60890
  • Laroa
    Gondolom ugyanolyan bűnronda lesz mint a többi champ gear
  • DoctorStryker
    mi a bajod ezzel :D
    nézted már a champ fejfedőket?!
  • a.carkey
    Nem tudja vki, hogy ezt honnan lehet beszerezni?
  • Laroa
    Implementálva lesz. Soon
  • Pacho
    Mindenki nyugodjon meg, majd a Valor 100-as cuccok tuti jól néznek ki.:)) (Bár jó lenne, ha igyekeznének, mert egyesek már elérték a valor 90-et)
  • Alienator
    Az swtor CE elkelt, köszönöm a vásárlást. Ne küldjetek több pm-et :)
  • a.carkey
    Hacsak nem vagy szakács/jedi role player. Amolyan SWs Casey Ryback. :D
  • Laroa
    Az pl. kurvaisten, hogy ezt csak a headgear elrejtéssel leszek majd hajlandó hordani shadowval.
  • a.carkey
    És az se csuklyás, mint kiderült. :)
  • a.carkey
    Kevés a csuklyás ruha. Ami meg van, az pár kivételtől eltekintve trágya. Sajnos.
    Persze, aki a bohócokat szereti, annak ez aranybánya, de a többség élvezné is amit játszik, ha nem kényszerítenének rá idióta ruhákat.
  • Tyrpak
    Hát a legközelebbi, amit találtak megoldásnak, hogy Black Talonból elhozod az inquisitor fekete csuklyás csuháját, vagy SI pvp vendortól veszel.

De medium, és csuklya, nincsen.
    Bocsánat, olyan van, amit synthweaving gyárt, és rá van írva, hogy jedi knight only...

Tegnap smugglerrel kaptam heroic 4-ért egy köpenyes, kitüntetésekkel dekorált egyenruhát. Csak néztem.
  • z3d
    Igen, megy a légzőmaszk+csuklya párosítás.
    Olyan nincs - még -, ami a Coruscantos Malgus-os videóban van, ahol a sok sith warrior csuklyában+arcmaszkban(sisakban) van. Ráadásul a live launch eventen is ilyenekbe voltak beöltözve a sithek, a játékban még sincs benne még, bár vhol olvastam, hogy majd lesz olyan is. Persze az igazi a hood toogle lenne, és hogy ez menjen minden fejcuccal.
  • a.carkey
    SWGben anno rodianra nem lehetett rátenni a imp. egyenruha sapkáját, ill. a trooper sisakot.
  • a.carkey
    Akkor így írom: Ilumon lassabban jön el a "mem leak" szerű hatás, de eljön, ha lowon vagyok. :) (Amúgy én általában is ezt tapasztaltam, de bizti ami bizti.)
  • Laroa
    Néha volt 20 fps-ed
  • Kasadya
    ugyanannyiba fáj csak 6x annyi a havi fizetés:D
  • DoctorStryker
    Tegnap ilum1 n 48-55 rep játékos volt kb 30-al több imp játékos.
    Teljesen mindegy milyen gép, itt nem erről van szó mivel nem használja ki...
    Proci kb 20-30% közt a vga meg 30% alatti terhelésen. Rektam fel 2 videót ott láthatod a terheléseket, fps-t
    De az a baj h nyugatabbra egy új gép beszerzése nem fáj annyiba mint nálunk, de ott kint viszont nem a fullos cuccokat veszik ált. középszerű gépek vannak. A felső kat gépeket inkább a HC gamerek veszik.
  • a.carkey
    "valaki végignézte, sorry, nincs játékban medium csuklyás"

Értelmes nincs. Sajnos.
  • a.carkey
    - rossz esetben pl huttballban átugrik a rámpán, és alatta kötsz ki, vagy voidstar hídon zuhanás a semmibe

Pontosan! :D

- továbbra is müködik a felugrok a levegőbe és onnan indítom a force charge-ot, mert akkor átugorja a line of sight akadályt

Ezt nem is tudtam. De inkább akkor közlekedek manuálisan, bár neki ez a "távolságija". :)
  • a.carkey
    Viszont amit kibír, az néha elég durva. :)
  • Bhalage
    "There is no emotion, there is peace."

SHUT UP FOOOL!
    :d
  • Bhalage
    hat ezt sikerult szepen elbaszarintaniuk, ugyanis nagyon sok jugger sityak hulyen nez ki csuklya nelkul. ha kikapcsolod a sityakot akkro meg csuklya is hulyen nez ki. :GGG együtt sztem istenes lenne
    ishak pasha armor anyone? :o

ehh egyutt lenne jóas!!! remélem lesz ilyen.
  • a.carkey
    De azt szintén tegyük hozzá a tegnapihoz, hogy nálunk 70%ban sith warriorok, 10%ban inquisitorok voltak, és a maradék volt csak igazi ranged, míg nálatok azért nem. :D

Mondjuk az is igaz, hogy ez a banda már kész volt a napi és heti adaggal, és kb. ennek a kétszerese (de komolyan) nyitogatta középen a ládákat.
  • darth devil
    Szintén légzőmaszk+csuklyával húztam a juggerem 40től 50ig.
  • darth devil
    Grafikát felesleges buherálni. Tegnap ilumon kipróbáltam, high, shadow off, bloom off, anti off, 7-8 fps. Minden lowra, ugyanúgy 7-8 fps.
  • Laroa
    Kizárt, mivel nem a bétában húztam fel a juggerem 50re, és teljesen jól működött a légzőmaszk csuklya együtt.
  • Pacho
    Pedig a full light side-os consularral játszani kifejezetten élvezetes szerintem. Mindig jól szórakozok, amikor valami felbőszült bosszúszomjas NPC-nek elsütöm a szöveget, hogy "Death is the part of the force". Meg a szokásos bölcsességeket a jedi kódexből, mint pl. "There is no emotion, there is peace."

