60890
-
Mondjuk azért nyerni szerencsésebb, mivel több commendationt kapsz. Persze ennek is csak addig van értelme amíg nem fullos a felszerelésed. Utánna meg tök mindegy. Azért arra kíváncsi leszek, hogy hogyan sikerül majd a fejlesztőknek tovább fenntartani a játékosok érdeklődését a játék iránt ilyen szempontból. -
Boncmester #35459 Most attól függ, hogy nézed. Ha az egyik csapat a killre hajt, a másik meg a nyerésre, akkor a saját szempontjukból mindkettő nyerhet... Pl focimeccset is könnyű úgy nyerni, ha az ellenfél csapata futóversenyként játssza. De a futóversenyt meg ők megnyerhetik :) -
Tyrpak #35458 Világ leghíresebb pvp eventjei:
Afganisztán, Irak, stb
Leghíresebb objektív orientált:
ágyugolyófutam, rögbi (nem az amerikai, hanem az ausztrál), survivor típusú valóságshow
Ok, csak vicceltem. :) -
Boncmester #35457 1: tudjon magyarul helyesen és értelmesen írni
2: a fenti skill felhasználásával értelmesen ki tudjon tölteni egy jelentkezési lapot
3: képes legyen elolvasni az oldalon levő híreket, és az azokból leszűrt infomrációkat földolgozni
4: amennyiben a leszűrt információk alapján valamit tennie kell, azt képes legyen megtenni
Ezek nem túl szigorú előfeltételek, és sajnos a magyar MMO társadalom 90%-a mégse képes teljesíteni őket.
A guilden belül pedig annyit várok el, hogy az emberek ne sértsék meg egymást, ne legyenek tahók egymás közt, hanem segítsék egymást. Hogy a guilden kívül mit csinálnak, az az ő dolguk. -
Laroa #35456 Accepted (135) Rejected (2)
Nem volt igazából feltétel sose. Ha jól látom a 2 rejected is azért született, mert szegénykéknek még a nyelvtan alapjaival sem sikerült megbarátkozniuk.
Szóval sokan vagyunk, sokfélék, és csak az inaktívok lesznek lassan kidobálva. -
Pontosan ... benne van a nevében: PLAYER VERSUS PLAYER
A világ leghíresebb PVP eventjei: Kmmm ... olimpia, focivébé, SAKK vb, Wimbledoni tenisztorna ...
Mondjuk biztos érdekesebb lenne, ha mondjuk a gerelyhajításban egymással szemben állnának az ellenfelek ...
Kill vs Objective témában, a killre hajtókat mindig, minden játékban könnyű elverni egy minimális taktikával és jó csapatmunkával ...
Szóval a PVP jelentésén el lehet gondolkodni mert ez nem PKP, hanem PVP! -
Érdekes. Tegnap feltettem a legùjabb Catalyst erre a képernyö elkezdett villogni lagolni stb. Eldurant az agyam leszedtem az egészet. Kipróbálom az alpha win7 el. És jól fut minden. Se lag se semmi hiba tök szépen muzsikál. 5700ati kártyával. -
Laroa #35443 Szellemi fogyatékosként nem éreztem jól magam a Sárkány Lovagrendben
-
csak halkan megjegyeznem, hogy te is rep oldalon vagy. -
t0xikus #35441 és te miért?:D -
Laroa #35440 Akkor tox ezért játszik most rep oldalon
-
rendben, ne felejts el applizni a weboldalunkon is.
viszont elore kozlom, hogy a szellemi fogyatekosok nem szoktak nalunk jol erezni magunkat. ha ennek tudataban is jonni akarsz, tart karokkal varunk. -
Pacho #35438 De csak ha Mániákus néven regel;) -
Laroa #35437 Ez teljesen nonszensz, én simán elfogadnám a jelentkezésed. -
t0xikus #35436 jajj:D -
maniac001 #35435 Indírok egy karaktert a szervereteken, és hamarosan apply-zok hozzátok. Ha bekerülök, meglátom mi a galaxis igazsága. jó?
nem mondom meg milyen néven mert tuti hogy nem vennétek fel :P -
Boncmester #35432 Ez az általánosítás amúgy is baromság. Jelenleg van kb 100 tagunk, és nem volt túl nagy válogatás a fölvételt illetően (viszont hétvégén lesz tisztogatás). Nyilván vannak a guildben bénák, ügyesek, gearesek, kevéssé gearesek. Azt mondani, hogy a Sárkány Lovagredbe csak bénák vannak, vagy csak szuper jó játékosok, egyszerűen hülyeség. Mintha azt mondanánk, hogy a németek a legjobb autoversenyzők, mert Michael Schumacher német, vagy hogy a magyarok bénák, mert Baumgartner Zsolt magyar...
