60890
  • j0nNyKa
    néhány kósza questen kívül csak a napik maradnak, azoknak meg egyértelmű a célja - pénz farm, meg commendation farm
    ha ezen két dologra nem tartasz igényt, nem sok értelmük van

ha szigorúan csak a normális 1 (ritkábban 2-4) játékost igénylő napi questeket nézzük (tehát az illum + belsavis kombó), azokból a daily commendation jön, amely a rakata implantokra, és fülesekre jó, tehát érdemes belevágni
  • Kasadya
    megy a LEGACY-d.....
  • Bandras DaSilva #36966
    Legacy xpt kapsz érte. Több zseton nem jár, viszont a dailykért jó sok pénzt zsebre lehet tenni naponta.
  • sata75
    abszolut nem topikba vágó kérdés:
    lvl50-en ha megcsinálok egy sima q-t, akkor azért ugye már nem jár xp, de mondjuk több lét kapok mint a pl. a wowban? vagy van valami kompenzáció?
  • darth devil
    Ez alap minden mmoban, hogy csak az enemy nevét látom. Valamennyit javít az fpsen.
  • MaRee
    Ezt ki kell próbálni.
  • t0xikus
    na ezt kipróbálom majd. kösz az infót
  • Pacho
    Amúgy ha kikapcsoljátok a nameplate-eket Ilumon, javul az fps-helyzet. (Elég az enemy nameplates-t meghagyni, a tájékozódás végett). Sorry, ha volt már;)
  • a.carkey
    Köszi.

Ez bosszantó!
  • t0xikus
    szar az fps is wzben
  • Tyrpak
    A játék network lag kezelésére apellálnak.
    Kis segédprogrammal úgy tesz, mintha lagolna, aztán... módosítja, hogy a cliens szerint hol van, és a szerver beeszi.

Néha átesik miatta a padlón (ez látszik a videón is), de úgy általában egy előre megírt útvonalat emberi irányítás nélkül is meg tud tenni.

Leglátványosabb, amikor a szerver elhiszi neki, hogy átsétált a falon a célvonal előtti részen - nem azt nézi, milyen útvonalon mozogtál, hanem hogy a kliens mit jelent, hogy hol vagy most.
  • a.carkey
    Ezt egyébként hogy csinálják? Mert sajnos én is futottam már bele ilyen parasztba saját és enemy oldalon is ...
  • j0nNyKa
    jaja, szar fos játék, speedhackelnek benne
    buzi készítők, szar játék. pfej.
  • Jockey
    nice, ez a jatek egyre jobb lesz..
    rakatfos..
  • TDC Geronimo

• a.carkey
    Sajnos, nem működik. Bugos, mint a szar. Egyet fél kettő körül szereztem. Majd később négyet nyertünk egymás után. Ezután ellőttem a flottára a gyors ticketet, erre odaállok a termial elé, váltanám be. Nos, nem írta felül az 1 győzelmet. Négyet nem számolt be.Úgy vettem fel, hogy odamentem a flottához, és felvettem. Nem share.

Ez szerintem abból fakad, hogy 1x az ember elfogadja a sharelt missiont, és akkor előjön. Előtte nem volt ezzel gondom, de vasárnap nagyon siettem, és elfogadtam. Azóta már jópárszor szoptam vele. Eddig 2/3 volt az, amit nem nyomott tovább, sőt, elkezdett kivagdosni a shuttle részhez a stationön ami a Koribbanra megy ...
  • a.carkey
    Ma kipróbáltam, hogy a táskát körbepakoltam azzal, amit szerettem volna, hogy dobjon (két fénykard, ruha, sisak, stb). Nos, a szokásos 3 db centurion commendation jött ... :D
  • Nephin
    Szerintem állj le.
  • picket

