60890
-
Kasadya #37105 Akció-Reakció a köztes idő nem mindegy ,hogy mennyi..... -
"hanem még a combózni is kell a skillek mellé"
amit szimplán bemakróznak az okosabb emberkék ?
-
Lehet, nem játszottam AoCal. De abban egyetértük, hogy bőven van még mit fejlődnie az swtor pvpnek. Ami mellesleg messze nem olyan gyors,hogy itt századmásodperceken múljon valami. Amit amúgy is, csak egy bot program tudna kivitelezni. -
Tyrpak #37102 Megváltozott a karakter szemszíne - hivatalos válasz Bioware-től: hadd magyarázzuk el...
Annyira szánalmas már... ilyeneket komolyan gondolják? -
Nem kötekedésképpen, de mivel én mindig is a midölkasuál pléjerek körébe tartoztam, ezért érdekelne valami ...
Műszaki szemmel nézve: ezredmásodpercek: Tegyük fel USB 1000Hz-en megy, tegyük fel a Latency és az input lag is 0 ... És te 1000 FPS-el játszol. Ekkor ugye TALÁN van értelme. (Mert lehet férészegen, bebongozva pötyögtet az emberünk ... )
Viszont ha mondjuk USB a normál sebességen (125Hz) kommunikál, latency 50-100 ms között ugrál, van egy átlagos input lagod és mellé átlagban 30-60 PFS-ed, akkor elmagyaráznád nekem szergény szerencsétlen földi halandónak mit számítanak az ezredmásodpercek?
Mert az hogy te nyomd el hamarabb az utolsó mindent eldöntő skillt, az ugye nem csak az új UI új CD animációjának a függvénye ... ugye ... -
Kasadya #37100 " tab vagy nem talál senkit, vagy valaki teljesen mást" ez egy nagyon fájó momentum nekem is:S:(( -
Ne viccelj már LoL.... Hol van ez az AoC pvp-hez? A conant nagyon sokan az iszonyat nehéz pvp-miatt hagyják ott! Ott nem elég skillezgetni, hanem még a combózni is kell a skillek mellé (ami persze nagyon élvezetes ha megtanulja az ember)! -
Laroa #37098 Fogalmam sincs milyen a jelenlegi war pvp, nem véletlenül nyomtunk sztem cancel subot. -
Tyrpak #37097 PVP-ben két dolog miatt szoktam melee-ként NAGYON meghalni, az egyik, ha nyomom a gombot, ezerrel, és nem történik semmi, aztán vagy bukom a GCD-t, vagy kiírja, hogy out of range és a következő pillanatban ott van 3 kedves pirosnevű és darabokra szed.
A másik amikor sikerül a burst a célponton, akit jó előre kinéztem, és hirtelen ott van egy kedves melee assassin vagy operative, aki röhögve körberohangál, miközben a tab vagy nem talál senkit, vagy valaki teljesen mást.
Egérrel hosszú másodpercek mire rákattintok, és amit múltkor próbáltam, hogy escape és megnyomok valamit, ami auto kijelöli, az se müködik, mert ha épp nem előttem van, akkor csak kiírja, hogy not facing, de nem jelöli ki. Ilyenkor anyázok egyet, feladom, megvárom amíg megöl, aztán futok vissza. Halálnál ugyanis kijelöli, és utána visszakapja hogy megölt. -
Laroa #37096 Tessék, itt megtekinheted milyen népszerű a topicod. -
t0xikus #37095 tegyük hozzá,h a jelenlegi WAR pvp is messze jobb, mint az swtorban tapasztalt -
Mert mára már programokkal pvpznek. Ezen kívül 5 év bőven elég volt belőlle. :D -
Senkit nem érdekel a hülye laddered. Wows förmedvény. -
Laroa #37092 Na ezt meg sosem fogom megérteni. Aki szerint az Age of Conan, Dark Age of Camelot, Warhammer Online, Lineage2 a pvp játékok non plus ultrája, miért nem azzal játszanak?
