60890
-
Laroa #36481 Megértem, hogy jó dolog funkcionális analfabétának lenni, meg nem gondolkozni, de néha azért megpróbálhatnád
-
Boncmester #36480 Miért lenne hülye azért, mert 3 monitora van? Valszeg sokkal jobb úgy játszani, csak persze a programnak is kéne támogatnia. -
SuLtAN17 #36479 Igen szóval az, hogy szar a PvP az nem feltétlenül azért, mert az egész rossz, hanem kezdjük onnan, amit már 1000* átrágtunk és tényleg csak annyit, hogy rossz a grafikus motor. Ability delay már nincs, de lagg van valaki mondta, hogy kellene egy gomb Alderanon hogy kikapcs ágyuk hát igen félelmetesen laggoltat az a szar. Ilum az elképzelés a megoldás+ a grafikus motor gyengesége miatt úgy rossz ahogy van, DE! A wz-k nagyon jók a valor rendszert is adom a táska rendszert is úgy hogy kb 20 táska óta nem esett értelmes item csak olyan, ami már 2-3* megvolt:] Balance gondok mindig lesznek, kompetitív formája pedig még ne is legyen a pvp-nek hiszen mindenki gearelödik. Majd, ha lesz rated wz vagy arénaszerű mérhető pvp forma addig ne jelentsük ki, hogy szar, de azt sem hogy remek. Vannak gondok ezen a téren is, de az inkább más okokból eredeztethető. -
mgerihun #36478 De, találkoztam vele 1.0-ban -
Laroa #36477 Mikor még volt companion Ilumban találkoztunk egy consularral és a full pvp szettben lévő companionjával, 3v1ben picsázott el minket.. -
sajnos nem ez történik, hanem valahogy bent áll az ajtóban lövöm és semmi nem történik nem ad számokat semmit. Örülök hogy nem találkoztál vele mert baromi idegesítő. -
Spheriot #36475 Az hogy a PVP szar és hogy megáll játék és crashol PVP közben azért ég és föld.. -
talos86 #36474 Akkor valamit elég rosszul csinál. Kirpóbáltam már a 3 monitor(enyém + másik gép-é + haveré) megoldást HD5750 VaporX-emen. de legalább másfél méterre kellett ülnöm a monitoroktól, különben élvezhetetlen az egész. -
mgerihun #36473 Mi mentünk már HC-t Companionokkal, kell nekik a gear
-
Boncmester #36472 Azért az eléggé furca cél a játékban, hogy full pvp setbe öltöztesd a companionjaidat, akiket az 50 elérése után kb soha nem is látsz, csak elküldöd őket craftolni.
50 után még van pár dolog a játékban, amit el lehet érni (pl nyomd végig az összes instát valamelyik módban, de nem a companion öltöztetése, az tuti, legalábbis azoknak nem, akik nem Simsezni szeretnének az SW univerzumban. -
Gondolom külön külön is kezeli így kikapcs 2 monitor és csak 1-et használsz swtor-ra így no problem :D -
Laroa #36470 "És elég idegesitő, hogy 180cm-t kell balra-jobbra rángatnom a fejemet, mert nem tudok mindent a középső monitorra átmozgatni."
