60890
-
Én se de azok a cickók azért....
-
Boncmester #37755 Nem izgulok anime csajokra... -
tera topicba erdemes atnezni, akit erdekel, mert most sokan kiprobaltak hosszabb-rovidebb ideig
osszefoglalva kb. az a velemenyuk az embereknek, hogy:
- koreai stilushoz kepest kurvajo
- harcrendszer, animaciok kurvajok
- tul grindelos nehanyaknak, masok szerint rendben van
- semmi eget rengeto ugy overall
- de alapvetoen egy teljesen jol osszerakott cucc -
azé' vannak itten Nőcikék is
( és ez még messze nem a legjobb )
-
DoctorStryker #37752
-
Boncmester #37751 Jaja, ezaz. Vagy ez portré rólad, Crassus? :D -
Boncmester #37750 Tegnap volt szó itt a görény-maci-menyétről :)
Pfujj kíséretében :) -
Kasadya #37749 -
DoctorStryker #37748 eléggé bosszantó amikor másik nagy nehezen kiírtom az adott célterületen lévő összes mobot, hogy egy sima quest itemetet megszerezzek erre odajön egy jött ment s lenyúlja... ilyenkor nekimennék, de nem lehet...
Lineage 2 ezért volt jó. Sajos az ilyen játékokban a quest nem a legerősebb. S inkább az van hogy ölj meg 10000 mobot. L2 craft amikro azért gyűjtögettem 1 hónapig a matikat, hogy utána megpróbáljak 60% eséllyel összerakni, ami persze nem sikerült.
(~2003-tól tavalyig nyomtam.) -
Bhalage #37747 jool van na, csak kerdeztem :D en meg 1 kepet se lattam annyit se, azt se tudom milyen macikrol van szo pontosan :D -
Kasadya #37746 ezek az ázsiai szarok nagyon gyerekesek:S -
gw2 is faction nélküli szerencsére és kicsit jobban beveszi a gyomrom bár ott is van egy elbaszott faj :D -
Akkor már inkább ArcheAge , ott legalább értelme is van a pvp-nek. -
Boncmester #37743 Lehet, hogy jó lenne a rendszere, de őszintén szólva én nem nagyon szeretnék az Aion után még egyszer ázsiai célközönségnek készített MMO-t játszani, és ezt mindenféle pejoratív értelem nélkül mondom. -
Bhalage #37742 bocs a TERAval kapcs nem a kismackos stylet akartam felidezni, hanem a frakcio nelkuli system es annak gyonyorusegei, opvp, teamdeathmeccs, doublekill, ultrakill, mooooonsterkill, holy shit stb, guild vs guild, stbstb
gondolom van benne human kari is, nemcsak macik :o amugy meg ki nem szarja le ha jo lenne a rendszere :o
no mind1 csak felvetettem, h valaki erdeklodik-e -
Én az itteni megítélést foglaltam össze. Én szinte csak PvP-zek mindenhol, ha nézted az eddigi kommentjeimet. :) Nekem a warzone-okról és Ilumról szól ez a játék. -
DoctorStryker #37740 Tera egy Lineage 2 clone(vagyis ellpotott forráskódjából készült)
-
Boncmester #37739 Nem fogok görényfejű macival játszani, az is tuti... -
Tyrpak #37738 Képeket nézegetve a Tera csak a pixelből készült nők iránti igényeimet elégítik ki, és nem a pve/pvp-t.
De mondjuk ezzel megvárom a bétát, hátha meg tudom nézni milyen a játékmenet. -
Laroa #37737 Ázsiai játékmackós hentai hányás grindfos. -
Laroa #37736 Ha egy játék nem a pvpről szól, akkor nincs benne. Ha belerakták, akkor kötelességük fejleszteni is. Új warzone-ok, új gear, open world pvp fejlesztések stb. Ha ezek nem érkeznek, akkor bizony egy elég szép mennyiségű játékos nyomja majd meg szépen a cancel subot, amit az ea/bw nyilván nem szeretne.
Ezért örülök, hogy nem a te mentalitásoddal fejlesztenek játékokat.
GW2-ről meg annyit, hogy a pvp játékosok között sokkal nagyobb a hype-ja mint ami az swtornak volt. Ebből szokott lenni aztán a combos pofáraesés
-
Bhalage #37735 go TERA -
Pacho #37734 Lvl 90-ről 91-re 220k valor kell, nem az mennyiség amit ne lehetne hamar összegrindelni. -
Boncmester #37733 Diablo III mennyire elégít ki egy HC PvP MMO guildet?
GW2 inkább. -
Nem is megváltás, csak egy újabb projekt a HC guildeknek, amiről, miután kipucolták, ugranak is tovább a következőre. :) -
Azért ezektől se várnám a megváltást. Diablo sima blizzard lehúzás lesz már. GW2ben talán van némi remény. -
DoctorStryker #37730 Ezért lenne jobb ha a Wz-ket valor alapján osztályozni és nem szint alapján. -
De adnak nekik valamit:
Q2 - Diablo III
Q2-3 - Guild Wars 2
Úgy tudtam általános vélemény, hogy ez a játék nem a PVP-ről szól, nincs kiforott content. Azt nem egy újabb tier gear fogja megoldani. -
Laroa #37728 Ja meg év végén, lol. Nem a Duke Nukem fejlesztési sebességét kell etalonnak venni
-
Hát igen, sajnos republic oldalon elég szűkös a választék, light armorból meg főleg. Legalább craftolhatnánk imperial cuccot magunknak. :) -
Laroa #37726 Addigra a HC, semi-HC pvp guildek meglesznek valor 100, és ha nem adnak nekik semmit, akkor továbbállnak. -
z3d #37725 A bölényes fejfedőt auto rejteném, igaz, az NPC-n jól nézett ki, de fel nem venném :)
A 4 slotos cuccra visszatérve: tervben van a zegyik patchben, hogy az orange cuccok kritikus crfaftjánál lesz rajta augment is. -
A játékosok jelentős része még valor 50 alatt van. Éppen most készülnek közelebb hozni a pvp gear-ek közti különbséget, szóval én nem reménykednék újabb/erősebb gearben egyhamar. Talán év végén. -
MaRee #37723 Jöhetne már az új peccs. Hat meccsből 3 win, amiből egyet sem adott meg, pedig 1 kéne a dailyhez :( -
DoctorStryker #37722 kb mint egy S/M film kelléke... -
Laroa #37721 Bölényfejet láttam egy dromund kaas questben egy hologrammon, az nekem tetszett pl. -
Bhalage #37720 kozepso es a balra mellette leo szvsz jo lenne csuklyaval :d -
Tyrpak #37719 Én a bölényeken röhögök egyfolytában :)
Választhatsz, tollas kalap, vagy szarvak :D
Jajj bocs, ott van még a rácsos is.
Viszont ezt elfogadnám -
Tyrpak #37718 Ugyanonnan, ahonnan az összes 4 slotos armort: a játék adatbázisából datamininggal. :(
Feltételezem, hogy még abból a béta időszakból való, amikor szinte minden modos volt.
Viszont nem tudom miért fájt nekik, hogy social armor ne csak light legyen, hanem medium és heavy is... -
Pacho #37717 Ez női karakteren jól néz ki, férfi karakteren viszont tényleg elég gáz.