60890
-
Amúgy biztos jól nézne ki, hogy szállsz fel a saját hajódra, meg még 120 másik pléjer is száll fel a hajódra
És a felszállás animációnál meg eltűnnek. Tipikus esete a "picit sem gondoltam bele de sírok" hozzáállásnak.
-
Chris #36640 De ráadásul még utólag is elégedetlenkedtél, mondván ezen is jól látszik a társadalom primitívsége, lustasága... :D
-
Hat, akkor valoszinuleg felreertettem a magatartasodat es kivansagaidat az eddigi kommentjeid alapjan. Elnezesedet kerem emiatt. -
Akkor felreertes van, mert nem elegedetlenkedtem, csak valaszoltam, reagaltam egy kommentre. Felolem barhol lehet a munkapad, ha kiveszik se erdekel, ha bennevan se erdekel. Hetekig jatszottam anelkul, hogy tudtam volna a jobb klikkes modolasrol, aztan egyszer talan olvastam egy loading kozben felvillano "hintet". -
Kazagor #36637 Arról van valahol infó, hogy melyik bolygón vannak Companion Customization Vendorok, és hogy azoknál melyik companionhoz árulnak kinézetet és mennyiért? -
Chris #36636 Nem mellesleg a félremagyarázás sem helytálló, mert én soha nem a könnyítés/nehezítés vonalon kardoskodtam, hanem a tartós, változatos, sok alternatívát kínáló, kihívásokkal teli tartalom hiánya ellen.
-
Liftek azt a celt szolgaljak, mint WoWban evekig a fovarosokba vezeto H alaku "kapuk". Amig ott szlalomoztal, addig toltott a rendszer, es konnyebb volt az elso par lepes a fovarosban.
Hangar instance sok esetben sztori helyszin, azok miatt lett gondolom igy kialakitva, par ketsegtelen, hogy ezer hangarba lepesbol csupan ketszer van sztori :)
Ah felulet kriminalis, oda kellene meg par szuro. El lehet bohockodni igy is, de a vegen inkabb hagyom a fenebe, mint sem kinlodjak vele. -
Chris #36634 Ne magyarázz bele kérlek olyat, ami nincs ott. Az elbaszott döntés a te nézőpontodból értődött, hiszen te elégedetlenkedtél miatta, én csak a felelősség másra testálásáról írtam, mivel nekem tökéletesen irreleváns a dolog hiszen nem játszom hetek óta.
-
gavor #36633 Ebből látszik mekkora núb vagyok. Én csak pad mellett cseréltem mindig:D Izé rp feeling miatt :P -
talos86 #36632 A 12.1-es ATI driverrel jobban megy a játék nálam, mint eddig bármelyikkel is(még mindig HD5750 Vapor-X). -
DoctorStryker #36631
-
Nem mentesitem, konkretan leszarom. Sajnos idegesit a mai jatekos tarsadalom primitivsege, az utanam kovetkezo generacio technikatol fuggosege es emiatt kialakult lustasaga (mar a tesi orat is el akartak torolni, pff), de ez szemelyes problema.
A munkapadoknak volt funkcioja. Teny. Nem tetszett a sok jatekosnak, hogy emiatt ket lepest kellett tennie, es ment a hiszti. Teny. Erre reagalt a BW, es probalt kedveskedni nekik. Teny. Emiatt viszont nem akartak torolni valamit, inkabb - ha mar megcsinaltuk, legyen ertelme - uj funkciot keresnek neki. Teny. De egyelore mas egetobb problema is van, emiatt nem sietnek ezzel. Teny.
Hogy mi az elb*szott dontes, es pont a te szadbol hallani ezt... na de kerlek. Vegig amiatt kardoskodsz, hogy a jatekban nincsenek olyan dolgok, amelyeket a mai 2012-es mmo-k megkovetelnek a "mmo for dummies" kiadasban. Erre a BW konnyit valamit, es kedvez a jatekosoknak, erre mar ez sem tetszik? :) Megint a "nincs rajta sapka" esete forog fenn?
Nem a fejlesztoket vedem ez esetben. Sajnos magam ellen cselekszem, mert puffogok mindig amiatt, ahova tart a vilag. Tudom, egyeni szoc problema es kuss, de akkor is... :) -
Laroa #36629 Az első meg a 3. hozzászólás számít csak, tökmind1, hogy lezárták
-
Tyrpak #36628 Thread closed :D -
gavor #36627 Kutyával és gyerekkel mindent el lehet adni:)
Várom a következő reklámban Tom Hanks-et! Amúgy tetszik:) -
Laroa #36626 Ja és jótanács friss 50eseknek pvp-hez itt. -
Hangárokat szerintem nem kellet volna instanszolni elég lett volna csak a hajók ajtaját "levédeni"
Mondjuk nekem így se sok bajom van a hangárral de tény, hogy kicsit kihalt :] -
Laroa #36624 K.jó :D -
Chris #36623 Ennek kicsit olyan íze van, mintha a fejlesztőket akarnád mindenáron mentesíteni mindenféle elbaszott döntés felelőssége alól. Tudtommal még mindig a BW csinálja a játékot és nem a játékosok.
