60892
-
most a hetvegen nem egyszer fordult elo, hogy ott hagytam a karaktert a Fleet-en par percre, s amikor visszajottem, halott volt. Meg elofordult az is, hogy warzone-bol mikor visszalepek, akkor halott vagyok.
ez bug v feature? mi tud megolni a fleeten, ha egyhelyben allok?:) -
ninjavanish -
Az asszem akkor van ha épp enragelne és enrage helyett vanishel. :D -
Normalon? Mert mi olyan 4 wipe után simán levertük, a wipe is amiatt volt, hogy a mario-zással voltak gondok :) -
Barsen'thor
Ennek van valami konkrét jelentése? Kerestem, de nem találtam, csak valami fórumozó írta mmo-championon, hogy ez a "jedi badass". Gondolom ennél azért értelmesebb jelentése is van. :D -
Nephin #35718 Akit érint: álljatok le. -
LaCz #35717 Tegnap 8 óra folyamatos wipeolgatás után levittük Soa-t 1%-ra. Ütnénk bele az utolsókat, erre fogja és szimplán eltűnik. Megvolt a boldogság. :D -
igen, volt ilyen bug betaban, de az mar halisten regesreg javitva lett
most mar minden nem felvett quest rewardot bepakol pendingbe, mindig
hja es minden instance valtasnal (igy pl logout-loginnal is) eled pakolja a pending rewardokat, emiatt tunhet ugy, hogy meg mindig a logout-login a megoldas -
gavor #35709 Szerintem is ez lehet, de még bétában nekem is volt ilyen bajom. Logout login után jött rendbe. Lehet a kollégával megtörtént egy ritka, akár egyedi eset. Adjuk meg a lehetőséget, hogy nem hibázott. -
mindenesetre amikor legkozelebb "nem nyomsz felre", gondolj arra, amit Fred kollega (is) leirt, es keresd a villogo pending feliratot a jobbfelso sarokban -
Ha a kuldetesek befejezeset, es vele a reward valasztast barmi megszakitja, akkor a jobb felso sarokban fogod oket talalni "pending X" feliratra kattintva. Van bug a jatekban, de ez nem az, ez tudatos feature. -
stern #35706 biztos, hogy nem nyomtam félre... Nem is lehet. meg a barátnőm is lecsavarná a fejem
A jutalom megjelenik minden küldetés végén baloldalt fotóval együtt kis ablakban. Nem lehet eltéveszteni. :(
-
masnal is van ilyen problema? -
"ez nem a te jatekod" :) -
Van egy pending felirat az angol kliensnél a jobb felső sarokban. Ott az összes hülyeség, amit még "nem vettél el". -
Megint lassú. Előtte való napon minden okés, semmi baj, azt hittem végre jó, erre megint gáz. -
...valszeg félrenyomtál valamit, mivel, ha nincs ott a kisablak, akkor fenn van jobbra...ilyen bug még nemvolt, nincs is szerencsére.. a lényeg, hogy megvan. -
stern #35700 Bug volt... Logout és login és megkerült... Amikor újra betöltöttem, hirtelen feljött a kisablak, hogy milyen jutalmakat kaptam (utólag...) és milyen tárgyakat... ilyen drága pénzért az a minimum lett volna, hogy nem rontják el ezt az élményem a programírók... Hiszen a SW játékok egyik csúcspontja, mikor megszerezzük a fénykardot... -
stern #35699 Egy nagy problémám lenne. Eljutottam a 10-es szintig és elmentem elkészíteni a lézerkardot. Na most készítés közben jött egy marha nagy zöld szörny. Feladat, legyőzni őt az új fegyverrel... Na ja, csak hol az új fegyver, amit az introban ott lobogtattam a kezemben, mert az inventoriban nincs, a kezemben az a régi vacak "bambuszkard" van. Küldetési tárgyak között sincs. Ha ez valami bug, akkor jól elrontották a játékom. -
