60890
  • Marfy
    wtb moderátor
  • PiszkosFred
    Igazad van? Reszben, de igen. Mindenki tudja mennyire szar a jatek pvp rendszere? Igen. Erkezik a peccs ami ezt hivatott javitani? Igen. De te ezt nem birod megvarni es/vagy felfogni? Nem b+. Sirsz miatta? Igen. Surun? Minden kibeba**tt nap, ugyanaz es ugyanaz es ugyanaz. Unalmas mar? Szerinted?!

Mondd le az elofizetest es ne kinozd se magad, se a forumozokat. Vagy vard meg a kovetkezo peccset, ami elvileg rendberakja kisse a pvpt. Mindenki tudja, hogy szar, de te minden nap felb*szod az agyad rajta, aztan a mienket. Legalabb valami ujat irnal, ne mindig ugyanazt.

ui: egyebkent meg magadra vess, mindenki tudja, hogy a pvp rendszer egy rakas fos, aki megis probalja, az tudja mire szamithat, de te kis naiv, minden nap felhuzod magad rajta. (memoria gondok?) Ha hianyzik ez a trauma neked, oke, de ne a forumon toltsd ki a merged. Mondd a csaladodnak, haveroknak, osztalyfonokodnek, tokmind1, de itt a forumon eleg hetente egyszer, sot...
  • Forrest Tomee
    "Egész nap csak pvpzek nem érdekel a script harc"

Nem esett le, hogy ez a játék nagyon nem a te játékod? Próbáld ezeket: BF3, CoD, Counter-strike. Ezekben nincs script harc.
  • DummyBoy
    1: Hisztizel
    2: Anyázol = instant tábla + nevetségessé teszed magad ...
    3: Értetlen is vagy ... A homokba dugott fejűek mind tudják, hogy Ilum szar, mind tudják, hogy csapatban, okosan kell Republikost ölni, és mind tudják, hogy ez egy sztori alapú főképp PVE játék ... PVP majd lesz, addig néha bohóckodni jó.

Az hogy te egész nap folyamatosan szopatod magad vele, az nem a mi hibánk ...
  • Tyrpak
    Egyrészt a baj már megtörtént, szóval az underdog a folyamatos gear különbség miatt még underdog-abb, friss 50-eseknek már most hasonló a helyzet mint WAR-ban, hogy nem tudod megsebezni az ellenfelet.

Másrészt viszont ez még mindig csapatjáték, szóval ha a csapatodban vannak jól gearelt emberek, akkor ki kéne egyenlítődnie.

Én azt várom, ami eddig minden hasonló játékban kijött, hogy az underdog sokkal jobban szervezett, és felmossa a padlót a zerggel.
    A videók alapján már vannak ilyenek.

Készítők elkövették a szokásos hibákat, javításon dolgoznak, nálam megvan a bizalom.
  • Pacho
    Edit: kb 20-30 perc
  • Pacho
    Hát ez mondjuk igaz. Bár sztem az underdog oldalról még talán könnyebb is megszerezni a napit Ilumon, kb 20-30 míg összejön annyi kill, és úgyis házhoz jönnek az empire harcosok, a bázis elé kell csak kimenni. Ha leöltük őket, craftolgatok egy kicsit, addig visszajönnek, összegyűlnek, (mert nekik azért lassabban pörög le annyi kill) és mehet tovább. Igaz, hogy csak 10 fps, de hílelni lehet annyival is.;)
  • Boncmester
    Valamennyire igazad van, de amúgy a tegnap-tegnapelőtt megjelent Index cikk tökéletesen leírja, hogy mi a szitu a játékkal.
  • Boncmester
    Én nem értem, nekem huttball csak 50%-ban van, 30% Voidstar, és 20% Alderaan kb. Huttballon amúgy meg kb minden negyedik meccsen már köztársaságiak ellen megyünk. Csak én vagyok szerencsés?
  • SuLtAN17
    Őszintén ez jött le? Egész nap csak pvpzek nem érdekel a script harc nem csak nekem nem tetszik az openworld pvp szerintem az emberek 90%-nak nem csak a reward miatt járnak semmi másért. 30vs30-ban a legizmosabb gépek is össszeomlanak teljesen mind1 mit mond az ember normálisan vagy nem megy a struccpolitika...
  • darth devil
    Össze kellene fogni, normális vezetés mellett megrépázni az empiret ilumon. Attól mert neked nem tetszik az openworldpvp talán nem kellene kivenni. Ezzel az erővel az egész pvpt kivehetnék, öljünk csak mobokat.
  • j0nNyKa
    nem lehetseges, hogy cancel sub-oznod kene? obviously nem elvezed a jatekot, de most csak azer fizeted, hogy hisztizhess minden nap? biztos van mas, ami nem ekkora kalap szar, menjel, jatszad azt.
  • SuLtAN17
    Azért néha tele lesz a pohár, mint ma. Megint nem adta be az első győzelme megint 4-et kellett nyerni a háromhoz. Egyik nap nem laggol úgyanazokkal a k*rva beállításokkal másik nap igen. Ilum az mmo-k történetének legnagyobb sza*ra és legjobb lenne ha kivennék az egészet és elfelejtenék egy életre a world pvp-t... Minden egyes nappal 1 táskával többet kap Ahto-n az imperial nem elég nagy előnye van ígyis még strofoljuk csak szerintem amúgy, ha egy imperialos lvl 50 lesz azonnal full battlemaster geart kapjon mert kb az történik és vicc, hogy mgé mindig nem tesznek semmit. Azt hiszik így jó Ilum mert van rajta kap, jah szarnak a pofon ha bemegy 100 imperialos és van mellé 40 republicos de hagyjuk is tényleg. Jah egyenként bűntetnek hogyne sokakat bannoltak már tényleg.. Szerintem amúgy töröljük a repbulicot és hutballozzon mindenki 0-24..
  • 1Darton1
    Neken 5 napja nem adja Huttballt, nem mintha hiányozna.
  • N1ggA
    20ból 19?? :)
    Republic oldalon sokkal jobb, multkor direkt szamoltam 10et: 4 alderaan, 4 voidstar és 2 hutball volt, de érzésre hosszú távon is ilyen. Ha bevezetik a választósat, jó hosszú soraitok lesznek :D
    rerolloljatok republicra!!
  • Bigblind
    Ha passzolgatni akarok akkor tolom a Fifát!
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg nekem tököm kivan huttballal mert 20ból 19 wz az. Olyan mintha nem is lenne más :/ remélem 1.2 nél új wzvel jön az is hogy oda jelentkezel ahova akarsz
  • TDC Geronimo
    Én nyertem már 0-4ről is :) sokan kiléptek és jöttek helyükre értelmesebbek. Kilépés ellen desertert jó lenne ha minél hamarabb bevezetnének...
  • Sáska
    Ez a hutball egyre jobban bejon, ha passzolgatnak a jatekosok, meg ertelme is van! most volt egy meccs ami mar remenytelennek tunt, aztan 0-2rol sikerult forditani 4-2-re. gg
  • DummyBoy
    Ehh ... Vicces ...

