60892
  • j0nNyKa
    nezzetek mar ra plz, hogy a vasarlassal, meg havidijjal, regisztracioval kapcsolatos infokat jol irtam-e, van-e benne hianyossag, vagy hiba
    kocc
  • Torzonborz
    na meg is van az újabb troll téma :D
  • Although
    nos egy már van. :)
    SWTOR vs others
  • Although
    Nem tudom hányan látták ezt, de remélem lesz egy összehasonlítás az SWTOR-Al is, kétségtelen az SWTOr már jobban jön ki mint a WOw ebből de azért sok szempontból megeszi az AOc az SWTOr-t is. :) Pláne ez még a dreamworld motor előtt készült ez a video. Szóval remélem lesz egy hasonló az SWTOr vs Conanra is :D Legalább is mókás video :D
    AOCvsWOW
  • Pluskast
    Kb ez jut eszembe a topicról....

• maniac001
    Nem is kicsit. Jó lenne ha elgondokodnátok úgy közösen. És leszarom hogy mi Sultannal ketten vagyun csak ti meg 200-an, SOHA nem adjuk fel.

Azt hiszitek hogy azért mert Sárkány Lovagrend vagytok nektek már mindent szabad? Tök jól indult a napom, erre beszóltok meg bántotok egész nap. Nincs elég bajom hogy szar a PvP meg nem működik ATI kártyán az AA??? persze neked ez nem jelent semmit, csak tolod itt a fájdalmat nekem meg Sultannak is.

A macska rúgjon meg benneteket (látjátok lehet normálisan is átkozni ami nektek nem megy)...
  • Laroa
    blehh. wow videókból csak az oxhorn féléket tudtam megnézni.
  • picket
    Szerintem meg sorcererként miért kötelező szoknyát hordanom?!

Vigyázz, hárombetűs!
  • Laroa
    Dilettánsok is vagyunk, az kimaradt a felsorolásból
  • maniac001
    Jaj dehogynem. Nézd én hogy csinálom... ***szórakozik***

Összefoglalva, a SL noob brigád, én meg beszivárgok és jól megnézem milyen belül.

Sultan, ne hagyd már magad bakker. Én veled vagyok. Ezek itt mind fogyatékosok, és hiába mondod bele a világba, nem hallgatnak meg. Na majd én rendet teszek köztük.
  • SuLtAN17
    NEKEM MIÉRT NEM LEHET PIROSKARDOM HA JÓ VAGYOK :D:ADS: Btw az is vicc, hogy nem lehet színkristályt rakni a pvp fegyverekbe... nah mind1... ez a legkevesebb :D
  • sata75
    ó dehogynem:)
    dobj fel nekik témát amin elcsamcsoghatnak, mondjuk puskás/pisztolyos pap vagy a "mér jobb a wines ATI driver" esetleg, hogy a sith mé nem hordhat kapucnis felsőt.
  • Laroa
    Szomorúan fogom látni a két oldalnyi kitörölt hsz-t, de legalább nem unatkoztam melóban
  • picket
    Halkan említem meg a sok anyázás miatt anyázónak, hogy vannak a hsz fejlécében ilyen vicces színes gombok, és lehet nemtetszést nyilvánítani a pirossal (tetszést is a zölddel), hogy értse az illető, hogy nem tetszik a nagyérdemű publikumnak a produkciója. Ráadásul be lehet állítani, hogy azokat a hsz-eket el is rejtse (sajnos fejléc kint marad). Vagy várunk az óvónénire, bömbölve vagy hüppögve, esetleg csendben, hogy atombombával szántsa fel és sóval hintse be a flémelő hozzászólások helyét.
  • TDC Geronimo
    utolsó 100 hsz összefoglalva : valaki meghalt pvp közben megint? :D
  • Jabar
    Tudom, ezt le is írtam pár hsz-el előbb, csak biztos akartam benne lenni hogy kimerítő választ adok neki :)
  • s0n1c
    Ööö, most megfogtál, a wimbledoni tenisztorna hasonlat ellen nem tudok érvelni
  • SuLtAN17
    Nekem valami 200-ft-t levont miután beírtam :D Bár lehet ez csak a foglaláshoz tartozott nem tudom.
  • t0xikus
    vagy nem cancel, hanem ahogy már írta vki, lejárat előtt gc-vel feltölti.
  • picket
    És ezzel el is használta, és van három hónapja, nemde? Gondolom nem ez a célja.
    Egyébként szerintem megad egy bankkártyaszámot, és kész. A pénzt ellenőrzéskor korábbi hsz-ekkel ellentétben nem vonja, csak foglalja. Utána meg cancel subscription, és akkor nem fogja automatikusan vonni. Nem egy olyan bonyolult művelet ez.
  • Jabar
    "Épp ez lenne a game card lényege h majd akkor fizetek érte ha akarok..."
    Beírhatod alapból a gc kódodat, nem muszáj bankkártyaszámot megadni, ami szimpatikusabb.
  • maniac001
    Ez el is várom nagyvezír. Mivel a klánotok nagy része valószínűleg nem olvas sg-t, elég furcsa lesz a dolog :)

