60890
-
Boncmester #37264 Én meg ha megnyitom az emailemet, jönnek a megkeresések Ross Brawntól, hogy mikor cserélheti már le végre Schumachert rám ;) -
MaRee #37263 Ésmiazannyáérnem? -
Na 1vs1ben tényleg nem számolja. -
Ha nem vesztek fel craftot, (max. 3 gyüjtögetést: underworld trading, slicing, treasure hunting), hanem a guild erre szakosodott emberkéit használjátok, és max. akkor vesztek cuccost, ha valamit le akartok gyártani, akkor rakat pénzetek lesz, pontosabban tele lesztek pénzzel. :D Ez azért arra utal, hogy a crafting rész kicsit veszteséges. Talán, a biochem az, ami az elejétől fogha hozhatja a pénzt.
Egyébként Ahton pl. rep. oldal AHban nagyon gáz alacsony szinten. Meg is lepődtem. Szerintem ezért IS sokan lépnek le onnan, vagy szarnak a rep közösségbe. Egyszerűen nincs vagy alig van low level (11-20) cucc. Semmi. Vagy pontosabban ritka. (Volt olyan is, hogy volt level 11ig, majd a következő L39. :) ) Azért Sith oldalon ez "picit" jobb.
Mondjuk, a main karim Sith, meg a többi négy is (lassan öt). Guild szinten ha kell valami, adom az anyagot, guild tag legyártja.
Ennek ellenére azért rep oldalon is nyomom, viszont igazából sajna azon kívül, hogy értelmesebbnek tűnik a közösség (Sith oldalon az esetek 90%-ában arra is képtelenek, hogy amikor wzben összegyűlünk elnyomják a rohadt buffjaikat, még akkor is, ha kéri őket az ember), több lehetőség nincs benne, úgyhogy nem csodálkozom, hogy viszonylag magasabb létszámú az empire oldal. :( -
Laroa #37260 Hja, szívás sajna, úgyhogy remélem átgondolják ezt az egészet. Mert ez szépen és jól működik pve-ben, de pvp-ben már inkább idegesítő. -
Boncmester #37259 Na az mondjuk tényleg gázos, nem így kéne működnie. -
z3d #37258 Nem azzal kéne megoldani ezt, hogy a vesztes ne kapjon semmit, hanem azzal, hogy az objektívekért járna medál, sőt, sztem azért kéne járni a legtöbb medálnak. Így rögtön mindenki elkezdene a labdával törődni, mert nagyobb lenne a jutalom annál, mint hogy csak hentes és mészáros játékot játszik vki. -
stern #37257 na jó, de hogy tolom fel a társakat 10e re? Ajándékkal? nagyon drága... A küldetéseknél meg 15, 17-eket ad pluszban... -
Laroa #37256 Mondjuk én pont medálra meg killre megyek, mert jobban megéri mint objective-vel bohóckodni. Nyerjek huttballt 6-0val 0 medállal mert rohangáltam a ladbával? Biztos jó kapni több xp-t meg pénzt (ez a kettő pl. pont nem számít 50en, ha időd nagy részében pvp-zel), de nekem inkább a ommendation kell.
És nem fogom, egyik hozzászólásomban azt mondani, hogy objective ígyúgy, másikban meg azt hogy medál jajjdejó
-
Kasadya #37255 aki játszott már velem az tudja,hogy engem az objective és a csapat érdekel...ha belogolok jönnek a whisperek,hogy mikor megyek PVP-ni... -
MaRee #37254 Legújabb okosság, Ilumon 1v1-ben nem számolja hozzá a questhez a killeket
-
Kasadya #37253 más ezt ugy összeszedni,hogy örködsz és próbálod a csapattagjaid életben tartani vagy ugy hogy leszarod az objektivet és kergeted az enemit.... -
g5 g6-os locbox küldetésekre kell küldeni társaidat ami hozhat mission recepteket amik jó áron adhatok a sima cybertech receptek nem érnek semmit. A földröl is szedd fel slicingot ami bolygón vagy abbol van a pénz. Persze a társaid 10000-en van akkor nagyobb az esélye hogy critel a küldetés és hoz mission receptet. -
Laroa #37251 340es lilákat éri meg egyedül árulni. többi megy árusnak a cybertech sémákkal együtt. De akkor úgy néz ki, hogy én tényleg exploitolok vmit tudtomon kívül, ha nekem jövedelmező
-
t0xikus #37250 valahogy nekem is ez tűnt fel:D -
Kasadya #37249 Mortar volley? 3 sec channeles spell és 2.7!!!! secig animáció és csak utánna sebez....tippelhetsz mennyien maradnak a hatósugárban:D -
Laroa #37248 "nemszoktam lelépni,mert a vesztesben is összelehet szedni 5-8 medált."