Faszé' adtál ki csomó pénzt eyefinityre meg 3 monitorra, ha elég lenne neked 1 monitor is? 'tard -
mgerihun #36469 Tudod ha eltólják 100%-os tech+force immunitást, akkor csak direkt attackal tudod szakítani :P -
Laroa #36468 Belsavis meg Voss az a két bolygó ahol azonos területen questelnek az emberek és így csomó random pvp kialakulhat. Az összes többi bolygón elég jól el vannak választva ezek a területek, szóval ott célirányosan keresni kell a másik oldalt ha pvp-t akar az ember. -
mgerihun #36467 Azt nem értem, hogy akinek nem tetszik az miért játszik vele? Nem jön be pvp? Opcionális:P Nem jön be pve? Opcionális. Nem jön be Space Mission? Opcionális.......Most komolyan, nézzétek meg South Prkban az új évad tököm tudja hányadik részét, amiben Stan cinikussá válik. Mások attól még élvezhetnek valamit, hogy valakinek nem tetszik. -
Boncmester #36466 Ez szörnyű! :D
Az én Ferrarim se szereti a fekvőrendőröket, valamit csináljanak már az utakkal! ;)
Amúgy egyszer tökre kipróbálnám, hogy milyen 3 moncsin játszani, feeling lehet. -
Nyersanyagot könnyebb gyűjteni full epic comp-al mint zöld gearesel:D Pl én csak mission küldetésre küldöm őket a sima alapanyagot szedegetem úgy sokkal olcsóbb :D -
remélem kijavítják már végre azt is hogy buggal betekerik voidstar kaput amit nem lehet szakítani... -
mikor lesz az? Kiegészítőben? -
talos86 #36462 Mondjuk majd az új bolygókon és a story line folytatásában? -
full pvp? Max az utolsó terület, de mivel általában túl fejlődsz a bolygón még mielőtt oda érnél, mész másikra. -
Pacho #36460 Én nagyon vártam ezt a mai karbantartást, mert engem is érint a probléma:( -
ugyan mi értelme van a kompoknak 50-felett? Sehol nem használod őket max napiquestekhez, pvp armornak meg aztán végkép 0 értelme van ráadni max ha nincs más. -
Although #36458 conaba is ez van, megoldható és ötletes ezek szerint ezt is átvették, remek. Jó dolog ez ha nem akarod hogy mindenhol céltábla legyél a ganereknek.. Persze az igazi pvp élmény az mindig a pvp szerver marad. -
talos86 #36457 De igen, ha kimész PvP zónába. Bár nem tudom hogy oldják meg a cuccost Hoth-tól felfelé(főleg Voss-t), mivel onnantól az összes bolygó full PvP zóna. -
Although #36456 Mert nekem nem kell másik mmo a Conan mellé az elég. Ebből a story érdekel mert a Bioware ugye nagy kedvenc volt és talán marad is. a DA2 storyja is nagyon ütős lett. Minden amit eddig csináltak nagyon ütős lett. :) -
Although #36455 Elvileg van pve meg pvp szerver nem? :) Tehát a pve szerveren amúgy sem nem? :) -
MaRee #36454 És miért fogsz soloként játszani egy mmo-t? -
Laroa #36453 Melóban a legkevésbé sem tudnak meghatni a 9től 11ig tartó nem várt karbantartások :) -
talos86 #36452 Én 48-on befejeztem a Sith Warrior Story Linet, 1 questem van vissza és utána Space, WZ és low lvl FP grind 50-re, hogy mehessek Ilumra. -
Although #36451 Tehát tanulj meg olvasni...én soloként fogom játszani pl ez nem azt jelenti amit te írtál ha én is célpont lennék a beírásodnál. Az EA-t meg nem kedvelem ez egyéni szoc problém. :) -
No meg a mindig visszatérő "..szar a PVP..." :]]] -
z3d #36449 Most épp az, hogy single player, casual, konzolos, szemétEA.
Nincs új a nap alatt. -
z3d #36448 Egyrészt marhára nem single ez a játék, csak lehet single casualként is játszani, ez előny, és nem hátrány.
Aki grindelni akar, annak ott van a Lineage2. Részemről inkább fejlődöm normálisabb ütemben iszonyat jól feltöltött tartalomma, szinkronos questekkel, mint .1% XP-s mobokon. De kinek mi az ingerenciája.
-
talos86 #36447 Ez simán single player, annyira, hogy mindenütt 4 fős kooperatív partikat látni. Főleg Ilumon és Fleeten.
-
Én a sithemmel már rég elértem az 50-et, és még nemvoltam normális bossoláson, companionok is a béka segge alatt, a pvp szettek ugyszint, van mit csinálni, az a baj, sokat kell dumálni a ts-en , a nap eseményeiröl.
-
talos86 #36445 5E-ért sosem fogod megkapni, maximum kéz alól. -
Single playerben nem szed le a semmiböl egy jedi. 
5 rugó, szerintem idén max karira lesz annyi, de aztsem hiszem. -
"... mert 50-en mindent elértél ami benne van a játékban ..."
Minden companionod a legjobb pvp armorban szaladgál? :D -
talos86 #36442 Számoljuk bele az előre nem várt "karbantartásokat" is, mint a mai is.