60890
  • Phoboss
    nah végre van egy normális aki meg is érti amit írunk :)
  • t0xikus
    ma jonnyka a megmondóember?:)
  • Braikingboss
    Az embereknek nem a karbantartással van gondjuk hanem az idővel és nincs külön választva USA-tol ezért kb havi 1.5 nap játékidő bukik nekik:D Abban igazad van ha ide írnak semmi se változik de én azért meg is értem őket :D
  • Fenrir
    Én nem bánom, hogy ma karbantartás van, úgyis melózom :P

BTW Carnage Marauder-rel baromi nagy fun szintezni, bőven jobban élvezem mint Operative-val, mondjuk a sztorija viszont nem üti meg az IA-t.
  • j0nNyKa
    melyik ez a masik ceg? komolyan kerdem, en igy hirtelen nem ismerek ilyet.
  • j0nNyKa
    hogyne tudnank - atmegyunk crassusba es latvanyosan hisztizunk miatta sgn. ez eddig is bevallt, ezutan is be fog.
    tehat: bruhuhuhuhu, en szakember vagyok, es tudom, hogy ez a karbantartas folosleges, es amugyis, csak azert karbantartani, mert nincs jobb dolguk? kinek kepzelik ezek magukat? kerem vissza a penzem. szar bioware, szar swtor.
  • Droughert
    Én úgy tudom elképzelni, hogy figyelembe veszik az EU időzónákat is. Pl miért nem lehet külön karbantartás az USA-EU szerverekre? Miért nem lehet külön választania 2zónát és figyelembe venni, hogy hol, mikor van holt idő, amikor lehetne karbantartást végezni. Szinte mindig az usa játékosoknak kedvez a karbantartási idő megválasztása. Szerintem az én pénzem nem ér kevesebbet mint az övék. Más cégek ezt meg tudják oldani, és még kompenzáció is van, ha esetleg többször csúcsidőben valami miatt leállnak a szerverek.
  • t0xikus
    én csak azt nem vágom,h milyen orbitális bug lehet, ami tényleg nem várhat keddig.

(baszottul nincs kedvem takarítani:D )
  • Braikingboss
    Éjszaka csinálják csak mivel USA EU egy időben van karbantartás ez az eredmény nem tudunk mit csinálni vele.
  • sata75
    egyébként mit javítanak most? valami űber hibát ami nem várhstott keddig? vagy csak nincs jobb dolguk szombat hajnalban?:)
  • Phoboss
    persze csakis... más játékoknál nem szarakodnak ennyit... te meg kössél bele mindenbe
  • j0nNyKa
    jaja, ulnek hetvegen a munkahelyen, merthogy nekik nincs csaladjuk, meg eletuk, es gondolnak egyet: "hmmm. szopassunk ma eu playereket. de jo lesz, hogy csinaljuk? javitsunk ki egy hibat? huuuu ez jo lesz, most jol megkapja a sok kocsog europai. javitas, bele a pofajukba. *ordogi kacaj*"

... vagy te ezt hogy kepzelted el?
  • Phoboss
    de komolyan miért nem tudják megcsinálni éjszaka miért pont akkor amikor az ember tudna játszani meg persze hétvégén amikor meló sincs... máshol miért tudják megoldani és itt miért nem? ez az egy bajom van az egésszel.. nekem bejön a játék de erre a karbantartásra tényleg lehetne valami normális megoldást hozni.
  • j0nNyKa
    te leszel a mai crassus? pont hianyoztal.
  • Phoboss
    menjenek a picsába b+
  • t0xikus
    1ig:D
  • Phoboss
    de jóó hétvégén karbantartás..... legalább du 3ig?
  • BoneDragon
    Most komolyan direkt szopatják az eu játékosokat? Végre lenne időm játszani erre bumm...
  • sata75
    kicsit lemaradtam, most jön vmi patch? vagy csak villám karbantartás van?
  • TDC Geronimo
    Azt azért nem értem miért kapcsolják ki a forum postolást állandóan, amikor karbantartás van. Ötletem mondjuk van rá -.-
  • t0xikus
    fuckyeah:) szombati maintenance. csak nem úszom meg a takarítást:D
  • Burgernemham
    Ok. Már jobban vagyok. Kijózanodtam.
  • Burgernemham
    Jól élitek meg. A BW toldja-foldja a motort: a „big space” kataklizmát. Bevették ugyanis a cég (Nagyúr)ai a 2012. év végére prognosztizált apokalipszist. Motorra gyúrnak! Az antigravitációs hajtóműre, amit majd a csillaghajóba ültetnek, s elhagyják a naprendszert; sőt a galaxist és még ezt az univerzumot is, átlépve egy párhuzamosba, végigtáncolva a szuperhúrokon. Mindezt a ti pénzeteken. Mert én kiszálltam. Ki ám!
    Hinni olyan borjút egyengető kezekben, akinek az anyját >azok< hagyták szomjan veszni miközben csak fejték?!
  • Liio
    Nephin, /cheer! Szép volt Voidstaron a bomba aktiválás. :D
  • Marfy
    No azt meg honnan?
  • LeWyTy
    ha meg jót találsz csak 3200ft
  • Marfy
    Hát akkor bizony még nagyon sokáig nem fogsz vele játszani. A w*w hét éve megy és kéz alól vett GC is 6k.
  • Although
    Egy biztos a Bioware csodálatos történeteket csinál. Ebben utánozhatatlanok, a solo játékai is.Nem hiszem hogy van akár mmo is ami versenyezhetne velük ezen a téren. :) Ha valaha egyszer megnézem ezt, az a story miatt lesz, egyszer végigviszem aztán....:) Valamikor amikor majd 5e forintért hozzájutok egy gamecardhoz+a játékhoz. :)
  • PiszkosFred
    Amely egy kivalo mmorpg sorozat, igazad van...
  • Beltazar
    Hát jah, de most komolyan ott volt már nekik linecelve az Unreal engine 3, miért nem használták azt?
    A mass effect-ek alatt is jól teljesít.
  • titani
    Üdv
    Az mi a gránát , hogy itt a játékosok fórumán belül van olyan topic
    /pl : Tera online , Assasin's creed Revelations/
    ahol nem írja ki a hozzászólásokat... csak a neveket ?

Mit kell beállítani hozzá ?
    thx a segítséget.
  • maniac001
    Nem írtad hozzá hogy... Nagyúr...
  • gavor
    Ha legalább egy kicsit vicces lennél. Amennyiben csak egymást akarjátok szórakoztatni, az mehet privátban is szvsz.
  • maniac001
    A nagyurat máskor Nagyúr-nak írd és akkor bocsánatot nyersz
  • csokicsiga #35561
    Sith nagyúr!
  • maniac001
    Eszem ágában sincs másikat csinálni. Én így vagyok tökéletes. Csináljon átlagosat aki nem olyan mint én. Fogadjátok el így, és akkor imádhattok. Szóval még egy esélyt kaptok hogy uratok útmutatást adjon.
  • csabesz123
    Melyik szervert ajánlanátok? Hidden becks v Nightmare lands?
  • csabesz123
    Köszi srácok! Már minden oké most nekiülök kipróbálni :D Államvizsga után jöhet egy kis felüdülés!
  • Boncmester
    Tudom, hogy direkt csinálta.
    De megmondtam, hogy csináljon normálisat, mintha akárki lenne. Ennyi. Akkor ugyanolyan tag lesz, mint bárki más.
  • t0xikus
    lol:D