60890
-
Laroa #36001 -
Boncmester #36000 Plusz egyébként a goldsellerek kiszűrésére van szerintem. Ha egy goldsellernek minden acchoz új bankkártyát kell csináltatnia, vagy pedig mindegyikhez meg kell vennie egy GC-t, akkor máris kicsit nehezebb az életük.
Felteszem, a játékosok 95%-ának nem okoz ez a dolog kellemetlenséget, és a maradék emberek 90%-ának sem megoldhatatlan probléma. Cserébe viszont ha bemennek a játékba, nem írnak rájuk percenként 3x tell-t, hogy 5 dolcsiért kap 100.000 kreditet, vagy hasonló, és ez eléggé megéri. -
talos86 #35999 A laucher szerint 17:00 CET. -
Bandras DaSilva #35998 Köszi, hogy leigényteleneztél.
Azzal válaszolnék, hogy általában azért azt feltételezik ezek a cégek, hogy annak, aki megvesz egy olyan játékot aminek havidíja van nem okoz gondot 1 euro befizetése. -
dregnarr1 #35997 13:00-ig van karbantartás, vagy megint 17:00-ig? -
talos86 #35996 Szinte már vártam a reakciódat. :P -
Laroa #35995 Jó, de a F14 egy raklap f..
-
talos86 #35994 Sőt. Final 14-be a bankkártya mellé Click and Buy vagy PayPal fikókot is kérnek. -
Ilyenkor jo ha felhivod a supportot, es kivered a balhet. Azok rogzitik a panaszodat, az erveidet es a javaslataidat, hogy kellene csinalniuk a kesobbiekben. Ha szerencsenk van, akkor par nappal kesobb egy ujabb gyongyszem kerul fel a net megfelelo szegleteibe "user error" cimmel.
Ha pedig wowoztal, tudhatnad, hogy az MMO-k 90%-ban ez igy mukodik, evek ota. Es ez nem is nagyon fog valtozni, ha tetszik, ha nem. Bar, olvasva a kommentjeidet a tobbi jatekokkal foglalkozo forumon, kapora jott neked, hogy ujabb jatekba tudtal belekotni. Pechedre, ezen most buktal kozel 20.000 Ft-t.
Millio helyen el lett mondva, hogy mukodik a fizetes-regisztracio, csak magadat okolhatod, ha figyelmetlen vagy. -
leskin #35992 Mintha mennének a szerverek :) http://www.swtor.com/server-status
Azonban mégsem... :) -
MaRee #35991 Azt nyomtam élesben egy ideig, most inkább SW-s hangulatom van :D -
Laroa #35990 Azta, ilyet még nem is láttam. -
Tyrpak #35989 Addig játssz Star Trek online f2p-vel. :) -
ja és grat utólag is a nyomi fajtájának aki csak így tud nyerni voidstart! -
mi az mostanában hogy valakit ledurrantok ilumon és 2 sec múlva ugyanott felkel full hp-n (nem vanishel v ilyesmi), a másik meg hogy betekerik voidstaron a kaput hogy nem lehet szakítani, nem látszik a tekerős csík és ha meglövöm nem sebződik? -
Droughert #35986 Nekem úgy rémlik, hogy wow-nál is így volt, csak ott fake kártya számot is meg lehetett adni, mert nem tesztelte a rendszer. -
MaRee #35985 Na majd akkor inkább este megnézem
Hülye Aion frítupléj meg nem is holnap indul hanem majd vagy 3 hét múlva, addig halálra unom magam itthon :D
-
Laroa #35984 Elvileg délután 5ig. Aztán hogy délután 1-ig tart-e majd, vagy este 10-ig, majd meglátjuk
-
MaRee #35983 Hmm meddig van ma karbantartás? Lehet visszatérek egy hónapra altozni, mert nem lesz gépem mire jönne az új peccs :( -
Laroa #35982 Egyikre se mondtam, hogy szar vagy nem szar. #35978 tökéletesen leírja a probléma megoldását. -
Droughert #35981 Volt canceles bug, bw is elismerte. -
Ha már flém :)
WHO - volt ilyen, Rift - volt ilyen, SWTOR - volt ilyen.
