60890
-
Laroa #35555 Direkt csinált ilyen applicationt te trollbait
-
Boncmester #35554 Az applicationnek fuss neki mégegyszer, mert ez nem üti meg a szintet. Leírtam, mi a szint alább. -
Bhalage #35553 ;o( -

-
mai adag "vidámság" :
Legszomorúbb történet
-
Bhalage #35550 egyetertek az utolso mondataiddal.
sztem van remeny es jo kis jatek mar most is es megjobb lesz -
"en nem ertek hozza, de aki igen, az hulye hozza"
aha. right. -
Laroa #35548 blaster pistol meg generator gondolom. -
Laroa #35547 Eddig egyedül Crassust bannolták innen, őt meg lehetetlen felülmúlni. És közben torzonborznak van igaza, nem a wot enginet használja a tor. BW amúgy messze nem rossz cég, ezt már bizonyították jó pár játékkal, javítva lesz előbb-utóbb az engine, bár nem holnapra, ez tény és való sajnos. Amondó vagyok, hogy tavasz végére lesz a játék olyan állapotban, amilyenben kiadni akarták. Remélem nem kapkodják el a javítást, mert akkor még több bugot fognak belekódolni, mint ami eddig volt benne. -
Bhalage #35546 miért éltem én abban a hitben hogy egy meno powertech tud riflet (vagy vmi meno custom carbinet) hasznalni mint a jo oreg bobby fett? t.t -
SuLtAN17 #35545 Erről nem tudok mit írni legalábbis nem olyat, ami ne kerülne bann-ba. :D:D Ezt nem hiszem el képesek voltak a WoT engine-t megvenni az egy rakás... :D Mindenféle optimalizáló progit le kellett szedni még pár hónapja, hogy elfusson i5-i7 gépeken :D Komolyan mondom néha úgy érzem, hogy az egész bioware hozzá nemértők gyülekezete ez messze a legnagyobb hiba amit elkövettek. Igaz fingom sincs a programozáshoz pár embernek van itt szóval világosítsatok fel ennyi pénzből és ennyi idő alatt nehéz lett volna egy saját motort csinálni?:) Én laikusan azt mondom, ha átveszel egy motort az mindig veszélyes főleg ha a játék amiből veszed más stílusú más célokkal készült, szóval ha fps-t csinálsz és fps motort veszel át az annyira nem gond mintha mmorpg-t csinálsz és átveszel egy nem is tudom mi a WoT :D szóval értitek... -
ööö WoT Bigworld-öt használ ammeg nem Hero egine. -
Laroa #35543 Igen, jól értelmezed. Plusz még a WoT engine-nél is kezdetlegesebb cuccot vettek. -
SuLtAN17 #35542 Várjál én ezt nem is tudtam, most a WoT a World of Tanks? Annak a motorját vette meg a Bioware és alakította át? Jól értelmezem? -
:/ -
Laroa #35540 Ez nem változtat a tényeg, hogy a BW megvett egy félkész prototípus enginet mindenféle dokumentáció nélkül, majd hogy még nagyobb legyen a fail, beleírták a kódba a saját faxságaikat is
-
t0xikus #35539 és hihetetlen,h ezt valaki úgy éli meg, hogy de jót játszik, meg micsoda faszagyerek... -
Laroa #35538 
-
Elfelejtetted a dátumot kiírni az idézethez: 2005. Egyébként kétlem hogy a BW kúrta el, WoT alatt is siralmas a teljesítménye. -
haha ja kb ez lesz -
Szuper ... Megint lesz mit tesztelni játék helyett ... :( -
Laroa #35534 Erre volt egy nagyon jó poszt.
