60890
-
SuLtAN17 #37454 33 azt hiszem. -
DieHard #37452 A magenta kristály mennyi endurance-t ad? -
SuLtAN17 #37450 Én tényleg nem a véred akarom szívni, de én ott kb 12 bindet látok, miközben nekem 40 van és még így sem elég. Ugye nem kattintod az alsó sort?:) -
Boncmester #37447 Amúgy ó nagy tank istenség, nem kéne guardolnod pl a társaidat? Neked nem a dmg-re kell rámenned elsődlegesen, ha csapatjátékos akarsz lenni ;) -
MaRee #37446 Majd ha 50 leszel szójjá má és találkozunk tatuinon pár duelre :D -
Boncmester #37445 Látom nagyon tápos ellenfeleitek voltak ;) -
t0xikus #37444 a hotkeyeken még mindig röhögnöm kell:) lehet előszedem én is legjobb wz-s screenshotjaim (bár egy idő után abbahagytam a mentésüket..) -
Igen, mostmár pro vagy. Nem is kételkedem benne, hogy pvp god vagy. -
Kasadya #37442 értemm szóval az a kép a skillt bizonyitja....okés ti mondtátok akkor :
mostmár skilles vagyok? ja és ez tank talent....
-
Boncmester #37439 Jah, nyilvánvalóan mindenki meg tudta nézni a képet, ez nem is volt kérdés. UGYE? :) -
Laroa #37438 Chrome: jobb+klikk, copy link address és paste új ablakban nekem megnyitotta a képet. Nem értem, hogy az sg.hu-n miért nem működnek a normális képmegosztók. -
Boncmester #37437 Nincs más hátra, le kell nyelni a békát :)
Uhh, ez nekem is fájt :) -
t0xikus #37435 :D -
Akkor kapja be az sg. :D Szal békát tudok. :D -
Én csak ilyeneket tudok a buta vanguardal :S -
Sage és healer.. jelenleg.. Én is ezt nyomom.. nem is ölök senkit.. :S
az a baj ha max healt is lövök magamra akkor is fél kézzel agyonvernek 1v1 ben.. lehet nem vagyok skilles, geares stb.. de nem egyszer van az hogy rámugriik 5000 aztán már csak 2000-ek pörögnek.. amit ált stunban élek meg.. -
Spheriot #37420 Korral jár, de a legjobb megoldás egy jó egér mindenféle gombbal az oldalán...
A legjobb az volt mikor wow-ban úgy PVP-zett valaki hogy beírta a parancsokat... na az más skill.. -
Kasadya #37419 nyugi nyugi lesz még combat log...fel is irom a naptarba ,hogy majd elovegyem a mai hozzászólásaitokat aztán majd a számok önmagukért beszélnek....én türelmes vagyok.
Darth Devil...értem szóval én noob vagyok,mert egyetlen skillel leveszi a HP-m 75% át.....okés akkor noob vagyok -
Boncmester #37418 A következő az lesz majd, hogy ki se teszi a gombokat action barra, helyette kikeresgéli őket a skill listából, aztán sír, hogy szar a pvp, és megölik :D -
Boncmester #37417 Én is azt szedhetem, amit te. Én mondjuk tank vagyok, nekem könnyebb. Amúgy az tény, hogy ha éppen jól kijön nekik, és CC lockban tartanak folyamatosan, hogy a védelmeket nem tudom elnyomni, stb, akkor 6-10 sec alatt megöl 2-3 ember. Különben nem. -
Boncmester #37416 Ez mondjuk így 8mp minimum, ha csak a GCD-ket nézem, és szerintem eléggé extrém eset. Stunold, stb, meg lehet ezt oldani. Nyomd el a védelmi skilljeid. -
turbo clicker... Nem csoda hogy 4/10 imp ha betámadod tolat és 3 secenként próbál csinálni valamit:) -
Ha tovább nerfelnék az OP/Scundrelt gyak használhatatlanok lennének. -
DoctorStryker #37413 Ez lemaradt :S
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q6Eo5m5QKcE -
DoctorStryker #37412 Pont tegnap csináltam... -
SuLtAN17 #37411 Tény, hogy az operative/scoundrel még mindig op, egyszerűen valamelyik burst skilljét át kellene alakítani dot-ra kicsit sustainesebbé (de ocsmány szó) kellene tenni, mert amúgy 0. Előjössz burst aztán meghalsz nem annyira szórakoztató az sem. Tracerről ismeritek a véleményem én kivenném a játékból nemhogy lenerfelném :D A legdurvább tank pvp-ben legalábbis a vanguard/powertech. Az, hogy a daily számláló MÉG MINDIG SZAR az tényleg már csak vicc kategória. Arról nem beszélve, hogy a patch óta ha valamit ki akarok cserélni az action baromon duplikál állandóan. És mostanában sokkal több a startnál 5/6vs8 valamelyik oldalon. Utóbbi lehet csak éppen így jött ki. -
Igen, tőrös mégis mit vársz tőle? Arról nem mi tehetünk h noob vagy.
