60890
  • DummyBoy
    Sniper-el megyek, de sajnos elég gyakori a Recuperate (Feltöltődés) :(

Való igaz, hogy a companionok zöld cuccban vannak, most gondolkodtam rajta, hogy valamelyiket felgearelem tisztességesen, de előtte elkezdte mazon agyalni, nem lenne-e egyszerűbb elvinni magammal Robit, sozt híleljen ...
  • Laroa
    sorry
  • Bhalage
    #27re
  • Bhalage
    sztem kaapd be a spoilert es swarchi vervoros akellajat :d
  • Bhalage
    nem tudom te mit craftolsz a sorcival de az artificet nagyon tudom ajanlani! hiltek/crystalok/offhandek/encsantment a vendortol meg megveszed a modokat es ami feltetlenul tetszik, de khem es te is mindig rendben lesztek.
  • Pacho
    Meg amit a robot legyárt, annak a reverse engineering-je gyakrabban adja meg a recepteket:)
  • Tyrpak
    Tegnap elkezdtem strigulázni, de igazából jóval több mission kéne statisztikához.

Megérzés alapján, mikrobi sokkal több küldit ront el mint a többi companion, viszont sokkal gyakrabban csinál kritikust is, ez főleg akkor látszik, amikor több receptet/lilát hoz vissza a kék mission skillekből.
    (tegnap annyit critelt, mint a többiek együtt)

Szerintetek van ilyen, vagy csak beképzelem? :)
  • darth devil
    Az a mikrobi semmire sem jó. Max küldetésekre küldeni. Minden attól, függ h milyen karival mész.
  • DummyBoy
    Használta közületek valaki R2-V8-at kvesztelés közben?

Kezd elegem lenni a companionjaimból, valamelyiket szeretném felgearelni rendesen, de mindegyik papír jelenleg ... Ez meg legalább healel ...

Valaki? Tapasztalat?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meg voltam lepődve, hogy sorical mennyivel egyszerűbb a craft és a gyűjtögetés mint sniperrel ... ja persze, a sorci a 3-ik compot Tatooine elején kapja, míg a sniper Alderaan végén ... szuper.
  • Tyrpak
    Most egy picit lemaradtam vele, de van új ATI driver :)

12.3 RC jan.31. (máricusi release candidate, 7900-hoz való első driver)

Sajnos hiába jó a teljesítménye (jobb mint a 8.95 jan 17 és jan 24), viszont ugyanazok a textúra hibái megmaradtak (pl holo nem látszik, group-ban portrék bugosak).

Legjobb még mindig a 12.2 preview.
  • darth devil
    Minden koreaiban van, de egy nagyon jó van ebben a farmolásban, hogy bármikor kialakulhat egy jó kis pvp.
  • Tyrpak
    A felbosszantják-bosszútáll az a Sith Warrior story-ja. :)
    Bár benne van, hogy nagyon könnyű felbosszantani, és szinte mindenre azt a választ fogja mondani, hogy "There won't be a heart left beating".

