60890
-
Off:
Eddig jutok el.
De, hogy mire kell kattintani, hogy elinduljon a játék, fog sincs, pedig a youtube szerint egész pofás kis baromság. -
Laroa #37619 Servers full
-
Laroa #37616 Ugyanaz pedig a Trooper/BH, max az animáció más. Egyetlen dolgot figyeltem meg. Republic oldalon sokkal több olyan quest van, amiben elitet kell megölni egyedül. -
Lehet én vagyok a noob.. de Crasus is indított egy BH-t :) nehogy elmondjátok neki hogy elszórtam és ő is hujjogot.. :)
Szóval nekem haladósabnak és nagyobb dpsnek tünnek.. Kövezzetek meg.. ez most nem sírás..
-
Laroa #37613 Nekem jó Chrome-al is, máris csinálom a karakterem
-
Laroa #37612 Szerintem Mark a pve-re gondolt, hogy az könnyebb, de sántít a kaszt összehasonlítás.
Egyébiránt a republic pug tényleg sokkal jobb mint az empire pug, kivéve a huttballon, mert az az empire nemzeti sportág
-
Operaval jó. -
SuLtAN17 #37610 Nem hinném, hogy a sith oldal könnyebb. Nem számoltam, de érzésre többet nyer a rep, mint az IMP Ahto City-n, kivéve, ha tempest-es/nemesis-es premadebe futsz bele, akkor kicsit pihentetni kell a pvp-t 
Más: Azt vettem észre mostanában, hogy nagyon nagyon elfajult ez a leave dolog. Tegnap ha 5* nem történt meg, hogy huttballon az enemy elért egy scoret, és rá egy percre hárman maradtunk. Szóval szerintem itt is büntetni kellene a leavet 10 perces blokkal. Tudom nem kapsz medált, ha leavelsz de ez így eléggé gáz. Nem tudjátok nincs erről valami fórum thread hivatalos fórumon? -
Tyrpak #37608 Várjvárjvárj
Nem értem a hozzászólást, szerinted az assassin egyszerűbb mint a sage, és nagyobb a sebzése, vagy pedig fordítva?
Republic szép meg jó, de néha olyan agyatlan dolgokat kér a küldi, hogy azt épeszű ember nem csinálná még szerepjátékból sem. Hosszú évekig játszottam lawful good paladint AD&D-ben, de a light side choice-ok nagy részét nem vállalná be a pala sem. A 100 pontos light side mellé kéne egy 50 pontos, vagy 0 pontos is néhol, mert óhatatlanul a másikat kattintom, aztán máris pirosodik a képernyő. :) -
Laroa #37606 Akkor megnézem a Mozillát, itt melóban 3 browserből csak működik 1 :D -
Pontosítok.
Chrome és Explorerrel nem megy. Mozillát nem használok. Operaval bejön, de valami nem kóser. :) -
A sötét oldal mindig is könnyebben volt járható. -
Laroa #37603 Ne a Sage-t hasonlítsd már az Assassinnal mert ég és föld egy rdps meg egy mdps hasonlítás. Egyébiránt nem értem a problémád, a Sage meg a Sorci a két leginkább easymode kaszt, nálad lesznek a problémák, ha nem tudod használni a kardospapot
-
Laroa #37602 Ne már, ezt pedig ki akarom próbálni, ha már 2x végignéztem a family guy első 9 évadát és most gyűröm a 10.-et. -
Felhúztam egy Republic Saget.. most Sith oldalon egy Asa-van soron.. de most mintha easy mód lenne.. Akkora külömbség van a két oldal között hogy iszonyat. Többet sebzek jőn vissza a health.
Nem akarok szidni senkit de ég és föld a két oldal.
Legyek önmagam ha lehetek Batman? Minek? :)
Egyébként meg a cég pártján szól hogy legalább foglalkoznak a játékkal.
AOC is hangulatos és jó játék volt de olyan szinten leszarták a bugokat hogy be is sokaltak tőle a legtöbben. -
Nem lehet bejutni. :) -
Laroa #37599 Mikről le nem maradtam tegnap. 5 kill 3 halálos szuperteljesítmény pl, ez igen
-
Kérdezd meg a LAt!
Kicsinálták az SWGt, és az LA követelte, hogy ne maradjon igazi SW MMO nélkül a piac (nem érdekel a másik SW MMO, mert az egy bohózat).
Na ezért. Kizárt, hogy a bioware így akarta kiadni (különösen a KOTOR és más játékait látva). Egyszerűen ráparancsolhattak. Mint mindig.
