60890
  • Laroa
    Na sikerült menni pár warzone-t egyáltalán nem zavaró az új cooldown kijelzés. Kb 2-3 perc volt hozzászokni.
  • DoctorStryker
    Ötleteket kérnék smuggler scoundrel talentre.
    Én ezt terveztem:

Most így vannak kiosztva:
  • Tyrpak
    Rage hibrid jugger 589k voidstar

Szépen összeállhattak az emberek egy pár smash-hez.
    Szvsz ez lesz a következő, amit nerfelnek.
    Bár én örülnék neki, ha a smash-t megnövelnék 10 méteresre, mert az 5 méter egy kalap szar.
  • z3d
    A tauntok neked nem okoznak hátrányt, csak a többieknek előnyt, a guarddal valóban hamarabb el lehet porladni, de a healert v a labdást én szoktam ettől függetlenül.
    Jelenleg 31/0/10 assasin tankként elég jól elvagyok PvPben, witherrel AoE sebzés + damage debuff, chain shock, 3 harnessed darkness+recklesnessel jófajta force lighning, közben trash, taunt és mass taunt, CC-k.
    Persze 3-5 ember levág, de ezt természetesnek gondolom.
  • LSC
    van egy jó kis képessége, 30% alatt instant heal-t ingyen spammolhat amíg 30 alatt van, ha kicsi a dps bármeddig elvan vele.
  • MaRee
    Ketten a marával champben voltunk, ő nem tudom miben, nem kérdeztem. Mindenesetre kurva jól nyomta a tag, egyszer halt csak a wzben.
  • 1Darton1
    Akkor ott nagyon nagy gear és/vagy játéktudásbeli különbség van.
  • Nephin
    8-31-2
  • MaRee
    Aki nyekergett itt az előbb hogy a healereket könnyü összecsukni, ajánlom Ahton a Nurley nevü operativeot, healre talentelve. Ketten ütöttük egy marával, relic és rakta adrenallal. Háromszor löktem bele a savba, ahol egyszer kapott egy stunt is, mégsem tudtuk megölni. Fasza játékos, respect!
  • Laroa
    Muta már a builded plíz. Kíváncsi vagyok.
    Én az alap 2/31/8 burstre megyek.
  • cain
    néhány hete reaktiválták.
  • DummyBoy
    Hmmm ... Nektek nem tűnt fel egy érdekes "Szörcs" feature megjelenése a hivatalos fórumon? :)
  • MaRee
    Kérdés:

Nem kéne kisebb felbontásban több fps-t produkálnia a játéknak?Mert 1024-ben ugyan olyan rosszul fut, mint 1280-ban.
  • hawkie22
    Az 50-es bracketről nem tudok nyilatkozni, ott még nem járok.
  • hawkie22
    Ezt azért cáfolnám. Igaz még csak egy 40-es Vanguardom van, full pvp megvan 40es szintre, kivéve a fegyver, viszont tankként elég szépen aprítok és védem a többieket.
    Átlagban a meccsek végén van 50-70K Protection-öm, emellé átlagban 5-6 medált gyűjtök és mellé azért 80-130K sebzés is beesik. Nyilván 5 ellen nem állok sokáig a lábamon, de 1v1-ben vagy 1v2ben elég sokáig húzom ahhoz, hogy a többiek odaérjenek és leöljék mondjuk Huttball-on vagy Voidstar-on az impeket.
  • darth devil
    tényleg szar a tank.:D
  • Kasadya
    Nephin már elnézést ,de hülyeségeket moderálgatsz..... Z3D-vel tök jól elvoltunk kikeresett nekem valamit,mert megkértem én meg reagáltam te meg kitörlöd......WTF?
  • Nephin
    Nem tudom, shadow-val nincs ilyen gondom. Pedig nem sok pont van a tankágon, 9-10.
  • a.carkey
    Nem. Közelében nem volt senki 100 méteren belül.
  • Uniel
    Az én tapasztalatom kicsit más, ha az általad említett skilleket elsütöttem másodperceket alatt elporladtam, azt miután kicseréltem a geart meg a talentet rage-re egy új világ nyílt meg előttem pvp-ben, 2 smash azt pusztultak körülöttem...

A BH powertech tank sebzése tényleg elég szép, most egy olyan altot húzok.
  • Nephin
    Erős túlzás, hogy használhatatlan. A guard simán jó, a tauntok sok sebzést levesznek a többi játékosról, a defense pedig sorra adja a deflecteket... Emellett a dps sem rossz.
  • Uniel
    a tank használhatatlan pvp-ben ahogy már lentebb is írták a force/tech sebzések miatt, mivel arra jó esetben ha van 10-15% resistje. HP-ja meg egy tanknak se sokkal több mint egy pizsamás sorc/sage-nek. Én is ezért talentoltam át a juggert rage-re.

Pedig de jó volt mikor írták anno a devek, hogy a tank is milyen szuper lesz pvp-ben, hogy még a guard skill is fain lesz, jelenleg meg nem más mint instant öngyilkosság...
  • z3d
    Ha jól tudom, a shield/adsorb pvpben nem annyira hasznos, mivel a dps classok nagy része tech/force powert használ, ami ellen nem véd a cucc, tehát hiába magas az adsorbod. Lehet ez is gond.
  • DummyBoy
    Oda kell szólni az Exploit nevű healernek:

- Expi, resejjémá lécci, megin' fexek ...
  • MarkBlade
    Utána meg már kettőről.. de tök mindegy. :)
    Hogy lehet felekelni exploittal?
  • Boncmester
    "van republic oldalon olyan skille a jediknek (bármelyiknek) v. bárkinek (trooper, smuggler), hogy egyedül van és halálból pvp területen, egymaga, hogy nincs körülötte más player fel tud kelni?"
    Ezt írta eredetileg.
  • MarkBlade
    azt írta ketten voltak lehet a másik rántotta fel..
  • Boncmester
    De az nem selfres.
  • MarkBlade
    van combat rese a Sage-nek.. nem az volt? 5 perces cdn.
  • LSC
    "Ha nem lennének EKKORA számbeli fölényben, a repek szarrá aláznák őket Ahton." Ez így van!
  • a.carkey
    elírtam ..., nem jellemző nálam.
  • a.carkey
    Fasza. Kár, hogy nem jegyeztem meg a nevét. Nem emlékszem hogy a Sage vagy a Guardian társa csinálta. Csak a Guardiant írtam fel, de nem emlékszem melyik csobbant. Minden esetre basszák meg az exploiterek Ahton (és máshol is), és basszák meg az impek is, mert akkora agya van egyeseknek empire oldalon, mint egy borsószem. Ha nem lennének EKKORA számbeli fölényben, a repek szarrá aláznák őket Ahton.
  • LSC
    mindenkinek van ilyen "skillje" :)
  • 1Darton1
    Exploitnak hívják, és elég régi móka.
  • a.carkey
    Egy kérdés:

van republic oldalon olyan skille a jediknek (bármelyiknek) v. bárkinek (trooper, smuggler), hogy egyedül van és halálból pvp területen, egymaga, hogy nincs körülötte más player fel tud kelni?
  • Boncmester
    Jaja :D
  • picket
    Hírmondó se maradjon a kőkövön, vágod? :D
  • Kasadya
    pedig jól elvoltunk:P
  • Boncmester
    Ajaj, megjött Nephin, vége a mókának :)
  • Boncmester
    Megy a csávó az M7 autópályán, és bemondják a rádióban:
    "Figyelem, vigyázat, az M7-esen egy idióta szembe megy a forgalommal!"
    Erre felkiált: