60890
  • a.carkey
    Az mintha mostanában eltűnt volna.
  • Boncmester
    Jah, pl Sorcinak a talán Columi fejese, ami ilyen Ku Klix Klán sapka szerű sisak, hát valami vicc. BH szerencsére jól néz ki :)

Amúgy azt meg lehet tenni, hogy egy jól kinéző fejesbe belepakoljuk a jó statos sapka modjait, stb-it, és ugyanazokat a statokat adja, nem?
  • a.carkey
    Hajaj. :)
  • a.carkey
    Szintén csak annyit írnék, hogy pl. a Marauder ruhák is lassan hányás kategória. Mintha az lett volna a concept, hogy mindenki Dart Vader akar lenni, de csak medium páncél jutott neki. A pvp cuccost meg valami bekokózott, ideggyenge majomember tervezhette, mert jelenleg minden olyan, mintha drog hatása alatt kiválogatták volna a leggázabb koncepciókat, és azokat verték volna át a kreatívokon.

(Hogy mennyire vannak jó ötletek, arra a példa a CEhez kapott Gnost-Dural féle napló.)

(Megj. az átvezető animokban Satele Shan pl. egy jó nő, a játékban viszont nem sikerült túl szépre. A jedi knight alap "futását" meg egy homokos készíthette, mert roppant buzisra sikerült.)
  • Bhalage
    teljesen szubjektiv, en elkezdtem egy saget de fizikai fajdalom volt ugyhogy abba is hagytam. ezek a jedik annyira el lettek baszva a szedalt, lelektelen, buzi, kettos mercevel mero, impotens stilusukkal, hogy ahhoz kepest a sith oldal kurvaegyszeru - go a csucsra es kozben hasznalj ki majd olj meg mindenkit, de vigyazz mert rad ugyanez varhat. sokkal jobban adja egy percig nem unatkoztam. plussz korriban sztem fenyevekkel jobb a tytonnal :d amikor meglattam a szazezredik capafejut mar sirtam.

smugglert kene megnezni ha mar ennyire hirdetitek.
  • Boncmester
    Ez így nem igaz.
  • a.carkey
    Azért pl. a Maraudernér is vannak problémák, nemcsak repi oldalon.
  • a.carkey
    Ez nem igaz. Nem igaz, hogy nem játszanak az emberek rep oldalon. Sőt, ha nem Ahtos vagy, akkor ezt észre is alig venni. Lassan már Ahton sem bizonyos időszakokban. Nekem 4 rep és 4 imp karakterem van Ahton ...
  • a.carkey
    Csináljátok úgy, hogy először a class questek, majd a többi az első állomástól kezdve, ugyanis megnyitja az összes questet a bolygón, ha az adott bolygón kész a class quest line.
  • a.carkey
    Ez hülyeség. Jedivel 5-6 perc alatt voltan Level 4, és csak azért, mert megalomán vagyok nyomtam úgy, hogy húztam az időt, és lassabban lettem L11, mint mondjuk Sith Warriorral.
  • darth devil
    Egyértelműen az agent a legjobb. De rep oldalról talán a smugleré a legjobb. Amúgy az animációkkal is csak annyi a gond amiért sokaknak szarabb tűnhet a republic, ohgy az empire kicsit dinamikusabbnak néz ki.
  • darth devil
    Mercet összehasonlítani a sage-el az nem kicsit epic fail. Btw szerintem messze nincs olyan nagy különbség a két oldal között, mint ahogy azt néhányan gondolják látják. Max a class storyk nem érnek fel az empire színvonalhoz, ez alól talán a smugler story a kivétel.
  • Laroa
    Ja, a 42es fegyver ad 17 expertise-t, ezt meg tudod növelni 15%-al, ha használod a buffot, és máris lesz belőle 20 expertise. Az igen
  • Ahet
    Csak a pontosság kedvéért.

lvl 10-től valóban nincs, de lvl harminc-valamennyitől (nem emlékszem pontosan) tudsz expertise-t szerezni. WZ medal esik bőven és a pvp fegyverek enchant mod-ja tartalmaz expertise-t. Többen használják ezeket.
  • Kasadya
    kicsitoff:

