60890
-
Laroa #35841 -
Ezek után tuti nem fogja megmondani
-
Laroa #35839
-
Én már pl. itt annyi rosszat hallottam a sárkány lovagrendről az utóbbi hetek során, hogy mosmá tuti én is beállnék közéjük, ha arra járnék... :DDD -
Pacho #35837 'Sárkány Lovagrend stole my bike' -
Storm Poopers -
Pacho #35835 'Never kissed a lady before' -
Laroa #35834 Galactic Homosexuals -

Komolyan kérdezem. -
Pacho #35832 '15 years old emoboys' -
Mi a guildetek neve? -
ezeknek ilyen "űr-orientált kiegészítő" szaga van
vagyis illata, tetszenének
-
Bhalage #35829 + normalis urhajos atvezeto animaciokat
+ vasarolhato uj urhajokat :o) rp+feeling miatt -
"- Igeeen, mi mind balfaszok vagyunk!
- Én neeem!
- Pssszt!" -
Laroa #35827 -
maniac001 #35826 Szerintem meg balfaszok vagytok mind... -
kiosztották, csak elgurult
-
Laroa #35824 Problem? -
Látom ma elmaradt a gyógyszerosztás reggel ಠ_ಠ'''' -
wtf -
Laroa #35821 Egyébként ha vmit nem találsz akkor youtube:
bolygó datacron frakció, majd keresés gomb megnyomása
-
Hálám ezentúl a nyomodban lohol! Kösz szépen! :D -
Laroa #35819 Jobb kéz felé egy szakadék van, nézz le ott. Látni fogsz egy párkányt jóval lejjebb. Oda kell leugrálni, ott kezdődik egy barlang bejárata, elitek vannak benn szóval ésszel közlekedj. Ha végigmentél a barlangon elérsz a datacronhoz. Azt hiszem erre gondoltál. -
Tatooine-on tegnap találtam egy datacront, de nem tudom, hogy kéne megszerezni... Esetleg valaki tudna segíteni benne?
A 'Bonus Series' sorozatot csinálom, és már egészen délre jutottam, épp valami oszlopokat hatástalanítgattam 'East Wound' vagy valami hasonló hely környékén, és egy párkányról - ami látszólag egy barlangból nyúlt ki - ott villogott egy ilyen lila 'felhő' az gondolom a Willpoweres datacron.
Na, oda hogy jutok fel? :D
Ha esetleg kicsit ködös volt, majd tudok fel képet tenni. -
lol és balance-olt, egyiken sincs battlemaster.
mondjuk a battleground elég veszélyes, bármikor jöhet egy autó, és elütheti őket -
t0xikus #35816 az dugás -
Tyrpak #35815 Jobb felső sarokban éticsiga pvp? -
linkelés fail :P -
z3d #35813 Death Star :D -
Laroa #35812 Ezt -
Laroa #35811 Nem, blaster pistol és generator, vagy dual wield blaster pistol -
t0xikus #35810 BFG9000 :) -
Tyrpak #35809 swtor wishlist:
BH blaster rifle-t szeretne (lásd lenti toborzós kép, összes BH-nál).
IA pisztolyt szeretne, mint ami a nadrág oldalán lóg.
Smugglerek a shotgun helyett kést.
Jedi consularok Qyzonnak valami normális fegyvert.
Marauderek Darth Maul dupladildóját...
Szintén Jedi Consularok (sorc-tól valahogy még ilyet nem hallottam) melee támadásokat, mert a kődobálás nem jedis.
Kihagytam valakit, aki olyan fegyvert szeretne, amilye nincs? -
z3d #35808 BH-nak lehetne valami puska v. carbine legalább (Boba Fett powa). Heavy armorhoz nem annyira megy a két kis flinta, bár annyira nem is gáz, mint gondoltam anno.
-
sata75 #35807 mert be van fenyítve a tömeg:) volt itt valami emberke(?) aki mindig beszólt meg ilyenek de már nincs itt... -
Not sure if csőszem
Or just a gungan
Ha unatkozol, akkor , vagy fújd az ország gps-ének görbéjét alulról (dolgozz!). -
Lehet, hogy nekem az jó. Meg ha már annál a testrésznél vagyunk, akkor mondhatnám úgy is, hogy nem mindenki olyan puha pöcsű, hogy ne merjen beszólni ha valami nem tetszik neki :p -
Laroa #35804 Indeed. Nem 4en állunk és védünk 1 pontot, mert akkor az ellen a túlerőből tudja fogni a másik 2 pontot és bukó. -
Bandras DaSilva #35803 Pedig az pont az egyik jó módszer arra, hogy megnyerjétek alderaant, ha szépen együtt mozogva foglalgatjátok a tornyokat. Ha elég mobilak vagytok, nem tud lépést tarani az ellen. Elég viccesek ezek a rohangálós foglalások, de jók. -
gavor #35802 Te most épp sajtreszelővel rejszolsz!