60891
  • t0xikus
    meg lesz az:)
  • Tyrpak
    Roaming csapat?
    Szerintem csak szervezés kérdés, hogy a 1v2-ből 4v1 legyen :)
  • MarkBlade
    Akkor miért nem enged be?
  • Laroa
    Alderaan is ilyen, alig bírtam gankelni szinte mindenhol 2v1 lett abból ha megtámadtam egy impet.
  • Laroa
    Biochem - Bioanalysis + Diplomacy
    Cybertech - Scavenging + Underworld Trading
    Synthweaving - Archeology + Underworld Trading
    Artifice - Archeology + Treasure Hunting
    Armstech - Scavenging + Investigation
    Armortech - Scavenging + Underworld Trading
    Kakukktojás: Slicing, pénzfarmoló gyüjtőskill
    1. szakma 2. gyüjtőskill 3. mission skill
  • t0xikus
    így lesz majd kihívás:) bár tatooine questek vége felé már nonstop stealthben kellett mászkálni,m mindenfele 30-50impek mászkáltak:)
  • Boncmester
    Gatheringből (a képen a bal oldalon láthatóak) 1 félét vehetsz föl, és ezzel lehet cuccokat csinálni.
    Armormech - ruhák nem erőhasználóknak
    Armstech - fegyverek nem erőhasználóknak
    Artifice - fegyverek (LÉZERKARD!!!) erőhasználóknak
    Syntweaving - ruhák erőhasználóknak
    Cybertech - űrhajó felszerelések, moddok (kb mint a talismanok ruhákba), gránátok
    Biochem - healing potik, stb...

A jobboldaliakból (Gathering és Mission skills) bármennyit fölvehetsz bárhogyan, de összesen csak 3 képességed lehet Crafting skillel együtt.
    Ezek adnak alapanyagot a crafting skillekhez, a nyilak mutatják, hogy melyik Gathering vagy Mission skill melyik Crafting skillhez ad alapanyagot.
  • N1ggA
    nincs karbantartás, mennek a szerverek már egy jó ideje
  • Laroa
    nájsz. akkor hálistennek nem sok huttballt fogok látni
  • Laroa
    10es szinten felveszed a szakmát amit húznál maxra. Felveszed a hozzávaló gyüjtőskillt, 3. skillnek a slicingot.
    Slicingból jön a pénz mint a zállat, és folyamatosan küldeni kell a companionokat a lockbox küldetésekre. Elég hamar 400ra lehet húzni, és onanntól a class 60 lockboxok, mission discovery itemek eladása ah-ban, meg a lila augmentek árulása rengeteg pénzt behoz.
    Eközben húzod a normál szakmád is a mászkálás közben gyűjtött cuccokból. Mikor max szintre értél, és a szakmád is 400, slicing lead, szakmához való mission skill felvesz, és seperc alatt 400ra húzás.
    Vagy meghagyod a slicingot és az aukciós házból veszed meg azokat a dolgokat amik kellenek a szakmádhoz, hogy lilát meg kéket csinálj.
  • Rhilen
    tegnap poén kedvéért pont megnéztem: Imp flotta 290 játékos, Rep 85 (este 9 körül). Ez nem kétszeres túlerő , de még csak nem is 3 :)
  • Boncmester
    Nem kell magyarázni, hogy miért mentél köztársasági oldalra, anno amikor ez fölmerült, akkor egyébként én is pont emiatt vetettem föl, hogy esetleg oda is mehetne a guild, amire ez volt a reakció.
    Pusztán azt jegyeztem meg, hogy nem elképzelhetetlen számomra, hogy fél év múlva azt írod ida, hogy ha normális pvp-t szeretnél látni, akkor mész GW2-zni.
    Anno amúgy még kb 1,5 éve kérdeztem Csehótól, h mondjon egy olyan játékot, ahol jó a PvP, és a GW1-et mondta. Szóval gondolom a GW2 se lesz rossz ilyen szempontból, vagyis inkább remélem.
  • stern
    most úgy is karbantartás van... nem akar valaki a szákmákból csinálni egy leírást. Szép dolog az a kis képecske ami feljebb van, de a sok nyílból, meg ikonokból nem derül ki annak, aki még nem próbálta. Mivel nincs save and load, nem tudok kísérletezgetni sem és nem szeretnék elszúrni egy 17-es szintű jedi guardot...
    Az már világos, hogy nem a segítőim tanulják a szakmát, hanem én... Az is, hogy max 3-at... gondolom a rajz alapján, a 3 féle skillből 1-1-et.
    Segítsetek! :)
    A segítőkész válaszokat előre is köszönöm. Az angol tudásom alapfok, tehát a játékhoz elég, de az ezzel kapcsolatos leírásokatmár nem értem...
  • Fpocok
    Most jól megmondtad... nagyon kemény vagy.
  • N1ggA
    Ja. Gyertek ide. Van, hogy napokig nincs hutball.
    Ha hutball van, akkor viszont kikapunk, mert a birodalmiak már annyira edzettek benne, mert nekik meg csak az van :D
  • Laroa
    Ha normális pvp-t akarok akkor a köztársasági oldal az egyetlen jó választás a szerveren. 2x túlerőben van a birodalmi oldal, ha azt nézem hogy azonos időben hányan vannak a fleeten. Ja és az, hogy csak minden 5 meccs huttball, és az sem saját frakció ellen, már csak hab a tortán
  • Boncmester
    De nem érted, hogy a Pocok nem vágja, hogy tud cancelelni? Még olvasni se tud. Kiraboljáááááák! Hívjuk inkább a rendőrséget!!!!!