Oh noooo "We are targeting a Q2 launch for Diablo III. We expect to announce more details about the release schedule in the coming weeks.
  • Laroa
    Ja, és pont az ilyenek miatt nerfelték le anno a bolster rendszert warhammerben mythicék, úgy látszik ez itt még elmaradt.
  • SuLtAN17
    Ismert bug rengeteg wz bug van, ami önmagában várható volt, a gond a speedhackel van huttballon...
  • Laroa
    Nem igaz, mert kis szintről sokkal többet számít a bolster mint 30ról 40ről. De nyugodtan beszélj még hülyeséget, szórakoztató

See this: "lvl 11 agent milyen tápos, mert bolsterrel van 45% armor-ja, 37% crit és 78% surge"
  • t0xikus
    én találkoztam ilyennel, tényleg idegesítő. fekszik az ember és nyomogatja a res gombot és semmi... vagy legjobb pl alderaan wzben, amikor nem jelenik meg a mount az éledés után és kivág:D
  • Kasadya
    jaj ,de okos vagy..... nekem van 10% bónus dmg-em meg bonusz védekezésem randomimpnek is van 10% bonus dmg-e meg védekezése....ossz-szorozz-ujragondolsz-gyerevisszautánna
  • Bigblind
    Járt már úgy más is hogy wz-n nem tud feléledni? Rendszerint győztes meccs vége előtt szokott bekövetkezni, aztán szépen ki is rak! Kibaszott idegesítő!
  • Kasadya
    azt tapasztalom elget hidd el,hogy milyenek lesznek:P:)
  • Tyrpak
    Aktuális, de tegnap pont azon röhögtünk, hogy lvl 11 agent milyen tápos, mert bolsterrel van 45% armor-ja, 37% crit és 78% surge, ami legközelebb majd 50-en se lesz, mert legjobb esetben 25% armor, 35% crit.
    És lvl 10 agent talent minden nélkül ütött 3.7k criteket, lvl 30 környékén ebből lesz 2.1k

Szóval élvezd ki a lvl 10 BH merc-et és utána kérdezz meg valakit, akinek van 50-es, hogy akkor milyen lesz.
  • Droughert
    Vanguard nem full champ gearben simán üti a 3k-t, nekem lvl50-es karakter ellen 4.2k volt a max eddig.
  • Laroa
    lvl 10-49 bracketben, 0 azaz 0 expertise van, tehát csak az számít, hogy neked mennyi a sebzésed amit felhúz 49re, meg az ellenfelednek ez ellen mennyi armorja/resistje van. Azt hittem, ezt egy ilyen pvp proistennek nem kell külön megmagyarázni
  • Kasadya
    jaja van 2 ezer fölé full champion gearbe még nem utött/lőtt...én meg már lőttem 2600-at is lvl10-en...ugye nem kell karilap,hogy lásd az milyen geart is takarhat....
  • Laroa
    Inkább hordok csuklyát a dzsedájjal, mint a bohóc tollas sapkát amit a sith inquisitor kap pvp gearből 50en
    Monjuk most vagyok 39, néztem 40esre milyen remek pvp sapkákat lehet kiszedni. Undorító. Elrejtés, és csuklya ezerszer inkább.
  • z3d
    Hát a sorci ruháktól nem vagyok elájulva annyira, mivel assasinként nem akarok mage kinézetet.
    Elvileg nem kell csuklyában lenned, valamikorra tervezik, hogy a setek bónuszai átvihetőek lesznek orange ruhákba, így kitéped a pvp ruhából a cuccokat, és átteszed a neked tetsző ruhába.
  • Kasadya
    mi most 3-an mentünk át...én csak megsasolom ,de a 2 haver valószinüleg marad(szar arány)....ÉG ÉS FÖLD a 2 frakció közötti különbség skillek,gearek,cuccok ésatöbbi terén....:S:(
  • Tyrpak
    Elnézést, de én úgy tudtam, hogy neked van egy vanguardod.
    BH merc = commando

