavart kelteni, piszkálja a healert, addig se tud a társaira figyelni, stb stb. -
cain #35155 tracert spam közben? o.O -
A BH meg bekuldi a hajodroidot a tomegbe csalinak, amig cd-n van a DfA :) -
Tyrpak #35153 Hogy a szép képnél maradjunk:
Az Operative bután ránéz a késére, sóhajt egyet, aztán letérdel a snipe-hoz. -
cain #35152 vagy felhúz egy pvp altot, vagy néz bután, amikor megkérdezik tőle, miért hozott kést, amikor lövöldözés lesz. -
ezek a nevek odabasznak :D -
Tyrpak #35150 Az ilyen és ehhez hasonló helyzetekkel egy bajom van:
És mit csinál egy SW a 4 méteres range-ével?
Rerollol? :D -
Laroa #35149 Még jó hogy a republicosok be se teszik a lábukat Ilumra egyesek szerint :) -
Pacho #35148 FPS-helyzet milyen volt? -
Alakul a molekula, kis idő kell neki lesznek finomságok "world pvp" terén itt is nem kell félni :] -
Warden #35146 Azokat a questeket nem tudod eldobni ami a bolygó bónusz questjének a része.Érdemes végigcsinálni akkor is ha low lvl mivel zömében qrva jó a történet lásd alderan no meg nagyon jó rewardokat ad. -
jaigen, apró érdekesség, tegnap este Atho Cityn, illum (2)-n ilyesmik (és még ilyesmibbek) voltak, igen epic játékélménnyel: (lassan works as intended)
-
van par quest amit nem lehet kitorolni sajnos -
cain #35143 kitörölni nem lehet? -
cain #35142 neki kevés. 'nuff said. -
nalgae #35141 Úgy olvastam pár hete, hogy a bonus quest sorozat leadható lesz, elvileg ez nem vagy nem volt leadható eddig, de lehet nem erre gondolsz. -
most vagyok 41-es, es mar par szint ota probalom elkerulni a mellekszalon futo kuldeteseket. A daily PVP questekkel, neha egy-egy FP-tal, valamint a fo storyval annyi xp jon ossze, hogy egyszeruen kinovom a questeket - a szurkeket meg mar nem szeretem megcsinalni, es egy csomot nem lehet eldobni :/.
Amugy errol van valami hir, hogy javitani fogjak? Nem igazan van kedvem visszamenni mondjuk Tatooine-ra rohangalni egy questert csak amiatt, hogy fel tudjak venni egy a szintemnek megfelelot. -
köszi!
@35133 /bow -
Én a companionokkal közösen leverendő "minibossokat" hiányoltam nagyon. :) Az offline játékokba mindig betettek 1-2 olyan küldit, amikor az összes társaddal együtt kell leverned valamit. Ez ösztönözné a játékosokat az összes társ gearelésére is, ami meg a piacot is felpörgetné kicsit.
Egyébként maguk a küldetések a kezdőbolygó után valóban ugyan azok minden classnak egy oldalon, viszont egészen más kontextusba helyezték őket. GYK ugyan azza kell beszélgetni, ugyan oda kell menni, ugyan azokat a dögöket kell gyilkolni, de teljesen más a történet maga. Nem nagy variancia, de a semminél azért sokkal több. -
Mondjuk ez igaz, a karakterek sztorija "csak" par kuldetes bolygonkent, ezt en is nyujtottam volna, foleg annak fuggvenyeben, hogy csak ezen tortenetek parbeszedeiben aktivak a tarsak. A tobbi kuldetesben csak "vannak", es szimpatia pontokkal jelzik, mi a velemenyuk.
De ha ugy nezem, hogy a fo cselekmeny mellett van millio masik kuldetes, full szinkronnal, eldontheto megoldasokkal, es nagyon szo szovegekkel, az osszkep azert egeszen kivalo. A 8 kulonallo class egyedi sztorijarol nem is beszelve. Persze, masodik nekifutasra par kuldetes ismetli onmagat, de ez minden jatek eseteben fennall, amit ujrajatszik az ember, legyen mmo, single, barmi. -
sata75 #35136 ne már, az nem én voltam, minden sz.rt nem verhetek rám!:( -
jól hiszed :)
(majd ircet látogass ma) -
maniac001 #35134 Respecta...
És mosk kivételesen NE karcold össze mint az Esmeralda gyűjteményt... -
Nephin #35133 Azt hiszem, kivettem, csekkoljátok. -
sata75 #35132 ok, értem én, akkor jól rád küldöm Polamalut, az majd lerendezi a telefonodat, hogy ne tudj esemest írkálni. A DVD-ket már lementettem sietek visszavinni!:)
-
ma heggesztek egy fasza bannert, és kikerül (sorry picket) a lassúságért felelős javascript file -
emlékszem a kotor1-ben volt az a küldi hogy volt 3 probléma és el kellett dönteni kinek van igaza az egyes problémákban. mátyás király forjeva:D ezzel mennyit szenvedtem, de élveztem. azóta sem volt ilyen mély küldi játékban. -
maniac001 #35129 Don Főnök most írt sms-t nekem, azt írta jelentsek neki rólad. és hogy visszavihetnéd a Barátok Közt CE DVD-ket mert hiányolja :) -
sata75 #35128 ...azok már jedik. Ezt nem akartam odaírni és ne mond el senkinek, hogy tőlem olvastad!!! De ha lebuktatsz Don Főnök előtt megütöm a bokádat! -
maniac001 #35127 Az biztos hogy te nem tartozhatsz közéjük akkor :P -
sata75 #35126 a legjobb arcok, akik náluk jobb arcok azok már ...