60890
-
Értem a logikát! Értem a logikát? Amíg ti esgéfórumhuszárkodtok, addig ő játszik, mert este a kocsmájában dolgozik. Így épp csak a guild életében nem vesz részt, kivéve amikor fizető vendégként spawnoltok a küszöbén.
-
DieHard #37352 senki nem mondta hogy itt nem gyári munkások vannak és 12 éves gyerekek :D . felnőttebb ember meg lehet nem fogyaszt alkoholt. -
Boncmester #37351 Te nem kocsmában laksz? :D -
Laroa #37350 Hupsz, nem is figyeltem hogy elcsesztem a linkelést :) Kösz -
Bhalage #37349 gyari munkasok meg a 12eves gyerekek jarnak kocsmaba, felnott ember otthon a barpultnal toltoget a baratainak es a fehernepnek ;d -
MaRee #37348 Mármint ez :D Amúgy tényleg. Ezt vagy ehez hasonlót ha rányomtok traceres mercre akkor ott megáll a tudomány, meleevel meg főleg csak közel kell menni, akkor csak forognak egyhelyben mert közelre túl hosszú a tracer cast timeja, és nem tudnak mit csinálni
-
DieHard #37347 ja és ha van kocsmád, az előny. -
Az összes földalatti helyet bejártad? Mert az egy dolog, hogy a minimap az összes (azt hiszem 4 vagy 5) alterületet mutatja, de fel kell fedezni azokon belül is minden területet (beleértve azokat is, ahova liftezni kell) amiket így elsőre nem feltétlen dob ki minimap, csak ha már ott vagy. -
Boncmester #37344 Jelenleg le van zárva a guildünkbe a tagfelvétel, ám HEALEREKET KERESÜNK!
Szóval amennyiben jó fej és valamennyire játszani is tudó healer vagy Ahto City szerveren Empire oldalon, aki szereti a PvP-t, akkor itt a helyed: Sárkány Lovagrend -
DieHard #37343 3. ha jól sejtem a matrix cube osszerakásánák helyén jársz. szedd össze a szineket. és vidd oda. asszem -
Laroa #37342 Ez a skill csodákra képes a tracer ellen
-
Laroa #37341 "Old marketben volt már aki megölte az oriás harci robotot? 26-os vagyok, de rámnéz és meghalok."
Az egy world boss, szedjetek össze egy operationt és öljétek meg úgy.
2. 3. passz
-
Junger #37340 Én toltam vanguardként merc ellen, úgy nyitott ahogy te is mondtad, de látta, hogy nem tud mit kezdeni velem, és elkezdte spamelni a tracert. Úgy majdnem kinyírt. -
Laroa #37339 A tracer sírás nagyrészt amiatt van, mert 3 tracert el kell lőnöd mindenképp hogy a heat sig 5 legyen. 5 tracer kell ahhoz hogy a target lockot is felvidd 5re. Kicsit hülyén van megoldva, mert rá van kényszerítve a bh hogy spammelje a skillt. -
MaRee #37338 Négy karakterem van. -
Bhalage #37337 esetleg probalkozz mas classzal jatszani es akkor lesz elkepzelesed
tracerre tennek egy 9-12-15seces CDt, kevesebb lenne a núb
igy maradnak a piros heat csikos 30sec utan "Bobi Fett"ek -
DieHard #37336 A birka effektusba részt veszek természetesen ha látom h 50 impi ott van és baserapel, mivel magam ha akárhová megyek halott vagyok. Ládát nem nyitogatok, csak ha egy pár van hátra stb. Nem én vezetem oda a népet a repbase-hez, szivsebben csatlakoznék olyan grouphoz amelyik mozog. Hiába van 20 fős kini group ha a republic meg otthon. Tyuk-tojás esete. az imperial baserapel, vagy a republic nem jön ki. Ennyi. Nem én vagyok a főmumus ebben biztos vagyok. -
stern #37335 Coruscantról lenne néhány kérdésem:
Old marketben volt már aki megölte az oriás harci robotot? 26-os vagyok, de rámnéz és meghalok.
