60890
-
Dehogynem. -
talos86 #35322 Azért egy Benchmark progival megdobhattak volna a fejlesztők, hogy le lehessen tesztelni a vasat látható "körülmények" között is. Az egy dolog, hogy a Yougamers bevágta a gépem a középkategóriába felmérés után, de egy külön Benchmark progival alaposabban le lehetne tesztelni a Performance-t. -
Ezt is olvastam sok helyen ... asszem akkor a 69xx-es szériát sújtja az átok :( (Bár az ini turkálás meg szépen ment rajta ...) -

Driver
-
Champy #35319 Nekem nem jött semmi -
talos86 #35318 Nálam le-crashel a francba a játék, a Play gombot követő töltőképernyőn, ha az ini-t piszkálom. Ingame AA-t kikapcsolva hagyom, mert CCC-ből forceolom és ahogy észre vettem sokkal szebben megy a játék 4x/8x-as beállításon, mint az ingame AA-val. Húzhatnám magasabbra is, mert a videókarim bírná a gyűrődést, a procinak viszont nagyon nem tetszik, megérett a cserére. -
Laroa #35317 Nyugi, ez a veszély nem fenyeget. A kutya se fizetne neked
-
Attól mert neked nem tetszik, még nem moslék. -
Te jó ég és ráadásul fizetős lesz? Ha nekem fizetnének óradíjat, nem keveset, akkor talán játszanék azzal a koreai moslékkal! -
cain #35314 /off
akik a tera onlinetól várják a megváltást:
clicky -
Látom tegnap jött az új ati driver. Jobb lett valamivel? -
Drájverből forszolva nálam most ezzel fut:
Smooth A-A: 4x
Filter : Edge-detect Sample: 12x -
Laroa #35311 alapbeállításon hagytam a driverem, még az overclock-ot is levettem. -
Mármint aki drájverből forszolja xD (Szép magyar mondat ... :) ) Nekem a játékon belüli nem megy ...
@Picket: Az csíít! Zöldkártyával minden könnyebb :) Próbáld meg zöldkártya nélkül :) -
Zsírcukorhab a tortán, hogy nekem ehhez ati kártyára sincs szükségem, szóval verem a mislen mezőnyt szárazon bridzssztónnal mint a sumaher! -
Laroa #35308 én offról low-ra, és az átlag fps-em olyan 12-vel több lett :) -
Mekkora és milyen AA-t és AAA-t állítottatok be?
@picket: xD -
Nekem a high textúrabeállítás lazán háromszorozza az fps-t a low-hoz képest. A játék is sokkal szebb, és önkényesen a "ki tud hátborzongatóbb performace issue-t mondani" verseny győztesének is kinevezhetem magamat. -
Nekem pont fordítva van, ha játékba kapcsolom be látványosan esik az fps, ha CCC-ből kényszerítem akkor meg minimálisan gyorsul az AA-nélküli állapothoz képest. :]
Call Muldör&Szkáli

-
Na akkor úgy érzem én vagyok az egyedi eset, ahol semmi nem úgy működik mint másoknál :(
Nekem az iniből állított jobban nézett ki és gyorsabban ment mint a CCC-s 2x-es :)
De hazamegyek, és újra letesztelem a Force-ot ... (Emlékeim szerint már néztem, de nem ment ...)
@Laroa: Valami nagy bibi lehet, ugyanis az egész game átlagosan 30%-ban használja a GPU-t nálam ... De az AA peccs előtt többen leírták több helyen ugyanezt, ha nagyobb FPS-t szeretnél akkor kapcsold be az AA-t :) -
Laroa #35303 Az a poén, hogyha játékon belül bekapcsolom az AA-t akkor több fps-em lesz mint nélküle
-
Majd még faragnak rajta idővel (gondolom) de jelenleg tény, hogy nekem jobban működik a kényszerített mint a "gyári". -
Tyrpak #35301 Amióta van hivatalos AA azóta nincs hivatalos AA, mert ATI kártyám van. :D
Az off és CCC-ből bekapcsolt szebben néz ki (mittoménmilyen AA van ebben a játékban, már annyi rövidítést kitaláltak), és kevesebbet eszik. -
Amióta van hivatalos AA azóta ugyanúgy OFF és a kényszerített megy továbbra is, mert az nem zabálja meg az erőforrást. 
