60890
-
Boncmester #37876 Nem kötelező. Csak akkor sem értem a parát, miért ne támadtak volna meg? 2v1 nem olyan durva azért...
Jóval kisebb karaktereket pl nem szoktam megtámadni. -
Ok. Annyira nem zavart, kibírtam, csak én úgy gondolom, hogy az, hogy pvp szerveren meg lehet támadni a másikat, nem jelenti azt, hogy kötelező. -
Boncmester #37874 Te is 50-es vagy, nem? Ebben semmi olyan nincs, ami ne mehetne PvP szerveren. Ha 20-as lennél, érteném a sírást. Engem is megtámadott ma 2 repes, amikor 30%-on voltam, megöltek. Persze egyesével már simán levadásztam őket.
És a viselkedésnél amúgy arra gondoltam, hogy pl magyarul beszél a chaten, stb. Mint ahogy BoneDragon csinálta, mielőtt ragequitelt egy tegnapi wz elejéről. -
Laroa #37873 Wtf? Pvp szerveren játszol. Át lehet menni pve carebear szerverre és akkor az ilyenek nem történnek meg. -
Most kigördült egy könnycsepp... ja, nem. -
Igen, ezért írtam, hogy ennek már megjelenéskor benne kellett volna lennie, nem pedig utána 2 hónappal. -
Régebben kérte vmelyik sarkany lovagrendes, hogy nevezzem meg azt, aki úgy játszik, ahogy nem kéne.
Ma Asyleen és Trinity nevű karakterek questelés közben támadtak meg, amikor kb. 30% hp-n voltam, vártak egy kicsit, aztán megunták a hullakempelést, továbbmentek. 2v1 az oké, elkerülhetetlen, de az, hogy quest közben, mikor objectivet csinálok, 30%-on megtámadnak, na az nem oké. -
Hihetetlen, h az UI átrendezése mekkora probléma egyeseknek. Sokkal égetőbb gondok is vannak a játékkal mint ez. -
Boncmester #37868
-
Az a vicc, hogy ezt ki sem kell újra találni. Kétlem, hogy a fejlesztők közül senki sem játszott volna WoW-al és annak valamilyen cooldown counter addon-jával. Nem szégyen a jobbtól másolni...
Amúgy tényleg dühítően olyan dolgok nincsenek még benne a játékban amik nélkül ki sem lett volna szabad adni. Pl normális CD kijelzés, UI szabad átrendezése, méretezése, ablakok szabad mozgatása. Ez olyan nagy dolog lett volna egy ekkora költségvetésű játék mellett?
Arról már nem is beszélek, hogy BT-ben a nyomorult sikló ajtaja a mai napig ottmarad a köztársasági hajón... -
Kasadya #37866 ha valami jól műküdik azt nemszégzen átvenni...ez a piac nem arról hires,hogy mindenkinek a játéka forradalmian újat mutatna.... -
Bocs Crassus, de ha olyan lenne, akkor jönne a "bezzeg ezt is a Voldemort-ból lopták". Nem piszkálni akarlak, de a hozzászólásaid 90%-a arról szól, hogy miért úgy van itt mint ott, vagy pedig miért nem úgy van itt, mint ott :) -
Kasadya #37864 nah ezt muszáj volt beirnod nemigaz? ilyenkor hol van NEPHIN? és fenyiti be az illetékest aki vasárnap reggel már basztatni próbál? -
Boncmester #37863 Köszönjük Emese! -
Kasadya #37862 nemkell itt trükközni alapban minden legyen világos amit lenyomsz az sötétedjen el a rákba,induljon el rajta egy számláló és ha ujra aktiv egy szolid villanással jellezze azt csókolom! ezen szenvednek már hónapok óta,hihetetlen.... -
Nephin #37861 :D -
Ében #37860 -
Nekem ma este volt igazi amerikai filmekbe illő élményem. Kár, hogy nincs róla fraps. :(
Hutball rep vs rep. 1-0-ra megyünk viszonylag hamar, de összeszedik magukat a másik oldalon és módszeresen darálnak minket, az eredmény 13 perc elteltével 1-3 oda. Az utolsó két percben viszont valami elképesztő módon betuszkolunk két gólt, a másodikat 6 mp-el a vége előtt! Ekkor éppen a jobb oldali ugratón és a platformon túl (kb 50-60 méterre a centertől) vagyok, force run, labda spawnol, 1s (!!) van hátra, felveszem, win. End Title. Credits. :) -
Tomy Lee #37858 Ok,köszi -
Mindkettő. -
Tomy Lee #37856 Hello.A játék aktiválható GC-al vagy csak bankkártyával az első 30 nap? -
Tyrpak #37855 625k 24 kill vs 380k 38 kill - szerintem a te damage-ed sokkal hatékonyabb volt.