Egyébként, sokkal hosszabb és korábban kezdődő béta kellett volna, több emberrel. Szemmel látható, hogy kb. L30ig tökéletes minden, de utána már vannak gondok. A Quesh pl. számomra talány marad, hogy mit is akartak vele, mert ha valami, az befejezetlennek tűnik. Pedig iszonyat jó hangulatú bolygó. -
Invelni? Katt a portréra? -
Amúgy meg:
Imp,rep fleet
Dromund Kaas, Corruscant
Nar Shaada (de ez csak bolygóközi)
Tudomásom szerint máshol nincs. -
Alienator #37595 Tisztán látszik hogy a bioware kapkod. Tudják hogy a game közel sem ütött akkorát mint amekkorát kellett volna. Szerintem azt hitték az EA-val együtt, hogy a SW név elviszi a hátán az egészet. Nem is tudom hogy adhatták ki így. És most nem a bugokról beszélek hanem a kényelmi dolgokról (UI, GTN, nem tudsz invelni csak ha beírod a nevet stb.).
Arról nem is beszélve hogy a raideknek semmi SW hangulata nincs, kivéve HH-ban a mos esley nótát. Egy átlag mmo raid, ugyanolyan nagy szörnyekkel mint a wow vagy a rift.
Azért kakodnak ennyire, mert látják a lemorzsolódást és hogy nem ezt várta a nép. Most fejvesztve próbálnak korrigálni. -
Az open PVP zónában! -
Néha full bugos a wz.
Egyszerűen, ha ki is lépsz a játékból, egy full pc restart, meg minden se elég, mert ha visszamész tíz perc múlva is 90% esély van rá, hogy ha nem adta meg, akkor meg kidobálni fog vagy egy órát. Tehát, aki kilép SE BIZTOS azért lép ki, mert tele a töke, hanem mert kivágja a szerver. Nekem az új érdekesség, hogy egy force charge után pukk, lebegek a játéktér alatt, minden lila és csak a standart felhőtextúrát vagy valami ahhoz hasonlót látom. Marha fasza, mert ütni se tudna, segíteni se tudok, se menni, se szart se. :) Ha beütüm, hogy /stuck, akkor már ütni tudnak, de látni továbbra se látok semmit. Ha megdöglök, vissza a kiindulóra, de full game restart kell, mert ua. Na utána kb. fél órán át dobál le, és mindig a Koribban start shuttlenél találom magam. -
Tyrpak #37592 Bioware-éknál a bullshit generator overdrive módba kapcsolva: :)
"Very little feedback was received on the PTS Forum before the patch was deployed to the live servers, otherwise changes may have been made before the patch's deployment."
=/=
"Since late Tuesday the development team has worked on some new code to allow you to select from a variety of new options for the global cooldown. I saw a preview of the changes today and while I know everyone's UI choices are individual, I think most people will like the options presented to them. They're very flexible, and the 'flashing' most have described is now able to be turned off, along with many other optional choices. The team has spent today cleaning up and finalizing the code, and after that it'll go into our QA process."
Komolyan, olyan fejlesztéseket csinálnak, pár nap alatt összedobva, amit képtelenség letesztelni, aztán gyorsan megint módosítják, de közben dolgoknak a végleges, sokkal jobb megoldáson...
Akkor miért nem a végleges verziót hozták ki a patch-csel? -
Tyrpak #37591 Vannak okos emberek azért külföldön is.
Sajnos csak az elsőnek bejutó ember tudja, hogy ő volt az első.
Viszont nem teljesen hiszem el, hogy százalékosan ennyi warzone-ban lép ki az először bejutó ember, hogy ennyiszer nem adja meg a win-t. -
A pvp zónában, de az közös.
-
Alienator #37589 Sziasztok!
Van egy eladó bontatlan CE példányom 15k-ért, érdeklődés pm-ben. -
Boncmester #37588 Imperial fleeten nem jó neked a market? -
stern #37587 Valaki tud segíteni, hogy hol van a tatooin galactic market? Tehát "vatera" :) mert már 2x átfésültem az összes kunyhót... -
banner aljan hatter valaszto cucc, johet ohaj-sohaj-panasz
tovabba fentrol a reklamot kihekkeltem, nem kell az oda -
stern #37585 bocsi, de én csak 1 hete játszom ezzel a játékkal... tatooinra pedig csak most érkeztem... Hol van a PVP zóna? :( -
"pvp" zónába -
stern #37583 A tatooinon sincs galactic market??? :( -
upcoming patch notes
PvP
General
Fixed an issue causing players to not receive Warzone Win mission credit upon winning a Warzone match when the first player to enter the zone leaves the zone before the match concludes.
Tehat -elvileg- azert nem adta meg a wint, mert az eloszor belepo jatekos kilepett meccs vege elott?! Vicces, vicces. -
Kasadya #37581 this huge
-
Kuen #37580 Ez a kesudio gyerek mekkora egy szerencsetlen fasz... -
-
-
t0xikus #37577 az enyém akkor is nagyobb. -
Kasadya #37576 azért remélem ha lesz rated ott nem döltök be az objectivetől elhúzós trükknek....