60890
  • GAthersw
    Látom nem sikerült értelmezni.

Mindenki nyerni akar, de, hogy egy ilyen win legyen az eddigi legjobb, ahol az ellenfél 0 ellenállást tanúsít az érdekes.
  • MaRee
    Ez most komoly kérdés? Igen, jó köcsög vagyok, hogy nyertem meg nyerni akarok, és hogy farmoltam még magamnak +30-40 commendationt, végülis erről szól a wz. Majd máskor kilépek ha nyerésre állunk :D
  • TDC Geronimo
    volt hogy 0-4nél rakott be huttballra na mondom nem lépek le. Folyamatosan jött az utánpótlás mert a kezdeti balfasz csapat ugye teljesen lelépett és a végén 4-4re hoztuk és nálunk maradt a labda így mi nyertük meg :)
  • Kasadya
    jól beszélsz!
  • GAthersw
    No offense, de neked abban mi élvezetes, hogy halomra ölitek a teljesen esélytelen ellent, ahonnan ha jól látom lépkedtek is ki rendesen? És persze 5-0-nál vagy 5-1nél eszetek ágában nem volt befejezni, hanem kempeltétek a rep spawnt.

Én sokkal jobban élvezek pl. egy 6-5-re megnyert vagy elvesztett huttballt, ahol nem népirtás van, hanem rendes harc.
  • Kasadya
    50-en is ugyanannyi eszetlen rohangál mint az alatt....majd ha lesz rated ott egy bizonyos szint után majd kikopnak....
  • darth devil
    Értem én. 50alatt ez könnyen kivitelezhető. 50es warzoneokban kicsit más a gyerek fekvése.
  • MarkBlade
    nem ver meg.. de megnyeri a mecset..
    Amiről ír azaz pl én ott sunnyogtam alderanon az egyik ágyúnál.. Kasadya meg másik haver magára rántotta a csapatott aki védte én meg benindzsáztam.. alig kaptam pontot.. kevés volt a sebzésem is.. de ezt megcsináltuk 2-3*.. és nyertünk..
    Hutballnál bevittem a labdát 2* és alig kaptam pontot mert a rendszer azt értékeli ha azt értékeli hogy minél többet öld azt aki viszi a labdát.
  • Tababo
    nem így szokott történni..sajnálom
  • darth devil
    Persze, 2 ember megver 8at. :D Hagyjuk már ó te pvp nagymester.
  • Kasadya
    mi? pl. WOW....wait what?

• BoneDragon
    Hagyd, valaki úgyis nyavajogni fog bármilyen is lesz...
    Én nagyon örülök ennek, mondjuk nekem a mostani is bejön.
  • Nephin
    Közben pedig leütik a labdást és beviszik ők, mert véletlenül a csapat kétharmada az "én csak feltartom őket" állásponton van, remek. :)

@Boncmester: komolyan nem érted, mire gondoltam? :)
  • TDC Geronimo
    ezen mi fos? lesznek számok, lesz ezer féle beállítási lehetőség.
  • Kasadya
    hát ez foscsi:S
  • Kasadya
    ez badarság! már 2 ember TS-en is hatalmas előny az adott csapatnak...
  • TDC Geronimo
    global CD ui changes
  • Tababo
    "vagy a labda védelme helyett a pálya másik sarkában üti a másik csapatot"

igen a scrapperel mindig azt csinálom. az ellenség vonalainál gankelem őket. feltartok 2-3 playert. mekkora noob vagyok.
  • darth devil
    50 alatti és az 50es wz kicsit más. Hiába tart 4 ember fel többet, ha a másik 4 hülye.
  • Boncmester
    Jézusom, ez tök hülyeség. 1 ember viszi a labdát, de a többinek healelnie kell, lefoglalni az ellenfeleket, megölni őket, stb...
  • Kasadya
    hát nemtudom 8 emberből 4 premade az kb.free win.... mi tegnap a 18-as meg a 23-as Sith haverral és szerény személyem a 16-os BH hárman TS-en 90% ban nyertünk.....csináltam egy rakat SS-ot ha kivanod posztolom őket:P:D
    taktikánk tökéletesen egyszerü: NEM MEGYÜNK el kergetni az ellenséget az objectől.....és kommunikáció ennyi meg egy bambi