Magyarul a 600k aoe nagyrésze fluff damage, senkit nem ölt meg, mert a 3 db healer a túloldalon kihealelte.
A durva ebben a screenben nem is a damage, hanem a heal, nem biztos, hogy látszik rajta minden ellenséges dps, mert ami látszik, annál többet healelt a ti oldalatok (össz 630k damage és erre 810k heal...) -
Tyrpak #37854 Lásd még q&a: 1.2-ben jön be új empire vs empire warzone.
A warzone választás az sajnos később, arra csak annyit mondtak, hogy azután, hogy bevezették a cross server queue-t, ami máris 180 fok a korábbi "csak saját szerver lesz, hogy közösséget építsünk"-kel, és gyakorlatilag a "cross server kell hogy ne álljon mindenki sorba" című qq elismerése. -
Renegade -
Sziasztok
50es sage-el keresnék Hidden Beks szerveren aktív, jó hangulatú guildet.
Pve és Pvp egyaránt érdekel. -
Ok hogy jön, de akkor az is jöjjön hogy ki lehessen választani melyik wz-re akar menni az ember, mert én huttfosról alapból kilépek mielőtt még elkezdődne a meccs, mert egy okádék az egész, és rühellem! Ha labdázgatni akarok ott a FIFA, vagy a PES! Alderaan, meg Voidstar az nagyon bejön, ahhoz hasonló wz-ket kellene még berakni! -
Ez 10ből 1 ..., sajnos. -
Vagy csak támadásokat vezet, hogy lekösse az ellenfelet, míg a többi megcsinálja a feladatot. -
Mire gyúrt rá? GOndolom full bm cuccos, meg a többi. -
1Darton1 #37847 Igazad van, azt nem vettem észre, hogy külön be lehet állítani mindkettőnek a stílusát. Így viszont tényleg pöpec lesz. -
Cooldown/Global Cooldown Style: This option allows you to select from four different art styles for the cooldown and global cooldown graphics. The tooltip for this option explains what the different styles look like (see screen below).
A képen ott van, hogy mindkettőnek külön lehet beállítani a 4 stílust. CDnek beállítod hogy elsötétüljön és halvány cd csík menjen mondjuk lefele, GCDnél meg beállítod olyanra mint régen volt, hogy nem sötétül el a skill ikonja csak a GCD-s csík megy végig rajta. -
1Darton1 #37845 Én ilyet nem látok, sajnos. De remélem csak én értem félre, és nem csak a régi és az új között lehet választani különböző fényerővel. -
ha elolvasod a blogot ott leírják, hogy külön lehet 4 variáció között választani a cds skillek és külön a GCDs skilleknél. Tehát te beállíthatod magadnak úgy, ahogy előbb leírtad. Ráadásul most már számokkal is jelzi majd, hogy hány sec van hátra cdből. -
1Darton1 #37843 Olyan verzió is lesz, hogy a gcd alatti skillek nem sötétednek el, viszont a hosszabb cd-jűek igen? Mert az lenne a helyes működés, de eddig még nem sikerült nekik rájönni. -
Nephin #37842 Remélhetőleg minél előbb jön a kilépésért való büntetés. -
MaRee #37841 3 óra... tegnap reggel fél9-9től máig lett meg a 3 win :D -
Az a gáz, hogy pont a kilépkedők miatt nem adja meg a win-t, keddi karbantartáskor reméljük javítják. Nekem is volt, hogy 3 óra alatt lett meg a daily 3 win quest, tegnap meg 20 perc alatt megvolt (1 gyors alderaan, 2 kilépkedők miatt idő előtt befejezett Voidstar). -
MaRee #37839 Igen, én is jobban szeretem a jó meccseket, ahol tényleg mindkét team vért izzad, de viszont ha béna team ellen megyünk, akkor igen is jó az a farm 5-0nál, legalábbis én elvagyok(10ből kb 3 meccset nyerek átlagban, amiből gyakran egyet sem ad meg, szóval had legyen egy kis sikerélményem :D). -
Így már érthető! De akkor abban egyetértünk, hogy a tömeghentnél jobb egy ki-ki meccs? (Ha igen, akkor az előbbi hozzászólásod helyett rögtön írhattad volna a statos választ) -
MaRee #37837 A statokra értettem, hogy a legjobb, nem magára a meccsre. Ez volt az eddigi legnagyobb damage és killem.