60892
-
Rossznak nem rossz de a többitől el marad elég durván :] -
Meg aki a SI storylinera azt írja, hogy jó, hát ... :) -

-

, Voss eszméletlenül epic
nem olvastam el a cikket, ha fejbelőnének sem olvasnék indexet, viszont így tippre: nem jutottak túl sokáig a cikk irói -
csak hogy jó legyen a reggel :
:) -
already done, csak még kell egy pici kooperáció a házigazdasszonyunktól :) -
"A játék egyszerűen félkésznek tűnik, és ahogy közeledik az ember a maximális szinthez, úgy szürkül el az egész."
Ehhez képest a Voss lett az egyik legjobban összerakott bolygó ... -
Növeld kicsit a betűméretet :] -
szedd le a 12.2 preview driver-t, nálam szépen szalad -
Nekem is most a 12.1 prev van fent hazamegyek megnézem van e javulás a 12.2 prevvel árnyék gondokat jó lenne ha megoldanák CF alatt :( -
szuper. mondom rászánom a mai napot, hogy nézem a topicot aktívan, és ami felmerül kérdés, azt berakom bannerba
erre belekérdezel egy olyanba, ami tisztán, érthetően le van írva a bannerban
sg, én így szeretlek
-
sata75 #35194 tegnap feltettem a 12.1-et azóta nem működik a CCC + úgy érzem folyamatosan szaggat a gép fps esett meg sz.r az egész:( -
12.2 preview, mindig preview verzión ülök, és esküszöm kevesebb a problémám, mint másoknak :)
egyébként ahogy lentebb írtam: a hivatalos oldalról letöltött cumóval nincs bug, bár hozzáteszem, hogy szinte csak több monitoros újítások vannak benne -
Ez a 12.2 Prev ? Vagy a 12.1 WHQL ? :] -
Játszogatok mindegyik kasztal, sőt mindegyik AC ből van 1 :]
BH-ból nekem utólagosan a Powertech jobban bejön mint a Merc. (tank/dps kombó rulz :] )
IA-ból Operative a "healerrugó" hatás miatt jön be :] -
meh, CCC most elég bugos, csomó beállítás hiányzik / "kiszürkült"
performance meg pont ugyanolyan, mint a 12.1 béta driverrel
update: állítólag aki a hivatalos oldalról szedte, annak bugmentes -
Nem tudom nálam CF miatt V-sync alapból ON különben néha nem kerek a dolog :]
Van már AMD Catalyst 12.2 Preview Driver is.
Lehet tesztelgetni :] -
Nem próbáltam még, de erőt gyűjtök rájuk, ezért kérdezném:
A Bounty Hunter és a Imperial Agent advanced classjai közül melyik inkább az amelyikkel a legélvezetesebb játszani, vagyis melyik irányba érdemes "szakosodni"? (Csak pár szóban kéne némi tipp.) -
Tyrpak #35187 Újabb teszt kérdés ATI felhasználókhoz:
Állítólag, ha a Catalyst Control Centerben beállítod, hogy:
Catalyst AI csúszka Performance-ra és Disable surface format optimization,
valamint Wait for V-sync: Always OFF
Akkor nőni fog az fps.
Szokás szerint meg tudja valaki nézni még este előtt? :) -
Tyrpak #35186 Szerintem 2 ember írta. Egyik beleragadt a székbe, a másik meg a pozitív dolgokhoz hozzácsapta a FS-ről copy-paste-elt fröcsögést.
Szóval a játék tökjó és egy játszhatatlan bughalmaz, aha. :) -
[URL=http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx]Új Ati driver még nem teszteltem[/URL]
Jó lett a banner ;]
-
Tyrpak #35184 A még különcebbeknek meg ott van a The Progenitor, republic-ra vágyóknak ajánlom, mert szerintem ezen a szerveren a legjobb a republic/imperial arány, és a közösség is nagyon barátságos (a power roleplayer-eket leszámítva) -
Szia!
Két ajánlott PVE szerver van, mert miért is ne...
PvE: Hidden Beks, Nightmare Lands
A Hidden Beks szerintem több magyar van, a másikra csak pár különc guild ment. -
Jó az új banner, legalább átlátható :D És végre nem kell pipálni sem... -
Nézd meg a cikkírót, a fossokos aranyapa...
Látván nem is olvastam tovább, nem érdekel a ferdítés amit a saját blogjukon is nagy előszeretettel alkalmaznak. -
Wlanseraf #35180 Ez a mondat azt hiszem el is mondja a rettentő szakértelmet:DDD
"A stratégia ehhez elég egyszerű volt: egyrészt a lassan öregedő World of Warcraftba beleunó játékosokat célozta meg, másrészt az online játékokat még sosem próbált Star Wars-rajongókat." tényleg sosem próbált:))
-
Bhalage #35179 zsINDEXen is swtor -
Sam16 #35178 Sziasztok!
Megvettem én is a gamét és szeretnék magyar közösségben jáccani látom itt a szervereket hol lehet magyar emberekkel találkozni? Melyik ajánlott inkább ahol sokan vannak magyarok?(PVE) a válaszokat előre is köszi :) -
Jó csapattal lazán. :) -
Nagyonnagyon #35176 Athiss-ba mehetek 20-as szinten? Operation healer vagyok, vagyis érzem magam. Gear elég jó, ami ezen a szinten megszerezhető az nagyjából megvan. -
nem találod a gombok között az autorunt? movement -
persze én értem, hogy még javításra szorul, de már jobb mint volt -
Jó a banner! -
cain #35172 amikről tudok, az a hungarikum birodalmi oldalon, a kessel runners és a resonance pedig a felkelő oldalon. -
Már egyszer beállítottam valahogy, de már elfelejtettem, mit kell beállitani, ahoz, hogyha lenyomom egyszer, a egér középsö gombját, fusson a karakter, ne kelljen mindig a billyentyüzetet nyomni.
-
Egy jó melee csapattal simán kivitelezhető a dolog. Olyan zavart tudnak kelteni a ranged karik között, h öröm nézni. Itt ugyan még nem próbáltam ezt a módszert, de eddig máshol remekül bevált. Rendes const partikkal sokkal jobban lehet pvpzni, mint pugal, zerg ellen is.
Az eddigi wz tapasztalatok alapján pl a healerek nagyrésze töketlen, harámászik valakit, akkor csak azzal foglalkozik, a csapatát elfelejti healelni. -
1Darton1 #35169 Én mindent elhiszek, de akkor miért írsz olyat, aminek nincs realitásalapja? -
20 embernél 20 fps minden csak nem szuperok :/
60+ az lenne szuperok. -
meg 15 fpsel? :D -
Bhalage #35166 NIGHTMARE LANDS -en tolja mádzsár guild?
republic/empire ?
vagy ha vki tud jókis english speaking guildet az is erdekel, sot elony : )