Tracer spammerek ellen bőven jó a riot, odarántom magamhoz, onnantól meg halott ember. -
t0xikus #37409 lehet le kéne jönnöm az anyagról, mert papírkutyaként is kihúzom több v 1 harcban is több secig... szóval durván haluzok. vagy valaki csak mesélte? áhh, összefolyik... -
Kasadya #37408 jaja push ami 2 sec mire elmegy:P:D és már vissza is kanyarodtunk a faxért van skill animáció témába:P:) -
Kasadya #37407 az én tankom is fullos pvp gearben van és operative ellen a földreutes után 30% hp-ja marad jóesetben pedig oylan absorbom van meg dmg decreasem hogy ihaj-csuhaj -
SuLtAN17 #37406 Csak a tracer és annak a commando megfelelője ennyire durva damage más nem kimondottan. Egyébként stun/szakítás/push mind használ :) -
Kasadya #37405 épp benntvafyok WZ 43-as Mr.Trace -2600-2200-2300 van 11521 Hp-m....utánna kaptam egy stunt trinket meg mégegyet és halott voltam....pajzs épp nemvolt rajtam,mert CD-n volt.....,de nincs oylan hogy 1v1 ben néhény secig tart a harc....
Nem értem miért kell ilyen hihetetlen történeteket kreálnotok,mert én is meg haverok is ugyanazzal a játékkal játszunk és bizony kurvára 3-4 hitelni lehet akárkit és az illető nemtud tenni semmit....
az ilyen 3 -an nembirtak megolni a Vanguardom storykat meg meséld valakinek aki nem SWTORozott....
lesz combatlog és kitapétázhatjátok Screenshotokkal a topik fejlécét,mert akkor nemlesznek ilyen kamu történetek. -
Boncmester #37404 Akkor remélem a vasárnapi raidre bebindeled. Majd kérek screenshotot ;) -
t0xikus #37403 ez ugye csak vicc?:)
-
Boncmester #37402 Lehet egérrel is nyomkodni, csak sose leszel akkora PvP istenség, mint állítólag Crassus :D
Plusz te nem is oltottál le senkit, hogy milyen béna tutira :) -
Also skillbaromat egérrel használom. :D Lusta voltam még normális egeret venni. XD -
Boncmester #37400 Én nem láttam a videót, de azt tudom, hogy te a CD kijelzéssel bajban szoktál lenni ;) -
Én egérrel nyomkodtam ...akkor most n00b vagyok ? vagy csak a korral jár ? :D -
Kasadya #37398 pont arra nem reagálsz ami a lényeg? hogy mindenkit +30% dmg buffal öl? és csak akkor van videózva a story mikor az összes CD-je aktiv? mit bizonyit az a videó? semmit.... -
Boncmester #37397 Talán mert te nem egérrel nyomkodod a képességeid? :D