* Az "audience" címkéjű részt erősíted, ezzel növelve az egyenlet mindkét oldalát.
  • picket
    wat
  • Kuen
    Mint pl. elöbb én... :)
  • Kuen
    Igen? Mi volt benne kivetnivaló ? Komolyan érdekel... Felhívtam a hozzászóló figyelmet arra, hogyha másokat kritizál, azt ne úgy tegye, hogy maga is kritizálják legyen.
  • Nephin
    A stílus, tudod, a stílus...
  • Kuen
    Nem értem. Helyesírási hibákra hívtam fel a figyelmet... Manapság ez errefelé nem illik?
  • Nephin
    Mert cseppet sem volt építő, ha érted, mire gondolok.
  • Kuen
    Kedves moderatot, építő hozzászólásomat miért törlöd?
  • Laroa
    Na utolsó hozzászólás a témában aztán én befejezem. Sajnos/nem sajnos mindenki eldönti a saját kis világképe alapján, kialakult az utóbbi pár évben két csoport ebben az országban.
    Az egyik mindenhol rasszistát, nácit lát. Ha valaki számára nem tetsző dolgot cselekszik vagy ír, egyből azt keresi, hogyan mondhatja rá, hogy ez bizony egy gyülölködő gonosz náci, aki zsidó vért iszik reggelente a schnaps mellé.
    A másik meg állítása szerint utálja a cigányokat, de amúgy nem rasszista. Persze emelett utálja a zsidókat, románokat, melegeket, négereket, de ő tényleg nem rasszista, csak véletlen szavazott a jobbikra múltkor is.
    Na ez a két típus a világ vicce, és a lehető legjobb szórakozás felhúzni az agyukat. Szóval nyugodtan lehet reportolni a nevem játékon belül, legrosszabb esetben megváltoztatom.
  • chopin42
    Nos akit zavar a Kolompár név annak vmi baja van a cigányokkal? Ha meg nem akk mi baja a névvel?
  • MarkBlade
    menj be csángó utcába ezzel a néven egy táblával javaslom és megtudod mi az a nem rasszizmus szerinted. Nekem személy szerint bántja a szemem. Lehet egyedül vagyok vele. De tudod jogilag igazam van.
  • MaRee
    Nem értem hol látsz rasszizmust ebben. Ha lenne egy "arab sejk" nevű karakterem akkor rasszista lennék?
  • MarkBlade
    Teljesen igazad van ami az adok kapok volt már. Vegye ki az aláírásából a nevét és kérlek töröld ki a linkelt képeit. És ebben nem a személyeskedés van.
  • Nephin
    Laroa szerencsétlen neveiről ment a beszélgetés, amivel egyébként én páros lábbal rúgnám ki a klánomból, de ez mindegy. Viszont kezd átmenni személyeskedésbe a dolog, ahelyett, hogy a játék lenne a téma.
  • MarkBlade
    Szerintem a rasszizmus nem törlést hanem ban-t érdemel.A szabályok értelmében.
  • Nephin
    Megint törölgetni kell?
  • MarkBlade
    Kezd úgy fiam hogy bocsánatot kérsz. Nem szerepelek egyik általad linkelt képen sem. Ellenben lehetne annyi kultúra benned hogy nem próbálod magad sztároltatni mert bár úgy látszik találtál pár rokonlelket azért hiszem hogy ez a közösség kicsit többet ér ennél.Ha vicces próbálnál lenni előbb nézd meg a szótárban és utána kezdj tanulni mert kellene.
  • Laroa
    Zsepit kérsz esetleg letörölgetni a könnyeid, vagy mész vissza a csetre hisztizni?
  • MaRee
    Remélem te valamelyik képen szerepelsz
  • MarkBlade
    Mindenkinek jobb lesz ha mész is.
  • Laroa
    Na további kellemes anyázást és hungarian chat olvasgatást kívánok mindenkinek az Ahton, én balra el mára
  • Marfy
    Ne búsulj
    (végre berakhattam ezt a gagyi smájlit)