60890
  • LSC
    ellenem még 1v1-ben is vesztenél
  • darth devil
    Az szerintem rendben van, minden taktikai lehetőséget azért ne akarjuk kiirtani.
  • Kasadya
    nincs class ami ezt túléli:P
  • Laroa
    Ezt a disznóságot. Nem éled túl a 3v1-et, micsoda béna design...
  • Braikingboss
    Ami még engem nagyon zavar PvP-ben, hogy ha rám fókuszál 2-3 ember az összes healemet szakítják és olyan 3-4 sec-ig nem is lehet használni az nem számít cc-nek mert egyáltalán nem nő a cc immuniti skála hát ez mi? Főleg sorcinak zavaró ez aki a healek többségét castolja nem instant. Van pár instant heal képességem de hát az semmit se ér ilyen esetekben:(
  • Kasadya
    titkos haversrác mondta jól: "ez a játék KOTOR3-nak készült,de időközben rájöttek,hogy MMO-t kéne csinálni belőle....." azthiszem ezzel teljesen egyetértek...minden hiányosság balfaszkodáas ide vezethető vissza.....
  • darth devil
    Reméljük. Mindenesetre vicces és kínos is ez így. :D
  • Boncmester
    Azért csinálni egy játékot 2011-ben, és meglepődni, hogy az embereket érdekli a pvp, hát... ez meglepő :D
    De mondjuk akkor csinálták volna a játékot a hc pve klánoknak. De szeritnem azoknak sem jó.
    Persze mindent lehet pótolni, szóval remélem megoldják :)
  • Tyrpak
    We’ve been pleasantly surprised at how popular PvP is in The Old Republic = kurvára nem számítottunk rá, hogy az emberek pvp-zni akarnak, és most pótoljuk.

Not until we introduce cross server queuing. = jéé hát mégis lesz. Kiváncsi vagyok, hogy mennyire cross server lesz (pvp vs pve szerveresek?)

A többi hír nagyon pozitív, bár nem szeretnék mindent erre az 1.2 miracle patch-re rakni. A dolgok egy részét kirakhatnák hamarabb is :)

Szerintem legfontosabb:
    The story line will continue with all of the above as well as in solo-able missions. = story quest is megy tovább :)
  • TDC Geronimo
    A beígért QnA
  • Tyrpak
    khm 550 khm
  • Laroa
    És ki fog arra elkölteni fegyverenként 330 warzone commendationt, hogy minden cuccába rakjon expertise modot 50 alatt? Mert az szerintem csini wz commendation pazarlás, hacsak nincs kimaxolva 1000/1000-re a merc/wz commendation.
  • Ahet
    Nem véletlen írtam modot, ami kiszedhető és átrakható a többi itembe. A számolgatást meghagyom neked.
  • Laroa
    Vagy esetleg így.
  • N1ggA
    Nekem kb. 300k volt a biochem és a bioanalysis, diplomacy nélkül. De kb. 250-es skilltől 400-ig a hothon voltam mobokat ölni, kb. 2 óra alatt megvolt az egész. Sokszor olyan gyorsan jött, hogy egyküldtem a companiont sárga missionre, amikor visszajött már szürke volt.
  • Laroa
    Alderaant mifelénk így nyernek, nem 5 killel
  • a.carkey
    Van a snipernek olyan skillje, a cover,kijön, 4mpig még hat, aztán elvileg nem kéne, ami miatt nem lehet a sniperekre ráugrani force chargeal? Csak huttballban nem sikerül, máshol - érdekes módon - pedig simán rá lehet a sniperre is.
  • Bhalage
    meg a sügér
  • a.carkey
    14 óra óta a wz 5 győzelmet nem számolt be. Most van 17 óra. Azért ez enyhén szólva is irritáló. Ebből 3 huttball, 2 pedig Alderaan volt. Reseteltem, kiléptem, semmi. Groupból 1x sem léptem ki. Eszméletlen szar, el nem tudom mondani, hogy egy sima móka mennyire fel tudja idegesíteni az embert. Nem értem miért nem számolja be.
  • Alienator
    Nekem 700k volt a biochem
  • GAthersw
    Mennyi idő/pénz kb. felhúzni egy teljesen új craft skillt, gathering és mission skillt 50en, úgy, hogy csak az 5 companiont küldözgetem? Nem tökölnék azzal, hogy elmenjek low lvl területre gathering skillt nyomogatni. Vagy, ha csak a Biochemet húzom és a matit veszem, gondolom így gyorsabb lenne, de sokkal drágább is!?

Armormech helyett felvenném a Biochemet Adrenalok/Stimek miatt, armormechnek már nem látom értelmét, legyártottam a két rakata cuccot, mást meg úgyse éri meg használni.
  • Laroa
    ha dps-t játszol akkor crit rating és accuracy
  • Boncmester
    Defense rating :P
  • stern
    egy jedi guardiannak mi a jobb? Critical rating vagy a power pluszos cuccok?
  • Tababo
    kicsit kilehetnek már éhezve
    tera szerintem hányinger. gw2 fogyaszthatóbb lesz, asurákkal nincs baj de a rózsaszínszivárványpillangó varázsló bázzzz...
  • Rubint
    Ez komoly? Nekem még az Asura is sok... de ez mindent üt.
  • Laroa
    Egyébként preferencesben van vmi olyasmi opció hogy show detailed item tooltips vagy vmi hasonló. Ez azt hiszem megjeleníti a modok statjait is.
  • Laroa
    A tulajdonságok csak a bennük lévő modoktól függenek és semmi mástól. amelyikben jobb modok vannak az a jobb. Ha találsz olyan narancssárgát aminek jobb a kinézete mint a te jelenlegidnek, modokat kiszeded a jelenlegiből, és átteszed az újba.
  • Boncmester
    Dehogyis, 18 volt :)
  • stern
    A narancssárga, bővíthető cuccoknál honnan tudom eldönteni melyik jobb? Mert a tulajdonságai nagyban függnek a bennük levő modoktól... Van amelyiket meg üresen árulják, de azt sem tudom összehasonlítani az enyémmel, mert ahhoz szét kéne szerelnem, ami ugye drága... Ötlet?
  • Laroa
    Azért azt olvasni hogy 20-30 éves férfiak, milyen pixelnőkre gerjednek...jézusom
  • Bhalage
    TORos nőcijeimnek szebb az arcuk
    csöcs se vmi nagy szam, sztem lattunk mar jobbat mas gameben
  • Bhalage
    tenyleg a multkor olvastam valahol, hogy miert jok azok a grindelos "koreai" jatekok, hat azert mert sokkal jobban szocializal, mig egy ilyen themepark mmoban mint a tor is az ember javareszt egyedul tolja, belegondolva a toros csapatozas tenyleg eleg furara sikeredett megvan 1-1H4 vagy hasonlo es mar mindegyik fut is a szetrozsa iranyaba meg azt a minimalis social pontert se maradnak egyutt amig leadjak (gyakran egymas mellett :o).
  • Nephin
    Egy 10 éves gyereklányon? Mert az a figura a kétcentis karjaival meg a beesett mellkasával a dudorok alatt kb. annyinak felel meg. :D
  • Boncmester
    Én láttam ugyanilyet a valóságban, ami nem szilikon volt :)
  • Laroa
  • Laroa
    Mármint úgy akartad írni, hogy nem gerjedsz csajokra
  • Nephin
    Anatómiailag teljesen fals szilikonbuborékok, egs. :D
  • Kasadya
    a beteg ázsia fantázia.....ezek rajzfilmfigurákra élveznek a húsvér nők helyett....
  • Boncmester