• darth devil
    Egy 4 fős premade még mindig nem tudja megnyerni egymaga a voidstar/alderaant.
  • Nephin
    Ne kezdjétek el... :D
  • darth devil
    Ellentétben veled, akitől még mindig nem láttunk semmi értelmes pvp videót/megmozdulást. :D
  • darth devil
    Ha valami nagyot üt, azt már nerfeljék is. :D A végén eljutunk oda, h tényleg fél órás lesz egy 1v1.
  • Kasadya
    kit, hol, és miért DPS-elsz avagy healelsz......ezt vagy jókor teszed jóhelyen és nyertek vagy rosszkor rossz helyen /lásd Sárkénylovagrendet mindig el lehet húzni kilóméterekre az objecttől ,mert ölni akarnak/ és veszitetek...ennyi:P:)
  • SuLtAN17
    Nem láttál? Én már láttam hasonlót, sőt 6100-t critelő juggernautot. Le kell nerfelni a smash damage-t meg azt a talentet ami felstackelés utána még rárak. Iszonyat milyen damage output-ja van aoeban félelmetes. Operative ehhez képest kismiska:D
  • Kasadya
    teljesen egyetértek!
  • Nephin
    A legtöbbet az teszi a győzelemhez, aki viszi a labdát meg őrzi/nyitja az ajtót és védi a turretet, ezekkel pedig gyakran nem sok dps vagy medál jön. :)
  • Nephin
    Persze. De amikor a fickó a voidstaros ajtóktól 40 méterre gyepálja az ellent védekezés közben, vagy a labda védelme helyett a pálya másik sarkában üti a másik csapatot, vagy a turretektől kihúzzák, mert csőlátással csak ölni akar, hogy minél több medálja meg pontja legyen (rettentő gyakori esetek), az elég vicces. :)
  • MaRee
    Igen nyilván aki futkározik körbe elnyom 100k dpst és megöl 7 embert az többet tesz hozzá a győzelemhez mint egy 400-600k dpst és 30-40 killt ellövő emberke. Mondom nem kell félreérteni a képet, igaz én nem scoreoltam egyet sem, de nem is akarok BH-val, mert hacsak nem három méterre állok a gólvonaltól nem fogok a labdával szenvedni, nekem nem jön be sajnos hogy 1méterenként fekszek a földön meg stunnolnak meg löknek a tűzbe. Meghagyom a szaladós force kasztoknak és a tankoknak :D
  • darth devil
    Ezt így kijelenteni hülyeség. A wz a győzelemről szól, ebben ugyanúgy benne van az object, heal, dps, kill, protect. Mindenkinek hozzá kell tenni a maga részét.
  • Nephin
    Nem nagyon zavar, ki mivel méregeti az e-peenjét, de tapasztalataim szerint a vesztes WZ-k nagy része épp az ilyen ultradpstnyomok-szarokazobjective-re figurák miatt van... :D
  • Kasadya
    amugy 625k-t még nem láttam....az bődületesen sok!
  • Kasadya
    Ó kedves Nephin ezt miért nem akkor toltad be mikor 3 napja linkeltem a Sárkánylovagrendes SS-ot és nekem ugrottak,hogy milyen szar vagyok?:P
    Bone Dragon ez rád is vonatkozik ám!:P:)

• MaRee
    Tudom, hogy nem arról szól, de azért mindenki meg szokta nézni szerintem mennyi dps-t nyom el, mondjuk én főleg a killekre megyek(persze az objectivekbe is bőven besegitek, de ha ball van nálam azt passzolom azonnal, én nem szeretek célpont lenni:D) Sajnos a 40et még soha nem sikerült elérni, pedig most is elég jó grúp jött össze.
  • BoneDragon
    Tycho nálunk van, azért ilyen durva...hehe
    Amúgy Nephinnel értek egyet.
  • Nephin
    Most őszintén... csak nekem egyértelmű, hogy a WZ-k nem a kiosztott dpsről szólnak? :D
  • MaRee
    Jöhetek én is vagizni? Eddigi legjobb wz-met nyomtam most. Érdemes a Tycho nevü sith warrior damagét megnézni...

Persze a wint nem adta meg
  • Boncmester
    Ne mondj ilyet, itt sír a TS-en :)