WUT?
-
SZvsz "a majdnem tökéletes UI" az SWGben volt. Volt egy ablak, ami jelezte milyen képességeket nyomtál el, max. ha valami gebasz volt, szépen clear, majd más be. Aztán a CUval meg megalkották a még tökéletesebb UIt, ami már szép is volt, amit pár hónapra rá azonnal el is qurtak a wow miatt és lett ami lett. :) -
stern #37246 hát mert 26-os szintű vagyok és a 6os lockboxok alig hoznak 1-2 százzal többet mint amennyibe kerülnek, a küldetés cuccokat meg 4000ért árulom a "vaterán" de mostanság a kutya sem veszi... :((((( -
Kasadya #37245 a nem kapnak semmit valóban drasztikus,de amig a 3/4-ed banda szarik bele az objective-be ,mert a medálokat gyujtogeti inkább addig az sem jó....persze honorálni kell,de épp a medál rendszer cseszi szét ,mert az emberek nagy része igy mukodik a konnyen megszerezheto dolgokra megy és a nehezen megszerezheto nagyobb dolgokért inkább nem kuzd....az én szisztémám nevelő célzatu lenne és rákényszeriteni az embereket arra,hogy a csapatért és ne onmagukért játszanak....hidd el egy idö után elmulna a sirás és kurva jó meccsek lennének! Annyiban talán módositanám a dolgot,hogy kapjon a vesztes is pontot ,de pl. a gyoztes 5x! annyit.....ez igy hathatna motiválóbban.
Nagyon idegesito az mikor huttballon jó ha 2-3om! embert érdekel a labda....a maradek öt a medáljait farmolja és szarik bele a csapatba....EZ IGY ROSSZ! -
Laroa #37244 Akkor nem értelek. Nekem 500k+ creditem van 38ason. -
ok akkor nem papolok :)
Egyébként ez a kilépős dolog elég idegesítő mikor elkezdődik egy mecs és már az első fél percben 1-2 emberrel indulunk mert kilépnek páran.
Lvl 50-en eléggé farmolnak minket a Sithek. Ezt most nem sírásként írom, csak megálapítás. -
Tyrpak #37242 Smash téma az egyik olyan, ahol legjobban el lehet kapni az "animáció alapú sebzés számolás" problémáját.
Tehát, megnyomod a gombot, belekezd az animációba.
Közben a sok sorc agyatlanul nyomja knockbacket, játékosok mozognak, stb.
Leérkezel.
Játék megnézi, hogy ki van 5 méteres körzetben, sebez rajtuk.
Ja hogy senki? Akkor skill elment, sebzés semmi.
Több más játékban, elmegy a sebzés amint megnyomtad a gombot, és utána amíg a gcd tart, még animálgat kicsit.
Ability responsiveness ala swtor: ha mozogsz, pl futsz az ellenfél után, és az ellenfél is mozog, közben nyomsz egy smash-t, akkor a gép teljesen kiszámíthatatlan módon veszi, hogy szerinte épp akkor hol vagy, amikor ő a sebzést nézi. De gyakorlatilag: nem azon a helyen, ahol gombnyomáskor álltál, nem azon a helyen, ahol az animációval landolsz, és határozottan nem azon a helyen, ahol az ellenfél van. -
stern #37241 már 400-on van a szakma :) -
Az finoman szólva is hülyeség, hogy a veszteseknek nem jár semmi. Mivel bekerülsz 7 másik mandró közé csak úgy automatice bevágva, lehet hogy azok tök bénák, te meg félistenként tolod. Akkor is veszíteni fogtok kínosan, de attól még te egyéni teljesítményedet még illik díjazni. Különben senki sem wz-zne, ha nem preméd. Labdarugó csapatokban is különböző pízet kapnak a különböző képességű játékosok és akkor is kapnak fizut, ha VESZÍTENEK zsinórban. Mindössze nagyobb pízeket kapnak ha nyernek, pont mint itt. -
Laroa #37239 Húzni kell folyamatosan a slicingot, a 4es 5ös szintű misszióktól fog jó lenni, mikor már abundant/rich küldetésekre lehet küldeni a companiont. Illetve questelés közben is szedni kell a földről a slicing cuccokat, mert ingyen pénz. -
Slicing-ot eléggé lenerfelték szal nem keresed vele .. magad. 300-340-es mission receptek ha esnek azokat el lehet adni jó rán AH-ban. Meg néha esik kék locbox ami dob 6-8k creditet.