Majd ha szépen fölszinteződött a csapat nagy része, jobban megismerik egymást, összerázódnak, akkor majd lehet dumálni ilyeneket, de egyelőre még totál fölösleges. Kb az utóbbi hetekben kezdett nagy számú 50-esünk lenni... -
jah kevertem a nevet. Ezt nem is tudtam, hogy lehet stealthben hatastalanitani, este ki is probalom. Ahhoz hogy elesitsd, ki kell jonni stealthbol, igy automatikusan gondoltam, hogy a hatastalanitashoz is ez kell; mondjuk nem mintha nem AOE-znek szet az egesz teruletet, ha ketyeg a bomba.
Amugy nem teljesen tiszta, hogy pontosan hogyan szamolja a pontokat: ugye a probalkozasokat dijazza, de nem tudom, hogy hogyan meri ezt (pl. minimum 50%-ig kell tekerni a tornyot, hogy jutalmazzon, vagy kevesebb is eleg?) -
t0xikus #35424 nem ártana valami ilyesmit bevezetni -
Laroa #35423 Alderaanon vannak az ágyúk :)
Amúgy addig szerintem felesleges ezeket jutalmazni míg voidstaron lehet a bombát stealthben disarmozni. -
Laroa #35422 Megölted a commentem
-
arrol van valami info, hogy lesznek-e valtozasok / bonus medalok a warzone objective-ekkel kapcsolatban?
pl, hogy jutalmazza az embert hutballon pontszerzesert vagy Voidstaron az agyuk atforgatasaert? -
t0xikus #35419 nem jutottam el arra a szintre:) nem sokkal 50ding után rerolloltunk páran rep oldalra, reménykedve abban,h mire elérjük 50et javul openworld pvp és rep oldalon ott lesz igazán kihívás, nem a zerg oldalon:) -
Tyrpak #35417 Tox, a mostani karakteredet kerülik már annyira, mint anno a WH-dat?
Egyébként meg: Huttballban a labda bevitelének legtöbbször semmi köze a pvp-hez, mert legtöbbször egy ember megy előre, és próbálja trükkösen kikerülni és/vagy izomból áttörni az ellenfelet.
Alderaanon és Voidstaron a legtöbb forgatást a szélen stealthelők csinálják, és nem a mindenki-mindenki elleni tömegverekedés.
Erre gondolsz objektívára menés alatt? -
reverse engineeringes cucc bannerban, kocc -
Laroa #35390 Bannerben hasznos linkek közé tegyük már be az FS-t, kell a napi lol
-
Amúgy ha már pvp-ről van szó. Ez a történet, hogy nyersz és nem adja meg a győzelmet - mármint napi vagy heti pvp küldire gondolok - ez bug vagy valami más? Velem is fordúlt már elő. -
Tyrpak #35387 Most csak én gondolok rosszra, vagy esti kaland alatt a romance folytatására gondolsz? -
Laroa #35386 A monda szerint II. Andrásnak volt egy Makó nevű keresztes vitéze, aki már nagyon vágyott arra, hogy eljusson a Szentföldre. Makó vezér egy alkalommal alaposan felöntött a garatra, s mély álmából felriadva azt hitte, hogy már Jeruzsálemben van, pedig igazából még csak a dalmáciai Spalatóban lehorgonyzott hajón aludt. Ekkor született a napjainkban is használatos szólás: Messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. -
Kicsi Makot ne keverjuk bele, o most alszik (remelem) es keszul az esti kalandokra. -
gavor #35382 Én csak irigy vagyok:P -
Laroa #35381 Pedig a legjobb móka a világon stealthből knockback a savba, majd azonnal stun
-
gavor #35380 Tény, hogy a pvp változatosabb. De csak változatosabb, nem változatos.Már csak arra figyelek huttgballon, hogy ne tudjanak belelökni a savba, lángba mert akinek van hozzá spell, az már lőni, vágni el sem kezd! -
t0xikus #35379 te nőnek érzed magad?:D -
Tyrpak #35378 A reklámot idézve:
És most hogy a férfiak elmentek, beszélhetünk a hüvelygombáról. -
Tyrpak #35377 Ugyanez linkesítve -
Laroa #35376 Akkor beszéljünk a radeon kártyákról és a driverjükről?
-
z3d #35374 Kösz :)
-
Henty #35369 Egy kis segítség a kraftoláshoz :)
http://gaming.stackexchange.com/questions/46052/how-does-discovering-new-patterns-recipes-schematics-with-reverse-engineering-wo -
jo reggelt; el tunt a banner, vagy csak a bongeszom nem latja?