60890
-
neki már semmilyen téma nem való.
this is a troll-free zone, again. -
Boncmester #36160 Neked milyen téma való? Napi fap-fap oldalak? Gondolom abból lehet hiányod. -
tegnapi patch notes
Fixed an issue that could prevent players from receiving mission rewards for completing Warzones.
erre panaszkodtak tegnap páran, hogy ugyanúgy nem adja meg :)
The leader of an Operations Group will no longer receive an incorrect message informing them that their companion has been dismissed.
ez viszont fuckyea. már ha tényleg működik. -
maniac001 #36158 Áh ez így nem megy. majd ha jön olyan téma amin érdemes. A pvp lerágott csont, ahogy az ATI és az AA esete is. Jön még téma ami nekem való, hidd el -
maniac001 #36157 Mari (ugye szólíthatlak így)…
Én itt szeretek trollkodni, sőt van egy álreg-em is itt. A topik dögunalom lenne nélkülem, miattam repül a pöttyös. És szórakoztató vagyok ahogy olvasom a válaszokat. Érted?
Nézzük meg, ki szeretné hogy maradjak itt labdázni, várom a hozzászólásokat. Tőled is ha átgondoltad… Mari… :) -
hozzájuk*, nem vagyok lovagrendes.
kéne még írnod 2-3 hozzászólást a szokásos butaságaiddal, úgyhogy beszégessünk már valamiről
mi a véleményed a... pvpről ? -
Pacho #36155 HD sentinel aktív, nem jelzett hibát. -
maniac001 #36154 Minek mentem volna én hozzátok sörözni?
Amúgy minden hétvégén trollkodási tanfolyamot tartok, szeretettel várom az érdekődőket. Az SL tagjai sékelben is fizethetnek
Az operative/scoundrel és a sorc/sage hírek nem valósak, én találtam ki. És igen, jó volt látni a reakciókat :P
-
Teljesen ez a hiba nálam is. Nem a gép hanem a nyomorult patch cseszte szét.. -
pedig én hivtam sörözni, ott trollkodhatott volna kedvére :D -
Ez az amit sosem fogsz látni :] -
Ügyes vagy.
Szeretném egyszer megnézni az ilyen "Trollkodni meg szeretek, jó látni az emberek reakcióit :P" típusú agysebészeket élőben egy hasonló helyzetben, amikor odaállnak 100 ember elé IRL és nekiállnak trollkodni, mert "jó látni az emberek reakcióit."
De megnézném ... :) -
MaRee #36149 Akkor menj az Anno 2070 topikba trollkodni, itt már mindenki un. Bár amennyi negatív szavazatot kapsz lassan úgyse fog látszani a sok baromság amit írsz. -
Jah használom én is, csak pl érdekes a sentinel is azt mondta 24xx hibás szektor, de ezen a ponton még nem lehetséges a garanciás ccerélye a lemeznek... :] hülye e ez vagy nem ? Mondjuk már nincs gari a winyón szal lehet tudta, hogy úgyis mindegy 

Partíció törlés és formázás után, meg kihozta a lemezt 100%-os kondícióval hogy hibátlan :]]]]] persze nem az .... Első 100GB másolása után össze szakadt az egész :D -
maniac001 #36147 Hát inkább csak játszogatok. Nálam eléggé kifújt ez a game, ami nem a game hibája, csak unom az mmo-kat. Tőlem lehetne a legjobb legcsillogóbb, és nagyon jó lesz ez a játék pár hónap múlva, de engem már nem feszít annyira. Inkább az Anno 2070-et gyűröm :)
Trollkodni meg szeretek, jó látni az emberek reakcióit :P -
Én is csináltam új karaktert :] Pedig még nincs egy db 50-es karakterem sem. Mondjuk nem különösebben zavar, mindig azzal játszom ami ép tetszik. Mindegyik AC ből csináltam egyet only IMP kasztok, republikánuskodni kénytelen leszek más szerverre menni mert nincs szabad slot...:D -
erre mondjuk jó a hdsentinel . nem eszik sokat viszonylag korán jelzi a bajt :) -
Nekem hasonlóan jelezte, hogy megdöglik a winyó, másnap meg is tette :] -
Pacho #36143 Elképzelhető, de a konfig hétfőről keddre nem változott, és a grafikai beállítások sem, azért tartottam különösnek. -
Nekem is ez van. Nem tudom mi lehet. Patch óta.