Ha nincs fent az absorb (amire nem árt kitalentelni a +20%-ot), akkor light armorban ne nagyon reménykedj egy jól játszó backstabber ellen. -
Nem csak simán gearelt, kb. mindenki a videóban sokkal rosszabb gearben volt, mint ő. Battlemasterként levágott sok friss 50-est is. 12-13k hp eléggé lowend, de a BH-k is 15-16k hp-n jóindulattal is csak közép. 20-22k assassin (szintén battlemaster) meg "kinyírlak3másodpercalatt" operative/scoundrel ellen nem láthattuk. -
az OP elég relatív... egy operative még mindig elég undorító tud lenni, és a BH sem épp UP, elég sok függ a playertől, nem feltétlen dobálóznék az OP-pal egyik classra sem. -
Ezt nem is vitatom, h gearelt meg ügyes. De emellett a sorci/sage a két op kaszt szerintem. :D -
junius ota folyamatosan :)
jo az ugy, szet van gearelve a tobbihez kepest, ez latszik
mindamellett ugyesnek is tunik, tudja, mi merre - nem feltetlenul a class op, bar az biztos, hogy eleg jol ossze van rakva.. -
Vajon mikor jön a sírás a nerfért? -
10-es bracketeket akarok, most azonnal. QQ
(utálom a 40 feletti karikat WZ-n)
BW, Y U NO MAKE MORE BRACKETS?! -
csak ugy:
-
hja egyszemelyesek
arra lennek kivancsi, hogy ezek a hatalmas mountok novelik-e az aggro range-et, illetve hogy nehezebben szednek-e le roluk a mobok -
mi lett vele a szar? fps gondok megint? -
Azért most sikeresen elqurták az imp station. Legalábbis nálam atomszar lett ... -
Egyszemélyesek, ami úgy néz ki mintha kettő lenne, az benne sincs a játékban. -
Bhalage #35686 apropo nub vagyok, de azopk a nagy mountok is 1szemelyesek nem? vagy van amibe 2en is be lehet ulni?
oO szal nekem a nagy mountok egyaltalan nem tetszenek -
Bhalage #35685 köszi, jah
-
Betonfal83 #35684 Mennek a szerverek.. -
en ertettem a mondanivalojat teljesen :D
Bhalage: az a baj, hogy az osszes mount eltunik a b*szottnagy operation drop mountok, illetve a CE mount mellett... 5-6szoros meretbeli kulonbseg azert eleg beteg -
t0xikus #35682 amúgy kíváncsi lennék,h valójában miért is lőtték le a szerókat:)
-
Kalinka #35681 bannolnám az összeset...mi kell még az embereknek, hgoy pvp-zennek
(van ötletem, de az ilyenek akkor is csak kihasználnának mindent) -
és persze az az 'anyatok picsaja' lehagyhatatlan volt az elejéről... wow. most sokkal több tartalmat kapott. -
persze, vannak hibak, ez 100%-osan jogos
DE! ezeket azert eleg jo tempoban javitjak, es viszonylag keves uj hibat hoznak magukkal ezek a javitasok
en most csak annyit mondtam, hogy az 1. nagy patch relative sikeres volt, hasznos dolgokat pakoltak be / javitottak
az illum atgondolatlansagat 1 (2?) nap alatt javitottak, a felvillano toltokepernyot szinten, mas gond meg emlekeim szerint nem volt - volt viszont egy csomo hasznos cucc
igy azt mondom, hogy en kivancsian varom a kovetkezo nagyobb patchet is, mert jo iranyba mutat a fejlesztes
ja, mellesleg az ability delayes minipatch miatt mostmar a heti patcheket is igencsak varom, jofelek azok is -
Bhalage #35678 anyatok picsaja a gagyi raallos, gurian shadow az isten minden sithlovagnak :D azelott meg a gurian scorpionnal mentem :o) dehat izlesek es pofonok ami a jarganyokal illeti.
epp azt neztem h a dar kvendornal a dark Vos epixmountot is meg tudnam venni, de nem lattam meg es egyelore tenyleg bejon a shadow