60890
  • Laroa
    Mi az a huttball? Hetente 1x látom
  • Boncmester
    Olyan nincs, csak a sírós rinyapináknál. Mármint warzone-ban nincs. Max a WZ-k fele huttball, és ott is max 60-70%-ban Empire ellen megyünk.
    Ilumon nyilván nagyon kevés a republicos, de csak azért, mert eleve keveseben vannak, ezért még kevesebben mennek be a pvp területre közülük.
  • Pacho
    Az ok, de az általános 60-40 még mindig jobb, mint amit 80-20 amit ti emlegettek itt néha.
  • Boncmester
    Nekem hiányzik a több zóna, foglalgatás, zónák közti stratégia összehangolása, stb... Pl lehetnének zónák helyett bolygók, és Dromund Kaas - Coruscant között mehetne a csata, vagy ilyesmi.
  • Laroa
    Az a baj, hogy a cross-server wz-re nagyon tárgyilagosan kijelentették, hogy soha.
    Ilum ötletek tetszetősek viszont.
  • Boncmester
    Hiába lenne cross server pvp, ha általánosságban minden szerveren 60-40 az empire-rep arány. Legalábbis nem tudok olyan szerverről, ahol republic túlsúly lenne.
  • Tyrpak
    Más: 2 hétig ingyen lehetne játszani WAR-ral.
    Megnéztem mit javítottak.
    És akár nyugodtan vissza is mehetnék, mert tavaly ilyenkor óta össz 2 darab patch volt.

Tényleg, mit szólna a becses swtor előfizető közösség, ha ez a játék is ilyen tempóban fejlődne?
  • Pacho
    Hát az WAR-ban sem jött be. Ráadásul mivel itt alapban lehet egy szerveren empire és republic karaktered is, jónéhányan gyorsan rollolnának a másik oldalra, és 1 hónap múlva onnan jönne a zerg. Balance-ot nem hozna.
    Megoldásként szerintem lehetne a wz-k bővítése pl. cross-server warzoneokká, így a felülreprezentált frakció is gyakrabban mehetne warzone-ra, másrészt értelmesebb Objective-ek Ilumon, amit lehetne védeni/támadni, több bázis, több kijárattal stb.
    Pl. a WAR tavaly őszi patch-ban behozta a defenders buffot keep siege-nél, amivel egy nagyobb zerget is meg lehet futamítani.
    Ideiglenes, nem bassza el a balance-t, és nem is sírnak miatta.
  • Laroa
    Vagy mittomén, kezdjél rep oldali karit vidd el x szintig, és kapsz egy non-combat companiont, vmi unique tárgyat, stb.
  • Laroa
    De a handicap meg büntetés, és az nem megoldás, mert világméretű hiszti lenne belőle.
  • MarkBlade
    lehet de a győzelmi rátát nem javítaná.. és a lagon sem segítene :S
  • Laroa
    Xp és valor bónusz kellene rep oldalra azokon a szervereken ahol túlsúlyban vannak a szittyák.
  • t0xikus
    ha oldalam rendbejön vasárnap lehet elnézünk eplénybe lazítani
  • MarkBlade
    Hát handicap kellene. De amíg 3* annyian vanank a sit-ek ne lesz más nagyon. Talán ha több ilum szerver lenne de valszeg az sem működne jól.. :S
    Star trek online.. szőke kapítány ez a jövő..
    Egyébként szebb mint ez és jobban fut :) ami vicc kategória de ez is más táma kör már..
  • Boncmester
    Csak szóljanak előre, és elmegyek síelni :)
  • Bandras DaSilva #37289
    Ne fessétek az ördögöt a falra. Simán kitelik tőlük. Lásd pár héttel ezelőtti szombati cucc.
  • MaRee
    Veszek is popcornt. Amúgy most egész jó kis pvp volt Ilumon(attól eltekintve hogy nem számolta a killek felét), kb egyenlő nagyságú opsok egymás ellen centralban meg sok 1v1. Bár csak mindig ilyen lenne, nem 3 fps-es basecamp.
  • Laroa
    Majd 17:30 közölnék, hogy a peccselés tovább fog tartani, de nem tudnak időpontot mondani
  • Braikingboss
    Nem jó. Szombaton 9-től 17:00-ig viccesebb lenne :D
  • Boncmester
    Délutáni sírás RULZ :D
  • MarkBlade
    MAjd délutánra lelövik a szervereket hogy javítsák a hibákat :)
  • Laroa
    Igen, az legalább szórakoztató volt
  • Boncmester
    Ah, értem, akkor ezért volt nekem, hogy a kicsire is adott. Nem volt kimaxolva annál a compnál az affliction.
  • a.carkey
    Akkor itt a hiba.
  • a.carkey
    50en próbáltam felhúzni a maradék companiont, és csak rank 4 feletti ajándékokra jöttek pontok. Az az alattiakat 0val díjazták. Még a kékeket is. :) Nyomingerek csak a rank 4 + kéket és lilát szerették. :)
  • MaRee
    Most mit pffögsz, "hisztiztem" egyet a játékkal kapcsolatban a játék fórumán. Nyilván jobb volt azt olvasni tegnap meg tegnapelőtt hogy kolompár cigány, valaki hogy néz ki fészbukon meg boxolni jár meg stb.
  • Laroa
    De te legalább nem itt tolod a sírás-rívást a bugokról. Főleg úgy, hogy az ilum kill bugot már linkeltem ide ma. Tehát az egy dolog, hogy Mari nem olvas official fórumot, de ezt se olvassa, csak agyatlanul
  • Laroa
    Kijavítanálak. Affection függő, hogy a companionnak milyen szintű gift kell. Nem a te szintedtől függ.