"defrag your HD"
"clean up your registry"
"update your drivers"
"it's on your end!"
this is going to be the best day of the year, folks. gonna laugh so *********** hard. -
Hát most erre mit lehet mondani :D Guide - vegyél le mindent lowra, de még úgyis szarul fog futni a 250ks gépeden!4
Nekem ne guidet adjanak, hanem optimalizálják ezt a szart :p -
Laroa #35532 Itt -
Tyrpak #35531 subscription menüpont, cancel -
Tyrpak #35530 Ja igen, ha valakit nem érdekel a halandzsa, a lényeg:
Ha nem játszol más játékkal, akkor ATI driver eltávolít, teljesen, win7 saját driver fel.
Játékban bloom ki, többi high. Shadow ki, ha jobb teljesítményt akarsz.
Holo müködik, AA müködik. -
csabesz123 #35529 Hali! Regisztráltam a bankkártyás módszerrel, minden, de vki meg tudná mondani pontosan hol (menü) vonjam vissza a bankkártyás fizetést??? -
Laroa #35528 BW elkúrta az engine-t sajnos szépen. Hero Engine meet Star Wars
We had thought about offering our engine and tools to developers but we had expected that we would have to actually ship a game first, like Epic did with Unreal Tournament before they licensed the original Unreal Engine.
“It’s not productized yet,” we told Gordon. “There are whole sections of code that is only roughed in and not optimized for performance or security. And there are very few comments and very little documentation.”
He didn’t care. “We are going to have tons of engineers. We can finish it ourselves. We’re going to want to modify your source code for our special project anyway.” -

nagyon király lenne, ha ezt inglisül leírnád bio-éknak is, fasza teszt -
Laroa #35526 Az i7 az 5% béna proci kategóriába tartozik
-
Tyrpak #35525 Ja, ma még nem volt ATI topic, szóval kipróbáltam 3 különféle driver-rel, AA és egyéb beállításokkal és az eredmény az, hogy valami nagyon nem kóser, mert a 3 driver 3 teljesen eltérő beállításnál hozta a legjobb fps-t, ugyanazon a helyen (fleet lift előtt, középső lépcső felé 23 fps, lift felé nézve 95)
1. helyezett: - 8.95 jan 17 beta, bloom ki, AA ki, CCC-ben sima AA (edge detect szép, de azon már lassul). Holo-k nem látszanak. (23/95)
2. helyezett: - win7 alap driver (aka 11.11 whql), játékban AA be (mert különben ugye nincsenek holo-k), CCC application settingsen.(21-22/87)
A legnagyobb érdeme az, hogy tényleg van AA
3. helyezett: - 12.1 és preview: játékban AA be-vel nincs valódi AA. Ha ezek után force-olom CCC-ből az AA-t, akkor van AA és NŐ az fps! (20/80-84)
A bloom bekapcsolása fordított sorrendben érinti őket, a legnagyobbat (95-ről 75-re) az 1. helyezett bukik rajta.
A lényeg viszont: ha mindent kikapcsolok, tehát bloom ki, AA ki, shadows ki, több mind high, akkor 25/110 fps.
Tehát akármit állítgathatsz, akármelyik driverrel, a fleet közepe 20 fps marad.
-
Nephin #35524 Megjöttem. :D -
Tyrpak #35523 Ezen először pislogtam.
Aztán elolvastam mégegyszer.
Aztán elgondolkoztam, hogy ezek komolyan fel vannak készülve arra a QQ áradatra, amit kapnak ha kirakják ezt a guide-ot az "i7 / 6970 @ 20-30 fps warzone-ben" embereknek? -
Laroa #35522 Low FPS infó -
Laroa #35521
-
Laroa #35520 Szerintem korrekt. -
Boncmester #35519 Alapvetően okés, de ezt a részt: "Ezután nyugodtan visszavonható a sub," kifejthetnéd jobban, mert lehet egy mmo szűz nem tudja, mi a sub :) -
Although #35518 Miért van több is* giggles* ? -
nezzetek mar ra plz, hogy a vasarlassal, meg havidijjal, regisztracioval kapcsolatos infokat jol irtam-e, van-e benne hianyossag, vagy hiba
kocc -
na meg is van az újabb troll téma :D