60890
-
Tyrpak #36281 Ennyi a mennyi
Fizikai, bolti eladás, egész világon, a digitális nélkül.
Bontásban:
Megjelenésig 1.5, dec 31.-ig még 300k, januárban 250k. -
De lesznek, elore be lett jelentve, meg a megjelenes elott, hogy egy kesobbi peccsben engedelyezni fogjak az azonos nemuek kozotti romancot, csak es kizarolag a PC jegyeben. Termeszetesen, ezt jo par szulo ugy ertelmezte, hogy ha van ilyen feature, akkor az "kotelezo" hasznalni, es a derek, 21 even alatti csemetejuknek ez rossz pelda...
...mas kerdes, hogy a draga gyermekek 14 eves kora elott mar szexualisan aktiv, a nagyobb teso/ismeros megveszi neki a piat a boltban a neha orgiaba atcsapo bulikhoz, es persze apu kocsijaval versenyez ket piros kozott, mint minden normalis fiatal a vilagon, meg ha kisse sarkitott is a pelda. :) -
Ez erdekes egyebkent, a premier utan buszken mondtak, hogy mennyi az annyi (preorder, regelt account, stb), de azota eltelt lassan masfel honap, es semmi hivatalos info a jatekosok szamarol.
Hozzateszem, hogy a ket serveren ahol jatszok, nem hogy csokken, hanem no a letszam folyamatosan, legalabbis az az adott zonara kiirt letszam szerint, a nagyobb szintu teruleteken is, nem csak a kezdeti 10-25os szinteken.
Biztos, hogy joparan abbahagytak a jatekot egy honap utan, bukva a penzuket, de hogy van folyamatos utanpotlas is a mindig hangosabb sirasok ellenere, az szinte biztos. Nem haldoklik a jatek, ahogy azt sok sertett habzo szajjal szeretne..., sot, lassan de telnek megfele ujra a serverek. Az biztos, hogy nem no annyira nagy mertekben a letszam, hogy ezt mellett dongetve tudna az EA prezentalni, de nem lesz itt gond, csak nem szabad kapkodni es olyan embereknek kedvezni, akik igy is, ugy is elhuznak a kovetkezo mmo megjelenesekor. A csendes, es SW univerzumahoz es a jatekhoz ragaszkodokat kellene megcelozni, mert hosszu tavon ok fizetnek, nem a 2-3 honapig jatszo mmo-hopperek.
De az is lehet, csak en siklottam el a letszamokat taglalo pr cikkek mellett, es teljesen rosszul gondolom - de ez esetben valaki pls linkelhet ide vonatkozo hivatalos irast, mert kivancsi vagyok. -
Tyrpak #36278 Régi fórumon volt a válasz, újra repostolták. -
Laroa #36277 Mondjuk ez szánalmasabb mint azon sírni, hogy Vettén rajta van a shock collar, és az kínzás
-
Tyrpak #36276 Anno, kb fél éve, főleg a nő-nő románc miatt ment a sírás, mert amit látsz női karakter, annak nagyrésze mögött férfi ül, és ők szerettek volna a női companionnal is mit kezdeni...
Na erre Bio azt mondta, hogy most nem, de jövőben lehetséges.
Erre a mondatra felbuzdulva, némi spéttel jönnek most ezek a ...-ok, hopp majdnem azt írtam rájuk, hogy buzik, de azon megsértődnének. -
Pacho #36275 Nekem még nincs 10000 affiction egy companionnal se, de lehet, hogy akkor ad egy küldetést, ami Nar Shadda egy sötét melegbárjába vezet...vagy nem?
-
Spheriot #36274 A családvédő lehet kimaxolta már... azért tudja -
Pacho #36273 Vagy még nem maxolta ki senki;) -
Boncmester #36272 Jaja, udvarolni se tudsz az azonos nemű companionodnak (vagyis 0 afflictiont ad rá), meg beszélgetésekben sem tudsz flörtölni azonos neművel, legalábbis én nem láttam még ilyen beszélgetést... -
Laroa #36271 Ezt én se értem. Tudtommal nincsen gay kapcsolat companion meg közted. -
Laroa #36270 Nem tudom. Ha fleet számokat nézek akkor Ahto City-n az imp oldal stagnál, rep oldal meg szépen lassan növöget. -
Boncmester #36269 Családvédő szervezetek az SWTOR ellen
De nem értem, nincsenek is benne homik... -
Tyrpak #36268 Valahol december végén meg egyszer januárban is nyomtak egyet a szerverek limitjein, és mást mutat most heavy-nek és full-nak, mint induláskor.
