60890
  • Chris
    Tiszteletem.
    No, dióhéjban hogy állunk fps, ability lag, ilum vonatkozásában? A többiben úgy sejtem "nyugaton a helyzet változatlan". Kezdeményezett már a BW végelszámolást maga ellen? :)
  • Rubint
    Ööö. :)

Akkor nem lesz frame, ami segítene a targetelésben.
  • gavor
    Szerintem ilyen egeres baromsága mindenkinek van. Az alapvető gond, hogy mindenki másképp gondolja a sűrűn és ritkát. Nekem egy 4-5 órás szesssönben van 1-2x van hogy akár 5x!!!!!! előfordul. Nálam, ami 30-40percnél sűrűbben nem jön elő, az bőven ritka, nem elég hogy felborítsa a menstruációs görbém. Tényleg gázos, hogy ilyen van, de biztos vagyok benne, hogy van itt olyan ember, akinek ha napi egyszer jön elő, azt már állandó zavaró tényezőként írja le.
  • j0nNyKa
    hm, a "show operation frame"-et próbáld meg kikapcsolni a user interface beállításokban, hátha segít
  • j0nNyKa
    ms intelli 1.1-em már bőven 10+ éves, és még mindig tökéletesen működik, használom is aktívan a notimhoz :)
    az volt az első és utolsó microsoft termék, amire azt mondtam, hogy kiemelkedő
  • DoctorStryker

akkor hozzád fogunk rohangálni és a te idegeidre fogunk menni.
  • Rubint
    Nekem is előfordul néha Razer/Microsoft egérrel (Habu).

Van még valami ami eléggé zavar, lehet ez is egérspecifikus hiba:
    Ha a kurzort az operation frame fölé viszem és úgy próbálom használni a középső egérgombot, akkor a beálított bind nem hajlandó működni. Csak, ha a target választás után leviszem a kurzort a frame-ről. Healerként ez az egyik legjobb "feature", amit találtam.
  • Nephin
    Szolg. közl.: ki tudok tiltani embereket a topikból, nem kell a modokhoz futni, mert kezdünk az agyukra menni. :P
  • Vieras
    Lassan 10éve nyüstölök egy razer diamond black egeret:). Logitechet félév után hajítottam a kukába
  • DoctorStryker
    OFF
    Razerem is volt de azt gyorsan meghalt... A4tech meg kb 2 hónap után szétesett
    Logitech bírta a legjobban, G5-s egeremet 5 éves korában cseréltem le.
    G11 bill-t nem tudtam szétverni a többit igen, bár most a gigabyte is jól bírja elmúlt 1 éves :)
  • Laroa
    30%-a :)
  • TDC Geronimo
    az a gomb az alap zoom távolságra visz ki ami kb a csúszka fele...
  • darth devil
    Revoltec egérrel is csinálja, bár ritkán.
  • j0nNyKa
    pedig sokan írják a topicba, hogy azzal is szopnak
    azt nézem, hogy CSAK logitech, meg razer egerekkel van a baj, bár így belegondolva a játékosok nem is vesznek más márkát.. :)

hahaha. január 26.-ai update:
    Greetings All,

Please be advised we are still looking into this and will provide an update as soon as possible. We do appreciate your patience on this issue.

Thank You for playing Star Wars™: The Old Republic™
  • DoctorStryker
    hmm érdekes Logitech G9X egérnél nem tapasztaltam.
  • Jabar
    bár ez így őszintén szólva eszembe sem jutott (pedig minden mmo-ban van szinte :p), ettől függetlenül lehetne kicsit gyorsabb magától. :)
  • j0nNyKa
    erre meg ez a válaszuk:

Greetings All,

Please be advised we are aware of and are looking into this issue. Until a resolution is found please continue to post the make and model of the mouse you have issue with. Thank you for your assistance.

