60890
  • Boncmester
    Ha megnézed, 3-an voltunk bent (Eben, Kegyi és Greatsogron), mi voltunk a csapatban a 2 legtöbb dps, a legtöbb heal, összesen 2 halál, 30 kill, ebből 20 DB nálunk volt. Hogy mit csinált a maradék 5 ember, arról nem mi tehetünk szvsz.
  • maniac001
    Nem gondolom át, mert nekem ugranom kell mindenre am a SL-t érinti, hiszen egy virtuális harcos vagyok akit ellenetek képeztek ki :)

Ha azt mondaná tőletek valaki hogy leszólózta NM EV-t abba is belekötnék, mert ez a dolgom :)
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, max. méghülyébbek ellen.
  • MaRee
    Ja ezek is fontos dolgok, hogy a kicsi és idegesítő dolgokat fixeljék végre :)

Úgy látom a Sárkány Lovagrend flame még mindig megy, rohadt nagy gyökerek vagytok maniac és társai :D Savanyú a szőlő? És ezt nem azért mondom mert én is (ex)lovagrendes vagyok, én is veszekedtem pár emberrel a guildben mert van akinek elég... egyéni a stílusa, mégsem szapulom itt őket, plusz elég nevetséges dolog szerintem minden alkalommal beírkálni ide ha sikerült egy lovagrendest megölni vagy ellenük megnyerni egy csatát.

Ezzel egy dolgot értek el, reklámot csináltok a guildnek, ami valljuk be a magyar swtor közösségben már az egyik legismertebb lett, és a neve lassan fogalom lesz :P Én büszke vagyok hogy egy ilyen csapattal nyomtam, a seggfejek ellenére is.
  • Boncmester
    Ha nem érted meg, amit írtam, nem tudom tovább magyarázni...
  • t0xikus
    sztem ezt gondold át:) egy alderaant nem lehet úgy megnyerni,hogy 1 permade aki jól játszik (bármilyen guild) +random pug, aki össze-vissza rohangál.
  • maniac001
    "Hiába voltunk jók, kikaptunk a végén, mert a többi pontot el tudták foglalni"

Érdekes mondat. Premade-el 1 pontot tudtatok tartani és jók voltatok?
    You made my day mate :D
  • Boncmester
    Nyilván van ilyen és olyan meccs is. Van, amikor többet halunk, de nyerünk, és van, amikor írtjuk az ellent, de vesztünk. Ugyebár ha bemegyünk egy premade-el, akkor általában 1 pontot el tudunk foglalni/tartani. Kialakul valami nagy csata, ahol írtjuk az ellent (vagy ők minket). Közben a maradék 4 ember közül kellene 1-2-nek elmennie gyorsan bepörgetni a többit, de általában erre nem képesek, inkább oda mennek, ahol nagy csata van. Mi is megtehetnénk, hogy szétválunk, és bepörgetjük a többi pontot, akkor viszont pont azt az előnyt veszítjük el, hogy premade vagyunk, és össze tudunk dolgozni. Szóval valójában az egész csapat jó összedolgozása kell ahhoz, hogy megnyerjünk egy Alderaant, nem csak 3-4 emberé.
    Tipikusan ilyen volt pl az egyik tegnapi Alderaan. Hiába voltunk jók, kikaptunk a végén, mert a többi pontot el tudták foglalni:
  • Droughert
    Igaz..
  • Spheriot
    A rutinos premadek 5:0 után fogják a labdát és irtják az ellent.
  • Droughert
    Pesszimista vagy, hutball 6pontig megy, utána vége, szóval nem tartott volna sokáig
  • Tyrpak
    Tegnapi Alderaan:

Klasszikus taktika szerint, 2 ember balra, 6 ember közép.
    Mire a bal elindul, a jobb oldali már az ellenfélé és lő.

Közben középről csak annyi látszik, hogy "meghalt-meghalt-meghalt".

Ezek után a meccs további része úgy nézett ki: feltámadok, odamegyek egyik ponthoz, megölöm az őrt, mire stealthből megjelenik 4-5 player és szarrá ver.
    A véletlenül arra kóricáló 1-2 társamat szépen sorban egyenként analizálják.

Feltámadás után másik pont, valaki már öli az 1 szem őrt, beszállok, mire megjelenik, jééé, stealthből 4-5 player és...

Következő meccs amire behív voidstar, valószínűleg ugyanez ellen a kedves társaság ellen, hosszú szenvedés után lejár az idő, jellemző hogy az ajtóhoz nem is jutunk el, már előtte az úton meghal mindenki.

Fordulás után szerintem durván 2 percen belül vége, az utolsó ajtónál tartottuk fel egy picit őket, előtte csak addig, amíg lejárt a timer a bombán.