Következtetés:
A voldemort a szar :) -
Laroa #35979 rifteztem és warhammereztem mind2nél így volt -
talos86 #35978 Ne a játékot és a fejlesztőket okold emiatt, hanem az eladót, aki a kezedbe adta a játékot és nem mondott el róla mindent. Nekem feketén-fehéren elmondta a regisztráció menetét is az eladó a tatabányai 576-ba, pedig nem vagyok kezdő MMO-s. -
Én külföldi webshop-ól rendeltem, ott le volt írva ... a magyar boltoknál ... le volt írva ...
És mégis minden hónapban előjön ...
-
3 évig wowoztam. Volt két accountom is. Ott nem volt ilyen (nem tudom mi a helyzet katával, lehet ott már van. Bár nem hiszem). -
Laroa #35975 Ez az első MMO-d ezek szerint, mert mindenhol így megy. -
"Nem olyan nagy dolog az."
Pedig AZ. Én már itt félig el is kaszáltam. Ilyen felháborító dolgot MMOban még nem láttam. Há bazz, megvettem. Kaptam hozzá harminc napot, de addig nem tudom elhasználni (de már pörög közben), amíg be nem regelek egy pénzes kártyát. Én aznap csutkára letisztítottam a kártyámat. Péntek este volt... na most ha nem tudtam volna szerezni még akkor mástól, akkor hétfőn tudtam volna csak rárakni pénzt és bukok egyből három napot.
Aki szerint ez nem nagy dolog, annak magasabbra kéne emelni azt a lécet. -

-
szmöre #35972 A gamecarddal nekem is problemak voltak, fel kellet hivni supportot es beszelni veluk majd elkuldeni a kartyarol es a blokkrol egy scannelt kepet es megcsinaltak. -
-
Laroa #35970 -
Bandras DaSilva #35969 Nem volt ott bug. Mindenkinek meg kellett manuálisan hosszabbítania. Azért nem volt ott a cancel subscription gomb, mert az volt az alap beállítás, hogy nem hosszabbítod meg az előfizut.
MMoknál meg azért mindig kell bankkártya vagy gamecard. Van ahol az elején elég egy kamu számot megadni, nem ellenőrzi a rendzser más játékoknál meg leellenőrzi, levon 1 eurót aztán visszateszi. Nem olyan nagy dolog az. Szállodáknál is csinálnak hasonlót ha szobát foglalsz kártyával. Tudom, az más tészta...
-
Ebből megint flame lesz...
-
talos86 #35967 A 30 napot meg is kapod. Utána szépen Cancell Subscription, azt agyő. -
Ne aggóggyá én is 3 hónapot fizettem ki és egyet toltam. Valószínű két havi díj így kidobott píz, de ez a gamerkártya ára, evvan. -
t0xikus #35965 le lehet mondani. -
Az oké, de ő meg nyilván örült, mint majom a farkának. Nomeg vannak hibák, amikre kívülről nehéz rájönni, hogy hiba és nem direkt van úgy. -
stern #35963 Sokan sok dolog miatt fel vagytok háborodva... Egy szempont még nem került elő. Én például péntek este óta játszom, akkor vettem meg a játékot. Elsőre felháborított, hogy bankkártya nélkül nem játszhattam, pedig a csomagoláson 30 nap szerepelt. A 4 napból több mint 1 teljes napot állta a szerver, de az időt szerintem nem hosszabbítják meg...
Valamint azt is olvastam, hogy bug miatt nem lehetett az első hónap végén lemondani az előfizetés a kötelező bankkártya regisztrációval... Micsoda véletlen :) -
talos86 #35962 Ne a kristályt lehessen megvenni, hanem rakjanak be rank6-os materialt és receptet hozzá pont úgy, mint a magentához.