Thank You for playing Star Wars™: The Old Republic™

A következő nagy MMO bejelentésénél jelentkezni fogok, hogy írok bullshit generatort a modoknak jó pénzér. Komolyan.
  • TDC Geronimo
    nálam is random elmászik a kamera máshova ráadásul az egész kamerakezelés szar ebbe a játékba. Olyan lassú meg "csúszik" az egész. Arról nem is beszélve, hogy percenként kell 5* visszazoomolni manuálisan max távra, mert gyök kettővel megy magától.
  • darth devil
    Van max zoom out gomb. :D
  • Jabar
    Engem az zavar a kameránál leginkább hogy amikor valamiért fal közelbe kerülök (oda dobnak pl) akkor ugye rámm zoomol a kamera viszont amikor eltávolodok a faltól nem/nagyon lassan zoomol ki.
    Elég zavaró hogy még görgőt is tekergészni kell pluszba :)
  • Fenrir
    Végülis annyira nem gáz mert eléggé ritka és nem jobban zavaró mint az amikor bossfight vagy pvp közben bedobja a companion a küldetésablakát...Hogy ezt nem lehetett volna megoldani, hogy alapból pending legyen azt nem értem.
  • Pacho
    Vegyél egy új gépet, amiben van 2 gigás videókártya 8ghz-es négymagos proci, meg 16 giga ram ugye?
  • Boncmester
    Nem tudom, milyen volt a béta, de T4-ben amikor brutálisan nagy, kicsit laggos csaták voltak, akkor volt mindig. Ha úgy 100-200-nál kevesebb ember volt egyszerre 50 méteres körzetemben, sosem történt meg, és amúgy sok más embernél nem is volt. Az tény, hogy amúgy Logitech egerem volt, amikor Waroztam.
  • Fenrir
    Viszont a hárombetüsben soha nem volt ilyen gondom, war-ban csak bétában voltam, de nem emlékszem, hogy előfordult-e ilyen valaha is. A többi mmo-ban sem emlékszem ilyenre pedig jópárat próbáltam már.

Ez szerintem egyértelműen a játék hibája.

update: vagy software...
  • PiszkosFred
    WoW is csinalja, nem csak az SWTOR. Mai napig nem tudom, mi okozza, bar mostansag mar egyre ritkabban jon elo, anno WoW 4.3 peccs utan kezdte el, itt az SWTOR-ban meg az elejen, a release kornyeken volt jellemzo, de szerencsere nagyon ritkan jott elo ahhoz, hogy bosszantson.
  • Fenrir
    Ezzel sajnos nem vagyok beljebb :P
  • Boncmester
    Nekem régen a WAR-ban is volt ilyen (legjobb, hogy általában 200 vs 200 szituban csinálta), úgyhogy gondolom tipikus MMO betegség...
  • Laroa
    Most dobták össze a nagyszerű hogyan legyen több fps-ed doksit a héten, az nem elég?
  • Marfy
    Nekem Razer egerem van és random időközönként ezzel is felugrik a "plafonra " a kép. Azt hittem az egér hibája, de ezek szerint nem.
  • Fenrir
    Tudom, ezt olvastam én is, a bajom az, hogy nincs róla semmilyen Dev post, hogy tudnak róla és meg fogják nézni.

Pedig erősen úgy tünik, hogy sok embernek van baja vele.
  • Laroa
    Az meg itten van. Az sg.hu-s hisztit továbbra sem látják.
  • nowan
    G500, legutóbb tegnap...
  • Fenrir
    Nekem tegnap is csinálta, szóval a bug továbbra is él.
  • Laroa
    +1
  • j0nNyKa
    g500-zal csinálta az egyik patch óta, viszont most, hogy mondod, kb 1 hete nem tapasztalom
  • j0nNyKa
    neeem, csak a "soon" után kéne
    bár ha jól tudom, a soon-t már "levédte" valamelyik másik banda egy régebbi mmo-val, nem?
  • Fenrir
    Mondjuk az engem jobban zavar, hogy az egérkurzor meg vele együtt a kameranézet is néha, véletlenszerűen elugrik valahova. Erről van is valami hivatalos topik és úgy néz ki, hogy főleg a Logitech egereket érinti.

Ez pedig már elég régi bug, igazán foglalkozhatnának vele.
  • Laroa
    as soon as possible után copyright jel hiányzik
  • DoctorStryker
    Régebben nálam is előfordultak, de a ts-n ~5 ping volt közben. Inkább a szerver oldali problémák lehetnek.
  • Pacho
    Azért jó ez a kép amit az egyik fórumozó belinkelt ebbe a topicba:

http://i1271.photobucket.com/albums/jj640/syczlak/swtor/swtor_tm1.jpg