60890
-
MaRee #36721 Na amúgy felhúztam juggert meg sorcit is 20-ra, de a jugg jobban tetszik. Nagyon élvezem vele a pvp-t, rendesen lehet vele alázni 1v1-ben még nagyobbakat is
-
MaRee #36720
-
Although #36719 Nem rossz megvárom a 8k-s akciót :) -
Beltazar #36718 A cdgalaxisnál most akciós az swtor febr. 13áig.
Játék+gamecard együtt 16k link
Ha van még olyan aki a játék megvételén gondolkodik, annak szerintem jó ajánlat. -
Oh shit, azt nem neztem, orultem hogy talaltam egy gumicsontot a hatereknek :) Akkor ennyit errol. -
Laroa #36716 As usual :) -
Felhívnám a figyelmedet, hogy összesen 6 országból lehet részt venni, és természetesen Magyarország nincs köztük, de még a közelből sem senki. -
stern #36714 Hol lehet bekapcsolni a feliratot, hogy ne csak az "UFO nyelvet" feliratozza, ami többnyire úgyis magyar :D :D -
Laroa #36713 Kopasznyaku?
-
No, akik folyamatosan soroltak, hogy mi hianyzik es mit kellene belerakni a jatekba, azok most megirva ezt, osszekothetik a kellemest a panaszkodassal :)
200 szavas kivansaglistaert 90 nap -
t0xikus #36711 már egy ideje ezt csinálom:) bölcsész barátunk hisztije ne zavarjon:D -
wendi1106 #36710 Hali all.
Egy kérdésem lenne, hogy szerintetek:
Telekinetics or Balance Build jobb a Jedi Sage-nek ? - mert minél nagyobb DPS-t akarok kisajtolni magamból(DPS-PvE) -
Talan az Ilumos Orbital Stationön van. -
dregnarr1 #36708 Talált már valaki Elara Dorne customization pack #7 vagy #8-at? -
foxxi #36707 Ma néztem, és kaptam egy mailt :
As thanks for being one of the first players to join Star Wars™: The Old Republic™, your account* has been granted the exclusive "Founder" title.
Megyek is megnézem. Apróbb örömök ugye
-
SuLtAN17 #36706 Gratulálok ez hozzállás... -
Írtam egy wall of textet, de letöröltem. Helyette elhatároztam, hogy minden személyeskedő és pvp-sírós hsz-re nyomom a mínuszt, és biztatom a velem egyetértő fanboiokat, hogy tegyenek hasonlóképp :D -
Laroa #36704
-
Nephin #36703 Köszi, ezt ki is raktam. :) -
gavor #36702 A jedik lovagolnak:) -
SuLtAN17 #36701 Az swtor.hu-n olvastam egy cikket, ahol leírták a gamebreaking bugokat azonnal javítják és nagyon odafigyelnek rá. Ahhoz képest a pvp és ilum napiquest még mindig bugos és szar, a voidstar exploit még mindig él ráadásul hibás egy csomó skill pl.: a shadow resilence skillje, ha 100% immune vagyok ne rántson már vissza a gólvonal előtt 1 méterrel ha 100% immune vagyok köszipuszi bioware:) -
Laroa #36700 -
Celiranyosan, szaporodas/fajfenntartas celjabol talan lehet szexelni, de gondolom kizarolag erzelmektol mentesen, mint ket darab hus. Mert ha oromszerzesbol, elvezetbol csinaljak, az bzzzzzttttt...sotet oldal, az nem jo. Legalabbis ezek azt hiszik. -
A kotor-ból egyébként baromi jó kis movie-t lehetne csinálni! Fel is hívom Lucas papát... -
Chris #36697 Azt rontottad el, hogy nem értelmezted a szavakat, amire reagálni próbáltál. Az egyénből általánosítás részét had tudjam le annyival, hogy én pont az a fajta vagyok, aki még nálad is kevesebbet játszik, ami sajnos az ünnepek alatt betegség miatt nem így volt.