Beállítottam 12xEQ Egde Detect AA - login - recés :(

Nem érdekel, inkább játszom ... Erre a játékban meg van AA o.O

Köszi az infót!
  • j0nNyKa
    lol nekem eppen a bekapcsolt bloommal tuntek el anno (most nem)
    tenyleg eleg xaktasan adja elo a dolgokat... :)
  • DummyBoy
    :) Én ha kikapcsoltam a bloom-ot, akkor eltűntek a hologramok :)

Tiszta X-akta ez a játék :) Még amikor nem játszom vele, akkor is foglalkozom vele :)

FPS grind :)
  • j0nNyKa
    erdekes. nekem volt AA az elozo beta driverrel is, es a mostani, reggel linkelttel is van

annyi, hogy a bloomot erdemes lehet a jatekban kikapcsolni, meg betaban az ini hackes AA, es a bloom osszeakadtak nehany embernel (nalam is) - bar perpill szepen mennek egyutt, de ki tudja?!
  • Marfy
    ok, köszi
  • DummyBoy
    Wow ... Na ma este sem játszom asszem :( Melyik driver?

Nekem peccs előtt tökéletesen működött, azóta nem megy. Ami miatt nem vagyok ideges:

"Anti-aliasing is currently disabled for ATI 6900 series graphics cards."

Known In-Game Issues: Updated January 19th | 12.13.2011 , 12:29 PM
  • Witcher
    A papucsa kőkemény!
  • j0nNyKa
    swtor.exe minden esetben, hiszen az fut
  • TDC Geronimo
    oO

• Marfy
    Ha a videokártya driver beállításaiban rá akarom "kényszeríteni" pl. a függőleges szinkronizálást, (tudom hogy van ilyen az opciókban, ez csak példa) akkor a launcher.exe-t vagy a Star Wars-The Old Republic\swtor\retailclient\ mappában lévő swtor.exe-t kell beállítanom?
  • z3d
    Rápróbálok akkor, kösz.

Ez az ATI driver törlés igen fura....mondjuk én nem merném törölni, mert a laptopomon lehet graf kártyát váltani (az ati meg az i3 saját között), amit a driver támogat is, az nélkül lehet berosálna a rendszer.
    Lehet csinálok egy visszaállítási pontot, és ránézek :)
  • j0nNyKa
    a tooltip az typo, attol mukodik / allithato, nalam legalabbis
  • cain
    lewl, eztet kipróbálom, ha hazaértem.
  • N1ggA
    Nekem nem lett jobb a tegnapitol, de a driver teljes letörlésével nekem is 20al nött az fpsem :)
  • j0nNyKa
    igen, van
    a patch utan a jatek automatikusan belotte high-ra, ez tenylegesen latszott is, nem is nyultam hozza sehogy
    ha jol remlik megneztem, es az iniben az antianalisinglevelt 1-re allitotta, esetleg azt probald ki, hatha
    driverben termeszetesen nincs force AA, az application-re van bizva
  • z3d
    ATI 5730al nekem sem ment az ini piszkálós megoldás.

A kliensben meg hiába kapcsolgatnám az AA-t, mivel ha feléviszem a cursort, akkor a tooltipben azt mondja, hogy nincs implementálva még a cucc. (mondjuk csak az után néztem, amikor bekerült a lehetőség, lehet azóta reszeltek rajta).
  • dregnarr1 #35328
    Nekem 4800-as van, és nekem sem megy AA, sehogy sem.
    Testvéremnek GF GTX 460-a van, neki sem megy.
  • DummyBoy
    Félreérthető volt amit írtam ...

ATI kártyások közül sokan sírtak, hogy ini trükkök után vagy AA után nem indul a game ... Nekem simán ment, egy csomó minden át volt benne állítva.

De mióta megvan az új peccs, hiába állítom át az AA-t, nem működik.

Neked van AA a játékban?
  • Laroa
    Kinek mi okoz erekciót...
  • j0nNyKa
    69xx-em van, es nem volt semmi gond az ini hackkel
    mindamellett miota hivatalosan is bent van az AA, nem kell init piszkalni
  • Witcher
    Na megszólalt már okostojás is! Aki azt sem tudja mi az a microsoft driver!