Ha meg esetleg így is lenne és ekkora hatása lenne a játékosoknak a fejlesztői döntésekre, akkor feltételezem már rég lenne mondjuk AC váltás, dual talent, normális ah felület, meg nem lenne mondjuk egy pöffeszkedően üres felesleges hangár meg liftezés sem.
-
Tyrpak #36622 Valaki szerint OP-k a marauderek, erre írt válasz, szerintem vicces.
/sarcasm on:
I'll play make-believe story time to.... once upon a time..in a Huttball Match far far away...
An OP'ed Marauder kept stun locking me.. over and over... Then by the time I got out of his long stuns.. he would of healed himself back to full health and then proceed to kill me since there was NO WAY I could dps through his shield he would cast onto himself. Later he would use his AWESOME Knockback, which would push me into the fire and kill me over and over.. OMG... then I saw the same marauder come after to me so I ran away in fear of his UBER POWER, but then he force pulled me back to him and would kill me in 3 swipes of his mighty lightsaber or pull me into a pool of poison. And if this isn't bad...later the same match the same Marauder kept popping outta stealth and kept one shotting me. How am I suppose to kill a Marauder with so MUCH POWER, Heals, Knockbacks, AoE stuns, Forcepulls, Stealth, and Shields? How?
Please BIOWARE nerf the Marauders. They just way OP'ed. Please take away their lightsabers and give them nerf sticks.
/sarcasm off -
Senkinek nem ajánlott a 12.1-es driver egy rakás xar lett az egész :] akkor inkább 12.2 prev vagy a 11.12 :] -
Megvolt a funkciojuk. Csak a sok lusta player b*szott elvanszorogni hozzajuk, mondvan "ojajdemesszevannemfizetekelohanemleszkozelebb", erre a modolas atalakult es munkapad fuggetlenne valt. Ekkor merult fel a devekben, hogy nem kellene gyokerestol kiirtani a dolgot, kesobb lehetne valami extrat kotni hozza, ezert maradtak. -
terveknek nem most kéne lennie hanem 6 évvel ezelőtt.... -
A la SWG. -
Tyrpak #36617 Maybe we have plans for those benches... -
Droughert #36616 Az is terv nem? -
Tyrpak #36615 ATI driver összehasonlítás, konklúzió oldala:
1. 8.95 jan 17.
2. 12.2 preview (8.94)
A 8.95 ccc-je bebugosodhat néhány embernél, és csak segédprogrammal eltávolítható, úgyhogy aki hajlandó béta drivert használni, annak 12.2 preview.
Aki hivatalos drivert, az SEMMIKÉPP ne a 12.1 whql-t, mert az a leglassabb, még a 11.12 whql is jobb nála. -
Laroa #36614 Ja, megszüntetik a ctrl+jobb klikket
-
Laroa #36613 LOL, milyen emailt kaptam 
Vette eagerly awaits your return
XXX, you've already gone through a lot together so don't let Vette down. Log back into the game to continue your discovery of the galaxy with Kolompár or another hero. -
Droughert #36612 Dev írt valami olyat, hogy terveik vannak a munkapadokkal a későbbiekben, ezért nem vették ki őket. -
Laroa #36611 Bétában csak a munkaasztalokon lehetett itemet módosítani, nem volt ctrl+jobbklikk, azért vannak most benn funkció nélkül, nem azért mert későbbre vmi okosságot akarnak rá kitalálni. -
Akkor is az a legfrissebb :PPPP 
-
Laroa #36609 Prev buildekkel hagyjál :) -
Nem is mert a 12.2 Prev. a legfrissebb :P -
Tyrpak #36607 Off: Mi anno azon röhögtünk, hogy a Shadowrunban nem volt mobiltelefon, vagy laptop kategóriájú gép.
On: Munkapadok egyelőre funkció nélkül vannak, de azért lettek berakva, mert később majd lesz haszna. Egyelőre csak theorycrafting van hogy mi lesz az, pl olcsóbb mod kiszedés?
-
stern #36606 Reklamálni is akartam, hogy a hajóból miért szedték ki a munkapadot... De azt továbbra sem értem miért nincs hozzáférés az internethez... :D Biztos a star wars világában még nem fedezték fel a "küld fény post" kifejezést :D -
Laroa #36605 Hja, fogalmam sincs miért nem szedték ki a munkapadokat a játékból mikor totál felesleges mind. -
Laroa #36604 12.1 továbbra is a legfrissebb driver. -
stern #36603 Nagyon köszönöm! Így mennyivel egyszerűbb :D nem kell elvennem a kísérőm cuccait sem...
-
"Vatera" nincs, munkapad meg szvzs fölösleges, ctrl+jobb kattintással bárhol tudod módosítani a cuccaid.