60890
  • Torzonborz
    Én se de azok a cickók azért....
  • Boncmester
    Nem izgulok anime csajokra...
  • j0nNyKa
    tera topicba erdemes atnezni, akit erdekel, mert most sokan kiprobaltak hosszabb-rovidebb ideig

osszefoglalva kb. az a velemenyuk az embereknek, hogy:
    - koreai stilushoz kepest kurvajo
    - harcrendszer, animaciok kurvajok
    - tul grindelos nehanyaknak, masok szerint rendben van
    - semmi eget rengeto ugy overall
    - de alapvetoen egy teljesen jol osszerakott cucc
  • Torzonborz
    azé' vannak itten Nőcikék is ( és ez még messze nem a legjobb )

• DoctorStryker
  • Boncmester
    Jaja, ezaz. Vagy ez portré rólad, Crassus? :D
  • Boncmester
    Tegnap volt szó itt a görény-maci-menyétről :)
    Pfujj kíséretében :)
  • Kasadya
  • DoctorStryker
    eléggé bosszantó amikor másik nagy nehezen kiírtom az adott célterületen lévő összes mobot, hogy egy sima quest itemetet megszerezzek erre odajön egy jött ment s lenyúlja... ilyenkor nekimennék, de nem lehet...
    Lineage 2 ezért volt jó. Sajos az ilyen játékokban a quest nem a legerősebb. S inkább az van hogy ölj meg 10000 mobot. L2 craft amikro azért gyűjtögettem 1 hónapig a matikat, hogy utána megpróbáljak 60% eséllyel összerakni, ami persze nem sikerült.

(~2003-tól tavalyig nyomtam.)
  • Bhalage
    jool van na, csak kerdeztem :D en meg 1 kepet se lattam annyit se, azt se tudom milyen macikrol van szo pontosan :D
  • Kasadya
    ezek az ázsiai szarok nagyon gyerekesek:S
  • TDC Geronimo
    gw2 is faction nélküli szerencsére és kicsit jobban beveszi a gyomrom bár ott is van egy elbaszott faj :D
  • Torzonborz
    Akkor már inkább ArcheAge , ott legalább értelme is van a pvp-nek.
  • Boncmester
    Lehet, hogy jó lenne a rendszere, de őszintén szólva én nem nagyon szeretnék az Aion után még egyszer ázsiai célközönségnek készített MMO-t játszani, és ezt mindenféle pejoratív értelem nélkül mondom.
  • Bhalage
    bocs a TERAval kapcs nem a kismackos stylet akartam felidezni, hanem a frakcio nelkuli system es annak gyonyorusegei, opvp, teamdeathmeccs, doublekill, ultrakill, mooooonsterkill, holy shit stb, guild vs guild, stbstb
    gondolom van benne human kari is, nemcsak macik :o amugy meg ki nem szarja le ha jo lenne a rendszere :o

no mind1 csak felvetettem, h valaki erdeklodik-e
  • Rubint
    Én az itteni megítélést foglaltam össze. Én szinte csak PvP-zek mindenhol, ha nézted az eddigi kommentjeimet. :) Nekem a warzone-okról és Ilumról szól ez a játék.
  • DoctorStryker
    Tera egy Lineage 2 clone(vagyis ellpotott forráskódjából készült)
  • Boncmester
    Nem fogok görényfejű macival játszani, az is tuti...
  • Tyrpak
    Képeket nézegetve a Tera csak a pixelből készült nők iránti igényeimet elégítik ki, és nem a pve/pvp-t.
    De mondjuk ezzel megvárom a bétát, hátha meg tudom nézni milyen a játékmenet.
  • Laroa
    Ázsiai játékmackós hentai hányás grindfos.
  • Laroa
    Ha egy játék nem a pvpről szól, akkor nincs benne. Ha belerakták, akkor kötelességük fejleszteni is. Új warzone-ok, új gear, open world pvp fejlesztések stb. Ha ezek nem érkeznek, akkor bizony egy elég szép mennyiségű játékos nyomja majd meg szépen a cancel subot, amit az ea/bw nyilván nem szeretne.
    Ezért örülök, hogy nem a te mentalitásoddal fejlesztenek játékokat.
    GW2-ről meg annyit, hogy a pvp játékosok között sokkal nagyobb a hype-ja mint ami az swtornak volt. Ebből szokott lenni aztán a combos pofáraesés
  • Bhalage
    go TERA
  • Pacho
    Lvl 90-ről 91-re 220k valor kell, nem az mennyiség amit ne lehetne hamar összegrindelni.
  • Boncmester
    Diablo III mennyire elégít ki egy HC PvP MMO guildet?
    GW2 inkább.
  • Rubint
    Nem is megváltás, csak egy újabb projekt a HC guildeknek, amiről, miután kipucolták, ugranak is tovább a következőre. :)
  • darth devil
    Azért ezektől se várnám a megváltást. Diablo sima blizzard lehúzás lesz már. GW2ben talán van némi remény.
  • DoctorStryker
    Ezért lenne jobb ha a Wz-ket valor alapján osztályozni és nem szint alapján.
  • Rubint
    De adnak nekik valamit:
    Q2 - Diablo III
    Q2-3 - Guild Wars 2

Úgy tudtam általános vélemény, hogy ez a játék nem a PVP-ről szól, nincs kiforott content. Azt nem egy újabb tier gear fogja megoldani.
  • Laroa
    Ja meg év végén, lol. Nem a Duke Nukem fejlesztési sebességét kell etalonnak venni
  • Rubint
    Hát igen, sajnos republic oldalon elég szűkös a választék, light armorból meg főleg. Legalább craftolhatnánk imperial cuccot magunknak. :)
  • Laroa
    Addigra a HC, semi-HC pvp guildek meglesznek valor 100, és ha nem adnak nekik semmit, akkor továbbállnak.
  • z3d
    A bölényes fejfedőt auto rejteném, igaz, az NPC-n jól nézett ki, de fel nem venném :)
    A 4 slotos cuccra visszatérve: tervben van a zegyik patchben, hogy az orange cuccok kritikus crfaftjánál lesz rajta augment is.
  • Rubint
    A játékosok jelentős része még valor 50 alatt van. Éppen most készülnek közelebb hozni a pvp gear-ek közti különbséget, szóval én nem reménykednék újabb/erősebb gearben egyhamar. Talán év végén.
  • MaRee
    Jöhetne már az új peccs. Hat meccsből 3 win, amiből egyet sem adott meg, pedig 1 kéne a dailyhez :(
  • DoctorStryker
    kb mint egy S/M film kelléke...
  • Laroa
    Bölényfejet láttam egy dromund kaas questben egy hologrammon, az nekem tetszett pl.
  • Bhalage
    kozepso es a balra mellette leo szvsz jo lenne csuklyaval :d
  • Tyrpak
    Én a bölényeken röhögök egyfolytában :)

Választhatsz, tollas kalap, vagy szarvak :D
    Jajj bocs, ott van még a rácsos is.

Viszont ezt elfogadnám
  • Tyrpak
    Ugyanonnan, ahonnan az összes 4 slotos armort: a játék adatbázisából datamininggal. :(

Feltételezem, hogy még abból a béta időszakból való, amikor szinte minden modos volt.
    Viszont nem tudom miért fájt nekik, hogy social armor ne csak light legyen, hanem medium és heavy is...
  • Pacho
    Ez női karakteren jól néz ki, férfi karakteren viszont tényleg elég gáz.