-
A pvp itt kezdődik -
Laroa #37090 Leírtam lejjebb mit értek pörgő topic alatt, látom az már nem jutott el a tudatodig. Egy 7 oldalas topic nem az, ott pl. csak azért gyarapítottam a views számot, mert belinkelted. -
Laroa #37089 Lehet rotázni pvp-ben, csak 1v1 kell hozzá. Rengeteg olyan játékossal találkoztam, aki fogalmam sincs miért jött pvp szerverre. Megtámadod stealthből, bepánikol és rohangál össze-vissza, neked meg nincs más dolgod, mint kényelmesen levágni. Persze tény és való, hogy ez egy warzone-ban nem fog működni. -
Kasadya #37088 "nagyon pörgő topicba" hát azthiszem most a karddodba dőltél......nincs több mondanivalóm -
Laroa #37087 Napi szinten ránézek egy csomó fórum topicra, mert érdekel, hogy milyen problémáik vannak más júzereknek. Egy nagyon pörgő topicba alap, hogy bele fogok nézni, noha eddig a bugok 90%-a amiket láttam nem érintett. Ez úgymond a csorda effektus: A sok megtekintés, még többet fog eredményezni. -
nowan #37086 A viewcounterben például én is benne vagyok. Pedig én csak röhögve beleolvastam az első hozzászólásba.
-
A PVP valahol itt kezdődik nézzétek meg nagyon tanulságos!
-
sata75 #37084 az +66%, hova akarsz többet?:) -
Kasadya #37083 a legtöbb ember aki VIEWS-olja a topikot valamilyen szinten érintett mivel ellenkező esetben nem venné a fáradtságot,hogy belenézzen.... -
Pacho #37082 Több mint 60%-os javulás.....:) -
-
Kasadya #37080 erősen idézőjellel irtam..... -
Laroa #37079 Jó de tox se arról beszélt, hogy ő bizony nyomogatja 5 másodpercenként mondjuk a Force of Willt, és csodálkozik rajta, hogy nem történik semmi :) -
Ez így van! Én AoC-ozok a mai napig valahol ott kezdődik a pvp! Oda tényleg kell skill! -
Kasadya #37077 rotával PVP ni? LOL?
PLS PLS TEGÉK MÁR BELE A RATED LADDER-t annyira jólesne mutatni miről is beszélünk:P:) -
t0xikus #37076 azt én is nézem:) mindenesetre egy kicsit akkor jól elbeszéltünk egymás mellett és mindkettőnknek igaza volt:D -
Laroa #37075 Hol van itt anyázás? Egy topic megtekintése (views) mióta jelenti azt, hogy őrült anyázás (replies) folyik ott?
-
Mármint erről! "Én pl akkor nézek rá a skillbarra csak, ha olyan cd-s skillt kell elnyomnom amin van 30-120 sec cd, mert nem fogok magamban számolni visszafelé. -
Kasadya #37073 ez az amit SOHA nemfog megérteni az aki nem PVP-zett komolyabb szinten...most félretéve minden sértettséget BORZASZTÓAN fontos bármilyen tized/század/ezred másodperc ráadásul itt MÁSODPERCEKRŐL beszélünk.... -
Pont erről beszélek ember! -
Laroa #37071 Ahhoz minek nézzem a skillbart, hogy elnyomjak egy rotát ami áll mondjuk ebből: Spinning Kick, Clairvoyant Strike, Clairvoyant Strike, Project, Force Breach, Spinning Strike.
Ami gomb ügyileg mondjuk a következő nálam: T,3,3,5,4,Z
Nem tudod hol vannak ezek a gombok vagy mi? Én pl akkor nézek rá a skillbarra csak, ha olyan cd-s skillt kell elnyomnom amin van 30-120 sec cd, mert nem fogok magamban számolni visszafelé. -
MaRee #37070 Kipróbáltam Ilumon ezt a nameplate kikapcsolást, 3 fpsből lett 5 :D -
Kasadya #37069 35? nem egy topik van hanem kapásból vagy 8...én legalább 5 ezer VIEW-ot néztem abban a 4 topikban amibe belolvastam.....,de legyen 35 és legyen minden szép és jó....mert ez SWTOR a perfect game amiben nincsenek hibák...
olvasgasd pl. ezt
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=277741 -
Ja nem szóltam, látom a karaktereidet! No offense! -
t0xikus #37067 igen. pont ezért nem a skillbart nézem, hanem azt, hogy mi folyik az ütközetben. 1-2seces skilleket simán lehet követni. ennyi időérzéke mindenkinek van. (lehet akár ritmusérzéknek is nevezni) -
Dehogynem pvp-ben tized másodpercek is számítanak!