A másik:
már két bolygóval arrébb járok, de még mindig nem teljes a térkép, pedig az összes altérképem teljes (a háttér színéből is látszik)
Utolsó:
A jeditemplomban a bejáratnál van egy érdekes szoba sok kütyüvel... Azzal mit lehet csinálni? -
van valami hír hogy mikor javítják azt hogy ilumon nem számolja a player kileket? -
én mindig úgy keresek groupot, hogy ne a basenél kempeljünk, általában találok is 10-20 főseket, de ez is hamar átcsap abba, hogy az újraéledőhelyet kempelitek. -
MaRee #37332 Sose értettem ezt a tracer sírást. Én minimum 6 abilityt használok mercként, persze első kettő-három mindig a tracer(a debuff stack miatt ugye), de ha egy tracer lövés feltenné mind a 10 vagy 20(nemtom pontosan)%-nyi debuffot, akkor nem lövöldözném ennyit. Aki nem ért a merchez az csak ennyit lát meg hall hogy jön felé a tracer, és már jön is a cry, hogy 1gombos kaszt. -
Sokan átjönnének republicra.. és akkor jó lenne az egyensúly. de most nem 60-40 hanem 80-20 az arány kb.. ez mind akét félnek rossz. -
DieHard #37330 a republikos a hibás ugy is, mert fél eltaxizni máshová, és ott harcolni. egyszerubb instantdead- be huzni a szegény impit. -
Tyrpak #37329 Köszi a linket!
Megtaláltam kedvenc videóm :) -
Pacho #37328 Szerintem senki sem állította, hogy ez a tuti. De senki - és szerintem te sem, bár javíts ki ha tévedek - nem szeretné, hogy odamenne Ilumra megcsinálni a napi questet, és azt látná, hogy 'you are currently placed in a queue, queue number 1108, estimated waiting time 7 hours'. Akkor tényleg sokan, és tényleg jogosan vernék a billentyűzetet, hogy nem tudnak játszani.
A zerg ellen védhető területek, aao bónusz, estleg némi gépi segítség a defenseben(mondjuk néhány védő npc, aki champion és aoe-zik mint állat), meg kreatív tervezés kell.
De elsősorban a játékosok mentalitása kell, hogy "ne menjünk a zerggel, mert az EZ mode, gyerünk kalandozzunk arra, hátha odamegy az ellenfél is" stb. -
Laroa #37327 Akkor gyorsan felhozok egy jó témát
-
Kasadya #37318 jaja ez nem epiq fail....10 vs nemtudokodáigelszámolni
-
Laroa #37317 Értem
-
Pacho #37316 Hát én nem is csinálom, csak van egy ismerősöm, aki hallotta egy embertől aki látott már ilyet.
-
Laroa #37315 Ez erőteljesen exploit szagú
-
Laroa #37314 Ilyen volt warhammerben a fortress ostrom, és epic fail volt... -
handicap alatt azt értettem hogy nem enged be az egyik oldaról csak annyit amennyi a másik oldalon is szerepel a zónába.. és ha fogynak akkor bezony kirakja randomra..egyfajta várakozási lista..Ilumra meg lehetne csinálni. -
Pacho #37312 Amikor teljesíted a questet nem veszed át a zsákot, hanem leteszed "pending"-re a reward ablakot. Majd valaki share-elni fogja veled a questet. Ezután folytatod. 40-60 pending üzenetet még elbír a rendszer. (A bolygóközi repkedéssel akadhatnak gondok) -
seaedge #37311 Persze-persze.
Le sem tudod adni a 2. napi pvp questet amig az elsőből ki nem nyitottad a fanny pack-et. -
Spheriot #37310 Azt megnézem hogyan tárazol be, mikor egy lehet nálad. -
Pacho #37309 Tárazz be 50-60 battlemaster zsákot inkább:) -
SuLtAN17 #37308 Hmmm azért ez így elég fake, nah mind1 köszi a választ! -
Tyrpak #37307 Ugye a class story-k eljutnak odáig, hogy háború.
Egy teljesen másik játék lenne, az igaz, de én el tudom képzelni azt, hogy a főbolygó utáni összes bolygónál egyik oldal egyik irányból, másik oldal másik irányból elindul, és a cél középen a közös területen a bolygó megszerzése.
Hajó térképen meg szépen update-elve mutatná, hogy a bolygó kék, vagy piros.
Nem orvr lake, hanem a közös területen BO-k, ami lockolják a közös területet: csak akkor kapod meg az oda szóló küldiket, ha a te oldaladé. Persze a legjobb rewardokkal.
Túl sokat rifteztem meg waroztam... most kellene az az obiwanos kép. -
A ugyan úgy csak champ zsákot vehetsz de vendornál 200-200- war.com merc comm ért tudsz venni fülest és 2 implantot battlamastert azért érdemes betárolni. -
SuLtAN17 #37305 Ha battlemaster leszel, akkor a vendornál a 200-200 kutyakakiért kiváltható bag lecserélődik battlemaster gear bag-é? Érdemes betárazni lvl 60 valorra 1000-1000 tokent?