Sage: lvl 10 kis heal, lvl 12 nagy heal, lvl 14 bubi, lvl 20 talentelhető hot
    BH merc: lvl 10 közepes heal, lvl 16 kis heal, lvl 20 aoe kis heal

De szerintem megsértődnél, ha ebben a mondatban
    "LOL?????????? hülye ez a Bioware az qrvaélet"
    kicserélném a Bioware-t valami másra.
  • SuLtAN17
    Egyetértek veled, animációban end game gearakben és úgy overall kinézetben pl a fleeteket összehasonlítod. Olyan sokkal csövesebb, szakadtabb a republic mintha direkt csinálnák a fejlesztők. Arról nem beszélve, hogy nem lehet testreszabni a pvp fegyverek színét vagy életem végig csukjában kell játszanom, ha jedi shadow vagyok? Unom már a csukját :(
  • Laroa
    Bahh, nekem sincs semmiféle play gomb.
  • Kasadya
    jah és baszki lightosan healelek is.....sage HEALEREM! 14 en kapja az elso healt ez meg 10-en? LOL?????????? hülye ez a Bioware az qrvaélet
  • Kasadya
    hát nemtudom lvl 10-en 6-7 ezreket burstolok 3 sec alatt.....no comment baszki az a class

• Tyrpak
    Komolyan remélem, hogy Bio nem okoz csalódást, mert végre beígérték, hogy megnézik a republic animációkat.

Hatalmasat javítana a balance-on, ha a sage nem kavicsokat dobálna, meg a project is tizedmásodperc alatt sebezne, és nem a gcd lejárta után.
    Az emberek játszanának republic oldalon, és nem reroll empire aztán csak néznek, hogy mennyivel jobban néz ki a sorc...

De tényleg ilyen apróságok, amiket béta óta mondunk: assassin alaptámadásának és a trash-nek kicserélni az animációját.

Kavics dobálás helyett mittomén, több kisebb project animáció egymás után, vagy fehér villám vagy villogó fehér pontok röpködnek az ellenfél körül, de nincs összekötő animáció.

Trooper beááállok és laaassan elkeeezdek lőőőni animációi helyett bármi ami pörgősebb.

Smugglernél tökönrúgás és blaster whip animáció csere, a whipnél még elfogadom, hogy meg kell állni, de a stun menjen már mozgás közben is, és a fejbeütés pont jó rá. b) verzió, hogy a blaster whip használja a stock strike animációját.
  • Laroa
    Igazán megtisztelő a királyi többes. És nem oltom azt aki más véleményen van. A síró-rívó hisztigépeket szoktam max oltani

@Mark: Hmm pont ellentétesen érzünk akkor, mert én meg szeretem a questeket rep oldalon, hogy kicsit nehezebbek. Azt még nem tapasztaltam, hogy többet kéne rohangálni, kivéve talán Balmorrát. Őt volt pár quest, ami visszaküldött korábbi helyre. De ha ezt előre tudtam volna, akkor olyan sorrendben csinálom ugye a küldiket, hogy egyszerre meglegyenek.
    +1 dologban jobb az Sith Assassin a Jedi Shadownál, mégpedig a Shock/Project animáció.
  • z3d
    Ha orange synthweaving reciket szeretnék, akkor investigation, vagy underworld trading inkább?
  • Tyrpak
    BW értelmező kéziszótár (marauder dot "buff"thread-ből) :

Fix  [fiks] Show IPA verb, fixed or fixt, fix·ing, noun
    verb (used with object)
    1. to NOT repair; to NOT mend.
    2. to break something even further

Buff [buhf] Show IPA noun, buffed, buffing, noun
    verb (used with object)
    1. Nerf
    2. to reduce the value of; to render less desirable
  • MarkBlade
    alapvetően igazat adnék.. mert kb tényleg olyannak tünnek a képességek mésgis haladósabb. A jedi q-k is egy nagy térképen kellet rohangálni össze vissza. Itt meg minden egy kupacban 2-óra és lvl 10-12 az ember.
    Jedinél ez kb 3* annyi.
    Ez az egész furcsa nekem.. lehet tényleg csak az élet érzés.. de nekem könnyebbnek tünik..
  • Laroa
    Peter class :DDDDDD