• a.carkey
    Pontosan. De azért tegyük hozzá, hogy a JELENLEGI PvP nem annyira skill, mint inkább PC függő, ez különösen igaz az Ilumra (és a WZkre is, bár ott talán mintha csak az Alderaanon lenne tapasztalnék némi memory leaket, ami iszonyatosan belassítja nálam a játékot. (Ha nem várnánk babát és pill. belül szülnénk, ill. nem építkeznék, akkor tuti vennék egy jobb gépet, de egyelőre másra kell a lóvé.)

Szóval hiába lennél skilles hozzá, ami 1vs1ben akár még ki is jön valahol egy open pvp résznél, ahol ideálisak a körülmények, ha egyszerűen 30+/oldal karaktert, vagy talán tegnap 4 körül még ennél is többet az én gépem pl. nem bír el. Ugyanez igaz a sebzésre is. Néha a skillek elnyomására is képtelen vagyok (pedig minden lowon), máskor meg simán 200k körüli sebzést produkálok a legjobbnak összerakott, de nem pvp, és nem is Rakata (stb.) - tk. casual - 50es cuccosban.
  • Bhalage
    en regen nagyon sok gameben toltam a lawful good hőst, de itt valahogy sikerült olyan gyengére megcsinálni hogy csak na.
    amugy ilyen susogas szinten azt hallottam, hogy a consulart kukazni kell es jedi knightot kell csinalni, mert a swtor jedi knightja alapjaiban ami kotor3 lett volna. :o meg fogom nezni, csak uyge megvna mar a sithwari aztan nem kén meg 1 ugyanilyen kari
  • Tyrpak
    Légzőmaszk + csuklya beta után nerfelve, most légzőmaszk és csuklya le.

Republic oldalon, minden egyes Esseless alatt dührohamot kapok, amikor jön a sith, két kezében kard, tehát marauder, elkezd force storm-ot varázsolni, és az egészhez juggernaut armort hord, mert hát a marauder egyetlen csuklyás páncélt nem kap (valaki végignézte, sorry, nincs játékban medium csuklyás)
  • Boncmester
    Én nem mondtam, hogy a trooper cuccok rosszabbak. Sőt, nyomtam is egy ideig a BH-mon trooper sisakkal :D
  • Tyrpak
    Várom azt a patchet, amikor a pvp cuccok armoringja set bónuszt is átviszi a narancs (barna) cuccra.
    Sorcinak szerintem a szellemtől kapott sisak áll a legjobban.
    Vagy bármelyik fejpánt+csuklya.

Marauderrel kapcsolatos észrevételeimbe nem is kezdek bele, hivataloson már eleget sírtam miatta. :)
    Kezdve a mostani patch-el bejött új force charge pathing hibákat.
    Jótanács: mozgó célpontra ne ugorj, csak állóra, mert
    - jobb esetben repülés közben félúton megszakad az animáció, és lepottyansz méterekre attól a helytől, ahová menned kellett volna, csak mert kimozgott a 30 méter range-ből a célpont
    - rossz esetben pl huttballban átugrik a rámpán, és alatta kötsz ki, vagy voidstar hídon zuhanás a semmibe
    - továbbra is müködik a felugrok a levegőbe és onnan indítom a force charge-ot, mert akkor átugorja a line of sight akadályt
  • a.carkey
    A consular egy külön defektes rész. Itt inkább az a probléma, hogy ált. szeretünk rosszak lenni, de - ha már rep oldal - szeretnénk mondjuk nem pirossal, hanem zöld színű fénykarddal rohangálni. Így vagy a buzis vonal, vagy pedig a class questek végéig a diplomacy skill. :)
  • darth devil
    Ízlések és pofonok, szerintem a trooper cuccok jobban néznek ki mint a bh. :D Viszont a commando azzal a kis ágyúval iszonyat lassú hatást kelt. :D
  • a.carkey
    Csöves vs Dinamikus

Kb. így helyes :D
  • DoctorStryker
    rep. medium champion pvp gear kb mint egy mosógép
  • a.carkey
    Ez se igaz. Mindkét oldalon vannak erősebb és gyengébb bolygószálak, magyarul bolygónként változik a helyzet.
  • DoctorStryker
    Smuggler története olyan mintha egy vígjátékban lennél
  • Laroa
    Jugger pvp szett úgy néz ki mint egy elbaszott motogp védőruha bukósisakkal, a pve szett meg vmi robotszerű gear, ami még undorítóbb. Ott a legjobb a légzőmaszkos csuklyás lvl 40 pvp gear volt kinézetre, mint a Deceived videóban Darth Malgusé.
  • DoctorStryker
    Tegnap 4h körül Ilum1-n nagyon jó kis bunyók voltak, nem tudták az impesek bezárni a repeseket a bázisukra. Lassan a gear különbségek eltűnnek, illetve jobban összedolgozunk.
    Mostanában az szokott lenni, hogy az impesek az ágyúk hatótávolságán kívül állnak és várakoznak a rep oldal meg az ágyúk körül.
    Heti Ilum quest 20-30 perc volt. Vicces amikor az ágyút használják, tízesével hullanak olyankor a sithek