Majd nekem is lehet SL aláírásom itt? és aki beszól azt meghívom sörözni, és megkérdezem mi a baja velünk (!!!). Aztán majd ő is bead egy apply-t. bakker szerintem ez itt egy rejtett recruit kampány...
  • Boncmester
    Biztos el lehet, de nem érdemes :)
    Én még nem csináltam amúgy, szóval passzolom a kérdést.
  • Boncmester
    Francba, pedig már pont akartam :D
  • csabesz123
    Ok kösz, akkor beírom és meg is szüntetem mert ha véletlenül félbehagynám a játékot nem akarom h folyamatosan vonja csak úgy a pénzt. Épp ez lenne a game card lényege h majd akkor fizetek érte ha akarok...
    Utolsó kérdésnek: A visszavonás utána ugyanazon a felületen történik? nem lehet elrontani? :D
  • maniac001
    Hát ez nagy móka lesz. Lehet hogy aktív tagotok leszek, ha méltók lesztek rám :)

És nem, ismétlem, nem kell azonnal officeri rangot adni. majd 1-2 hét múlva.
  • t0xikus
    kizárt. soha többé nem iszok:D
  • Boncmester
    Mondjuk nehezen, mert Toxival többet találkozni sörözéseken, mint ingame :D

De amúgy rendben, írj applyt :)
  • Marfy
    Ha jól tudom 220Ft-ot le fog vonni hogy ellenőrizze a kártyád.
    Mielőtt meg lejárna az ingyenes 30 nap feltöltöd GC-vel és akkor annak az ideje fog ketyegni és nem von pénzt, én így csináltam.
  • Jabar
    1 usd-ot fog levonni és egyből meg is szüntetheted az előfizetést, akkor végigjátszhatod az 1 hónapot és akkor adod meg a GC kódod amikor jól esik.
  • maniac001
    Mester eszem ágában sincs szarul érezni magam. nem kell nekem megfelelni, pont az a lényeg hogy legyetek önmagatok :)

Indítok megy sorcerert akiből healer lesz. Maradjunk annyiban hogy beadom az apply-t és majd döntesz. Egy hangyafasznyit sem fogok hazudni benne, kultúrált keretek között leírom, miért vagyok rátok kíváncsi. Aztán majd megnyomod valamelyik gombot.

T0xikussal meg tuti nagy cimborák leszünk :)
  • csabesz123
    De akkor nem fog automatikusan levonni pénzt, ha lejárt az idő? mert a game cardos módszeren maradnék és akkor vennék ha épp kell....
  • j0nNyKa
  • Jabar
    Gyorsabb voltál te lefokozott másodrangú biacs! :DD
  • Jabar
    igen meg kell, a sec key opcionális (olyan mint wow-ban az authenticator).
  • j0nNyKa
    igy van, mindenkepp kell
    az utolso pont csak opcionalis, azzal ne foglalkozz
  • csabesz123
    Hali mindenki! Lenne 1 debil kérdésem a regisztrációval kapcsolatban!
    Most vettem meg a játékot és a honlapon a klienst akarnám letölteni. Az adataim, biztonsági kérdések és a játék kódja már ki van töltve de az utolsó 2 ponton nem tudok továbbhaladni: Subscribe (or redeem a game card) és a setup a security key! Itt bankkártya számot mindenképp meg kell adni v game card számot, ahhoz h továbbléphessek?
  • Laroa
    Expansion, új gear, új warzone, megnövelt valor cap, új valor titulusok, épkézláb open world pvp, új open world pvp területek.
    Tökegyszerű a recept.
  • Boncmester
    Most őszintén szólva olyan emberre baromira nincs szükség, aki azért jön ide, hogy direkt szarul érezze magát. Kell ez nekünk? Meg akarunk mi neked felelni? Nem.
    Ha normálisan állsz az egészhez majd, akkor jöhetsz. Javaslom healert esetleg tankot indíts...
  • t0xikus
    francokat:) te sokkal magasabbra rúgod a pöttyöst:)