60890
-
Kasadya #37575 hulyevagy bakki az eletemert LOSoltam:D csak a táncot láttam a végén:P -
t0xikus #37574 basszus mostantól nem merek joinolni wzkre. ez a gyerek tényleg vmi hihetetlen eredményes pvpben, és persze nem szeretnék szerepelni random mindent (vagy így kell: MINDENT?:D ) bizonyító screenshotokon. persze a lényeg zoei screenjén van, de hagyjuk:D -
MaRee #37573 Mégse tudtalak megölni bazzeg!!!! :D Nyomtam rád a denszet meg a wavet reméltem észreveszel :D -
Kasadya #37572 bamneg maree menj a picsába a rakétáiddal:D 3155??? az a hármas kombó a 2800+2600+1700 as is odabaszott...nekem KELL EGY BH:P -
t0xikus #37571 üt? scoreboard szerint, hotkeyek hiánya szerint nem igazán üt semmi:) mármint az,h baszki te tényleg pvp isten vagy:D -
MaRee #37570 Én nem vok szimpy? -
Kasadya #37569 akkor az közös bennünk....tényleg csak poénnak szántam,mert ha szivedre teszed a kezed azért azt aláirod,hogy ezt most valóban keményen becucliztátok!
POÉNNAK ment nehogy sértődés legyen! legalább te szimpatikus SL vagy -
Although #37568 Nahát egy funny ganker :) -
Kasadya #37567 senki nem vitázik láttad volna a tegnapi beszélgetést most értenéd miért is üt a kis meccsem nyilvánosságrahozatala:P:D -
Boncmester #37566 Lol, tényleg. Ez hülyébb, mint gondoltam :)
Amikor a skill listával szívattam tegnap, nem gondoltam, hogy az tényleg komoly :D -
talos86 #37565 Jó hogy mondod. Le kéne rántanom a 6. évadot. :D -
Kasadya #37564 jaja spell bookból:D csak a ti kedvetekért:D -
talos86 #37563 Nekem pillanatok alatt fel lehet cseszni az agyam sajna, ráadásul nem vagyok valami jó kedvemben. -
Kasadya #37562 aranyosak vagytok:D elárulok egy titkot NEM számit hányszor ölsz meg...az számit hogy nektek 0 nekünk 360.....99x is megölhetsz egy healert amugy....az se érdekel
nem gondoltam volna ,hogy egy ekkora pofáraesést is igy megmagyaráztok..:P:) -
btw csalodott vagyok a topiclakokban, ne mondjatok, hogy senki nem tolja a mai-holnapi family guy online "open beta eventet"..
HOW TO PARTICIPATE
Simply sign in to www.familyguyonline.com during the Closed Beta hours of operation listed below and click the "Play the Beta!" button to begin!!
Family Guy Online - Closed Beta Hours of Operation:
Start Time: Today, February 9th, 2PM PST
End Time: Friday, February 10th at 4PM PST -
te meg nala is hulyebb vagy ha leallsz vele vitazni. pedig az... teljesitmeny. -
MaRee #37559 Az első képen a skill bookbol castolsz?
Amúgy csak azért vesztettek mert én nem voltam ott, namajdmost!
Rólam videót csinálj tracer spam közben.
-
talos86 #37558 Ominózus Civil War -
talos86 #37557 Ki magyaráz meg mit? Bocs de én csak tényt közöltem a te arrogáns megnyilvánulásodra. Lazán elkentem a szádat 1v1-be szal pofa alapállás.
-
Kasadya #37556 Pitsukagyurika tegnap este lettem 50-S -
Kasadya #37555 ÉS MEGMAGYARÁZZÁTOK!:D TUDTAM B+:D:D -
talos86 #37554 Ezer bocsánat, hogy friss 50-esként nincs meg kapásból a full Champion szet és nem tudok minnyá 200k-t dps-elni. De amúgy ne fényezd annyira magad. Ez a friss 50-es Zoei gyerek custom gearbe(najó 1 Champion Implant azért meg van) úgy kapta szét a szádat, mint a huzat a nyugtai ponton Civil War-ba. -
-
Kasadya #37552 Nah jöjjön az esti móka:P megvan a lvl 50...kicsit szopó gear nélkül,de elvagyok....misem bizonyitja ezt jobban mint az ilyen meccsek sponsored by SÁRKÁNYLOVAGREND:P
első képen a feltehetően TS/VEntrillo/Mumble preamde csapat 4vs4 ben szenved a 4 full pug köztársaságostól:P
második SS a videó kártyám kissé szopat,de nem gáz igy is helytállunk
és a harmadikon a SAKKMATT a 3 tornyos 360 pontos győzelem!:D nomeg ,hogy még 8 an sem tudtak elvenni a tornyot:P
oké oké mielőtt geci lennék én elismerem,hogy nem lesz ez mindig igy,de a tegnapi/tegnapelotti vita fényében azért erre most jöhetnek a commentek:D
-
MaRee #37551 /gquit asszem -
BrandonLee #37550 Sziasztok! Véletlenül rányomtam guild invitre, és most akárhol is keresem nem találok leave lehetőséget a guild ablaknál sem máshol, a leadernek mondtam hogy rugjon ki de a mocsok rám se hederint! Segítsetek már hogy tudok kilépni? -
RAKJÁTOK BE A BANNERBA! XD -
Már volt 4el lentebb. -
NO COMMENT! GYERTEK EL! -
Akkor produkálok:
Hogy rohadna meg ez a szar szemét játék és az egész support, hogy képtelenek kijavítani azt a bugot, hogy megadja a rohadt győzelmeket. Baszom el az időm, és cseszik megadni négy rohadt győzelmet. Négyet. Szemétláda játék! -
Ha nem lenne ilyen messze komolyan mondom elmennék.
Legjobb program: "14.30 óra „Én vagyok az apád!” mondatgyakorlás" -
Laroa #37544 Milyen nyugis nap volt a mai, hihetetlen
-
Tyrpak #37543 Az eredeti oldal -
-
sata75 #37541 az mind1 mennyire utáljuk, vagy nem, az FS!-t ez a hír azért rendesen odaver:) -
Kaliyo egészen Tarisig amikor megkapod a healert. Szerintem. -
nem,bétát nem inkább -
Tyrpak #37538 Ha hivatalosat (WHQL) akarsz, akkor az "alap microsoftos".
Ha béta is jöhet, akkor a 12.2 preview -
HD6870-hez melyiket érdemes felrakni mert most alap microsoftos van fenn? -
Laroa #37536 Tudom vótmá, de ha azt akarod, hogy mikrobi healeljen akkor ezt kell elviselned