De ezt leszámítva, átlagos napon sacc per kb feleződött az egy időben bent lévő játékosszám, a teljes előfizetői tábor viszont a pár sírón kivül szerintem nem változott. -
próbáltuk, csak a /who által mutatott számok nagyon-nagyon-nagyon messze állnak a valóságtól -
Chris #36266 Kíváncsi lennék egy amolyan hozzávetőleges előfizetői létszámra. Nem csinálta még meg senki, hogy /who-val összeszámolta mindkét oldalon, 2-3 szerveren a bolygókon leledző játékosokat, hogy képet lehessen kapni ezzel a standard, heavy, very heavy kategóriák jelentéséről és nagyjából a létszámról, ill. az oldalak arányáról?
-
Boncmester #36265 Nekem 8 giga ramom van, laggol az így is, pedig szerintem nem kevés... -
inkább ilyen kevert módon
egy részről tényleg javítják a hibákat, másrészről a maradék hibát rákenik a userekre, amíg nem javítják azokat is :D -
Chris #36263 Aha, lejjebb görgetve látom már az önjelölt flamert... bárminemű összehasonlítást vele úgy veszek, mintha kesztyűvel csaptak volna képen. :D
Tehát akkor kb. ráolvasással akarják meggyőzni a játékosokat, kicsit eltévesztve ezzel még az évszázadot is. :D
-
ja Tarison nálam is 7 gigánál lőtte le a win, pedig az elméletileg lehetetlen :D
dehát bioware-éknek nincs lehetetlen
-
Laroa #36261 alderaanra berakhatnának vmi opciót, hogy "nem akarom látni a hülye ágyúlövéseket" -
Jol, a kezdeti technikai problemak lassan eltunnek. Helyukre erkezett par uj, de orvosolhatoak, es nem veszes. A jatekmenet lenyegesen jobb, fps egész jo, nem swappol mar annyit a jatek, es nagyobb tomeget is jobban kezeli a motor.
A PVP tovabbra is egy fos, maximum szorakozni jo. Viszont sok furdosk*rva megint elkezdett sirni a stunlock miatt, igy a BW elkezdte kinyirni a kasztokat PVE tekintetben is, kezdtek a smugglerrel/Agenttel. A kovetkezo majd a sorci/inquisitor lesz, es igy tovabb. Sajnos a BW meghallgat mindenkit, es probalja nyalni a segget minden jottmentnek aki azzal fenyegetozik, hogy lemondja az elofizetest, annulalva a tech reszleg gameplay/performance javito fejleszteseit.
Egyszoval jo uton halad a jatek, ha a pvp kozosseget nem vesszuk figyelembe. -
Droughert #36259 Ilum és a 30fps egy időben nem létezik... -
Laroa #36258 Úgy mint amikor launch után vmelyik bolygón felzabálta az összes létező memóriát másodpercek alatt?
-
ability lag jobb, de nincs teljesen javítva. fps ugyanúgy szar wzbe (leginkább alderaan) meg ahol kb 20nál több ember van, emiatt ilum is játszhatatlan kategória mivel "nagyobb" harcokba lecsúszik 10 alá is az fps. -
Jah, ha meg be sem lépek és csak fizetek nekik akkor lenne a legjobb :D -
a 2 darab 32bites swtor.exe legdurvább esetben is 4 giga ramra tud ráülni :) -
Tyrpak #36254 Ma lett bannolva egy troll, a társaság még lehet, hogy nem túl fogékony az ilyen kérdésekre. :)
Egyébként kiadtak szép hivatalos post-ot, hogy ha leveszed a beállításokat, akkor gyorsabb a játék, és hirtelen mindenki jobban érezte tőle magát. :D -
Pacho #36253 Hát, ha beújítottál 16 giga ramot, akkor akár 30 fps-ed is lehet Ilumon. -
Csak aki megérdemli :P -
Rám mindig számíthatsz... ;]] -
Mostanában ezt a képet szúrja be mindenkinek :P -
Chris #36249 Na, az ember megjön az alpokból és tárt karok helyett jól megtrollkodják... :D
-
Droughert #36248 Abilty lag javítva, wz-n most már sokkal élvezetesebb a játék. FPS javítás volt, pl. fleeten, de az Ilum fix még várat magára, gondolom nem olyan egyszerű a dolog, a fos engine nem adja magát könnyen, -
nowan #36247 a sokan sírnának részen nagyon nagyot röhögtem :D -
Én csak az ME3-at várom, csak addig húzza ki nálam az SWToR :P -
Laroa #36245 Fps okés, ability lag okés, ilum passz, pár hete nem jártam arra. Többi alatt mit értünk? BW nem kezdhet maga ellen végelszámolást, mert EA tulajdon, és sokan sírnának, ha nem jönne ki a Mass Effect 3 :) -
-
DoctorStryker #36243 A cégnél én csináltam meg a spam szűrést előtte kb napi 10-30 db jött a felhasználóknak, rá fél évre jött a panasz, hogy megint sok a spam megnézem: heti 5-8 db jött be.. no comment -
nowan #36242 ööö, maniac?