-
Szerintem teljesen (meglepően) korrekt írás. Kizárólag annyi fikázás van benne, amennyit tényleg megérdemel a game. -
Ezért is írom le mindig, hogy nem a HW a szar, tanulnának meg drivert írni :)
A legszebb, hogy amíg nem volt "hivatalos" AA az SWTOR-ban, addig volt AA, minimális teljesítménycsökkenéssel ... Mióta van, azóta nincs :) (Deszépenmondta :)) -
úgy döntött a felsővezetés, hogy így is elég nagy a szórás a magyarok között már, úgyhogy nem tesszük be a bannerba
ha valaki RP/pvp beállítottságú játékos, úgyis rátok talál :) -
Na igy mar sokkal jobban atlathatobb es konnyebb tajekozodni. Thx. -
Árnyék meg AA a halála az ATI-nak általában :] de 90%-ban ez sem a hardver hibája hanem a szoftveré ami hajtja :P -
Nephin #35294 Amikor a legtöbb klán alakult, még nem voltak meg a szervernevek, de jogos - bepötyögtem mindenhová a szervert is. -
A minőséget meg kell fizetni xD
Nem kell nekem SWTOR optimalizálás ... sőt semmilyen optimalizálás ... Elég lenne egyetlen konzisztens driver és csókolom ... csak működjön vele minden ...
Szóval nem a hiszti miatt, de tényleg jó lenne megtalálni, melyik driver is a legjobb az SWTOR-hoz, mert akkor legalább ezzel nem kéne foglalkozni ...
@darth devil: Mert szerencsés vagy. Sok éve nem is volt 3DMark a gépemen, utoljára talán akkor, amikor még tuningolgattam és rendszerstabilitás ellenőrzéséhez azt is megnéztem (De azóta van jobb ...)
Sajnos ez tényként kezelendő, hogy az Ati lényegesen problémásabb drivereket ad ki mint az nvidia, hiába jó a HW.
Ami a legcikibb, hogy mindig valami képjavító eljárás vagy hasonló a ludas (Nekem pl: mindig az AA az első gondom ...) -
en azt gondoltam, hogy o az elso reszt irta (wow jatekos), es a masodikat a masik gyerek (sw fan). Amugy szerintem az elso resze a cikknek egesz korrekt. -
nem tudom, hogy erdemes-e berakni a listaba, en mindossze par magyarrol tudok; csinaltam Hungarian channelt, de oda is talan egy vagy ket ember tevedt fel:-)
Mindenesetre ha vannak ott meg magyarok, illetve jonnenek meg oda, akkor szivesen segitunk nekik. Akiket ismerek, azok lvl35-40 kozott mozognak. -
Laroa #35290 Az írta a cikk 2. részét az swtorról. -
Bhalage #35289 ki a faszom az a hancu -
DoctorStryker #35288 nekem is. -
Utoljára nvidiam egy gf2 titan volt, azóta csak ati kártyáim voltak, sose volt semmiféle problémám velük. Bár lehet csak azért, mert nem vertem a brét 3dmark számokra. :D -
hancu haverotok írása mit vártatok. -
Laroa #35285 Az nvidia drágább ez tény és való. Amúgy nekem is radeon hd-m van, nekem is vannak fps dropjaim. De attól, hogy telesírom itt a fórumot, nem fogok hamarabb swtor optimalizálást kapni egy új driverben. Max a hisztifaktorom csökkentem mások kárára, akiket ez idegesít :) -
ajánlott szerverek közé bekerüljön? van annyi magyar, illetve jó lenne, ha odatalálna még pár?