60890
-
Én 2 hetente 1-et PVP-zek, unaloműzésképp :)
Mellékesen múltkor szépen meg is jártuk, na mondom, lessük meg milyen a Marksman Sniper PVP-ben ...
Legnagyobb meglepetésemre Huttball ... Ami viccesebb, hogy lvl 26-al én voltam a legmagasabb szintű sniper a csapatunkban. Ez annak a fényében igazán szomorú, hogy 8 főből 6 sniper volt ...
Gyors 6:0 ... Nagy valószínűséggel preméd csapat volt ellenünk, igen összedolgoztak ... Nálunk a 6 sniper közül kevésne jutott eszébe, hogy ha már így beszoptuk, legalább próbáéljuk meg föltartani őket ... mindenki futott mindenfelé ... -
Rhilen #36760 Ez feature; így akarják az egyensúlyt helyreállítani a két oldal között :):) -
Este megnézem. Tegnap este Empire oldalon 4ből 3at nem adott meg, míg Republic oldalon megadta eddig rendesen. -
Laroa #36758 Hmm, vicces ez a wz nem számolódik be bug. Én még hálistennek egyszer sem találkoztam vele. -
Spheriot #36757 Akkor bugos mikor a heti quest is megvan, : másik megoldás, előbb megcsinálod a napit majd a hetit. -
Tegnap olvastam erre megoldást: Ha nem Track-eled a WZ missiont, akkor beszámítja rendesen, nem bugol.
De nem kell készpénznek venni, én nem próbáltam, csak olvastam. -
MaRee #36755 Mindenféle hasztalan javitások helyett már igazán megcsinálhatnák a warzone bugot, három winből kettőt nem adott meg most sem. -
Nem garantált, hogy ettől normális válaszok érkeznek. Ellenkező hatást is kiválthat (volt már rá példa). Ezt most tudjuk be annak, hogy sokként érte az embereket :) -
sata75 #36753 aztakuva, ezek szerint ha kérdezek valamit akkor utána kell írnom hogy:
"(Agyatlan válaszokra, bunkó megjegyzésekre nem vk kíváncsi!)"
és máris normális válaszok tömkelege érkezik?
és igen a mai napra a Sarah Connor beszólás leültetett pihenni:) -
DoctorStryker #36752 Picetnek igaza van!
Játék indulásától fogva folyamatosan, naponta sírni az emberek a PVP miatt, lehet h nem tudjátok de ezt a fórumot nem olvassák a fejlesztők (s nem tudnak magyarul sem) szóval felesleges ide írni. -
z3d #36751 Picket: Csak gratulálni tudok azoknak, akik téged minuszoznak....
Tafy, a Sarah Connor poén priceless :) -
Betonfal83 #36750 Mindenki segítségét köszönöm! -
Jim79 #36749 Egy darabot tudsz előre megvenni.., majd 50en lehet nálad több is.
A champion tatyó vagy 3 centurion commendation-t vagy vagy egy champion item-et és egy centurion commendation-t dob.
A battlemaster tatyesz követelménye 60as valor szint.., addig abból is csak egy lehet nálad.
Amúgy ne parázz, költsed bátran, öltöztesd fel a társaidat is.
Ha rendeszeresen pvp-zel és még op-ra is van kivel menned, akkor hamar fel lehet öltözni... -
Laroa #36748 1 champion tatyót tudsz venni, de míg nem vagy 50es nem tudod kibontani. Szóval azzal le tudod vinni 800/800-ra a commendationjeid számát. 1 tatyóból jelenleg vagy 3 commendation esik a t1-es pvp cucchoz, vagy 1 commendation és 1 egyből beváltható champion gear token, ha emlékeim nem csalnak. -
Tyrpak #36747 Vehetsz 1 db táskát, és akkor még szedhetsz össze 200/200-at :)
1 táska lehet nálad, mert unique, és csak 50-en tudod kinyitni.
Táskából eső cuccokhoz meg sok szerencsét, nagyon random. -
Lvl 50-en tudod kinyitni de amit commendationból veszel abból egyszerre csak egy lehet nálad. A champion táskából eshet champ token amit egyből beválthatsz felszerelésre vagy centurion commendation esik belöle 3db amiből PvP cuccot vehetsz de az kisebb statokat ad mint a champ. -
Betonfal83 #36745 Hali! Elkezdtem a PVPt megvan az 1000/1000 merc meg wz comm de még nem vk 50 vehetek már előre tatyót? Vagy csak 50lvl-től tudok,akkor viszont mit vegyek belőle?(elkótyavetyélni nem akarom az az igazság...)(Még vm: 1 tatyóból 1 db medal esik 50es pvp cuchoz vagy több is eshet?Mert ahogy néztem a kezdő 50eshez kell kb 30db szettrészenként ha 1 esik belőle elég sok tatyó kell...)Segítséget előre is köszönöm!(Agyatlan válaszokra, bunkó megjegyzésekre nem vk kíváncsi!) -
Laroa #36744 Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztottad velünk eme rendkívül fontos és érdekfeszítő információt :P -
Hihetetlen információk a karbantartás idejével, és a most ekörül kialakult vitával kapcsolatban! -
Tyrpak #36742 Velem még lehet, hogy kiszúrnak, és holnapra munkaszünetet írnak ki, de egyelőre biztos programom van 7-től 17-ig. -
Laroa #36741 És már hétfőn elindul emiatt a hiszti, hogy holnap karbantartás lesz, ahelyett, hogy csinálnának vmi programot maguknak a kiesőre időre
-
Kazagor #36740 Eltelt közel 2 hónap az indulástól, és még mindig azon sírnak páran, hogy keddenként karbantartás van?
