60890
-
t0xikus #37065 nem kell ahhoz nagy számmágusnak lenni, hogy tudjam mit mikor nyomtam le utoljára... -
t0xikus #37064 nem nézem gyakran skillbart != összevissza idegbeteg módjára nyomkodok -
Hát nem mindenki nyomkodja sületlen barom módjára a skilleket, mint egynémeik pvp-s fanboy videóban amit be szoktak linkelgetni! Csak az látszik hogy a baromarcú veri a skillt mint egy idegbeteg, de nem veszi észre hogy szerencsétlen skill még cd-n van! Én bizony szoktam vetni egy pillantást a skillbárra mielőt eltolok egy skillt, és hidd el működik! -
Nem is tudom, hogy mit lehetne tenni az fps problémával, ez elég mélyen engine probléma már. -
Laroa #37061 Bődületes anyázásnak nem nevezném azt a max 35 hozzászólást ami eddig érkezett swtor fórumra. az FPS hiszti na az már valami volt a több tízezer hozzászólással. -
Lol ... Megintcsak valami ami KIBAXOTTUL ELBAXOTT - mert pistikééknek nem tetszik ...
Egy dolog volt KIBAXOTTUL ELBAXOTT: Mégpedig az, hogy anno halgattak a sok sírásra és lenerfelték a Tajgetoszt ...
(Mellékesen én igen low noob-ként nézem a bar-t, pár infó megjelenik felette, ami kell ... és az elmúlt órában sem epilepsziás rohamom nem volt, sem nem estem neki a gépnek egy fejszével ... Ez azért van, mert annyira lownoob vagyok, vagy azért van, mert Homo Sapiens Sapiens?) -
Nephin #37059 Nem én mondtam. :P :D -
t0xikus #37058 én is ezt nem értem. skillbart nézve nyomkodni a képességeket?:) lol-e?:D -
Téged azért nem zavar mert nő vagy! Több fele tudod osztani a figyelmedet! Egy pasinak ez nem megy! -
Nephin #37056 Pár szint óta csak pvpzek, de lvl 10től kb egyfolytában a pve mellett. -
Az már régen rossz, ha az ember pvp közben a skillbart nézegeti. Max 1 hónap játék után, illik tudni, hogy mikor mit nyomhatsz el ismét. -
Kasadya #37053 most verem a fejem a falba....neked MINDEN ,MINDIG JÓ bármi ami a játékkal kapcsolatos neked JÓ.....még el is hinném,de inkább csak nevetek....
megjegyzem bödületes "anyázás" megy a KIBAXOTTUL ELBAXOTT Ui változtatás miatt amiben se a CD-t nem látod,se az aktivált skilled, az utolso 3-5 secet csak TIPPELNi tudod mikor jár le...és össze-vissza halványul el avagy világosodnak az ikonok....valóban semmi baja.....
no offense ,de kiváncsi lennék ,hogyan játszhatsz..... -
Laroa #37052 a sage/sorc nerf népszerű most, 33 oldalas már
-
nowan #37051 Hangosan felröhögtem az első hozzászólásom. :D -
Szoktál pvp-zni? Nem hiszem! Pve-s kalandozgatásra valóban elmegy, de pvp-re iszonyat zavaró ahol minden másodperc számít, ott baromira zavaró! Nem csak egy skill szürke, van hogy egy ideig az összes, és olyan érzést kelt mintha nem lenne elég focus, azért nem használható az adott skill. -
cain #37049 csak két oldal?! azt hittem van vagy 20... :D -
cain #37048 az a helyzet, hogy nekem spec sorcival bőven van rá időm. -
Nephin #37047 Igen, ingame is többen mondták, végülis ízlés kérdése. Nekem az előző volt rosszabb, nem volt pontos a CD jelzése a vége felé. -
Laroa #37046 Itt is panaszkodnak. De majd este megnézem. -
Nem értem, h mi bajotok az ezzel az új UIval, simán használható. Ha a skillbarod nézed, hogy mikor mit nyomhatsz el az már régen rossz amúgyis. -
Nephin #37044 Most egyértelműen látni, mi van CD-n, mi nincs, mi aktív, mi nem. Vagy csak nekem jó? :D -
Laroa #37043 Várom már, hogy engedélyezzék az addonokat, ott remélhetőleg lesz ilyen megoldás. Meg gondolom ez se olyan szörnyű (bár még nem láttam), az előző förmedvényhez is hozzá lehetett szokni pár óra alatt. -
nowan #37042 Azért a frankón működő kicsit túlzás.