A lényeg a "hosszú távú játékosmegtartás", amely kifejezésre ha kellőképpen odafigyelsz, akár világossá is válhat, hogy valójában hosszú távról beszélek és nem arról amit te idekevertél, nevezetesen hogy az emberek sokfélesége és a fenti példám által is illusztrált körülmények okán kinek 1 vagy 2 hét, kinek másfél hónap jelenti a "rövid távot".
Ennek a "hosszú távú játékosmegtartásnak" az lenne a lényege, hogy ajánljon mindenkinek és bárkinek bőven alternatívát a több hónapos, vagy akár éves időgyilkolásra, kikapcsolódásra, érje az el 2 hét vagy 2 hónap alatt a maximum szintet. Tecciktudniértelmezni?
-
talos86 #36696 A Jedik csinálhatnak gyereket? Ez új. Anakinék is érősen titkolták, mert mi lesz, ha a tanács megtudja, hogy Padmé terhes. -
Tyrpak #36695 Olvasd el a képregényt, az is jópofa, főleg amikor a fia a főszereplő.
(tényleg a jedik szigorúan misszionárius pózban csinálhatnak gyereket?)
Satele szerintem jól megvan csinálva, kedves, még amikor az imperial player elküldi black talonban akkor is. És kb az utolsó az swtorban, aki nem akar háborút. -
talos86 #36694 Az biztos, hogy nem Bastila, mivel a Kotor után játszódik 150-200 évvel az Old Republic. Tarison említik a Sith Warriornál, hogy pontosan hány év is telt el a Kotor óta. -
Bhalage #36693 na mind1 a fav akkor is traya :d -
Bhalage #36692 jaj tenyleg, mar osszefolyt a 2 shatalet ááááá fuj
bastilla kotor ;o) sorry -
Bhalage #36691 malgus elpicsazza barmikor
sztem ha nem lett volna ez a bastila efekt a videokban, bar ott is szanalmasan allandoan elpicsazzak, akkor az "i are jedi knight" roleplayer emberek meg kevesebben lennenek, epkezlab ember nem jatszana republic oldalon :o -
Laroa #36690 Az Satele Shan
-
Az lvl50-es pvp cuccok tényleg ocsmányak! Ráadásul mind ugyanúgy néz ki csak egy kis színbeli eltérés van oszt jóccakát! Agyonlőném mint a kutyát a designert aki megalkotta őket! -
Bhalage #36688 Bastila egy arrogans kis puma, darabolnam fel cafatokra. nagyon jol megcsinaltak, hgoy mar az elso FPben kibassza a biztositekot minden joerzesu imperialistaban -
talos86 #36687 In progress...
-
Laroa #36686 Soon
-
talos86 #36685 Hozzák be a cserélhető skineket és meg van oldva a dolog. -
Laroa #36684 Hihetetlen miért ilyen nehéz ezt megérteni. Nem tudod az 50es pvp/pve szettek szintjére upgradelni a kisebb szintű orange geart ameddig nem jön be az a változás, hogy teljesen átmodolható legyen az összes stat és szetbónusz. Ha jól tudom ez még nincs benn.
Tehát, ha 40es szint előtt már vannak modolható narancssárga cuccaid, akkor felesleges warzone commendation kidobás a 40es narancs cucc megvétele, mert a meglévőid is tudod fejleszteni, később meg úgyis muszáj leszel lecserélni a lila ocsmányul kinéző gearre. (Note: Ha tetszik a 40es pvp gear kinézete, akkor persze szíved joga megvenni)
Miért kell mindent a szátokba rágni?
-
talos86 #36683 Egyszerű, de mégis nagyon elegáns. :D
Bastila's Lightsaber -
talos86 #36682 Bastila dual-bladed lighsaber markolátát áthozhatták volna. Nagyon epic, ahogy kinéz. :D