-
Boncmester #37237 Nyilván nem 10x annyit hoznak, csak a befektetett összeg 110-150%-át tapasztalataim szerint. Sokszor kell elküldeni. De a lényeg, hogy nem viszi, hanem hozza a pénzt. -
stern #37235 azt olvastam, hogy a slicing-gel agyon kereshetem magam... na most lehet én csinálok valamit rosszul, de a lockboxos küldik kb pont annyiba kerülnek, mint amennyi a boxban van... Küldetés közben is találok ezt azt de kb 300-360 creditet dob, szóval nem lehet azzal sem kaszálni... Egyéb ötlet? Mert állandóan pénzszűkében vagyok :))))) -
Ebben az esetben tényleg jogos:D -
Kasadya #37231 nemszoktam lelépni,mert a vesztesben is összelehet szedni 5-8 medált....és várjon a fene megint 5 percet mire behiv a kövi annyi idő alatt el lehet bukni és megvan az XP is....hülye lennék kilépkedni.....léptem már ki ofc ,de egyáltalán nem jellemző rám.
linkelhetném az évekkel ezelőtti hozzászólásomat a hérombetüsből ahol én kardoskodtam még a dezertőr rendszer bevezetése előtt,hogy legyen buntetés annak aki lelép...illetve én speciel a vesztes csapatnak még jutalmat sem adnék!
Meglehet kérdezni a régi wowosoktól! de ha nagyon megerőltetem magam megkeresem bakki,de sacc/kb 4-5 évvel ezelőtt már irtam:P -
MaRee #37229 Én is ki szoktam lépni, bár csak olyankor, ha mondjuk 12 perc left és 0-5-ös huttballra dob be, semmi kedvem farmoltatni magam 10percig valami priméddel, vagy 30 másodpercet szaladgálni a vége előtt. -
MaRee #37221 Nem tom, én nem nagyon nézegetem játék közben a skillbart, max néha-néha rápillantok, hogy lejárt e a CD egy-két skillen, amúgy csak verem a billentyűt mint a hülye:d -
Kasadya #37220 az hogy kapsz egy CC-t egy skillre mondjuk belestunolnak a castodba nem ugyanaz mint eljárni egy esötáncot 2 secig mire kijön az "instant" sebzés.... -
Laroa #37217 Nem oldódott meg, állítólag javítják. Gondolom lesz egy kis peccs hétvégén.
A skill késleltetés meg sajna nem csak a rep oldalt érinti. Például Sith Warrior smash: elnyomod a képességet, és kb. pont abban a pillanatban ha kapsz egy knockbacket, akkor a smash akkor aktiválódik miután felkeltél a földről. Persze mivel nincs körületted senki, az eredmény 0 sebzés. -
ÉÉén meg kaptam egy mailt az swtortú, hogy naaagyon hiányol a kis robotom, menjek már kalandozni vissza vaze. Rendik voltak mert adtak kezdő utmutató linket stb. LOÁL! -
Sok class-nál így van:D Pl nekem corrosive darth instant de míg előveszi feltartja a kezét és kilövi eltelik vagy 3 sec :D -
Egy kicsit más kérdés a témában az Ilumi kill számláló probléma megoldodott már? Nem láttam rá senkitől semmit.
Engem egyébként republic oldalon a skillek animációjából fakadó késleltetés idegesit.
Sokszor van hogy instant képesség az animációnak hála 2 seccel késöbb jön ki. Pl: ellökés a Sage-el. -
Kasadya #37207 nah ez egy jó videó...akkor nem kell a screenshotjaimat belinkelgetnem:D
ha 4 egyenlő részre osztjuk a skill ikont akkor az utólsó negyed totálisan használhatatlan... amugy pörghetne tölem ugy is vissza a CD,hogy pepita mintára töredezve jönne vissza az ikon,DE BASSZANAK RÁ egy COUNTER-*t:P problem solved! nem nagy agymunka..... -
t0xikus #37206 jajaja, dettó. nem ez miatt fogok jobban vagy szarabbul játszani (tudom, tudom, inkább ez utóbbi:) )