Erre csak azt lehet mondani, hogy aki hülye, haljon meg, ha 20. magyarázat után sem ért meg valamit, akkor ne játsszon MMO-val.
    Amúgy komolyan azt gondolom, hogy be kéne vezetni egy jogsit a számítógépek használatához, vagy minimum az internethez... Persze az uncsibb lenne :)
  • Boncmester
    Fél évvel ezelőtt még az "én soha nem indítok mocskos dzsedájt mert az mind buzi és hányinger és aki azzal játszik az nem is ember kérem szépen" volt a nagy fogadalmad, aztán most mégis 50-es Shadow-okról ábrándozol, szóval én arra sem tennék nagy pénzt, hogy te soha nem fogsz GW2-zni :D
  • Laroa
    De b+, nem tudom ép ésszel felfogni miért baj az, hogy a bw leellenőrzi, hogy VALÓS adatokat adtál-e meg. Jézusom...
  • Omlás
    Flame lesz ebből? Igen

• Boncmester
    LOL :D
  • Laroa
    Ki tudod próbálni ingyen és bérmentve, egy egyszerű cancel sub segítségével? Igen
    Tehát feleslegesen hisztizel? Igen
  • Fpocok
    Valóban. Írtam is, hogy tényleg nem olvastam el, de hát én a wowból indultam ki.
  • Omlás
    Mindíg az "új" "trendi" cuccok vannak osztva ;) ezért jöhetne már valami aztán szépen tisztulna a topic a néha néha betévedő trollocskákat meg le lehet rendezni
  • Laroa
    Soha az életben nem fogok GW2-zni. Emiatt.
  • Fpocok
    Következő mmo a gw2 lesz, ott nincs havidíj :D

Laroa: Látom nem értetted a problémát...
  • Omlás
    "A törvény nem ismerése sem ment fel a betartása alól..."

Vásárlás előtt ha nem tájékozódsz kellőképpen az nem a készítők hibája ;]
    Megvenni meg semmit sem kötelező :P

No offense!
  • Tyrpak
    Kicsit régi hír, de én csak most találtam:
    GW2 béta eventek márciusban és áprilisban.

Remélem sokan megnézik, aztán jönnek vissza SWTOR-ozni, hogy a GW2 így bugos úgy bugos. :)
  • Tyrpak
    A következő mmo-nál sem, ami ugyanezt kéri?
  • Laroa
    Nem kell fizetni te szerencsétlen hülye. Csak megadod a kártyaszámod. Aztán ellenőrzésképpen a bw lefoglal 1 eurot a kártyádról, de az sem vonódik le, hanem később automatikusan jóváíródik. Ha paranoiás vagy akkor ellenőrzés után egyből tudsz cancel subot nyomni. Bár tudom, ez nem megoldás, hiszen elrabol 10 másodpercet a minden bizonnyal nagyon fontos idődből amit önkielégítésre fordíthattál volna.
  • Fpocok
    Attól, hogy mindenhol így van, talán még nem kéne azt mondani, hogy rendben van. Tudjátok... azért van a 30 nap, hogy az ember kipróbálhassa, és ha tetszik, akkor tovább fizet. De ugye addig nem tudja kipróbálni, amíg meg nem adja az adatait (ez is nagyon gáz). Its a trap!
    De akkor hallom, nem csak ők ennyire pofátlanok. De valóban, nem olvastam el gcd oldalán, mert csak kulcsot vettem. Most már ezt is megtapasztaltam, nem tetszik. Mondjuk nem is ez volt a fő probléma a játékkal... csak akkor is, hogy néz ez már ki.
    Többször nem fogom megemlíteni, ígérem.
  • gavor
    Ez velem is előfordult, nem tudtam rányomni semmi spellt. Beállt a srác az ajtóba, szinte csak félig lógott ki. Nem tudtam kasztolni semmi spellt, és aoe sem hatott rá. Azt gondoltam magas a heat, ezért nem tudtam nyomni semmit.
  • talos86
    Nálam nem. Újra meg kellett adnom a kártyaszámot, meg az adatait. Igaz ez alkalommal nem vonta a 400 forintot az ellenőrzésre.
  • Jabar
    Ez érdekes dolog. Olvastam amikor aktuális volt hogy nincs cancel sub. gomb (bár nem néztem meg mert nem érdekelt) és a választ is hogy újra manuálisan meg kell adni, akkor sem néztem rá, érdekes módon nekem mégis autómatikusan vonta a havidíjat. :D
  • Laroa
    a portál meg a játékszerverek külön mennek.
  • Tyrpak
    Érdekes, szerver van, swtor.com nincs?
  • LSC
    igen, lenerfelték a scoundrelt és operative-t tehát az a pecs
  • Laroa
    Valszeg igen, mert gúgli tárolt változatban az utolsó a szombati 1.1.0c
  • TDC Geronimo
    Ma már az 1.1.1 jött?
  • Omlás
    Ennyi...