60890
-
Az agresszió mindig megoldás azoknak, akiknek nincs elég sütnivalójuk, értem? :D -
Laroa #36800 Hihetetlen milyen indulatokat tud kiváltani egy névválasztás meg pár SS. GYK, screenshot és nem Schutzstaffel
-
MaRee #36799 Nem is értem miért kerültem el eddig szinte minden MMO-ban a magyar közösséget
-
Szegényke
gonosz bácsik
-
Laroa #36797 Bántani akarnak 
-
Gáz hogy büszke vagy rá milyen neved van. És kövezzetek meg de az SM normális aki helyesel rá. -
Bhalage #36795 beszukult jah, mondjuk engem kulonosebben nem zavar, de nem adnek ilyen nevet karimnak, bar most fél-rpzesbol csinaltam egy "kloncsaladot" a legacynak koszonhetoen, alapvetoen poennak tartom, hogy van koze egymasnak a kulonbozo kariknak. vagyis ki lehet talalni ra
ennyi, nomeg omen est omen
meg kinek inge..
stb -
Egy RP szerveren valszeg kiakadnék ilyen neveken, de mondjuk ha 400-as Scavenging-ed van, akkor senki sem szólhat semmit ... Bár a Treasure Hunting és az Underworld trading is belefér ...
-
Nagyjából így van. :D Sosem értettem, hogy miért zavar valakit az,h más milyen névvel játszik. -
Ezek csak vicces nevek, szerintem semmi baj velük, én mindig csak nevetek rajtuk.
-
Laroa #36791 Warhammer onlineban kezdődött, ott volt először Lakatos Rambó néven engineerem, aztán Kolompár Dzsennifer white lionom, és azóta viszem tovább ezeket a vidám kis neveket. Aki meg ezen fennakad, az beszűkült hülye
-
örülj neki hogy nincs friendly fire , biztos kapnál egy-két "baráti puszit" .
-
Bhalage #36789 alapveton honnan vetted eme roppantul fura neveket? -
Kell neked felmenni a Hungarian csatornára. Polgárpukkasztó név után mit vársz? :D -
Laroa #36787 Rasszista banda 
-
Laroa #36786 most már lehet tényleg küldök egy smst annyira idegesít ez edit nélküli gagyifórum 
-
Laroa #36785 Ja, valamiért nem szereti az sg.hu-t az imageshack :D -
Bhalage #36784 béka? :d -
Laroa #36783 áh...lol -
Laroa #36782 A saját kis fan club-om 
-
Az a kérdés...
-
mára is kell egy kis vidámság :D -
Tyrpak #36779 Még npc-k is beszélnek magyarul mondjuk MZ/X legyen aki érti, hogy mit. -
ebben a 3 pontban több volt az érzelem, mint egy egész oldalas wall of textben 
esetleg a szokásos kép tudná jobban kifejezni
-
Laroa #36777 ... -
"Játék indulásától fogva folyamatosan, naponta sírni az emberek a PVP miatt, lehet h nem tudjátok de ezt a fórumot nem olvassák a fejlesztők (s nem tudnak magyarul sem) szóval felesleges ide írni."
ebben azert nem vagyok biztos :) marmint hogy nem tudnak magyarul :)
Lasd npc Sandor es egyebb magyar nevek :P
-

-
Laroa #36774 -
-
Laroa #36772 I blame George Lucas :) -
Tyrpak #36771 Ez így lett volna a szép. :(
Aztán az extended universe-ben egymás után találták meg az elveszett, eltűnt, bújkáló jedi-ket, meg vader titkos tanítványait, meg...
A végén már bennem is felmerült, hogy hogy lehetett ennyire töketlen a császár és vader, hogy ennyien megmaradtak. -
Szerintem Anakin állította helyre az egyensúlyt: maradt 2 jedi meg 2 sith, tehát egyensúly van :p
Még meg sem nyomtam a mehet gombot már látok az utcasarkon összeverődni néhány fanboy-t a megkövezésemre :D -
DoctorStryker #36769 köszönöm!
torhead-en nézegettem de amennyit az kidobott .) -
Tyrpak #36768 Komplett smuggler pisztoly lista
A listán rögtön az első az A-300 olyan revolveres. -
DoctorStryker #36767 ahányfajta monitor, vga kártya annyiféle színárnyalat de ált barna - narancssárga- vörös kb ilyen színen szokták jellemezni.
Egy 40 s karinál láttam... -
t0xikus #36766 mármint barnát? -
DoctorStryker #36765 Nem tudja valaki, hogy hol tudok venni (narancssárga) revorver kinézetű pisztolyt?
Fleeten a vendoroknál, WTN-n nem találtam...
-
MaRee #36764 Nem Luke?:D -
Tyrpak #36763 Az egyensúlyt majd Anakin fogja helyreállítani 3600 év múlva.
Addig csak fizesd szépen a havidíjat. :) -
t0xikus #36762