De legalább mindenkit (egy kivétellel - hülye companion rendszer) megölhetsz, aki beszól-kihasznál-átver. Csak néha gyűjtögetni kell azt a haragot, mielőtt kiadhatod. :)
  • Boncmester
    Aszittem ez titokban marad :)
  • t0xikus
    mert nem tudsz angolul és olvasni sem:D fogadjunk a space-t is egérrel nyomod:D
  • Bandras DaSilva #37521
    Csak az első része...utána már kicsit más..sajna a vége kicsit kiábrándító. Többet vártam volna.
  • z3d
    Amúgy a 80as évek akciómozijain nőttem fel (a fene, ennyire öreg lennék? :P) :) Szeretem a felbosszantják-bosszút áll stílusú történeteket :)
  • z3d
    Lol :)
  • Boncmester
    Amúgy a BH storytól nem voltam hanyatt esve.
  • Boncmester
    Ez tetszik :D
  • Laroa
    Edit gomb igazán lehetne már free2play , Trooper a kaszt commando az csak AC
  • Laroa
    Commando story tipikus Arnold Schwarzenegger 80as évekbeli action movie. Elárulja az osztaga ő meg egyenként levadássza őket
  • Boncmester
    Gondolom mert baromi sok BH van, és már van egy a csapatukban :)
  • Torzonborz
    Nem tudom mennyire farmolós mert olyan sokat nem játszottam vele , kóreában megy már 1 éve ott játszott pár magyar srác s azt mondják nem grindelős , van quest bőven max szintig .
    Különösebben nem érdekelt a cucc de ha már van rá lehetőség akkor kipróbálom. A harc rendszer érdekes , a grafika a stílustól függetlenül nagyon szép és korrekt gépigénye van , az UI mozgatható/skálázható .
    Egyébként pont egy ilyen popori izét csináltam ...amiről nem tudom eldönteni hogy most borz , görény vagy menyét feje van e . :D
  • z3d
    A Lineage2 ezen vérzett el nálam, az 1 mob .05% XP stíluson.

Két kérdés: gondolkodom egy alton, Merc vagy Commando (inkább merc felé tendálok). Van, aki tolta mindkettőt, melyiknek jobb a története? A másik kérdés: sokszor látom imp fleeten, hogy keresnek DPS-t groupba, de hozzáteszik, hogy no BH. Ez miért van?
    Kösz.
  • Boncmester
    Hát nem tudom, én ezt a mangás animés buziságot eléggé rühellem, de ez csak személyes ízlés kérdése. Viszont pl ha jól gondolom, ebben is van ilyen Aion szerű "farmolj le 2 millió mobot, hogy lépj fél szintet" dolog, nem?
  • Torzonborz
    Ahhoz képest meg nem lett olyan rossz. Én tegnap kipróbáltam s legnagyobb meglepődésemre nem okádtam tele a billentyűzetet pedig marhára nem bírom ezt a keleti stílust.
  • Boncmester
    Azért most legyünk őszinték, a Tera online nem fehér embereknek készült, hanem Pokemon fanoknak...
  • Braikingboss
    Az első ilyen mosómedve hörcsög keverék vagy mi lenne? :D
  • LSC
    évek óta ez az első mmo ami egyáltalán nem indítja meg a fantáziám és a wannatry ösztönt.
  • Laroa
    Remélem sokan várnak a Tera online-ra is, hiszen mint tudjuk mindig a következőleg kijövő mmo lesz az istenkirály, míg a jelenlegi egy fostaliga
    Pfejj1, Pfejj2
  • Boncmester
    Egyrészt az alsó ágon jó képesség a másik kettő is, gondolom ezért raknak oda, másrészt pedig a több heal csak akkor jó, ha van healer a közelben, az endurance-od meg mindig van.
  • LSC
    szerintem nem, most 1600 cunningom van, ebből kb 144 (nem számolgattam pontosan) a talent ből van, az elég durva:)
  • Laroa
    Ha nem kapsz healt akkor a +9% az továbbra is 0 :)
  • Braikingboss
    Mire lejár az accom márciusban talán meggondolom magam és befizetek megint 2 hónapra ki tudja :D
  • Boncmester
  • Tyrpak
    Azt nézem, hogy mindenki Brawlers Grit-re rak. A 6% endurance-nál nem jobb a Survivor's Scars +9% incoming?
  • Braikingboss
    1.1.2a Patch Notes — 2/9/2012

PvP

Ilum

Killing players on Ilum will now consistently grant Valor and mission credit as intended.
  • LSC
    nerf előtt 3-400k között toltam wz-n ha nem védtem, most 250-350 körül általában.
  • LSC
    nem tudom mire akarod használni, PvP-re ez a legjobb szerintem

http://www.torhead.com/skill-calc#7010cZGhGRdkbbfzZhr.1
  • Laroa
    Healing Hand helyett én a Smuggled Technology-ra tenném a 2 pontot.