60890
  • Laroa
    A hibát ticketben szokás reportolni bug kategória alatt, nem exploitozni
  • Tyrpak
    Amit én need-elnék az, hogy a pre-order kristály szintezhető legyen, vagy legyen megvehető magasabb rankon is.

Trooper nagyon jól néz ki a fekete lövésekkel :)
  • Sir Quno Jedi
    Végülis felfedett nekik egy csúnya hibát, ezért cserébe meg is hagyhatnák neki rewardnak! :D
  • Fpocok
    Jól néz ki.
  • talos86
    Pedig az a fehér kristály nagyon need lenne. :D
  • Tyrpak
    A tárgy létezik, használható, stb.

Majd később lesz megszerezhető, ez a játékos csalt az egyik lépésnél, ami még nincs bent (de szólnak, ha már van)
  • talos86
    Úgy szeretem, mikor nem tudok linkelni elsőre. :D

http://imageshack.us/photo/my-images/163/42049230904451472821448.jpg/
  • Laroa
    És akkor mi van ha féltékenyek és lerohanják? Ha megszerezhető lenne, akkor ugyanúgy segítettek volna a fórumon lévő BW-s arcok mint a rózsaszín gaykristálynál.
    Itt nem ez történt, hanem kerek perec megmondták, hogy elég durva exploit volt. ("As well as the item being removed, further action was taken on this player's account. This was not an 'easy exploit', and not something the average player might 'stumble upon'.")
  • talos86
  • Fpocok
    Igen.
  • darth devil
    Vagy csak bent van már az item a databaseben, valamikor majd meg is lesz szerezhető, de jelenleg még nem az, és valami bug folytán mégis bekerült.
  • Tyrpak
    Ennél sajnos bonyolultabb.

A magenta kristályhoz hasonlóan végig kell járni lépéseket a megszerzéséhez.
    A fehérnél az egyik lépés egy Queen of Sands nevű mob megölése... ami nincs bent a játékban.

Maga a fehér kristály emiatt nem megszerezhető, de bent van a játékban.
  • talos86
    Mármint a fehér kardról?
  • Fpocok
    Van róla képed?
  • talos86
    Itt van valami susmus a háttérben. Ha nem megszerezhető valami, akkor elvileg benne sem kéne lennie a játékban. Itt szerintem arról van szó, hogy a fél brigád féltékeny lett, hogy nekik nincs és lerohanták Ticketekkel a BW-t.
  • Laroa
    Ennyit a fehér fénykardról
  • Laroa
    Nem néztem a kasztját, csak az emote-t láttam, aztán tovább is állt. Mondjuk különösebben nem is izgat, most is csak azért jutott eszembe, mert láttam az aláírásod.
  • DoctorStryker
    Van egy hasonló nevű ember a klánba.
    Milyen karakter volt?
  • Laroa
    A guildnév stimmel és hasonló név volt mint a tiéd. Szóval vagy az altod, vagy a jekyll/hyde alteregód volt
  • Laroa
    Aki hülye haljon meg kategória.
  • DoctorStryker
    Tévedsz... rég nem jártam már ott.
  • Tyrpak
    Tegnap RP-PVE szerveren Nar Shaddaa közös területen páran pvp-ztek:
    3 lvl 37-40 játékos (shadow, smuggler, trooper) azt játszotta, hogy a shadow beállt a mobok közé, és a 30 körüli imp játékos vagy a petjének az aoe-je felrakta a pvp flaget, aztán szépen gankelték a játékost.

Este kiváncsi vagyok mit válaszoltak a ticketre, szvsz vagy konzerv választ kapok, vagy azt, hogy working as intended.
  • Laroa
    Nem.
  • DoctorStryker
    sztem összekeversz valakivel...
  • DoctorStryker
    heti 150-t :) este 9-11 közt :)
  • Laroa
    Szerintem nem, múltkor is el volt foglalva szegény Tatooine-en a /spit-el. Kicsit gyerekes de majd kinövi :)
  • Tyrpak
    Magyarul, sikerült megcsinálni a daily 30 killt?
  • DoctorStryker
    Tegnap már látszott, hogy a maroknyi Ilumon lévő republic sereg egyre jobban összedolgozik, és a terület adta lehetőségeket kihasználva, felülkerekedik a többszörös túlerőben lévő sith sereg ellen.
  • Laroa
    Back to the topic:
    Ezen gondolkodom, ha még idén meglépem az 50et shadow-al. Vélemény, kritika, tanács? build
  • Marfy
    Shit, kicsit lemaradtam
  • Laroa
    2014
  • Marfy
    Tudtommal már befejezték az Xp támogatást.
  • Laroa
    Tudom, mutattad pénteken
  • t0xikus
    http://www.youtube.com/watch?v=6P1ZX4HTtzs&feature=related
  • Droughert
    WOT ingyenes játék, ne hozzuk fel példának, nem egy kategória. Tesztelni biztos nehéz, nem vitatom, de ha nincs rá erőforrásuk/tesztcsapatuk akkor miért nem lehet lvl50-es karaktereket engedélyezni a tesztszerveren? lvl50 contentet így senki nem fog nekik tesztelni, így nem sok értelme van.
    Ilum-hibával miért kellett live-on szembesülni? Megelőzhető lett volna, ha egy kicsit okosabbak. A hibákat próbálják gyorsan javítani (egy részét).. Kérdés, hogy az engine mit tudhat valójában, mit lehetne belőle kihozni? Ez lesz nagy falat, és kérdéses, hogy milyen eredménye lesz. Addig pl Ilum max. a napi questig érdekes, másra totál alkalmatlan.
  • Tyrpak
    Amíg nincs játék, addig is az unatkozóknak:
    Viszkis mémgyár
  • Tyrpak
    Google a barátod: viza
  • Laroa
    ?
  • t0xikus
    viza
  • maniac001
    Milyen koncert?