-
1 tag irt ilyet nalunk is, ugyhogy ritka, de egyertelmuen letezo bug -
sata75 #36140 tegnap este nálunk is panaszkodott (HB) egy srác ilyen probléma miatt. peccs előtt nem tapasztalt ilyen hibát.
mellette kveszteltem és nekem semmi problémám nem volt, illetve a hozzászólók sem panaszkodtak ilyesmire. írtuk is neki, hogy szerintünk az ő gépében lehet a hiba, lehet nálad is nem?
bár írta a srác, hogy relatív friss win7 (1-2hónapos) friss driverek stb.
végül is nem tudom mi lett a vége mert lefordultam a székről mikor kiderítették, hogy még mindig áll a Czerka!!! :) -
Pacho #36139 Igen. -
nowan #36138 Tutira buborékos, villámszórós típus...
-
Boncmester #36137 Te nem is játszol, csak itt trollkodsz? :-) -
Boncmester #36136 Nekem nincs ilyen bajom. -
maniac001 #36135 nekem mindegy, egyik változás se érint. -
Tyrpak #36134 Csak mert a google sem az egészre, sem a részeire nem hoz fel találatot.
Úgyhogy egyelőre trollkodásnak veszem. -
Megszakadás alatt mit értesz?
Megáll a kép 3-4 mpig? -
maniac001 #36132 haver küldte emilben valami dev oldalró. nekem melóban le vannak tiltva a gamer oldalak sajnos. -
Pacho #36131 Más is tapasztalt olyat a tegnapi patch óta, hogy - változatlan konfig és beállítások mellett - 3-4 secre megakad a játék rendszeresen (kb 4 percenként)? PVP-ben meg űrcsatában eléggé idegesítő. -
Tyrpak #36130 Maniac, ezeket te honnan idézed? -
Boncmester #36129 Az újraéledő helyre behúzás és halál nem bug, az így van kitalálva, nagyon helyesen. -
Tyrpak #36128 Éhéhééértem...
Szóval az operative túl erős volt mert elhasznált egy pvp buffot, egy adrenalt, egy trinket, egy self buffot, ezek után a hátad mögé mozgott, és bevitt egy három ütéses kombót... (ez eddig 7 különböző gomb, 7 különböző cd-n)
Amitől jelenleg az illető ha nem tank, akkor 40%-on van, tank 60%-on, és ezek után az operative-nak nincs defensive cd-je, a sebzése röhej, és minden egyes vadbarom őt fókuszálja, mert easy kill.
De végülis, teljesen jó úgy a pvp, hogy huttballban az SI-k egymást lövik villámmal, egyformán szépen lassan fogy a hp-juk, aztán az egyik elhullik. -
maniac001 #36127 Rohadt egyszerű, fejleszd a tank petedet. Ennyi. Nem sok dps kaszt tud tank/healer pet nélkül elitezni.
Várható még nagyobb nerf mert még így is OP a operation/scoundrel páros. Ja és ami lemaradt (túlzás ez azért):
"The sith sorcerer and the jedi sage are too weak against melee classes. We are working on that. We will give them bigger burs damage. The damage over time abilities are not too efficient in a short time combat." -
Helyes, eddig is eléggé vicc volt az operative melee ága mert a rotája nem volt könnyű és ha lement a pár másodperces burst damage akkor kb használhatatlan volt. Le kell a vérbe nerfelni az egész AC-t, úgysincs elég SI pvp-ben meg pve-ban. -
maniac001 #36125 További operative, scoundrel nerf...
„The operative and scoundrel changes are not finished. They can kill players without any re-action. This is not good. The additional changes will be arrive in upcoming patch or hotfix” -
Tyrpak #36124 A nap vicce:
Huttball újraéledő helyes trükkök
Szóval, ha valakit behúznak az újraéledő helyre huttballban, akkor az azonnal meghal. Alderaanon ez nem mindig jön be, ott néha lehet harcolni fent is.
Viszont egyesek továbbfejlesztették a dolgot, mert ha huttballban kiviszed a labdát a játékterületről, akkor felrobban.
Ha a célvonal előtt bevitel helyett passzal bedobod az újraéledő területen álló embernek, akkor az intercept, azonnal felrobban. Ha többen állnak fent, akkor sorra felrobbannak... és a labda visszakerül a kezedbe, gól.
Komolyan, ezek ha valamit bugosra csinálnak, akkor az szép kövér bug. -
Egyet kell hogy értsek, ha nem tudsz kijönni stunból, még csak az esélyed sem volt meg hogy túléld, tuti halál. Ráadásul stealthből támad még csak nem is látod. -
Tyrpak #36122 Fura, fórum nincs, de kint van egy új developer blog a bug írtásról.