Akkor sírjatok még pár évig, mert megsugok valamit: KEDDENKÉNT KARBANTARTÁS VAN! -
ráadásul én 10től 13ig akartam játszani, faszér nem tudták úgy csinálni, hogy magyar idő szerint éjjel legyen a karbantartás
PFPF! -
Laroa #36738 Dolgozni kell meg suliba menni olyankor, vagy aludni. Nem otthon punnyadni :)
Más: Megtisztelő a figyelem az Ahto City hungarian cseten a névválasztásom felé. Rajongói klubbot meg twitter accot csináljak nektek, ahol figyelemmel lehet kísérni a dzsedájom kalandjait a messzi-messzi galaxisban?
-
Új sírás inicializálása: Direkt későn (korán?) bemennek, hogy velünk kitoljanak!!! -
Tyrpak #36736 Tegyél fel egy kérdést a dev-eknek
De előtte olvasd végig a 127 oldalt ami eddig összejött, hátha valaki már kérdezte. Egyébként nagyon jó kérdések vannak, a topic jól összefoglalja, hogy úgy általában mi a baja az embereknek a játékkal. -
Tyrpak #36735 Az utolsó ponthoz, azért fontos tudni, hogy
Linda Hamilton
vagy Lena Headey
a szar? :) -
Tyrpak #36734 Nem irigylem az alkalmazottaikat:
Holnapi leállás 9-től 13-ig magyar idő szerint, hajnali 2-től az övék szerint. -
Erre a hétre akkor lőjük is el a puskaport:
Szar a PvP
Szar a craft
Szar az engine
Sarah Connor -
Tyrpak #36732 Magában a Power-t a damage alatt látod.
Van belőle a sima power, ami melee-t, ranged-et, force-ot és tech-et is erősíti, tehát mindegyik féle sebzést, és van külön a Tech Power és a Force Power, mai csak tech-et, force-ot, ez van a fegyvereken.
A különbség az, hogy a fegyvereknél pl a tech power nem számít bele a ranged-be, tehát csak a sárga sebzéshez adódik, a fehérhez nem.
(ez pl maraudernek szopacs, mert a fehér sebzéseit nem befolyásolja a kard force powerje, csak a kard min-max sebzése) -
Méghozzá a mínusz pont :(
Ezek szerint többen gondolják úgy, hogy ugyanazt a "vitát" kell ismételgetnünk hetente kétszer. /sad -
Laroa #36730 Power = Force/Tech Power
Increases special ability damage and healing -
stern #36729 Magában a power, az melyik tulajdonság? Mert nem találok ilyet sehol a karakterlapon, mégis vannak cuccok amik erre adnak pluszt... -
z3d #36728 Ott a pont :) -
LaCz #36727 Én most mentem át 5-31-5-ről 2-31-8ra, érzésre több így a DPS, bár elég nehéz meghatározni. -
Warden #36726 Az assassin madnesst próbáltam egy alkalommal bonethraseren(az nagyjából ugyanaz mint a shadow balance).Nincs dps meter de érzésre gyengébb mint az 5-31-5 vagy a 2-31-8 ami szerintem a per pillanat legjobb dps build assassinnak. -
LaCz #36725 Valaki Balance Shadow-ot próbálta már? Raidre milyen? -
Használja valaki közületek a Process Lasso nevű programot?
Ha igen, akkor dobjon már rám egy üzenetet ... tegnap érdekes dolgot vettem észre, de nincs összehasonlítási alapom ...
Előre is köszi! -
sgyul #36723 Kéne nekem egy kis segitség tegnap óta nem fut a luncher, elindítom és nemtőrténik semmi, a feladat kezelőben a folyamatoknál ott jelzi hogy fut de amúgy nemlátom sehol és nemtudok belépni a gamebe enélkűl ugye. A luncher fix se segitett. Mitől lehet ez? -
Hát érzésre PVE endgame bossok ellen a telekinetics jobb, alacrity miatt, de mióta kiveszettem az surge-s enchancementeket a fölösleges ruháimból, és beraktam alacrity helyére, azóta ezt a hybridet érzem a legjobbnak: http://www.torhead.com/skill-calc#600oZMsMrd0MZcrfosMkM.1
Ez mind PVE-re, mind PVP-re király, több forceot termel, mint amennyit használ. Mental Longevity teljesen fölösleges, de még mindig többet ér, mint az Inner Strength. Bátran ajánlom ezt a buildet!
Sima Balance annyira nem jó. Telekinetic wave-t spammolni presence of mind után sokkal jobb, mint ha disturbancet spammolnál + tolnád a severe forcot