Ezek után gyorsan kiléptem a queue-ból, mert a következő szerintem egy gyors huttball lett volna 10+ halállal.
  • darth devil
    Csak azt nem értem, hogy miért kell külön kiemelni, hogy sárkány lovagrendet vertétek.
    Megesik, hiába megy be egy premade, ha a másik 4 emberke fogalmatlan.
  • maniac001
    :D
  • N1ggA
    Mi is vertünk már el sarkany lovagrend premadet alderaanban 500-0-ra, a játék első harmadától kezdve mienk volt mind a 3 turret, de gondolom ilyet ők is tudnának mondani :)
  • PiszkosFred
    Nem nagy ujitas, de ha jol emlekszem rajtam kivul egyedul Shai bosszankodott miatta, de vegre ha a "bankba" raksz cuccokat jobbklikkel, akkor ha mar van benn olyan targy es csoportosithato, akkor hozzaadja :) Nagyon bosszantott korabban, de most mar jo. Ehhez hasonlo kis dolgokat is javitottak, gondoltam szolok, mert midnig csak a pvp/abilitydelay/fps-rol van szo. (hozzateszem, hogy a legutolso peccs ota ujra maxra huztam a grafikat - bloom es shadow bekapcsolva ujra - es lenyegesen jobb az fpsem, mint volt korabban - bar meg mindig nvidia force AA-t hasznalok, nem az uj ingame cuccost)
  • Liio
    alderaan annyira fun, mikor az összes imp. beveti magát elején midre, mi meg addig elfoglaljuk a másik két löveget. >.< 2 percig még ott tobzódnak mindahányan, utána meg rájönnek, hogy ez nem jó így, és megpróbálnak elfoglalni egy ágyút.
    nyilván republicnál is vannak ilyenek, de mivel én rep vagyok ezért az impekre tudok hivatkozni...
    mondjuk inkább úgy, hogy vicces, ha a másik csapat tard. >.< vicces, de unalmas.
  • MaRee
    hmm hmm hmm pedig késztetést érzek már, hogy tovább húzzam a kis juggerem vagy sorci altomat, de akkor lehet jobban megéri várni.
  • j0nNyKa
    cybertech, és coruscanton
  • stern
    A droidokhoz hol lehet venni felszerelést?
    Elég unalmas a jediknek a kis robot társ... Mikor lesz lehetőség cserére?
  • rezes
    Keszits be soksok oklozozsirt hogy ne fajjon annyira..
  • j0nNyKa
    bannerban PVP Guide, egyébként meg szimplán: pvp-ből, például warzone-ból
  • m5zi
    Sziasztok!
    Arra lennék kíváncsi hogy Battlemaster, Champion illetve Centurion commendtantiont honnan lehet szerezni? 49-es vagyok, és most már lassan elkéne kezdenem ezeket farmolni...
    a válaszokat előre is köszönöm! Mindenkinek minden jót!
  • a.carkey
    Éjjel 4 körül valamit töltött, reggel amikor felléptem már jó volt.
  • TDC Geronimo
    fpsbe semmi se változott, ilum unbalance/fps miatt ugyanúgy fos, ability delay javult de még mindig vannak gázos dolgok, amiket elvileg kedden javítanak, ha nem tolják tovább a patchet. Új WZ meg márciusba
  • j0nNyKa
    mara/sentinel is tud valami nagyon hasonlot, leven annak a buildnek a java az osztott fan talalhato
  • MaRee
    Valaki helyzetjelentés a játékról? FPS, ability delay, Ilum? Mikor jön az új warzónos peccs?
  • BrandonLee
    Elég durva! Eddig sentinelt akartam indítani de mostmár elbizonytalanodtam! Mondták egy páran globálba, hogy 1v1-be összecsomagolja a sentinel a guardiant, hát ezek után ezt erősen kétlem!
  • j0nNyKa
    van egy jugger/guardian build, amivel az aoe sebzo spell eleg surun elloheto, allandoan kritel, meghozza nagyokat (5-9k damage)

csomo videot talalhatsz errol jutubon

tenni ellene... hat, nem sokat tudsz, maradj tole tavol, lokd el, stunold, illetve nyomd a vedekezo spelljeidet, ha radugrott, vagy melled
  • Torzonborz
    napi vidámság adag :

• MarkBlade
    Ez most megint új.. Be akarok lépni és a login nem fogadja el a passt..
    de a fő oldalon beenged..
    ez kezd sok lenni.. :S
  • Lacee
    sziasztok!

egy kis segítséget szeretnék kérni: egy rövid kérdőív kitöltéséről lenne szó, mely maximum 10 percet vesz igénybe, nekem viszont sokat segítetek vele. Nem kell, hogy aktív játékos legyél, ha játszottál huzamosabb ideig bármilyen MMORPG-vel, akkor szaladj neki bátran :)
    ez volna az, ha esetleg valaki olyannyira segítőkész, hogy még terjesztené is az ismerősi/haveri körben, akkor a rövid link: http://bit.ly/zBt5H8

köszönöm!
  • Beltazar
    Szia!

Corusant space portban van egy kishajó ami elvisz a republic fleetre( nagy kerek űrállomás), onnan tudsz majd csak visszamenni tythonra, az "ord mantel,Tython departures" liftet kell megkeresned az visz le a hajókhoz. A tájékózódáshoz meg javaslom hogy használd a térképet, "M" betü, ott azért elég jól mutatja mi hol van. :)
  • BrandonLee
    Most néztem wz-n, és nem akartam hinni a szememnek! Egy 49-es guardian hogy a túróba tud 360k damaget tolni? Gondolom nem tankra volt tálentelve, de még akkor is!
  • stern
    Egy kérdés... Sikerült kipróbálnom az emergency fleet pass-t. ennek köszönhetően egy hatalmas kör alakú űrbázison kötöttem ki, pedig előtte a jeditemplom mellett ácsorogtam... Sikerült átjutnom coruscantra, de végképp nem tudom, hogy hol vagyok. :))) Hogy tudok visszajutni. Biztos evidens, de mivel a kezdő bolygómról ezzel a hülye skillel jöttem el, nem tudom a visszautat... Találtam már pár halyót, de egyiknél sem ajánlotta fel tythont...
  • Sáska
  • LaCz
    Nem normál, Hard.
  • TDC Geronimo
    "mi tud megolni a fleeten, ha egyhelyben allok?:)"

az unalom
  • Sáska
    most a hetvegen nem egyszer fordult elo, hogy ott hagytam a karaktert a Fleet-en par percre, s amikor visszajottem, halott volt. Meg elofordult az is, hogy warzone-bol mikor visszalepek, akkor halott vagyok.
    ez bug v feature? mi tud megolni a fleeten, ha egyhelyben allok?:)
  • TDC Geronimo
    ninjavanish