As a companion gains more affection, lower rank gifts will provide less affection with them. This can be seen in the below table. After the first 2000 affections points have been gained, Rank 1 gifts will give 50% less affection than they did at less than 2000. This goes for all affection ranks and companion gifts.

Affection Level Gift Rank
    1 (0-1.999) Rank 1 or higher
    2 (2.000-3.999) Rank 2 or higher
    3 (4.000-5.999) Rank 3 or higher
    4 (6.000-7.999) Rank 4 or higher
    5 (8.000-9.999) Rank 5 or higher
    Quality of gift also change the value of influence given.

Green : No modifier
    Blue : +50%
    Purple: +300%
  • z3d
    Ez a "craft-fika" nekem eléggé furcsának tűnik.
    Synthweaving-es assasinnal végig geareltem magam (és a will/str-es companionjaim is) egészen lvl50-ig, nagyrészt kék cuccokban voltam. Az underworld trading helyett slicingot nyomtam, és szinte mindig volt pénzem annyira, hogy Lvl50-en a cuccaim 50%-a azonnal lila modos lett AHból. Most lvl50re rámentem a recept "lilításra", ami underworld tradinges cucc kellett hozzá, azt is megvettem AHból. Nem pvp gear szinten nem állok annyira rosszul.

Kb lvl35 után már nem is sliceingoltam, a küldikből meg a trash dropokból jött a pénz, plusz felszedegeted a pénzdobozkákat, és kész, meg van oldva a probléma. Space mission szintén hoz pénzt.

Szóval szintezni (meg szórakozni, hogy nézel ki :P) teljesen jó a craftrendszer.
  • Braikingboss
    Nem csak az Affection számít hogy jobb cuccot hozzon? :D
  • Boncmester
    Én pl rank 2-es gifteket is adtam a minap a companionoknak, és azt is szerették. Ok, nem +300 afflictiont adtak, csak +50-et, de nem szarták le.
  • Boncmester
    Én sem nézem a hivatalos oldalt, mert minden bugot sokkal hamarabb megtudok guild fórumból, guild chatről, tsről vagy innen, mint ha ott olvasgatnám egész nap a threadeket :)
  • a.carkey
    Ehhez annyit tennék hozzá, hogy minél magasabb szinten vagy, annál magasabb cuccos kell a társnak! Sajnos, néha amit szeret, low level giftben leszarja, ami marhaság. Ja, és minél jobb cuccban van, annál nagyobb a sansz egy jófajta dolog elhozására.
  • Laroa
    pfff
  • MaRee
    Nem szoktam a hivatalos fórumot nézegetni. Inkább a hiszti mint a Kasadya vs all :D
  • a.carkey
    Ezt én is tapasztaltam. A baj az, hogy ha groupban vagyok, akkor sima ügy egy crash to desktop nálam, mert baszottul belassul. Mem leak, vagy nem tudom mi, de valami játszhatatlan lesz tíz perc után Ilumon fullos groupban.
  • Braikingboss
    Minden társad más ajándékot szeret. Küldetéssel is húzhatod őket. Én pl AH-ból húztam fel őket mert ott kb anyiért adják a gift-et mint amibe kerül elküldeni a társad. Így AH-ban pontosan azt a típusú gift-et veszed ami kell a táradnak.

• Laroa
    Vagy esetleg ott a developer tracker
  • Laroa
    Mert te se veszed a fáradtságot, hogy felnézz a játék hivatalos fórumára és itt hisztizel.
    Bugos a peccs, ez van. Nem az első és nem is az utolsó alkalom, hogy egy mmorpg újonnan kijött peccsébe bug kerül.
    Komolyan ennyire nehéz megtalálni ezt?
  • a.carkey
    A felkeltést halál után már nem is mondom. ha 15en vagyunk, akkor sem hinném, hogy a groupban egy playernek ne lenne fullon a másik játékos felélesztése skill ...