Nem rosszabb ez sem, de néhány választható kinézet lenne a legjobb. Köztük egy számlálóval. -
Gratula! Jól elbaszták a végre frankón működő UI-t! Mindig azt hiszem most hogy nincs elég focusom azért szürke az adott skillem! Fasza így játszani!Én nem is értem mi értelme van ennek az újításnak, mert kurvára zavaró és idegesítő, semmi haszna! -
Kasadya #37040 nah az új UI elsötétedös/világosulós grafja jó szar lett igy....azt se tudom melyik skillem aktiv avagy melyik nem az:S:((( -
Laroa #37039 Akkor várj pár percet, és lefogadom, hogy lesz swtor.com-on topic customer supportban. Lehet új peccs meg kártyád drivere összeveszett vmin. -
Minden jól van, ha ts3 nem fut akkor sem jó. Mondom patch után jött elő :/ -
Laroa #37037 illetve ha fut a TS3 annak van egy opciója ami halkabbra veszi a játékot -
Laroa #37036 a vindóz 7 hangerőszabályzón is jól be van állítva az swtor hangja? -
Máshol lehet, hogy le lett halkítva, vagy valami olyan beállítás van, ami alapból halkabb. -
Négy ember, egy időben, akik közül mind késztetést érez, hogy ua időpontban SWTORozzon? :) Biztos van ilyen, de azért nem jellemző, még guilden belül sem. :) -
Na teszek fel 1 kérdés, hátha még akad normális ember itt...
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy előző patch óta nagyon halk lett a játék? Kb csutkára kell húznom hangfalat és sajnos ez most sem változott. És igen, játékban fel van véve a hang. -
Pár napja egy vírus szerű képződmény megmördelte a hálókártyám drivereit, és csak nagynehezen állt helyre a dolog, de most - kopp, kopp - egész jó. Laptopomon, más partíción ment, szóval zavaró volt.
-
Laroa #37031 Itten van englishül -
Nephin #37030 Hmm, ha jól emlékszem, ott nem a te írásoddal volt a gond, hanem azzal, amire válaszoltál, részben. Annak törlésével a tiéd is értelmetlen lett, elnézést a kellemetlenségért. :) -
Warden #37029 Jólsikeredett takarítás volt..
Nem tudom ugyan mi a manó személyeskedő avagy provokáló volt karagga's palace 3-4 bossáról írt kis rövid taktikának.Nem kár ugyan érte, de talán egész délelött ez a két post szólt a játékról.Amennyiben törölsz valamit legalább olvasd el. -
Nephin #37028 Kedves uraim!
Néha megpróbálhatnának értelmes ember módjára viselkedni a majomcsorda-utánzás helyett.
Kicsit takarítottam. Bárki, aki ezentúl személyeskedik, cigányozik, zsidózik, provokál vagy bármi egyéb nemkívánatos dolgot művel, ki lesz tiltva a topikból. Az ilyen téren jelentkező ingereiteket máshol éljétek ki pls, köszi. -
Na, engem ma senki sem szeret ... elfelejtettem a peccs idejére visszarakni az LAA-t a swtor.exe-re, most repair van ... szuper ... -
Laroa #37026 Én Digire tippelek vagy T-onlinera. -
Mennek a szerverek.
@a.carkey: Nem, helyi kábeltv ... Nálam van gond, csak nem tudjuk hol :(